Alle berichten | Heerlen | politie.nl https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/limburg/heerlen.xml RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Heerlen nl Wed, 28 Jul 2021 14:48:22 GMT 2021-07-28T14:48:22Z nl Heerlen - Twee mannen gezocht na woningoverval Geerstraat https://www.politie.nl/nieuws/2021/juli/14/10-twee-mannen-gezocht-na-woningoverval-geerstraat.html De politie zoekt getuigen van een woningoverval op de Geerstraat in Heerlen. De bewoner is daarbij bedreigd maar raakte niet gewond. Wed, 14 Jul 2021 20:16:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/juli/14/10-twee-mannen-gezocht-na-woningoverval-geerstraat.html 2021-07-14T20:16:00Z Rond 21.20 uur kwam de melding binnen. Op de Geerstraat zouden twee mannen een woning zijn binnengegaan en de bewoner hebben bedreigd. De politie zoekt getuigen van dit incident en roept iedereen op tips en camerabeelden door te geven aan de politie via de website of 0900-8844.

]]>
50.88825243 5.97352841
Hoensbroek - Nog twee aanhoudingen in onderzoek schietpartij https://www.politie.nl/nieuws/2021/juni/11/10-nog-twee-aanhoudingen-in-onderzoek-schietpartij.html De politie heeft donderdag nog twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de schietpartij op de Schuureikenweg in Hoensbroek. Fri, 11 Jun 2021 09:04:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/juni/11/10-nog-twee-aanhoudingen-in-onderzoek-schietpartij.html 2021-06-11T09:04:00Z Het tweetal van 22 en 26 jaar is afkomstig uit Heerlen.
Onderzocht wordt wat de precieze rol van de twee bij het dodelijke schietincident is geweest.

Al eerder hield de politie twee verdachten aan. Dit tweetal wordt vandaag voorgeleid aan de Rechter-Commissaris.

Op 2 mei jl. kwam een man van 29 jaar uit Aken (D) bij het geweldsincident om het leven. Dit gebeurde rond 17.30 uur op de openbare weg in Hoensbroek.
Sindsdien is een rechercheteam bezig met het onderzoek.

]]>
50.91959986 5.90624867
Heerlen/Brunssum - Politie zoekt gedupeerden na achtervolging https://www.politie.nl/nieuws/2021/juni/6/10-politie-zoekt-gedupeerden-na-achtervolging.html De politie is op zoek naar mensen die als gevolg van een achtervolging in de nacht van donderdag op vrijdag schade aan hun voertuig opliepen. In het bijzonder is de politie op zoek naar een persoon die in die nacht op de Prins Hendriklaan in Brunssum met een fiets een zebrapad overstak en die bijna geraakt werd door een auto-ambulance. Sun, 06 Jun 2021 07:55:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/juni/6/10-politie-zoekt-gedupeerden-na-achtervolging.html 2021-06-06T07:55:00Z In de betreffende nacht vond er een achtervolging plaats door Heerlen en Brunssum van een auto-ambulance die gestolen was met daarop een rode Porsche. Diverse politievoertuigen achtervolgden de auto waarbij de bestuurder van de auto-ambulance op de verkeerde weghelft reed toen hij rond 4 uur een onbekende persoon bijna aanreed. Deze persoon liep met een fiets het zebrapad over.

Na de achtervolging kon de bestuurder van de gestolen auto-ambulance worden aangehouden. Het gaat om een 20-jarige man uit Heerlen. Hij zit nog vast en wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Tijdens de achtervolging raakte de verdachte een aantal voertuigen. Mensen die als gevolg van de achtervolging schade opliepen aan hun voertuig worden verzocht zich te melden en aangifte te doen bij de politie. Ook komt de politie graag in contact met de betreffende persoon die op het zebrapad liep, die aangifte kan doen.

