Alle berichten | Stichtse Vecht | politie.nl http://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/utrecht/stichtse-vecht.xml RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Stichtse Vecht nl Thu, 14 Dec 2017 17:00:29 GMT 2017-12-14T17:00:29Z nl Breukelen - Gezocht - Update: de moord op Jaïr Wessels https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2017/juli/03-onderzoek-schietincident-breukelen.html Vrijdagmiddag 7 juli 2017 werd rond 15.00 uur de 30-jarige Amsterdammer Jaïr Wessels neergeschoten op de parkeerplaats bij Station Breukelen. Toegesnelde hulpdiensten vochten voor zijn leven. De gewonde man werd naar een ziekenhuis gebracht waar hij later die dag kwam te overlijden. De politie zoekt de nog onbekende verdachte en zijn handlanger een specifieke getuige en vraagt om tips. verdachte Wed, 13 Dec 2017 14:02:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2017/juli/03-onderzoek-schietincident-breukelen.html 2017-12-13T14:02:00Z Bekijk het filmpje hieronder van het YouTube-kanaal van AVRO's Opsporing Verzocht. Het is een fragment van deze zaak uit de uitzending van dat programma van 12 september 2017. Op 13 september besteedt het RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld ook aandacht aan de zaak. Beide programma's besteedden al eerder aandacht aan de zaak, evenals het tv-programma Bureau NH van RTV NH.

Het slachtoffer

Jaïr Wessels (30) uit Amsterdam heeft een vriendin, een dochter van 9 en zoontje van 2 jaar. Jaïr is een bekende van de politie, en lijkt nogal wat contacten en vijanden in het criminele circuit te hebben. In de periode voor zijn dood is hij op het Spaanse eiland Ibiza  te vinden, waar hij verschillende feesten bezoekt.

Jaïr landt op zondag 2 juli weer op Nederlandse bodem, om naar de dansvoorstelling van zijn 9-jarige dochter te kunnen gaan. Op vrijdag 7 juli om iets voor 14.00 uur bezoekt hij een interieurontwerper aan de Bolestein in Amsterdam. Hij blijft daar zo’n drie kwartier binnen om te praten over de inrichting van een huis in Zuid-Spanje. Hij lijkt haast te hebben als hij vertrekt bij de interieurontwerper, hij rijdt vervolgens naar het station in Breukelen.

De dader

Terwijl Jaïr vanuit Amsterdam onderweg is, rijdt een zwarte Seat Leon het parkeerterrein bij station Breukelen op. Rond 15.00 uur arriveert ook Jaïr op de locatie en dat is voor één van de inzittenden van de Seat om het teken om in actie te komen. Voor de ogen van verschillende getuigen neemt de schutter Jaïr van dichtbij onder vuur. De schutter stapt na zijn daad in de Seat Leon en rijdt daarin met zijn handlanger weg de A2 in de richting van de aldaar gelegen Mc Donalds en vervolgens de A2 op.

De dader was volledig in het zwart gekleed. Hij had een automatisch wapen bij zich en ook een pistool. 

De afspraak

Het is voor de politie van cruciaal belang om te weten met wie Jaïr die vrijdagmiddag 7 juli in Breukelen had afgesproken of wat hij daar deed. Om 16.00 uur die dag had hij in Rotterdam een afspraak, alleen is niet duidelijk met wie. De politie hoopt ook dat er mensen uit zijn omgeving zijn die meer kunnen vertellen over wat er speelde in de periode voor zijn dood en wat misschien wel de reden is geweest voor deze afrekening. Daar kan ook vertrouwelijk over gesproken worden met het Team Nationale Inlichtingen.

Het onderzoek

Direct na het schietincident formeert de politie een Team Grootschalige Opsporing (TGO), waarin meerdere rechercheurs met verschillende specialismen hebben plaatsgenomen. Het team heeft een aantal onderzoeksvragen die ze in de uitzending van Opsporing Verzocht aan het publiek voorleggen.

