Alle berichten | Asten | politie.nl https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/noord-brabant/asten.xml RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Asten nl Thu, 01 Dec 2022 02:42:04 GMT 2022-12-01T02:42:04Z nl Ommel - Weer verdachte opgepakt voor overval op Mark Gillis https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/15/09-weer-verdachte-opgepakt-voor-overval-op-mark-gillis.html Ruim een jaar na de gewelddadige overval op Mark Gillis in Ommel, hielden we dinsdagochtend opnieuw een verdachte aan voor zijn vermoedelijke betrokkenheid bij de zaak. Het gaat om een 53-jarige man uit Tilburg. Tue, 15 Nov 2022 12:25:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/15/09-weer-verdachte-opgepakt-voor-overval-op-mark-gillis.html 2022-11-15T12:25:00Z De Tilburger werd bij zijn woning aangehouden en is voor nader onderzoek en verhoor overgebracht naar een politiebureau. Wat zijn mogelijke rol bij de zaak is geweest wordt verder onderzocht. Hij kwam in het vervolgonderzoek in beeld. Uiteindelijk leidde de verdenking van zijn mogelijk betrokkenheid bij de overval tot de aanhouding van vanochtend. Eerder hielden we al een 39-jarige en een 22-jarige man uit ’s-Hertogenbosch en een 42-jarige verdachte uit Rosmalen aan. De jongste van deze verdachten is inmiddels op vrije voeten, maar is nog steeds verdachte. De andere twee zitten nog vast.

Brute overval
Mark Gillis, bekend van de reality-serie over zijn familie op tv, werd in de nacht van 6 op 7 november vorig jaar op brute wijze overvallen toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer aankwam. De forensische recherche deed daarna uitgebreid sporenonderzoek in en om het chalet van het slachtoffer, waarbij diverse sporen werden veiliggesteld. Dat waren onder andere DNA-sporen, achtergelaten door de daders, op basis waarvan de eerste verdachte al werd geïdentificeerd en daarna werd aangehouden. Het onderzoek gaat ook na de aanhouding van deze verdachte onverminderd door.

]]>
51.42784193 5.73370727
Ommel - Derde verdachte aangehouden voor overval op Mark Gillis https://www.politie.nl/nieuws/2022/juni/20/09-derde-verdachte-aangehouden-voor-overval-op-mark-gillis.html We hebben maandagmorgen een derde verdachte aangehouden voor zijn vermoedelijke betrokkenheid bij de overval op Mark Gillis in Ommel. Het gaat om een 22-jarige man uit ’s-Hertogenbosch. Eerder hielden we al een 39-jarige man uit ’s-Hertogenbosch en een 42-jarige verdachte uit Rosmalen aan. Mon, 20 Jun 2022 13:35:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/juni/20/09-derde-verdachte-aangehouden-voor-overval-op-mark-gillis.html 2022-06-20T13:35:00Z Mark Gillis, bekend van de reality-serie over zijn familie op tv, werd in de nacht van 6 op 7 november vorig jaar op brute wijze overvallen toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer aankwam. De forensische recherche deed daarna uitgebreid sporenonderzoek in en om het chalet van het slachtoffer, waarbij diverse sporen werden veilig gesteld. Dat waren onder andere DNA-sporen, achtergelaten door de daders, op basis waarvan de eerste verdachte al werd geïdentificeerd en daarna werd aangehouden.

Aanhouding

De 22-jarige verdachte uit ‘s-Hertogenbosch kwam in het vervolgonderzoek in beeld. Uiteindelijk leidde de verdenking van zijn betrokkenheid bij de overval tot de aanhouding van vanochtend. Hij werd rond 11.00 uur aangehouden op het politiebureau, waar hij zichzelf meldde. Eerder op de ochtend werd zijn woning al bezocht, maar de man zelf werd niet thuis aangetroffen.

Het onderzoek gaat ook na de aanhouding van deze verdachte onverminderd door. De twee eerder aangehouden verdachten zitten beiden nog vast.