]]>
50.88800888 5.97859521
Heerlen - Politie houdt man aan voor illegale stroperij https://www.politie.nl/nieuws/2021/juni/1/politie-houdt-man-aan-voor-illegale-stroperij.html De politie heeft vandaag in Heerlen een 29-jarige man aangehouden die wordt verdacht van (wild)stroperij. Ook heeft de politie een auto, een geweer, jachtkleding en vlees in de vriezer in beslag genomen. Tue, 01 Jun 2021 10:09:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/juni/1/politie-houdt-man-aan-voor-illegale-stroperij.html 2021-06-01T10:09:00Z De aanhouding was een resultaat van een onderzoek dat de politie instelde nadat er in het voorjaar van 2020 door verontruste agrariërs en jagers meldingen gemaakt werden van grootschalige wildstroperij in Zuid-Limburg, waarbij vaak met voertuigen over reeds ingezaaide akkers werd gereden.
Een aantal Buitengewoon Opsporings Ambtenaren (Boa), actief in Zuid-Limburg, nam contact op met Team Milieu van de Politie Limburg. Gezamenlijk werden de diverse meldingen geïnventariseerd waaruit bleek dat er bepaalde gebieden vaak werden bezocht door stropers.                                

ONDERZOEK

In overleg met een Officier van Justitie werd een onderzoek opgestart waarbij politie en enkele Boa’s, waaronder de Groene Brigade van de Provincie Limburg, zich actief bezighielden met het inventariseren en onderzoeken van de vele meldingen van vermoedelijke stroperij.  Door inzet van zowel tactische en technische hulpmiddelen werden al snel informatie bekend over degene die zich vermoedelijk bezighield met stroperij, waarbij voornamelijk reeën en hazen werd gedood. Door verder diepgaand onderzoek kon vrij nauwkeurig worden vastgesteld op welke dagen, tijdstippen en locaties de stroper actief wasn. Dit leidde uiteindelijk tot de aanhouding van de verdachte.

ZOEKINGEN

Als gevolg van de aanhouding heeft de politie, in samenwerking met andere ketenpartners, in de woning van de verdachte een doorzoeking verricht. Bij deze doorzoeking nam de politie een aantal goederen in beslag, zoals een geweer, jachtkleding een auto en vlees van reekalfjes dat in de vriezer lag.

NETWERK

Een ander succes wat door het onderzoeksteam werd geboekt is dat er inzage werd verkregen in het onderliggende netwerk van de stropers. Volgens de politie staan de vele meldingen van stroperij uit Zuid-Limburg, maar ook daarbuiten, vaak in relatie met elkaar. Vaak wordt in georganiseerd verband tijdens nachtelijke uren gestroopt waarbij grote gebieden worden aangedaan.  Hoewel stroperij door de stropers zelf vaak wordt gezien als een ‘uitdagende en spannende hobby’, blijkt ook dat prestige een rol speelt. Er is als het ware een onderling competitie waarbij degene die de beste hond heeft ook meer aanzien heeft, en waarschijnlijk ook vaker zal worden uitgenodigd om deel te nemen aan strooptochten.
De politie neemt meldingen over stroperij uiterst serieus en sluit niet uit dat er in de toekomst nog meerdere onderzoeken zullen volgen.

GRUWELIJKE DOOD VAN DIEREN

Het feit dat het opzettelijk doden of vangen van in het wilde levende (zoog)dieren wordt aangeduid als een misdrijf waar zes jaren gevangenisstraf op staat zegt al voldoende over de ernst van het feit. Naast het plegen van het misdrijf werden de dieren die ten prooi vielen aan de stropers vaak op een gruwelijke wijze gedood. De stropers maakten veelal gebruik van zogenaamde hazewindhonden. Dit betreft een hondensoort die wordt gekenmerkt door een slanke lichaamsbouw, een hoge snelheid en goede wendbaarheid en daardoor uitermate geschikt voor de jacht. Tijdens nachtelijke uren werden de in het wild levende dieren met een felle lamp of andere apparatuur opgespoord, waarna de hazewindhonden uit voertuigen werden gelaten en het wild achtervolgden, vingen en doodden. De vaak uitgeputte dieren (reeën en hazen) hadden geen schijn van kans. Een ander nadelig effect van stroperij is dat de populatie van de betreffende diersoorten wordt aangetast waarbij geen rekening wordt gehouden met menselijk normen. Niet zelden wordt een jong- of pasgeboren dier ook gedood of wordt een drachtig moederdier gedood.

