Alle berichten | Eindhoven | politie.nl https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/noord-brabant/eindhoven.xml RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Eindhoven nl Tue, 22 Sep 2020 21:36:53 GMT 2020-09-22T21:36:53Z nl Eindhoven - Gezocht - Ernstige mishandeling tijdens festival in Eindhoven https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/september/09-ernstige-mishandeling-tijdens-festival-in-eindhoven.html Op 2 november vorig jaar werd in het Philips de Jonghpark in Eindhoven het winterfestival ‘Bontgenoten’ gehouden. Daar veranderde toen het leven van een 27-jarige man. verdachte Mon, 21 Sep 2020 16:00:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/september/09-ernstige-mishandeling-tijdens-festival-in-eindhoven.html 2020-09-21T16:00:00Z Tijdens een ruzie loopt hij meerdere verwondingen op. En het zijn ernstige verwondingen. Hij liep een gebroken oogkas had, gebroken jukbeenderen en een gebroken neus op. De verwondingen aan zijn oog waren zo ernstig, dat hij voor de rest van zijn leven zijn linkeroog moet missen. Het is nog steeds niet duidelijk wat nou precies de aanleiding was. Mogelijk dat er onenigheid ontstond, tussen een jonge vrouw en het slachtoffer. Mogelijk dat toen mensen uit de vriendengroep van de jonge vrouw verhaal gingen halen bij het slachtoffer, waarbij iemand toen de harde klap uitdeelde. Wij willen deze jonge vrouw spreken en de dader van deze mishandeling.

]]>
Het zou  kunnen dat diegene zich niet realiseerde wat de gevolgen zouden zijn voor het slachtoffer. Datzelfde geldt voor mensen in zijn omgeving. En dat kan. Bedenk dan: het is niet te laat alsnog contact op te nemen. En we willen ook een oproep doen aan de jonge vrouw, die mogelijk onenigheid had. Als je het bent, of als je weet wie ze is, neem dan ook contact op. 

]]>
]]>
51.44164199999999 5.4697225
Eindhoven - Politie zoekt getuigen van overval Eindhoven https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/18/politie-zoekt-getuigen-van-overval-eindhoven.html Wij zijn op zoek naar de dader van een overval op een winkel in Eindhoven. Weet jij meer van deze overval, dan horen we graag van je! nieuwsbericht Fri, 18 Sep 2020 14:17:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/18/politie-zoekt-getuigen-van-overval-eindhoven.html 2020-09-18T14:17:00Z Op donderdag 17 september 2020 iets voor de klok van 17.00 uur kwam er een melding binnen van een overval op de Primera  in het Winkelcentrum Woensel in Eindhoven. De collega’s die op de plaats van de overval arriveerden troffen daar winkelmedewerkers aan die behoorlijk aangeslagen en geëmotioneerd waren door het gebeuren.

De winkelmedewerkers vertelden dat er rond 17.00 uur een persoon zich ineens melde bij de balie. Een man vroeg om geld en om dit kracht bij te zetten dreigde hij met een steekwapen. Nadat de medewerker het geld uit de kassa aan de overvaller had geven vluchtte de overvaller de winkel uit in de richting van de Luxemburglaan. Een medewerker is nog achter de man aangegaan maar moest deze poging snel staken. Tijdens de vlucht van de overvaller voegde zich een persoon op de fiets bij hem. Wij vermoeden dat deze persoon op de fiets bij de overvaller hoorde.

Signalement overvaller

- licht getinte huidskleur
- circa 20/25 jaar oud
- 1.75/1.80 cm
- normaal postuur
- geen accent
- grijze hoodie, capuchon op
- zwarte Nike trainingsbroek
- grote zonnebril
- mondkapje
- plastic zak Jumbo
- witte schoenen

Tips?

Wij zijn erg geïnteresseerd in tips die ons op het spoor van de overvaller kunnen brengen. Heb jij iets gezien? Heb je misschien camerabeelden? Weet jij iets meer over de man op de fiets? Meld je dan via onderstaand tipformulier. Bellen kan uiteraard ook? Dat dan op 0900-8844. Anoniem melden kan ook op 0800-7000.

Aan de slachtoffers van de overval is slachtofferhulp aangeboden om heb te ondersteunen bij deze impactvolle gebeurtenis.

Wat doet de politie bij een overval?

Overvallen zijn ernstige misdrijven en hebben grote impact op slachtoffers. Daarom geven wij de hoogste prioriteit aan de bestrijding ervan. Wij doen dat door inzet op aanhouding van de daders en de technische afhandeling van de zaak. Ook bij onze partners heeft de aanpak van overvallen prioriteit.

Diverse agenten worden door de meldkamer direct na de melding naar de plaats van de overval gestuurd en gestationeerd op de omliggende vluchtwegen. Als een politiehelikopter beschikbaar is, helpt deze vanuit de lucht bij de zoektocht naar de daders (de heli staat in direct contact met de meldkamer en geeft camerabeelden live door).

