Alle berichten | Maastricht | politie.nl https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/limburg/maastricht.xml RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Maastricht nl Sat, 17 Nov 2018 17:13:21 GMT 2018-11-17T17:13:21Z nl Maastricht - Bewoonster gewond na overval op woning https://www.politie.nl/nieuws/2018/november/16/10-bewoonster-gewond-na-overval-op-woning.html Een bewoonster van een woning aan de Keilruwe in Maastricht is in de nacht van donderdag op vrijdag overvallen. De vrouw is door de overvallers mishandeld. Ze is vermoedelijk even bewusteloos geweest. Ze is per ambulance naar het het ziekenhuis gebracht. nieuwsbericht Fri, 16 Nov 2018 01:06:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/november/16/10-bewoonster-gewond-na-overval-op-woning.html 2018-11-16T01:06:00Z De politie kreeg rond 1.00 uur in de nacht de melding van een overval. Uit onderzoek moet blijken hoe laat de overvallers de woning zijn binnengedrongen. De bewoonster is door vermoedelijk twee mannen mishandeld nadat ze hadden aangebeld en daarop de woning binnendrongen. De vrouw is vermoedelijk even bewusteloos geweest. Ze is door ambulancepersoneel verzorgd en met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel.

De politie is gestart met een onderzoek in en rond de woning. De overvallers hebben in ieder geval twee iPads meegenomen. 

]]>
50.8605014 5.649122000000034
Nederland - Structurele oplossing vervoer en opslag van illegaal vuurwerk https://www.politie.nl/nieuws/2018/november/14/structurele-oplossing-vervoer-en-opslag-van-illegaal-vuurwerk.html Het Ministerie van Justitie en Veiligheid, de Politie en andere ketenpartners zijn tot een structurele oplossing gekomen voor het veilig afhandelen van inbeslaggenomen illegaal vuurwerk. Dit vaak hele zware, explosieve en onvoorspelbare vuurwerk wordt alleen nog maar door gespecialiseerde vervoerders vervoerd en (tijdelijk) bewaard in vergunde en veilige opslagplaatsen. Het gaat om vuurwerk van de zwaarste categorie (ADR* klasse 1.1G). De tijdelijke oplossingen van vorig jaar moesten worden aangepast om het veiliger en werkbaar te maken voor politiemedewerkers en partners. nieuwsbericht Wed, 14 Nov 2018 06:52:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/november/14/structurele-oplossing-vervoer-en-opslag-van-illegaal-vuurwerk.html 2018-11-14T06:52:00Z De afgesproken maatregelen zijn vooral gericht op de veiligheid voor politiemedewerkers en de directe omgeving waar het vuurwerk wordt gevonden. Ook voldoen de maatregelen aan bestaande wet- en regelgeving. Een belangrijk ander uitgangpunt is dat de noodhulpdienst die onverwacht vuurwerk aantreft zoveel mogelijk beschikbaar blijft voor de noodhulp. De kosten moeten maatschappelijk aanvaardbaar zijn en verder dient de bewijsfunctie in het opsporingsproces van het in beslag genomen vuurwerk te zijn gewaarborgd.

]]>
De structurele oplossing wordt deels deze jaarwisseling al ingevoerd. Het betreft de afvoer van vuurwerk bij geplande inbeslagnames. Hiervoor heeft de politie een procedure afgesproken waarbij de ADR-vervoerder direct meegaat als er inbeslagnames van vuurwerk zijn te verwachten. Daarnaast is de inbeslagname van vuurwerk bij postpakketten in samenspraak met de partners zo geregeld dat na aantreffen, het vervoer naar onderzoek- en opslaglocaties rechtstreeks door de ADR-vervoerder wordt verzorgd. De politie blijft samen met het Openbaar Ministerie nader onderzoek doen naar de kopers.