Samen sterk voor het buitengebied

Om de natuur en dieren in het buitengebied te beschermen maken we als overheid samen met andere organisaties een vuist in Samen Sterk in Limburg (SSIL). Doel is om misstanden in het buitengebied van Limburg effectief te kunnen aanpakken. Door middel van preventie, handhaving en opsporing werken de partners van SSIL aan een veilig buitengebied voor mens en natuur. De druk op de natuur neemt steeds meer toe. Oorzaken hiervan zijn onder andere de toename van illegale activiteiten in het buitengebied, zoals (drugs)afvaldumpingen, wildcrossen en stroperij. De handhavingssamenwerking in het buitengebied wordt gevormd door 39 partijen waaronder de Groene Brigade, terrein beherende organisaties en de Limburgse gemeenten. Het signaleren en gezamenlijk acteren in de opsporing maakt dat misstanden en verdachten in het buitengebied kunnen worden aangepakt.
Meer informatie over het toezicht en handhaven in het buitengebied is te vinden op de website www.ssil.nl

 

 

]]>
50.88800888 5.97859521
Heerlen - Drie aanhoudingen voor autodiefstal https://www.politie.nl/nieuws/2021/mei/16/10-drie-aanhoudingen-voor-autodiefstal.html Zaterdag heeft de politie drie mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een autodiefstal. De politie was de mannen op het spoor gekomen op basis van informatie dat er een gestolen auto bij de woning zou zijn. Sun, 16 May 2021 08:10:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/mei/16/10-drie-aanhoudingen-voor-autodiefstal.html 2021-05-16T08:10:00Z Bij aankomst troffen politieagenten drie mannen aan in een garagebox aan de Lijsterstraat in Heerlen. De drie mannen gingen ervandoor, maar twee van de drie konden snel worden ingerekend. De derde man, van wie de identiteit ondertussen bekend was, meldde zich later op de dag bij het politiebureau. De auto die in de garagebox stond, bleek elders in Heerlen te zijn gestolen. Vanwege de privacy van de drie verdachten wordt er geen nadere informatie verstrekt over hun identiteit. 

]]>
50.92227134 5.97275931
Hoensbroek - Politie op zoek naar dashcambeelden https://www.politie.nl/nieuws/2021/mei/7/10-politie-op-zoek-naar-dashcambeelden.html In het onderzoek naar het dodelijke schietincident op de Schuureikenweg in Hoensbroek is de politie op zoek naar dashcambeelden. Fri, 07 May 2021 12:03:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/mei/7/10-politie-op-zoek-naar-dashcambeelden.html 2021-05-07T12:03:00Z Uit onderzoek is gebleken dat het slachtoffer op zondagmiddag 2 mei in zijn auto onderweg weg was en zich rond 17.00 uur ter hoogte van knooppunt Kerensheide bevond. Hij heeft de afslag A76 richting Heerlen genomen en bij de afslag Nuth de N300 richting Landgraaf-Brunssum.

Beelden delen
Automobilisten die op zondag 2 mei tussen 17.00 en 17.25 uur op de A76 tussen knooppunt Kerensheide en afslag Nuth of op de N300 reden en die beelden hebben, worden verzocht deze te uploaden via het tipformulier. Dit geldt voor automobilisten die op weg waren in maar ook vanuit de richting Heerlen en ook voor beide richtingen op de N300.

Deze beelden kunnen helpen om de toedracht c.q. aanleiding van het geweldsincident te reconstrueren.

Ook andere informatie die nog niet gedeeld is met de politie, kan doorgegeven worden. Dit kan via de opsporingstiplijn 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

]]>
50.91959986 5.90624867
Hoensbroek - Update onderzoek schietpartij Schuureikenweg https://www.politie.nl/nieuws/2021/mei/6/10-update-onderzoek-schietpartij-schuureikenweg.html Het politieonderzoek naar de schietpartij op de Schuureikenweg in Hoensbroek is in volle gang. Een team van zo’n 25 rechercheurs (Team Grootschalige Opsporing) werkt, onder leiding van de officier van justitie, aan het onderzoek. Thu, 06 May 2021 10:47:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/mei/6/10-update-onderzoek-schietpartij-schuureikenweg.html 2021-05-06T10:47:00Z Bij het geweldsincident kwam een man van 29 jaar uit Aken (D) om het leven.