Om de kans op aanhouding van daders te vergroten, zetten wij ook de (social) media in. Via Burgernet, Twitter en redacties van webkranten vragen wij burgers informatie aan ons door te geven. Eventuele goede beelden van de overvallers worden zo snel mogelijk verspreid om hun identiteit te achterhalen. Burgers die onbekend willen blijven kunnen informatie doorbellen naar Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).Verder verzamelen agenten informatie via een buurtonderzoek en zorgt het team Forensische Opsporing voor het veiligstellen van sporen.

 

 

]]>
logo vest 51.46949919999999 5.4754527
Eindhoven - Twee aanhoudingen steekincident Eindhoven https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/18/2-aanhoudingen-steekincident-eindhoven.html De politie heeft vandaag 2 personen aangehouden voor hun betrokkenheid bij een steekincident op de Echternachlaan in Eindhoven op donderdagavond 17 september. nieuwsbericht Fri, 18 Sep 2020 12:02:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/18/2-aanhoudingen-steekincident-eindhoven.html 2020-09-18T12:02:00Z Rond 20:50 uur kregen wij een melding van een geweldsincident op de Echternachlaan in Eindhoven. Toen de collega’s op de locatie van het incident aankwamen troffen ze een man aan die gewond buiten op de stoep lag. De man gaf aan mishandeld te zijn naar aanleiding van een mogelijk conflict. Het was in eerste instantie onduidelijk wat zich had afgespeeld en hoe de man aan zijn verwondingen kwam.

De verwondingen waren dermate ernstig dat hij met een ambulance is vervoerd naar een ziekenhuis. In de daaropvolgende nacht hebben 2 personen zich gemeld bij het politiebureau in Eindhoven met de mededelingen dat zij betrokken bij het steekincident. Beide personen zijn daarop aangehouden en wij doen verder onderzoek naar hun rol. Beide verdachten zijn woonachtig in Schijndel in de leeftijd van 25 en 30 jaar oud. Het slachtoffer maakt het naar omstandigheden goed.

]]>
51.4753293 5.4769346
Eindhoven - Politie pakt man uit Helmond op voor brandstichting Moreelselaan Eindhoven https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/15/09-politie-pakt-man-uit-helmond-op-voor-brandstichting-moreelselaan-eindhoven.html De politie pakte vandaag een 18-jarige man uit Helmond op voor de brandstichting in een woning aan de Moreelselaan in Eindhoven. Hierbij raakte op dinsdag 21 juli een 16-jarige bewoner ernstig gewond. nieuwsbericht Tue, 15 Sep 2020 17:12:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/15/09-politie-pakt-man-uit-helmond-op-voor-brandstichting-moreelselaan-eindhoven.html 2020-09-15T17:12:00Z De politie startte direct een grootschalig opsporingsonderzoek (TGO) in verband met de ernst van het feit. In de woning verbleven ook de moeder en zus van het slachtoffer. Het opzettelijk stichten van brand in een woning waarbij iemand (zwaar) lichamelijk letsel oploopt is een zeer ernstig misdrijf.

Aanhouding
Tijdens het onderzoek kwam de 18-jarige verdachte in beeld. Dat leidde vandaag tot zijn aanhouding in zijn woonplaats. Onder leiding van de rechter-commissaris is de woning van de verdachte doorzocht.  

De verdachte zal uitgebreid worden gehoord.

Lees hier ons eerdere bericht over deze zaak.

]]>
51.4285881 5.504883899999999
Tilburg, Moergestel, Breda, Schijndel, Eindhoven - Bewoners doelwit van brandstichting en vernielingen, een zware mishandeling tijdens een festival en diefstallen en woninginbraken in Bureau Brabant https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/14/bewoners-doelwit-van-brandstichting-en-vernielingen-een-zware-mishandeling-tijdens-een-festival-en-diefstallen-en-woninginbraken-in-bureau-brabant.html Bureau Brabant vraagt de uitzending van maandag 21 september uw hulp bij het oplossen van ernstige misdrijven, zoals bij het vinden van de dader die brand stichtte en vernielingen pleegde in Schijndel, maar ook de dader van een ernstige mishandeling tijdens een festival in Eindhoven. Ook staan er inbrekers en dieven op beeld in Breda, Moergestel en Tilburg. nieuwsbericht Mon, 14 Sep 2020 08:46:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/14/bewoners-doelwit-van-brandstichting-en-vernielingen-een-zware-mishandeling-tijdens-een-festival-en-diefstallen-en-woninginbraken-in-bureau-brabant.html 2020-09-14T08:46:00Z Een 74-jarige vrouw werd op zaterdag 20 juni het slachtoffer van zakkenrollers. De vrouw deed haar boodschappen bij een supermarkt aan het Kreverplein in Tilburg. Zij betaalde met haar pinpas en deed hem weer terug in haar handtas. De volgende dag merkte zij dat haar pinpas niet meer in de tas zat en dat er verschillende transacties mee waren gedaan. Een van de daders staat op beeld, toen hij met haar gestolen pinpas sigaretten kocht! In totaal zoeken we in deze zaak vier personen!