]]>
Een structurele oplossing voor vervoer en opslag wordt gerealiseerd vanaf het vuurwerkseizoen 2019/2020. Deze maatregelen worden al voorbereid maar zijn, gezien de bijbehorende vergunnings- en aanbestedingstrajecten niet meer dit jaar te implementeren. Om toch veilig te werken en te voldoen aan wetgeving wordt deze jaarwisseling gewerkt met beveiligingsbedrijven en een ADR-vervoerder voor het veiligstellen en vervoer van illegaal vuurwerk. Dit zorgt ervoor dat het vuurwerk niet meer tussentijds wordt opgeslagen bij de politie en de wachttijd voor de politie wordt teruggebracht tot een aanvaardbaar niveau (een half uur tot een uur). De politie zorgt er verder voor dat in de oudejaarsnacht de gespecialiseerde ADR-vervoerder bij het ophalen van illegaal vuurwerk, politiebewaking krijgt. Ook met oudjaarsnacht zal deze ADR-vervoerder beschikbaar zijn.

De structurele oplossing vanaf seizoen 2019/2020 houdt in dat de politie voor de afvoer van inbeslaggenomen vuurwerk gebruik maakt van vergunde tijdelijke opslagvoorzieningen en gespecialiseerd vervoer. Hierbij is de veiligheid maximaal gewaarborgd. Deze oplossing leidt tot een duurzame en wetsconforme afvoer en een aanvaardbare wachttijd voor de politie. “Deze structurele oplossing gaat politiemensen echt helpen. De veiligheid van onze mensen staat hierin voorop en we zitten niet meer met ingewikkelde logistieke opslagproblemen rondom illegaal vuurwerk. Dit is een belangrijke stap voorwaarts”, aldus Ronald Zwarter, portefeuillehouder beslag.

*ADR: afkorting van het Europees verdrag over het internationaal vervoeren van gevaarlijke goederen.

]]>
In beslag genomen vuurwerk in Oosterwolde 52.3679843 4.903561399999944
Driebergen, Maastricht - Bestelbus met explosieve lading aangetroffen op A2 https://www.politie.nl/nieuws/2018/november/7/11-bestelbus-met-explosieve-lading-aangetroffen-op-a2.html De politie heeft dinsdag 6 november in Maastricht twee mannen 34 en 18 jaar uit Geleen aangehouden. In hun grote bestelbus werden zestien dozen met vermoedelijk illegaal vuurwerk aangetroffen en een grote hoeveelheid jerrycans. De meeste jerrycans waren leeg maar sommige bevatten nog restanten vloeistof en er was sprake lekkage. Onderzocht wordt of de jerrycans chemicaliën voor de productie van synthetische drugs bevatten of afval dat bij dit proces vrijkomt. nieuwsbericht Wed, 07 Nov 2018 13:01:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/november/7/11-bestelbus-met-explosieve-lading-aangetroffen-op-a2.html 2018-11-07T13:01:00Z Medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid controleerden omstreeks 16.45 uur een bestelbus op de Marienwaard in Maastricht.  De bestuurder, een 34-jarige man uit Geleen, had de bus gehuurd. De bijrijder, 18 jaar, kon zich niet legitimeren. Bij het onderzoek in de bus zagen de agenten dat de laadruimte gevuld was met een grote hoeveelheid jerrycans en dozen met het opschrift Fireworks. Het was de agenten bekend dat doorgaans illegaal vuurwerk in dergelijke verpakkingen vervoerd wordt. Verder hing in de laadruimte een penetrante chemische lucht. Hierop zijn de twee mannen aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. De bestelbus met de lading is in beslag genomen.

]]>
Het viel de agenten op dat tijdens de controle de communicatie met de meldkamer verstoord werd. Hierop is de cabine van de bus doorzocht en daarbij troffen de agenten een apparaat aan dat in werking was. Dit was vermoedelijk een ‘jammer’, een instrument dat gebruik wordt om te voorkomen dat mobiele telefoons in de buurt van de ‘jammer’ verbinding krijgen. Het bezit is verboden. Ook dit apparaat werd in beslag genomen. Bij de fouillering van de bestuurder werd een bedrag van 1890 euro in contanten aangetroffen en in beslag genomen.