Onderzoek
Het rechercheteam is bezig in beeld te brengen wat zich heeft afgespeeld op de Schuureikenweg in Hoensbroek. Zo zijn er onder andere verschillende getuigen gehoord en worden camerabeelden bekeken.
Ook verricht het rechercheteam onderzoek naar de achtergronden van het slachtoffer. Omdat het slachtoffer uit Aken (D) kwam, heeft het rechercheteam contact met de Duitse autoriteiten.

Scenario’s
Op dit moment worden alle mogelijke scenario’s onderzocht.
In de Duitse media is informatie gegeven over het verleden van het slachtoffer. Het onderzoeksteam is hiervan op de hoogte en dit wordt in het onderzoek meegenomen. Het is op dit moment nog te vroeg om inhoudelijk hierop in te gaan en of de aanleiding of toedracht van het schietincident hierin gezocht moet worden.

Onderzoek stoffelijk overschot
Het onderzoek op het stoffelijk overschot is donderdag afgerond.
Inmiddels is wel duidelijk dat er meerdere keren op het slachtoffer geschoten is. In het belang van het onderzoek kan niets verteld worden over het aantal keren dat geschoten is en waar het slachtoffer geraakt is.

Voertuigen
Door getuigen is verklaard dat er zondagmiddag verschillende voertuigen op de plaats delict gezien zijn. Een voertuig is inmiddels in beslag genomen door de politie.

Vluchtroute
Uit onderzoek is gebleken dat de verdachten van de schietpartij via de Schuureikenweg in de richting van Hoensbroek zijn gevlucht.
Ook zijn er meldingen van getuigen dat er direct na het incident personen de N300 overgestoken zijn.

Getuigen
De politie is nog op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over deze vluchtroute en de personen op de N300. Mensen die de verdachten gezien hebben voor, tijdens of direct na de schietpartij, informatie hebben die nog niet gedeeld is met de politie of beelden hebben gemaakt, worden verzocht te bellen met de opsporingstiplijn via 0800-6070. Anoniem kan ook via 0800-7000.

 

 

                                              

 

]]>
50.91959986 5.90624867
Hoensbroek - Slachtoffer schietincident is Duitser https://www.politie.nl/nieuws/2021/mei/3/10-slachtoffer-schietincident-is-duitser.html De man die zondagmiddag rond 17.30 uur bij een schietpartij op de Schuureikenweg in Hoensbroek om het leven kwam is een man van 29 jaar uit het Duitse Aken. Mon, 03 May 2021 08:41:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/mei/3/10-slachtoffer-schietincident-is-duitser.html 2021-05-03T08:41:00Z Het politie onderzoek is nog in volle gang. Nog steeds is niet duidelijk wat de toedracht en aanleiding voor het geweldsincident is geweest.  Ook is nog onbekend hoeveel verdachten erbij betrokken waren.
Aan de hand van onder andere getuigenverklaringen is de politie bezig een beeld te vormen.
Getuigen hebben verklaard meerdere voertuigen gezien te hebben op de plaats delict. Inmiddels heeft de politie een voertuig terug gevonden. Dit is in beslag genomen en wordt nu onderzocht op  sporen.
Zondagavond is de plaats delict op de Schuureikenweg opgeheven en is het stoffelijk overschot overgebracht naar een mortuarium. Waarschijnlijk zal dinsdag sectie op het lichaam verricht worden.

Getuigen
Inmiddels hebben zich een aantal getuigen gemeld. Mochten er mensen zijn die informatie of beelden hebben en dit nog niet gedeeld hebben met de politie, dan worden zij verzocht contact te zoeken met 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

]]>
50.91939813 5.910937
Hoensbroek - Dodelijk schietincident op Schuureikenweg https://www.politie.nl/nieuws/2021/mei/2/10-dodelijk-schietincident-op-schuureikenweg.html Bij een schietincident op de Schuureikenweg in Hoensbroek is zondagmiddag een man om het leven gekomen. Sun, 02 May 2021 19:09:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/mei/2/10-dodelijk-schietincident-op-schuureikenweg.html 2021-05-02T19:09:00Z Rond 17.30 uur kwamen er verschillende meldingen van een schietincident bij de hulpdiensten binnen. Ter plaatse is het slachtoffer nog door ambulancepersoneel gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten.
Direct werd opgeschaald. De politie heeft een tactisch en forensisch onderzoek opgestart en is op zoek naar de verdachten van de schietpartij. Bij de zoekactie zijn onder andere speurhonden en de politieheli ingezet.
Om hoeveel verdachten het gaat, is niet bekend. Er is in ieder geval sprake van meer dan twee verdachten.