]]>
51.42784193 5.73370727
Ommel - Opnieuw verdachte aangehouden voor overval op Mark Gillis https://www.politie.nl/nieuws/2022/mei/31/09-opnieuw-verdachte-aangehouden-voor-overval-op-mark-gillis.html Nadat de recherche begin april al een 39-jarige man uit Den Bosch oppakte voor zijn vermoedelijke betrokkenheid bij de overval op Mark Gillis in Ommel, hielden we dinsdagochtend opnieuw een verdachte aan. Het gaat om een 42-jarige man uit Rosmalen, die we op een adres in Drunen van zijn bed lichtten. Tue, 31 May 2022 07:06:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/mei/31/09-opnieuw-verdachte-aangehouden-voor-overval-op-mark-gillis.html 2022-05-31T07:06:00Z Mark Gillis, bekend van de reality-serie over zijn familie op tv, werd in de nacht van 6 op 7 november vorig jaar op brute wijze overvallen toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer aankwam. De forensische recherche deed daarna uitgebreid sporenonderzoek in en om het chalet van het slachtoffer, waarbij diverse sporen werden veilig gesteld. Dat waren onder andere DNA-sporen, achtergelaten door de daders, op basis waarvan de eerste verdachte al werd geïdentificeerd en daarna werd aangehouden. Deze verdachte zit ook nog steeds vast. De man uit Rosmalen kwam in het vervolgonderzoek in beeld. Uiteindelijk leidde de verdenking van zijn betrokkenheid bij de overval tot de aanhouding van vanochtend. Het onderzoek gaat ook na de aanhouding van deze verdachte onverminderd door. Wij zijn nog steeds op zoek naar een derde verdachte en doen er alles aan om ook die persoon te vinden.

]]>
51.42784193 5.73370727
Ommel/Den Bosch - Bosschenaar aangehouden voor overval op Mark Gillis (update) https://www.politie.nl/nieuws/2022/april/6/09-bosschenaar-aangehouden-voor-overval-op-mark-gillis.html Donderdagochtend hield de recherche een 39-jarige man uit Den Bosch aan voor zijn vermoedelijke betrokkenheid bij de overval op Mark Gillis in Ommel. De identiteit van deze verdachte werd bekend nadat zijn DNA bij het sporenonderzoek was aangetroffen. ***UPDATE : Het onderzoek is nog volop gaande. We hebben zicht op mogelijke andere verdachten. Er zijn namelijk nog andere sporen die nu verder worden onderzocht door het NFI. Mogelijk leidt dat tot nieuwe matches. Verder onderzoek moet dat uitwijzen.*** Thu, 07 Apr 2022 13:43:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/april/6/09-bosschenaar-aangehouden-voor-overval-op-mark-gillis.html 2022-04-07T13:43:00Z Mark Gillis, bekend van de reality-serie over zijn familie op tv, werd in de nacht van 6 op 7 november vorig jaar op brute wijze overvallen toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer aankwam. De forensische recherche deed daarna uitgebreid sporenonderzoek in en om het chalet van het slachtoffer, waarbij diverse sporen werden veilig gesteld. Dat waren onder andere DNA-sporen, achtergelaten door de daders. Na onderzoek in de DNA-databank van het Nederlands Forensisch Instituut kregen we op zo’n spoor een hit. Zodoende kwamen we tot de identiteit van één van de vermoedelijke daders. De man werd in zijn woning aangehouden en zit vast voor verder onderzoek.

Witte bestelwagen
Het onderzoek naar de overval op Mark Gillis gaat onverminderd door. We zijn nog steeds op zoek naar twee, maar zelfs mogelijk drie, andere daders. In de zoektocht naar de daders toonden wij al bewakingsbeelden in de opsporingsprogramma's Bureau Brabant en Opsporing Verzocht. Daarin waren een reconstructie en bewakingsbeelden van een deel van de overval te zien. We hebben nu één verdachte opgepakt, maar wie zijn de andere twee? Alhoewel we er dus op basis van de bevindingen ook nog steeds rekening mee houden dat er mogelijk een vierde verdachte op de uitkijk heeft gestaan. Wie kan ons meer vertellen over de witte bestelwagen die kort voor de overval op het park in de buurt van het chalet van Gillis rondreed? Zegt dat iemand iets? Weet iemand waar de gestolen spullen, waaronder horloges en een bijzonder model zonnebril, zijn gebleven? Ook daarover horen wij graag meer.