]]>
Door de explosieve lading, vuurwerk en mogelijk chemicaliën is bij de afhandeling ter plaatse assistentie verleend door de brandweer. Het vuurwerk is door een gespecialiseerd bedrijf overgeladen en afgevoerd. De politie stelt nader onderzoek in naar de aard en de herkomst van het vuurwerk en de inhoud en de herkomst van de vaten.

]]>
50.8702911 5.722927900000059
Maastricht - Tweetal gemaskerde verdachten overvalt supermarkt https://www.politie.nl/nieuws/2018/oktober/29/10-tweetal-gemaskerde-verdachten-overvalt-supermarkt.html Een supermarkt aan de François de Veyestraat is maandagavond rond 20.00 uur overvallen door twee verdachten. nieuwsbericht Mon, 29 Oct 2018 20:37:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/oktober/29/10-tweetal-gemaskerde-verdachten-overvalt-supermarkt.html 2018-10-29T20:37:00Z Personeelsleden die in het winkelpand aanwezig waren werden opgeschrikt door twee gemaskerde verdachten. Ze werden door hen bedreigd. Bij de gewapende overval raakte niemand gewond. De twee verdachten gingen er op een scooter vandoor richting de kruising met de Franciscus Romanusweg. De politie heeft betrokkenen opgevangen en is een onderzoek gestart. Het is nog onduidelijk wat er precies is buitgemaakt.

]]>
Getuigen die informatie hebben worden vriendelijk verzocht zich te melden via 0900-8844 of indien gewenst anoniem via 0800-7000. Beeldmateriaal of informatie kan ook via het digitale tipformulier hieronder worden gedeeld.

]]>
50.8589978 5.700464000000011
Limburg - Twaalf aanhoudingen bij criminaliteitscontrole https://www.politie.nl/nieuws/2018/oktober/27/10-twaalf-aanhoudingen-bij-criminaliteitscontrole.html Tijdens een integrale controle heeft de politie vrijdagmiddag en avond twaalf personen aangehouden en diverse bekeuringen uitgeschreven voor verschillende overtredingen. nieuwsbericht Sat, 27 Oct 2018 09:35:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/oktober/27/10-twaalf-aanhoudingen-bij-criminaliteitscontrole.html 2018-10-27T09:35:00Z De controle op diverse locaties in het zuiden van Limburg startte vrijdagmiddag en ging door tot het einde van de avond. Op autosnelwegen zoals de A2, A76 en A79 en lokale wegen zoals de N278 (Vaals – Duitsland) en in diverse plaatsen zoals Geleen, Beek en Maastricht is door tientallen agenten gecontroleerd.

]]>
Naast diverse teams vanuit de politie zijn ook medewerkers van de Koninklijke Marechaussee, de Douane en de Rijksdienst voor het wegverkeer (RDW) aangesloten bij de controle in het Limburgse grensgebied. Belgische agenten van de federale politie en de politiezones Lanaken-Maasmechelen en Duitse collega’s van de Polizei Heinsberg werkten ook mee bij de controles.

De grote controle was een goed moment om te oefenen en de samenwerking tussen de politie in het grensgebied van de Euregio Maas-Rijn te versterken. Europa groeit naar elkaar toe, zo ook de politiediensten in het drielandengebied. Dit draagt bij aan de veiligheid in de grensregio.

]]>
De actie heeft onder andere geleid tot de aanhoudingen van 12 personen voor bezit verdovende middelen, overtreding van de Wet Wapens en Munitie (het in bezit hebben van messen en een taser), het bezitten van een vals rijbewijs en heling. Daarnaast zijn er een aantal voertuigen in beslag genomen voor verschillende feiten. Een bestuurder bleek bij controle onder invloed van verdovende middelen achter het stuur te zitten. Er zijn na controle van verkeersdeelnemers ook meerdere openstaande boetes geïnd.