Wat de aanleiding en toedracht voor dit ernstige incident was, is nog niet bekend. Dat zal onderzoek moeten uitwijzen.

Getuigen
De politie vraagt getuigen, die op of rond 17.30 uur op en/of in de omgeving van de Schuureikenweg in Hoensbroek aanwezig waren en iets gezien hebben, zich te melden. Dat kan via 0900-8844. Mensen die de schietpartij gefilmd of gefotografeerd hebben, worden gevraagd deze beelden te uploaden. Dit kan via www.politie.nl

(NB: de identiteit van het slachtoffer wordt maandag in de loop van de dag bekend gemaakt).

 

 

]]>
50.91959986 5.90624867
Heerlen - Vrouw licht gewond bij val in woning https://www.politie.nl/nieuws/2021/mei/1/10-vrouw-licht-gewond-bij-val-in-woning.html Een vrouw uit Heerlen is zaterdagmiddag licht gewond geraakt bij een val in haar woning aan de Evertsenstraat. Sat, 01 May 2021 17:53:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/mei/1/10-vrouw-licht-gewond-bij-val-in-woning.html 2021-05-01T17:53:00Z Rond 17.00 uur kwam bij de hulpdiensten een melding van een steekincident binnen. Er werd direct opgeschaald en twee ambulances en een traumaheli werden naar de Evertsenstraat gestuurd. Daar aangekomen bleek dat het slachtoffer al op eigen gelegenheid naar de ziekenhuis was gegaan. Inzet van de ambulances en traumaheli was niet nodig.
In het ziekenhuis is de vrouw behandeld voor een lichte verwonding.

Het was een tijdje onduidelijk wat precies gebeurd was. De politie stelde een onderzoek in en nam een verklaring van het slachtoffer op. Daaruit bleek dat ze in de woning was gevallen waarbij ze de verwonding had opgelopen.

De vrouw kon na behandeling het ziekenhuis weer verlaten en het politieonderzoek is afgerond.

]]>
50.9302351 5.96470535
Heerlen - Twee aanhoudingen bij aantreffen illegale chemische fabriek Heerlen https://www.politie.nl/nieuws/2021/april/26/10-twee-aanhoudingen-bij-aantreffen-illegale-chemische-fabriek-heerlen.html Op vrijdagavond 23 april werd in een pand aan de Pappersjans in Heerlen een illegale chemische fabriek voor de productie van amfetamine aangetroffen. Er zijn twee verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid. Mon, 26 Apr 2021 08:38:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/april/26/10-twee-aanhoudingen-bij-aantreffen-illegale-chemische-fabriek-heerlen.html 2021-04-26T08:38:00Z Op basis van heimelijk ingewonnen informatie vond er op vrijdagavond een instap plaats op het pand aan de Pappersjans in Heerlen. Daar trof een arrestatieteam een in werkend zijnde illegale chemische fabriek voor de productie van amfetamine aan.

De productie van deze synthetische drugs is levensgevaarlijk, mede door de hoge concentraties koolmonoxide. De kans op brand, ontploffing, water- en stankoverlast is groot bij deze gevaarlijke, vaak gekunstelde, fabrieken. Op zaterdag is deze locatie geïnventariseerd en op zondag volledig ontmanteld door de dienst Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO). Zij zijn gespecialiseerd in het ontmantelen van dergelijke gevaarlijke opstellingen en hun werkwijze is afgestemd op mogelijke gevaren voor de veiligheid van politiemensen en het milieu.

Risicovolle productie- en opslagplaatsen
Deze illegale fabrieken vormen een hoog risico in woonwijken en bedrijfsterreinen. Meer informatie over hoe te handelen bij het aantreffen van een drugslab is terug te lezen op de website van politie.nl.

Heeft u tips over de aanwezigheid van dit soort criminele activiteiten? Dan kunt u deze doorgeven via dit meldformulier. U kunt uw informatie ook telefonisch doorgeven via 0900-8844.