Ongeveer een half uur na de moord wordt de zwarte Seat Leon met het kenteken 83-RRG-3 aangetroffen op een parkeerplaats aan de Slotlaan in Loenersloot. Er is nog geprobeerd de auto in brand te steken, maar dat is niet gelukt. De politie neemt de auto in beslag. Net als op de plek van de moord doen specialisten van de Forensische Opsporing op de vindplaats van de vluchtauto een sporenonderzoek. De vluchtauto blijkt gestolen te zijn op woensdag 21 juni tussen 17.00 uur en 19.00 uur op de Nicolaas Beetsstraat in Utrecht. Mogelijk hebben de daders al sinds 21 juni in die auto rondgereden. De politie wil graag weten wie erover kon beschikken en waar de auto heeft gestaan of heeft gereden in de weken voor de moord.

Het sporenonderzoek van de Seat Leon loopt nog. De politie hoopt daar binnenkort meer over te horen van het Nederlands Forensisch Instituut.

De getuige

Er zijn verschillende mensen die de moord hebben gezien. Er is in ieder geval nog één getuige die de politie nog steeds niet heeft gesproken, dat is een blonde vrouw. Inmiddels weet de politie waar zij moet hebben gestaan tijdens de moord. Dat was ongeveer midden op de parkeerplaats, op zo’n 15 meter van de plek waar Jaïr is doodgeschoten. Ze moet het voor haar ogen hebben zien gebeuren en met deze vrouw wil de politie alsnog dringend in contact komen, dat kan ook via het Team Nationale Inlichtingen.

De tweede vluchtauto

In Loenersloot ziet een voorbijganger de inzittenden van de Seat overstappen in een grijze stationwagen. En achter het stuur van die stationwagen zit een kale man. De politie heeft een compositietekening van die man kunnen maken. Tien dagen na de moord wordt een grijze stationwagen aangetroffen op de Julianalaan in Vinkeveen. Het gaat om een Peugeot 308. Die blijkt gestolen te zijn op 8 mei vanuit Capelle aan den IJssel en er zitten valse kentekenplaten op. Door de locatie Vinkeveen, relatief dichtbij Breukelen en Loenersloot, houdt de politie er rekening mee dat dit de auto is die door de daders als tweede vluchtauto is gebruikt. De politie wil vooral weten wie de auto heeft gestolen en door wie de auto is achtergelaten in en wie er tussen 18 mei en 17 juli over de auto beschikte. 

De bewakingsbeelden

Op bewakingsbeelden zijn een Seat Leon en een grijze stationwagen rond 13.30 uur rijdend door Loenersloot gezien. Dat is dus dus ruim anderhalf uur vóór de moord. De politie houdt er rekening mee dat dit de Seat is die bij de moord is gebruikt met daarachter de grijze stationwagen die als tweede vluchtauto gebruikt is.

]]>
 • Weet u misschien wie er bij deze moord betrokken zijn?
 • Bent u de blonde vrouw die nog niet als getuige is gehoord of weet u misschien wie die vrouw is?
 • Weet u misschien met wie Jaïr Wessels op 7 juli om 16.00 uur in Rotterdam een afspraak had?
 • Weet u misschien met wie Jaïr op 7 juli in Breukelen had afgesproken of wat hij daar deed?
 • Herkent u de bestuurder van de stationwagen misschien van de compositietekening?
 • Heeft u de Seat Leon en de grijze stationwagen voor of na de moord zien rijden in de omgeving van Breukelen en Loenersloot?
 • Weet u iets over de diefstal van de Peugeot 308, die op 18 mei is gestolen vanuit Capelle aan den IJssel? 
 • Twijfel niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem. Wilt u een afspraak maken met de politie en in vertrouwen informatie delen? Bel dan het Team Nationale Inlichtingen via 079-345 8999.

  ]]>
  Het onderzoek van de recherche leidde in eerste instantie naar twee verdachten. In de nacht van donderdag 12 op vrijdag 13 oktober zijn in Spanje en in Nederland de twee mannen met Nederlandse nationaliteit in een woning gearresteerd. Na de gedane arrestaties doorzocht de recherche meerdere woningen. Het onderzoek ging verder, meer aanhoudingen werden niet uitgesloten. Dinsdag 12 december hield de recherche een derde verdachte aan. Deze man is op last van de officier van justitie in beperkingen gesteld. De twee eerder aangehouden verdachten, zitten nog vast.