Beelden
Bekijk het item over de overval in de uitzending van Bureau Brabant terug via deze link. Alle informatie of vermoedens zijn welkom. Bel met uw tips de Opsporingstiplijn via telefoonnummer 0800-6070 of vul het tipformulier in. Gegarandeerd anoniem tippen kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.
 

]]>
51.42784193 5.73370727
Ommel - Mannen die zich meldden in Gillis-zaak geen verdachten https://www.politie.nl/nieuws/2022/maart/31/09-mannen-die-zich-meldden-in-gillis-zaak-geen-verdachten.html De recherche is nog steeds volop bezig met het onderzoek naar de overval op Mark Gillis in Ommel. Dit richt zich echter niet meer op de vier mannen die zich eerder deze week bij ons meldden nadat zij in het opsporingsprogramma Bureau Brabant op bewakingsbeelden waren te zien. Ze zijn op geen enkele manier te linken aan de overval en geen verdachten in het onderzoek. Thu, 31 Mar 2022 10:06:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/maart/31/09-mannen-die-zich-meldden-in-gillis-zaak-geen-verdachten.html 2022-03-31T10:06:00Z Mark Gillis, bekend van de reality-serie over zijn familie op tv, werd in de nacht van 6 op 7 november vorig jaar op brute wijze overvallen toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer aankwam. In de zoektocht naar de daders toonden wij maandag 28 maart bewakingsbeelden in het opsporingsprogramma Bureau Brabant. Daarop was een deel van de overval te zien. We lieten echter ook beelden zien van enkele dagen voor de overval, waarop totaal vier mannen te zien waren die zich verdacht in de omgeving van Mark’s chalet ophielden. Zij meldden zich na onze oproep zelf bij de politie. Na onderzoek lijkt het erop dat zij fans zijn die op die momenten toevallig daar ook op het park verbleven. Zij zijn geen verdachten. De beelden waarop zij te zien waren, zijn inmiddels van de opsporingspagina van de politiewebsite en bij Bureau Brabant verwijderd.

Wij vragen iedereen, maar in het bijzonder andere media, om in het kader van de privacy van deze mannen de beelden niet meer te delen of uit te zenden en indien mogelijk te verwijderen.

Informatie
De zaak wordt nog steeds in volle omvang onderzocht. Wie zijn de drie mannen die Mark Gillis overvielen? Van vermoedelijk één van de verdachten denken we dna te hebben aangetroffen, maar wie zijn de andere twee? Maar we houden er op basis van de bevindingen ook nog steeds rekening mee dat er mogelijk een vierde verdachte op de uitkijk heeft gestaan. Wie kan ons meer vertellen over de witte bestelwagen die kort voor de overval op het park in de buurt van het chalet van Gillis rondreed? Weet iemand waar de gestolen spullen, waaronder horloges en een bijzonder model zonnebril, zijn gebleven? Ook daarover horen wij graag meer.

Beelden
Bekijk het item over de overval in de uitzending van Bureau Brabant terug via deze  link naar politie.nl. Alle informatie of vermoedens zijn welkom. Bel met uw tips de Opsporingstiplijn via telefoonnummer 0800-6070 of vul het tipformulier in. Gegarandeerd anoniem tippen kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

]]>
51.42784193 5.73370727
Nederland - Opsporing Verzocht: gewelddadige overval op Mark Gillis https://www.politie.nl/nieuws/2022/maart/29/opsporing-verzocht-29-03.html In de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 29 maart is onder meer aandacht voor de gewelddadige overval op tv-persoonlijkheid Mark Gillis. Tue, 29 Mar 2022 14:06:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/maart/29/opsporing-verzocht-29-03.html 2022-03-29T14:06:00Z Mark Gillis wordt in de nacht van 6 op 7 november 2021 overvallen bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel. Gillis, die bekend is van de realityserie Massa is Kassa, wordt bij de overval zwaar mishandeld. Als hij na zijn werk om 3.00 uur ‘s nachts de deur van zijn chalet wil openen, wordt hij overvallen en spuit een van de daders vloeistof in zijn gezicht. Direct daarna volgt een vechtpartij en komen er nog twee daders bij. Gillis krijgt harde klappen, trappen en wordt zelfs getaserd door de overvallers.