Uiteraard was er ook aandacht voor de verkeersveiligheid, dit leverde naast een aantal bekeuringen voor o.a. bellen achter het stuur, ook een voertuig op dat bij controle bleek voor 95% overbeladen te zijn. Hiervoor heeft de bestuurder een boete van 475 euro gekregen.

]]>
Het aanpakken van mobiel banditisme staat hoog op de prioriteitenlijst van de politie. Om die reden worden regelmatig dergelijke controleacties georganiseerd. Juist door de intensieve samenwerking en het delen van informatie wil de politie deze criminele bendes een halt toeroepen.

De term mobiel banditisme wordt gebruikt voor internationaal rondtrekkende criminele groepen, die zich schuldig maken aan verschillende misdrijven als winkel- en ladingdiefstal, inbraak in woningen en bedrijven, oplichting, skimming en zakkenrollerij.

]]>
50.9672139 5.827724699999976
Maastricht - Onderzoek naar meerdere inbraken door duo https://www.politie.nl/nieuws/2018/oktober/17/10-onderzoek-naar-meerdere-inbraken-door-duo.html De recherche verdenkt een man en vrouw van betrokkenheid bij meerdere inbraken in afgelopen periode. Ze doet een oproep aan burgers om te helpen in het onderzoek. nieuwsbericht Wed, 17 Oct 2018 11:37:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/oktober/17/10-onderzoek-naar-meerdere-inbraken-door-duo.html 2018-10-17T11:37:00Z Op donderdag 11 oktober werden de 33-jarige vrouw en 15-jarige man beide uit Charleroi (België) aangehouden door agenten nadat ze waren gesignaleerd op de A2 bij de Koning Willem-Alexander tunnel in Maastricht. Daarbij is ook de gezochte paarse Ford Fiesta aangetroffen en in beslag genomen. De politie heeft nog niets van de buitgemaakte goederen teruggevonden. Het tweetal werd o.a. gezocht voor een poging inbraak bij een woning in Maastricht op 1 oktober jongst leden. De Burgernetactie die toen is opgestart heeft niet geleid tot het vinden van de verdachten en het voertuig.

]]>
Uit onderzoek van recherche komt naar voren dat de verdachten mogelijk ook betrokken zijn bij twee inbraken in Nijmegen, een in Beek en drie in Maastricht. De beide verdachten op maandag 15 oktober voorgeleid aan de Rechter-commissaris en blijven ze voorlopig in hechtenis zitten.

Denkt u ook slachtoffer te zijn van dit duo dat gebruikt maakte van een paarse Ford Fiesta met Luxemburgs kenteken? Deel dit dan via 0900 – 88 44 of het onderstaande digitale tipformulier met de recherche in Maastricht. Dit kan van belang zijn voor het lopende recherche onderzoek.

2018149893

]]>
50.8513682 5.6909725000000435
Maastricht - Man mishandeld in woning https://www.politie.nl/nieuws/2018/september/16/10-man-mishandeld-in-woning.html Een man is zaterdagnacht in zijn woning aan de Potteriestraat mishandeld, waarbij hij ernstig gewond is geraakt en voor behandeling direct naar het ziekenhuis is gebracht. nieuwsbericht Sun, 16 Sep 2018 10:10:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/september/16/10-man-mishandeld-in-woning.html 2018-09-16T10:10:00Z Onduidelijk is nog wat de toedracht van de mishandeling is en wie hiervoor verantwoordelijk is. De politie is bezig met een onderzoek in de woning. Zodra het mogelijk is, zal de politie met de man in gesprek gaan. 