  ]]>
  ]]>
  Opname van het slachtoffer Foto van het slachtoffer Jaïr Wessels Opname van het slachtoffer Jaïr Wessels al hij gehaast vertrekt Luchtfoto van de omgeving Luchtfoto van de situatie Foto van het parkeerterrein waar het gebeurde Foto van de plaats waar het gebeurde Luchtfoto met daarop aangegeven de plek waar de gezochte getuige zich bevond Foto van de vluchtauto Opname met de Seat Leon rijdend gezien in Loenersloot Opname met de Seat Leon rijdend gezien in Loenersloot Foto van Peugeot 308 Foto van de straat waar de Seat Lein werd gestolen 52.17015250000001 4.991364200000021
  Breukelen - Update: Twee verdachten aangehouden in moordonderzoek Jaïr Wessels: Ook derde verdachte aangehouden https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/13/03-breukelen-twee-verdachten-aangehouden-in-moordonderzoek-jair-wessels.html Het onderzoeksteam dat de moord op Jaïr Wessels onderzoekt, heeft twee verdachten aangehouden. De verdachten zitten vast en zijn op last van de Officier van Justitie in beperkingen gesteld. Dinsdag 12 december hield het team een derde verdachte aan. nieuwsbericht Wed, 13 Dec 2017 11:57:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/13/03-breukelen-twee-verdachten-aangehouden-in-moordonderzoek-jair-wessels.html 2017-12-13T11:57:00Z Op vrijdag 7 juli kwam rond 15.00 uur een melding binnen dat een man was neergeschoten. De dader was weggereden in een auto in de richting van de Rijksweg A2. Ondanks dat vluchtroutes direct werden afgesloten, wist de schutter te ontkomen. Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Hij overleed later die dag aan zijn verwondingen.

  Aanhoudingen

  Direct na het schietincident werd een Team Grootschalige Opsporing (TGO) geformeerd waarin meerdere rechercheurs met verschillende specialismen hebben plaatsgenomen. Dit onderzoek leidde naar twee verdachten. In de nacht van donderdag 12 op vrijdag 13 oktober zijn in Spanje en in Nederland de twee mannen met Nederlandse nationaliteit een woning aangehouden. Na de gedane aanhoudingen doorzocht de recherche meerdere woningen. Het onderzoek gaat verder, meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

  ]]>
  Dinsdag 12 december hield het onderzoeksteam een derde verdachte aan. Deze man is op last van de Officier van Justitie in beperkingen gesteld. De twee eerder aangehouden verdachten, zitten nog vast.

  ]]>
  52.1710222 5.001328899999976
  Maarssen - Gezocht - Man en vrouw zwaar mishandeld in Maarssen https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2017/november/03-maarssen-22-mishandeling.html In het centrum van Maarssen-Dorp hebben meerdere personen middenin de nacht een man en een vrouw zwaar mishandeld. De politie zoekt de nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd! verdachte Thu, 23 Nov 2017 07:15:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2017/november/03-maarssen-22-mishandeling.html 2017-11-23T07:15:00Z Bekijk het filmpje hieronder van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 22 november 2017 van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

  Het gebeurt  in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 oktober om 02.05 uur. Een vader en zijn 26-jarige dochter uit Maarssen raken zwaargewond als meerdere personen hen op de Kaatsbaan en in de steeg richting Achter Raadhoven onophoudelijk slaan en schoppen.

  Verwondingen

  Een ambulance brengt de slachtoffers naar het ziekenhuis. Daar blijkt dat ze flink wat letsel hebben. De dochter heeft meerdere gebroken ribben, een klaplong, een gescheurde milt, een gescheurde nier en een gebroken ruggewervel. Haar vader heeft een hersenschudding, een gebroken neus, beurse plekken in zijn nek en op zijn hoofd, een zwaar gekneusde schouder en bovenarm én een gebroken rib.

  Getuigen en betrokkenen

  De politie wil graag spreken met mensen die getuige zijn geweest van de mishandeling. Ook roept ze mensen die betrokken waren bij de mishandeling om zich te melden bij het politiebureau.