Anoniem tippen
Wegens de aard van dit soort activiteiten kunnen we ons voorstellen dat u liever anoniem tipt. Dit kunt u doen bij Meld Misdaad Anoniemvia 0800-7000 of het meldingsformulier van M]]>
50.9145712 5.9630724
Hoensbroek - Politie neemt wapens en drugs in beslag https://www.politie.nl/nieuws/2021/april/12/10-politie-neemt-wapens-en-drugs-in-beslag.html De politie heeft zondag in een woning wapens en drugs in beslag genomen. Twee bewoners werden aangehouden. Mon, 12 Apr 2021 07:48:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/april/12/10-politie-neemt-wapens-en-drugs-in-beslag.html 2021-04-12T07:48:00Z Door een anonieme melding startte de politie een onderzoek dat resulteerde in een huiszoeking zondag. De bewoners, een man van 31 en een vrouw van 33 jaar werden hierbij aangehouden. In de woning werden drie wapens, munitie, geld, telefoons, een kleine hoeveelheid hennep en 1,5 kg harddrugs aangetroffen. Alles is in beslag genomen. Beide bewoners zijn in verzekering gesteld. De politie stelt verder onderzoek in.

]]>
50.9201468 5.9244894
Heerlen - Man aangehouden na achtervolging https://www.politie.nl/nieuws/2021/april/11/10-man-aangehouden-na-achtervolging.html De politie heeft zaterdagavond een 40-jarige man uit Heerlen aangehouden na een achtervolging waarbij twee agenten lichtgewond raakten Sun, 11 Apr 2021 07:20:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/april/11/10-man-aangehouden-na-achtervolging.html 2021-04-11T07:20:00Z De verdachte viel op door zijn rijgedrag waarop agenten hem een stopteken gaven. Daarop vluchtte de bestuurder en zette de politie de achtervolging in. De Heerlenaar ramde daarbij twee politieauto’s. Twee agenten raakten hierbij lichtgewond. Uiteindelijk is de man vastgereden en werd hij aangehouden. In de auto lag inbrekerswerktuig en het bleek dat de verdachte nog een aantal zaken had openstaan. Hij is overgebracht naar het politiebureau en een onderzoek wordt ingesteld.

]]>
50.88817419999999 5.9794988
Hoensbroek - Man aangehouden bij aantreffen dode persoon Hoensbroek https://www.politie.nl/nieuws/2021/april/6/man-aangehouden-bij-aantreffen-dode-persoon-hoensbroek.html De politie heeft een 36-jarige man uit Hoensbroek aangehouden nadat er in de nacht van maandag op dinsdag een dode persoon is aangetroffen op de Akerstraat Noord. Tue, 06 Apr 2021 07:47:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/april/6/man-aangehouden-bij-aantreffen-dode-persoon-hoensbroek.html 2021-04-06T07:47:00Z De man is aangehouden omdat hij zich in de buurt bevond van het slachtoffer. De politie is nog bezig met een onderzoek omdat niet bekend is of het hier gaat om een misdrijf. Er vindt vandaag een schouw plaats op het lichaam van het slachtoffer. De politie komt graag in contact met getuigen die informatie hebben die belangrijk kan zijn voor het onderzoek. Heeft u informatie, neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

]]>
50.92802400000001 5.939354
Heerlen - Man lichtgewond bij steekincident https://www.politie.nl/nieuws/2021/maart/26/10-man-lichtgewond-bij-steekincident.html Op de Valkstraat in Heerlen heeft rond 17.00 uur een steekincident plaatsgevonden. Hierbij raakte één persoon lichtgewond. Fri, 26 Mar 2021 17:51:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/maart/26/10-man-lichtgewond-bij-steekincident.html 2021-03-26T17:51:00Z De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht en wat zich er precies heeft afgespeeld. 
Het slachtoffer is zelf voor behandeling naar het ziekenhuis gegaan. Daar bleken de verwondingen mee te vallen.
De dader is er na het incident vandoor gegaan en de politie is op zoek naar hem.

Meer informatie, zoals personalia van het slachtoffer, is op dit moment niet bekend.

]]>
50.922934 5.971780799999999