]]>
50.8513682 5.6909725000000435
Maastricht - Man steekt andere man in been en vlucht https://www.politie.nl/nieuws/2018/september/7/10-man-steekt-andere-man-in-been-en-vlucht.html Op de kruising van de Roemerstraat en de Opalinestraat is vanochtend een man van 32 uit Maastricht in zijn been gestoken door een nog onbekende man. Reden hiervoor is waarschijnlijk een woordenwisseling die de twee hadden. De politie roept getuigen van dit incident op zich te melden. nieuwsbericht Fri, 07 Sep 2018 13:42:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/september/7/10-man-steekt-andere-man-in-been-en-vlucht.html 2018-09-07T13:42:00Z Toen de twee mannen elkaar vanochtend iets na 09.00 uur kruisten kregen ze het met elkaar aan de stok. Nadat het slachtoffer werd gestoken is de onbekende man er in een zilver gekleurde auto (Audi) vandoor gegaan. Hij vertrok met hoge snelheid in de richting van de Silexstraat. Het zou gaan om een blanke man.

De politie komt graag in contact met mensen die vanochtend iets verdachts in de buurt van het incident hebben gezien. Getuigen kunnen zich melden via het tipformulier of door te bellen naar 0900-8844.

]]>
50.85207980000001 5.655298499999958
Maastricht - Agent terecht plichtsverzuim verweten https://www.politie.nl/nieuws/2018/augustus/29/10-agent-terecht-plichtsverzuim-verweten.html Tegen een politieagent die in 2015 werkzaam was in Maastricht, is terecht plichtsverzuim verweten, zo heeft de rechtbank dinsdag in Maastricht geoordeeld. nieuwsbericht Wed, 29 Aug 2018 08:12:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/augustus/29/10-agent-terecht-plichtsverzuim-verweten.html 2018-08-29T08:12:00Z De politie staat voor integer handelen met daarbij horende waarden en normen. Die normen gelden voor gedrag van medewerkers binnen en buiten de organisatie. Als een medewerker de norm overschrijdt, zoals in deze casus, dan kan dat gevolgen hebben. Immers politiemensen hebben een voorbeeldfunctie in de maatschappij en ook naar collega’s. In deze situatie hebben we betoogd dat plichtsverzuim aan de orde was. Plichtsverzuim is  zowel het overtreden van een voorschrift als het doen of nalaten van iets dat een goed ambtenaar in gelijke omstandigheden behoort na te laten of te doen. Dat is een maatregel die weloverwogen wordt opgelegd. Vanwege de privacy van betrokkenen wordt er verder geen informatie bekend gemaakt. Lees hier het nieuwsbericht van de Rechtbank.

]]>
Man tekent papieren met pen 50.8513682 5.6909725000000435
Limburg - Jos B aangehouden in Spanje https://www.politie.nl/nieuws/2018/augustus/26/10-jos-b-aangehouden-in-spanje.html De 55-jarige Jos B die verdacht wordt van betrokkenheid bij de dood van Nicky Verstappen is zondagmiddag in Spanje aangehouden. Hij zit vast in een Spaanse politiecel en zal op termijn worden overgeleverd aan Nederland. nieuwsbericht Sun, 26 Aug 2018 19:59:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/augustus/26/10-jos-b-aangehouden-in-spanje.html 2018-08-26T19:59:00Z De politie kwam de verdachte op het spoor na een tip van een getuige. Deze getuige gaf aan dat hij de man herkende aan de hand van de foto’s die afgelopen woensdag op de persconferentie zijn getoond en de mediaberichten van de afgelopen dagen.

Door goede en snelle samenwerking met de Spaanse politie kon de man vanmiddag worden aangehouden.

]]>
Politie-embleem 50.8513682 5.6909725000000435
Maastricht - Achtervolging eindigt in aanrijding https://www.politie.nl/nieuws/2018/augustus/24/10-achtervolging-eindigt-in-aanrijding.html Agenten die met hun dienstvoertuig bezig waren met een achtervolging zijn in aanrijding gekomen met een personenauto op de Akkerstraat Noord. Er raakte niemand gewond. nieuwsbericht Fri, 24 Aug 2018 13:12:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/augustus/24/10-achtervolging-eindigt-in-aanrijding.html 2018-08-24T13:12:00Z Rond 12.00 uur kregen de agenten melding van een gesignaleerd persoon die werd gezocht. Toen de man de arriverende agenten opmerkten ging hij er op een motor vandoor. De agenten zetten met hun dienstvoertuig de achtervolging via de John F. Kennedysingel in stadsdeel Heer draaide verdachte via de Akersteenweg richting de Dorpsstraat. Op de kruising kwam de politieauto in aanrijding met een personenauto en moest noodgedwongen de achtervolging op de verdachte staken. Er raakte niemand gewond, wel hebben beide voertuigen schade opgelopen. Het Team Tactisch Onderzoek Verkeer (TTOV) heeft de aanrijding onderzocht.