  ]]>
 • Was u betrokken bij deze zware mishandeling of weet u misschien wie de verdachten zijn?
 • Heeft u iets van deze zware miahdneling gezien?
 • Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

  ]]>
 •  
 • ]]>
  ]]>
  Foto van de Kaatsbaan 52.1414189 5.0395611000000144
  Maarssen - Gezocht - Mislukte plofkraak in Maarssenbroek https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2017/november/03-maanssen-15-plofkraak.html Twee mannen breken bij winkelgalerij Zwanenkamp een geldautomaat open en plaatsen een explosief. Maar er volgt geen explosie. Op bewakingsbeeld zijn de twee mannen te zien. De politie zoekt deze nog onbekende verdachten. Vaak helpt dan een tip. Door informatie met ons te delen, werkt u met ons samen aan een veiliger Nederland. Dáár is de politie voor, altijd! verdachte Thu, 16 Nov 2017 08:08:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2017/november/03-maanssen-15-plofkraak.html 2017-11-16T08:08:00Z Bekijk het filmpje hieronder van ons YouTube-kanaal. Het is een fragment van deze zaak uit de aflevering van 15 november 2017 van RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld.

  Het gebeurt middenin de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 november 2017. Rond 03.30 uur wordt de politie gealarmeerd. Agenten zien dat er een poging is gedaan om de Iheldautomaat in winkelcentrum Zwanenkamp op te blazen. De daders zijn spoorloos verdwenen.

  Explosief

  Een bewakingscamera legt vast hoe twee mannen bij de automaat aankomen. Eén van hen legt een doosje op de grond. Ook heeft hij een wit ontstekingssnoer bij zich. Met gereedschap gaan ze de automaat te lijf. Na ongeveer een minuut weten ze de gleuf waar het geld uit komt te forceren. Eén van de mannen rent weg, terwijl de ander het explosief met daaraan het ontstekingssnoer in de gleuf stopt. Als ook hij weg is, wordt er aan de ontsteker getrokken, maar om onbekende reden gaat deze niet af. 

  Signalementen

  Verdachte 1:

  • normaal postuur
  • donkere jas met bontkraag
  • lichte hoodie (capuchon draagt hij over zijn jas)
  • donkere broek
  • donkere schoenen.

  Verdachte 2 (plaatst explosief in gleuf):

  • normaal postuur
  • donkere jas met capuchon
  • donkere broek
  • donkere schoenen met witte zool.


  Dit soort criminelen kunnen veel schade en gevaarlijke situaties veroorzaken. In dit geval mislukte hun plan. Een volgende keer slagen ze er wellicht in.  Laten we ze voor die tijd pakken!

  ]]>
 • Herkent u de verdachten of weet u misschien wie ze zijn? 
 • Heeft u andere informatie die de politie misschien kan gebruiken om de verdachten te arresteren?
 • Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Of gebruik het formulier op deze pagina om uw tip bij de politie te melden.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

  ]]>
  ]]>
  Opnamen van de verdachten Foto van het winkelcentrum met de desbetreffende geldautomaat 52.1431496 5.012863100000004
  Maarssen - Getuigen gezocht van zware mishandeling https://www.politie.nl/nieuws/2017/november/9/03-getuigen-gezocht-van-zware-mishandeling.html In de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 oktober 2017 zijn een man en vrouw in Maarssen ernstig mishandeld en met zwaar letsel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De politie zoekt naar getuigen van deze mishandeling. nieuwsbericht Thu, 09 Nov 2017 15:11:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/november/9/03-getuigen-gezocht-van-zware-mishandeling.html 2017-11-09T15:11:00Z In deze nacht vond zowel op de Kaatsbaan als in de steeg richting Achter Raadhoven de mishandeling plaats. Omstreeks 2.05 uur zijn vader en dochter door meerdere personen onophoudelijk geschopt en geslagen. Toen de politie de situatie onder controle had, zijn de man en zijn dochter met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Inmiddels zijn zij weer thuis om te revalideren. Op camerabeelden zijn meerdere getuigen zichtbaar, de identiteit van deze getuigen zijn niet bekend bij de politie. De politie komt graag met hun in contact.