]]>
Op zoek naar de kluis

Eenmaal binnen in het chalet wordt Gillis vastgebonden met tie-rips en ducttape. De daders zijn op zoek naar een kluis, roepen ze. Die is er niet, reageert Gillis. Hij verzet zich hevig en krijgt nog meer klappen en trappen. Hij wordt zelfs bijna gewurgd. Uiteindelijk gaan de daders er vandoor met een zonnebril, horloges en een portemonnee. Maar een kluis vinden ze niet.

Vanavond worden er in Opsporing Verzocht beelden getoond van de drie daders, en mogelijk een vierde dader. Ook deelt de politie nieuwe informatie over het onderzoek.

]]>
Andere items

Naast deze zaak komen ook de volgende zaken aan bod in het programma:
Maastricht - Verdachte voetbalrellen
Den Bosch - Fraude Bouwmaat
Losser - Bankpasfraude
Etten-Leur - Bankpasfraude
Apeldoorn - Bankpasfraude
Eindhoven  - Gewelddadige straatroof
Hoevelaken - Poging inbraak juwelier
Houten - Inbraak woning
Rotterdam - Identiteit vraagstelling verdachte rellen Coolsingel
Rucphen - Explosief bij auto
Arnhem – Mishandeling
Groningen - Mishandeling na verkeersruzie

]]>
Uitzending

Opsporing Verzocht is dinsdag 29 maart rond 20.30 uur te zien op NPO1. Op woensdag 30 maart is om 13.20 uur de herhaling te zien op NPO1.

]]>
51.42784193 5.73370727
Ommel-Asten - Gezocht - Woningoverval - Beekstraat - Ommel https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2022/maart/09-woningoverval---beekstraat---ommel.html Mark Gillis, bekend van een real-life serie, wordt in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 november 2021 bij zijn chalet overvallen. Het gebeurt op vakantiepark Prinsenmeer, als Mark na een dag en avond werken tegen 3.00 uur 's nachts thuis komt. verdachte Mon, 28 Mar 2022 16:30:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2022/maart/09-woningoverval---beekstraat---ommel.html 2022-03-28T16:30:00Z Zodra hij met zijn sleutel de deur wil openen, wordt Mark aangevallen. Iemand spuit een vloeistof in zijn gezicht. Meteen ontstaat er een worsteling en Mark valt op de grond. Dan komen er nog twee daders bij. Hij krijgt harde klappen en trappen. Ook wordt hij met een taser bewerkt. Als Mark zijn telefoon laat vallen, wordt die opgepakt door een van de daders.

Dan wordt hij door de drie mannen mee naar binnen gesleurd. Daar wordt hij met tie-rips en duct tape vastgebonden. Ondertussen roepen de daders dat ze naar de kluis willen. Mark probeert duidelijk te maken dat die er niet is. Mark verzet zich hevig, maar krijgt alleen maar meer klappen en trappen. Een van de daders wurgt hem bijna om hem in bedwang te houden. Ook dreigen ze hem te zullen steken.

Terwijl één van de daders bij Mark blijft, gaan de andere twee op zoek naar de kluis en waardevolle spullen in huis. Laden worden overhoop gehaald, kastjes opengetrokken. Ze grissen een dure zonnebril, horloges en een portemonnee mee. Maar een kluis vinden ze niet. Dan houdt het op. De daders vertrekken en laten Mark gewond achter.

De daders gingen ontzettend tekeer. Waarom vraag je je af. Zoveel geweld was echt niet nodig. Het belangrijkste aanknopingspunt zijn de bewakingsbeelden met daarop de drie daders. Mogelijk is er sprake van een vierde verdachte: Op de beelden zien we in de bosjes een knipperend lichtje.  Zou daar iemand op de uitkijk staan?

Als u een vermoeden heeft wie de mannen op deze beelden kunnen zijn, laat het dan meteen weten!