]]>
50.8402338 5.727537900000016
Limburg - Ruim duizend tips in onderzoek Nicky Verstappen https://www.politie.nl/nieuws/2018/augustus/24/10-ruim-1000-tips-in-onderzoek-nicky-verstappen.html De politie heeft ruim duizend tips ontvangen in het onderzoek Nicky Verstappen. Het grootste deel, zo’n negenhonderd tips, is binnengekomen via het speciale telefoonnummer dat is ingericht én via de website www.politie.nl. Het overige deel is binnengekomen via onder andere priveberichten op social media bij diverse politieaccounts. nieuwsbericht Fri, 24 Aug 2018 09:16:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/augustus/24/10-ruim-1000-tips-in-onderzoek-nicky-verstappen.html 2018-08-24T09:16:00Z Ruim duizend tips is het actuele beeld van vrijdagochtend 24 augustus om 9.00 uur. Er komen nog steeds veel telefoontjes met tips binnen. 75% van de ruim duizend tips gaat over de mogelijke verblijfplaats van Jos B., of over mensen die denken hem nog gezien te hebben. Tijdens het verwerken van de tips merken we dat het erg fijn is wanneer tipgevers foto’s of video’s meesturen, als ze bijvoorbeeld Jos B. nog denken te hebben gezien. Deze foto’s of video’s zijn te uploaden via www.politie.nl. Alle tips worden door de politie in behandeling genomen.

Spoedtips
Er is een apart servicecentrum ingericht dat alle telefonische tips aanneemt. Dit zijn vier medewerkers van de politie en een coördinator. Daarnaast is er een rechercheur van het onderzoeksteam Nicky Verstappen aan het servicecentrum toegevoegd die bekijkt welke tips met spoed moeten worden opgepakt. Van alle tips die binnenkomen wordt dus onderscheid gemaakt in spoed-tips, en tips die later worden bekeken. Alle tips worden serieus opgepakt en onderzocht.  

Waarvoor kunt u bellen?
Het speciale telefoonnummer 088 – 16 88 999 van de politie in Limburg is tot 31 augustus van 8.00 uur ’s morgens tot 22.00 uur ’s avonds bereikbaar. Na die tijd, en bij drukte, wordt er automatisch doorgeschakeld naar ons reguliere servicecentrum van de politie (0900-8844). De gesprekken die binnenkomen zijn verschillend van aard. Naast tips over de verblijfsplaats zijn er ook gesprekken met mensen die vragen of zorgen hebben over de periode dat de verdachte vrijwilliger was bij de scouting of werkzaam bij de peuterspeelzaal. Er zijn ook mensen die andere informatie delen over Jos B. Het telefoonteam is voorbereid op al deze vragen.

Naast het speciale telefoonnummer van de politie in Limburg kan informatie over de verblijfsplaats van Jos B. ook vertrouwelijk worden doorgegeven via Team Criminele Inlichtingen, via telefoonnummer 079-3458999 of anoniem via Meld Misdaad anoniem: 0800-7000.