  ]]>
  De politie zoekt getuigen die meer informatie hebben over dit geweldsincident. Heeft u de vechtpartij in de steeg gezien? Of kent u iemand die erbij betrokken is geweest? Neem dan contact op met de politie in Maarssen via tel. 0900-8844 of ons online tipformulier. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of via M-online.

  ]]>
  52.1414189 5.0395611000000144
  Maarssen - Poging plofkraak bij geldautomaat https://www.politie.nl/nieuws/2017/november/7/03-poging-plofkraak-bij-geldautomaat-maarssen.html Bij een geldautomaat aan de Zwanenkamp vond in de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 november een poging tot plofkraak plaats. Er werd geen buit gemaakt. nieuwsbericht Tue, 07 Nov 2017 11:18:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/november/7/03-poging-plofkraak-bij-geldautomaat-maarssen.html 2017-11-07T11:18:00Z Omstreeks 03.30 uur werd de politie gealarmeerd dat er iets gaande was bij de geldautomaat. Gezien werd dat er iets uit de automaat hing. Na een eerste inspectie door een explosievenverkenner van de politie werd de Explosieven Opruimingsdienst van Defensie ingeschakeld. Die verwijderde het explosief, waarna het op een veilige plek tot ontploffing werd gebracht. De politie stelt nader onderzoek in. Getuigen die iets hebben gezien wat in verband kan worden gebracht met de poging tot plofkraak, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 - 88 44. Anoniem melden kan ook, bij M., via 0800 - 7000 of www.meldmisdaad.nl.

  ]]>
  52.1431496 5.012863100000004
  Maarssen - Agressieve automobilist valt agenten aan https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/25/03-agressieve-automobilist-valt-agenten-aan-maarssen.html Een 27-jarige Poolse automobilist is dinsdag 24 oktober aangehouden omdat hij zich verzette tegen controle door de politie. De man viel de agenten aan toen hij niet direct zijn identiteitsbewijs terugkreeg. Uiteindelijk kon hij na inzet van pepperspray worden geboeid en meegenomen voor verhoor. nieuwsbericht Wed, 25 Oct 2017 13:38:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/25/03-agressieve-automobilist-valt-agenten-aan-maarssen.html 2017-10-25T13:38:00Z Omstreeks 19.00 uur kreeg de politie een melding van een kleine aanrijding op de Nijverheidsweg, waarbij een van de partijen kennelijk onder invloed en agressief was. Agenten gingen er naartoe en constateerden dat de man inderdaad vermoedelijk onder invloed was. Controle van zijn legitimatie duurde de man kennelijk te lang, waarna het op een handgemeen uitliep. Nadat hij kon worden overmeesterd is hij meegenomen en ingesloten voor verhoor. Hij weigerde mee te werken aan een drugstest. Hiervoor en voor wederspannigheid wordt proces-verbaal opgemaakt.

  ]]>
  Twee agenten houden man in gebouw aan 52.12997689999999 5.038743100000033
  Maarssen - Xtc aangetroffen in woonhuis https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/24/xtc-aangetroffen-in-woonhuis.html Op zondagavond zijn 2 mannen aangehouden en is een xtc pillenmachine aangetroffen en een grote hoeveelheid xtc pillen. nieuwsbericht Tue, 24 Oct 2017 13:13:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/24/xtc-aangetroffen-in-woonhuis.html 2017-10-24T13:13:00Z Na binnengekomen informatie viel de politie een woning binnen in Maarssen. Twee mannen in de woning, van 29 en 37 uit Utrecht, werden aangehouden en ingesloten voor verhoor.

  In de keuken werd een pillenmachine aangetroffen en een grote hoeveelheid poeder. Bij de pillenmachine zaten verschillende stempels om afdrukken te maken op de pillen. In de woning werd een flink geldbedrag en een grote hoeveelheid  xtc pillen aangetroffen. Tegelijkertijd werd een onderzoek gestart in een woning in Utrecht. Ook hier werd een grote hoeveelheid pillen aangetroffen en verschillende stempels.

   

  De mannen zitten vast voor verhoor en worden morgen voorgeleid bij de rechter-commissaris in Den Bosch.