Dader 1
- gewatteerde lichtkleurige heupjas
- capuchon, daaronder pet

Dader 2
- slank
- donkere capuchon van sweater
- donkere strakke korte jas (embleem)
- donkere sneakers

Dader 3
- gezet
- gewatteerde jas, camouflageprint
- trendy spijkerbroek met scheuren
- ‘wandelschoenen’

In het signalement van de daders zijn een paar details die hopelijk iemand meer kunnen zeggen. Zo droeg de eerste dader een gewatteerde lichtkleurige jas en een capuchon met daaronder een pet. Dader twee is slank, heeft ook een capuchon, een strakke korte jas met een embleem en hij droeg donkere sneakers. Dader drie is meer gezet, droeg een jas met camouflageprint, een trendy spijkerbroek met scheuren en wandelschoenen.

Bestelbus
Getuigen hebben vlak voor de overval een witte bestelbus gezien, met drie personen er in. Zij reden rondjes over het park, om daarna ook richting het chalet van Mark Gillis te rijden. De inzittenden van dat busje wil de politie graag spreken! 

De overvallers namen tijdens de mishandeling de goudkleurige Iphone 12 pro van Mark Gillis mee. En verder ook enkele armbanden, meerdere horloges en een zonnebril van het merk Dita. Een vrij zeldzaam exemplaar. Misschien zegt het iemand iets.

DNA-hit
Van één van de daders hebben we een DNA-hit gekregen. We weten dus wie hij is. Maar van de andere twee weten we dat niet. Heeft u een vermoeden? Misschien ook wel over die mogelijke vierde dader die op de uitkijk stond? Laat het ons weten!

]]>
Dinsdag 29 maart was deze zaak ook in Opsporing Verzocht: 
Gewelddadige overval op chaletpark Prinsenmeer

]]>
titel]]> ]]>
zaak 4 Ommel zware mishandeling 51.42225073 5.73617597
Ommel, Den Bosch, Eersel, Grave, Veghel - Overval op Mark Gillis en zware mishandeling Den Bosch in Bureau Brabant https://www.politie.nl/nieuws/2022/maart/24/09-overval-op-mark-gillis-en-zware-mishandeling-den-bosch-in-bureau-brabant.html In de uitzending van Bureau Brabant van maandag 28 maart besteden we met uitgebreid aandacht aan de gewelddadige overval op Mark Gillis, bekend van het TV-programma ‘Massa is Kassa’. Maar ook vragen we uw hulp bij een zware mishandeling in Den Bosch, waarbij de verdachte een man én een vrouw bewusteloos slaat. Thu, 24 Mar 2022 08:15:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/maart/24/09-overval-op-mark-gillis-en-zware-mishandeling-den-bosch-in-bureau-brabant.html 2022-03-24T08:15:00Z Overval op Mark Gillis in Ommel
Op zondag 7 november rond drie uur ’s-nachts wordt Mark Gillis, bekend van de real life serie Massa is Kassa, bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel met geweld overvallen door meerdere daders. Mark wordt stevig mishandeld, vastgebonden en zelfs met pepperspray en een taser bewerkt. De daders waren op zoek naar een kluis die er echter niet is. Uiteindelijk gaan ze er vandoor met wat geld, een dure zonnebril en horloges. Rond de tijd van de overval zagen getuigen een witte bestelbus over het park rijden. Waren dit de daders? Of zouden de inzittenden juist belangrijke getuigen kunnen zijn? Wij horen het graag!  Wij tonen in de uitzending beelden van het incident. Wie herkent de daders of heeft een vermoeden? Ook delen we de laatste stand van zaken van het onderzoek. Want er zijn ontwikkelingen!

Man slaat man en vrouw bewusteloos
Kort na middernacht op zaterdag 16 oktober vorige jaar, loopt een woordenwisseling nabij een café aan de Kruisstraat flink uit de hand. Een man slaat daar met volle kracht niet alleen een man, maar ook een vrouw bewusteloos. Excessief geweld. De dader lijkt al zijn kracht in de klappen te stoppen. De vrouw houdt een hersenschudding aan de klap over. De dader gaat er na zijn daad vandoor en wij willen heel graag weten wie hij is. Wij laten beelden van het incident zien en hopen dat er iemand is die hem herkent. Deze man mag hiermee niet wegkomen. Meld het ons als u een vermoeden heeft wie het is.