Tips

 

 

]]>
Politie-embleem 51.3007315 5.89575990000003
Maastricht - Uitnodiging persbijeenkomst Nicky Verstappen https://www.politie.nl/nieuws/2018/augustus/22/10-uitnodiging-persbijeenkomst-nicky-verstappen.html Hierbij nodigen we u uit voor een persbijeenkomst op woensdag 22 augustus 2018 om 12.00 uur in het politiebureau Maastricht. Tijdens deze bijeenkomst is er aandacht voor een belangrijke doorbraak in het onderzoek Nicky Verstappen. nieuwsbericht Wed, 22 Aug 2018 05:26:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/augustus/22/10-uitnodiging-persbijeenkomst-nicky-verstappen.html 2018-08-22T05:26:00Z Nicky Verstappen was een 11-jarige jongen die in de nacht van zondag 9 op maandag 10 augustus 1998 verdween tijdens een zomerkamp op de Limburgse Brunssummerheide. De volgende avond werd hij dood aangetroffen in de buurt van het kamp. Het onderzoek naar de doodsoorzaak en de omstandigheden heeft nooit stilgelegen.
Tijdens de bijeenkomst zal door de volgende personen een toelichting dan wel verklaring worden gegeven:

  • Jan Eland, Hoofdofficier van justitie van het Openbaar Ministerie Limburg
  • Ingrid Schäfer-Poels, politiechef Limburg
  • Ferdinand Schellinkhout, TGO teamleider Politie Oost-Nederland
  • Peter R. de Vries namens de familie Verstappen

Arnoud Kal van het NFI is aanwezig om vragen te beantwoorden.

Op een speciale themapagina is na afloop van de persbijeenkomst meer informatie te vinden over het onderzoek: Externe linkwww.politie.nl/onderzoeknickyverstappen.

]]>
Noot voor de redactie
De persbijeenkomst zal plaatsvinden op het politiebureau te Maastricht (Prins Bisschopsingel 53). Mocht u de persbijeenkomst willen bijwonen, dan wordt u vriendelijk verzocht zich hiervoor aan te melden. Dit kan via mediadesk.limburg@politie.nl  of telefonisch via 088-1685302.
In de ‘onderwerp regel’ graag vermelden: persbijeenkomst Nicky Verstappen. Voor nadere vragen kunt u bellen naar 088-1685302. Tijdens de bijeenkomst is een persslof aanwezig.
Inloop is vanaf 11.15 uur. Bijzondere gewenste faciliteiten graag vermelden in aanmelding.

]]>
Belangrijke doorbraak Nicky Verstappen 50.8513682 5.6909725000000435
Maastricht - Een slachtoffer overleden na ernstig ongeval https://www.politie.nl/nieuws/2018/augustus/20/een-slachtoffer-overleden-na-ernstig-ongeval.html Een van de twee slachtoffers van het ernstig ongeval in Maastricht zondag, is zondagavond overleden. nieuwsbericht Mon, 20 Aug 2018 06:09:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/augustus/20/een-slachtoffer-overleden-na-ernstig-ongeval.html 2018-08-20T06:09:00Z Het gaat om een 72- jarige man uit Maastricht. Hij was degene die op de fiets zat en in botsing raakte met een 43-jarige motorrijder uit Maastricht. Het ongeluk gebeurde zondagavond rond 19.30 uur op de Veliahof. De motorrijder raakte bij dit ongeval ook zwaar gewond.

]]>
50.8449925580592 5.648492673541227
Maastricht - Twee mannen ernstig gewond bij aanrijding https://www.politie.nl/nieuws/2018/augustus/19/twee-mannen-ernstig-gewond-bij-aanrijding.html Bij een verkeerongeval zondagavond op de Veliahof zijn twee mannen ernstig gewond geraakt. nieuwsbericht Sun, 19 Aug 2018 19:01:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/augustus/19/twee-mannen-ernstig-gewond-bij-aanrijding.html 2018-08-19T19:01:00Z Het ongeval gebeurde rond 19.30 toen een motorrijder en een fietser in dezelfde richting reden. De motorrijder raakte de fietser en daardoor vielen zowel de motorrijder als de fietser. Beide mannen uit Maastricht zijn met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht. De exacte toedracht wordt onderzocht.

]]>
50.845086998755846 5.64790699734499