   

  ]]>
  52.1319071 5.017102000000023
  Maarssen - woningovervallers aangehouden https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/18/03-woningovervallers-aangehouden.html Vier woningovervallers zijn aangehouden in en rond een appartementencomplex aan de Schaepmanstraat. nieuwsbericht Wed, 18 Oct 2017 10:26:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/oktober/18/03-woningovervallers-aangehouden.html 2017-10-18T10:26:00Z In de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 oktober kwam rond 03.15 uur een melding van een getuige dat er mogelijk een overval plaatsvond.  Meerdere agenten zijn naar de bewuste woning gereden en toen zij daar aankwamen sloegen vier mannen op de vlucht. Alle vier zijn aangehouden.  De verdachte zijn 31, 34 en 26 jaar oud en komen uit Amsterdam en omgeving.  De bewoners zijn opgevangen en nagekeken door ambulancepersoneel.  De vier verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

  ]]>
  Op de Hogendorpstraat heeft de politie een zwarte bus met blauwe kentekenplaten inbeslaggenomen.  De politie zoekt getuigen die meer weten over deze bus, bijvoorbeeld wanneer deze daar is geparkeerd en door wie. Bent u getuige geweest van deze woningoverval of heeft u voor de overval verdachte personen gezien rond de Schaepmanstraat, belt u dan naar het rechercheteam van de politie Stichtse Vecht, via 0900-8844.  Heeft u informatie en wilt u liever anoniem blijven, belt u dan met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

   

  ]]>
  52.1450657 5.045553899999959
  Nederland - Opsporing Verzocht: dood van mevrouw Holshuijsen (99) https://www.politie.nl/nieuws/2017/september/12/opsporing-verzocht.html In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 12 september is er onder meer aandacht voor de dood van mevrouw Hendrika Holshuijsen (99). Mogelijk kwam zij door een misdrijf om het leven. Ook is er een getuigenoproep voor het dodelijke schietincident van maandagavond 11 september in Amsterdam. nieuwsbericht Tue, 12 Sep 2017 18:28:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/september/12/opsporing-verzocht.html 2017-09-12T18:28:00Z Agenten vonden donderdag 17 augustus het levenloze lichaam van mevrouw Holshuijsen in haar woning in Amsterdam. Een dag later zou zij 100 zijn geworden. De politiemedewerkers die met het onderzoek bezig zijn, zoeken momenteel naar mensen die iets hebben gezien in of rond het huis van deze dame. Het gaat dan om de periode dinsdagavond 15 augustus tot en met donderdagochtend 17 augustus.

  In de uitzending wordt tevens een oproep gedaan aan getuigen van het schietincident van 11 september aan de Burgemeester de Vlugtlaan in Amsterdam. De 48-jarige man die daarbij zwaargewond raakte, is woensdagochtend aan zijn verwondingen overleden. De politie wil graag in contact komen met getuigen die zij nog niet heeft gesproken. Ook wordt verzocht om beeldmateriaal te delen.

  ]]>
  Hieronder vindt u het overzicht van alle items die in de uitzending aan bod komen:
  - Amsterdam: dodelijk schietincident
  - Breukelen: de moord op Jaïr Wessels
  - Nederland: ladingdiefstal op de A73
  - Kelpen-Oler: zwaargewonde man
  - Assen: babbeltruc en pinfraude
  - Purmerend: poging tot woninginbraak
  - Amsterdam: de dood van mevrouw Holshuijsen
  - Ulvenhout: woningoverval op een gezin
  - Bladel: vrouw gewond bij woningoverval
  Uiteraard wordt een terugkoppeling gegeven over de resultaten van de vorige uitzending.

  ]]>
  Opsporing Verzocht is dinsdag 12 september van 20.30 uur tot 21.20 uur te zien op NPO 1. Op woensdag 13 september rond 12.00 uur is de herhaling op NPO 2. Met uw tablet, laptop of smartphone kunt u ook kijken op het second screen. Wilt u de zaken nog eens terugkijken? Kijk dan op deze speciale pagina van Opsporing Verzocht.

  ]]>
  Belpanel 52.3702157 4.895167899999933