Diefstallen bij zorginstellingen
We laten beelden zien van een man die bij zorginstellingen in Grave, Zeeland en Veghel diefstallen pleegt. Wie herkent hem?

Cybercrime
Een geval Whatsapp fraude in Eersel. Een 79-jarige vrouw kreeg een appje, waarvan zij dacht dat het van haar zoon was. Of zij haar bankpas en scanner aan iemand mee wilde geven. Zo gezegd, zo gedaan. Maar het appje was niet van haar zoon. Niet lang daarna was de rekening geplunderd. We tonen beelden van iemand die in Den Haag met de pinpas geld opnam. Weet u wie het is?

Bureau Brabant wordt elke maandag vanaf 18.15 uur uitgezonden bij Omroep Brabant en wordt daarna tot en met dinsdagmiddag elk uur herhaald.

]]>
51.42784193 5.73370727
Asten - Man op heterdaad aangehouden voor brandstichting met vuurwerk https://www.politie.nl/nieuws/2021/december/26/09-man-op-heterdaad-aangehouden-voor-brandstichting-met-vuurwerk.html In Asten is in de nacht van 25 op 26 december een 36-jarige man aangehouden op verdenking van brandstichting. Een speciaal team van de recherche heeft de man op heterdaad aangehouden toen hij vuurwerk door de brievenbus van een woning aan het Wolfsplein gooide. Sun, 26 Dec 2021 09:00:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/december/26/09-man-op-heterdaad-aangehouden-voor-brandstichting-met-vuurwerk.html 2021-12-26T09:00:00Z De verdachte ging er na zijn daad snel vandoor, waarop de agenten hem kort hebben achtervolgd. De man is aangehouden en gefouilleerd. De agenten vonden nog een mes en ander vuurwerk. Dat is in beslag genomen. De verdachte zit vast en wordt nog verhoord. De bewoners van de betrokken woning kregen de afgelopen tijd meerdere bedreigingen. Een speciaal team van de recherche is gaan posten in de omgeving en kon daardoor de man op heterdaad aanhouden.

]]>
51.39735767 5.77801334
Asten / Rotterdam - Verdachte opgepakt voor gewapende woningoverval Asten https://www.politie.nl/nieuws/2021/december/14/09-verdachte-opgepakt-voor-gewapende-woningoverval-asten.html Intensief onderzoek van de recherche leidde tot een doorbraak in het onderzoek naar een gewapende woningoverval in Asten. De politie hield vanochtend een 30-jarige man in Rotterdam aan op verdenking van betrokkenheid bij deze zaak. De verdachte zit vast voor verder onderzoek. Tue, 14 Dec 2021 18:23:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/december/14/09-verdachte-opgepakt-voor-gewapende-woningoverval-asten.html 2021-12-14T18:23:00Z Twee mannen drongen op donderdag 31 december 2020 rond 02.00 uur een woning binnen aan de Adelheid van Voornstraat in Asten. Zij bedreigden één van de aanwezige bewoners - met vermoedelijk een vuurwapen - en eisten geld. De overvallers gebruikten fysiek geweld bij de woningoverval en één van de bewoners liep daardoor een lichte hoofdwond op. De mannen verlieten de woning nadat ze die hadden doorzocht en gingen er vervolgens vandoor.

Aanhouding verdachte

Dankzij maandenlang uitvoerig onderzoek van onze recherche kwam de 30-jarige Rotterdammer in beeld als verdachte. Hij werd vanochtend in zijn woonplaats aangehouden.  De slachtoffers zijn op de hoogte gebracht van de aanhouding.

Vervolgonderzoek

De verdachte zit vast en wordt de komende dagen uitgebreid gehoord over zijn exacte rol en aandeel in deze zaak.  Ook doen wij nog steeds onderzoek naar de tweede overvaller. Een toekomstige aanhouding sluiten wij dan ook niet uit.

Informatie?

Heeft u info over deze zaak of mogelijk over de andere overvaller? Dan komen wij graag met u in contact via 0900-8844. Liever anoniem? Dat kan ook via 0800-7000. Of gebruik onderstaand tipformulier

]]>
51.39949027 5.7463008