Een 83-jarige vrouw uit Moergestel werd vrijdag 26 juni het slachtoffer van drie brutale dieven. Twee mannen en een vrouw hebben haar in het vizier als zij bloemen gaat kopen bij een supermarkt aan de Rootven. Ze pakt daar haar pinpas en rekent de bloemen af. Wat ze niet doorheeft, is dat haar pinpas tijdens het betalen is afgekeken. Vervolgens volgen de drie personen haar richting huis. Eenmaal thuis bij de vrouw vraagt de vrouwelijke dader om een glas water. Ze is dan samen met een van de mannen. Het slachtoffer gaf wat water, maar ondertussen hebben ze haar pinpas weten te grijpen. Niet veel later is er een groot geldbedrag van haar rekening gehaald. Een van de mannen werd eerder gezien bij een diefstal in Tilburg.

]]>
In de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 maart werd er in Breda bij twee woningen ingebroken. En dat ging op een behendige manier, namelijk door middel van flipperen. Met een krachtige en behendige beweging kunnen inbrekers vervolgens snel hun slag slaan. Zo ook bij een woning aan de Burgermeester Vermeulenstraat. Toen een van de bewoners de volgende ochtend in de woonkamer kwam, bleek er geld en elektronica, waaronder laptops, gestolen te zijn. In diezelfde nacht was ook in woning aan de Burgemeester Wermenbolstraat het doelwit. Ook hier kwamen de daders door middel van flipperen de woning binnen en sloegen hun slag. De daders van beide inbraken staan op beeld!

]]>
De bewoners van een woning aan de Europalaan zijn de afgelopen tijd het doelwit van verschillende misdrijven. Een brandstichting in december vorig jaar én een vernieling in juni dit jaar. Tijdens de brandstichting op 15 december zien we de dader over het hek klimmen. Hij heeft een fles met brandbare vloeistof bij zich, een doek en een aansteker. Eerst gaat de nodige vloeistof in de doek. Dan schudt hij de fles leeg boven de motorkap van de auto. Dan verschijnt er een aansteker. Al snel zijn de vlammen zichtbaar. Tijdens het weglopen maakt de dader een flinke smak en valt vlak op zijn rug. Dat moet pijnlijk zijn geweest. En dan is hij weg. Het duurt niet lang voordat de brand wordt opgemerkt. De auto is niet meer te redden, maar de brandweer kan er wel net op tijd voor zorgen dat de brand niet via de schutting en het dak van de carport overslaat op het huis. Waar op dat moment de bewoners gewoon thuis waren. Het had dus heel anders kunnen aflopen.

Op 3 juni 2020 is het weer raak. Iemand doet zijn uiterste best om uit het zicht van de camera te blijven door dicht bij de grond te blijven en letterlijk om de geparkeerde auto heen te kruipen. Het is dan nog niet duidelijk wat hij in zijn schild voert. De volgende ochtend wordt dat wel duidelijk, als de bewoner weg wil rijden. Meteen zijn de autobanden lek. Kraaienpoten zijn de boosdoeners. Hier gaat het dus om vernieling. En ook hier zoeken we de dader.

]]>
Op twee november vorig jaar werd in het Philips de Jonghpark in Eindhoven het winterfestival ‘Bontgenoten’ gehouden. Daar veranderde toen het leven van een 27-jarige man. Tijdens een ruzie loopt hij meerdere verwondingen op. En het zijn ernstige verwondingen. Hij liep een gebroken oogkas had, gebroken jukbeenderen en een gebroken neus op. De verwondingen aan zijn oog waren zo ernstig, dat hij voor de rest van zijn leven zijn linkeroog moet missen. Het is nog steeds niet duidelijk wat nou precies de aanleiding was. Mogelijk dat er onenigheid ontstond, tussen een jonge vrouw en het slachtoffer. Mogelijk dat toen mensen uit de vriendengroep van de jonge vrouw verhaal gingen halen bij het slachtoffer, waarbij iemand toen de harde klap uitdeelde. Wij willen deze jonge vrouw spreken en de dader van deze mishandeling.

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

 

]]>
51.560596 5.0919143
Eindhoven - Getuigen gezocht gewapende overval eetgelegenheid https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/7/09-getuigen-gezocht-gewapende-overval-eetgelegenheid.html Op zondagavond 6 september overvallen twee jongemannen een eetgelegenheid aan de Aalsterweg. Ze bedreigen een medewerker met een mes en gaan er met een geldbedrag vandoor. Er raakte gelukkig niemand gewond. Wij zoeken getuigen die ons kunnen helpen deze mannen op te pakken! nieuwsbericht Mon, 07 Sep 2020 14:30:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/7/09-getuigen-gezocht-gewapende-overval-eetgelegenheid.html 2020-09-07T14:30:00Z Overval Aalsterweg
De daders lopen rond 20.40 uur de eetgelegenheid binnen. Er zijn dan een aantal medewerkers aanwezig. Een van de daders bedreigde een medewerker met een mes. De andere dader doet een greep in de kassa en maakt een geldbedrag buit. Beide daders rennen naar de uitgang en vluchten buiten aangekomen in de richting van de Rondweg.

Signalementen daders
Beide daders droegen zwarte kleding. Een van hen droeg een bivakmuts en de ander een petje en gezichtsmasker.

Getuigen gezocht
Wij onderzoeken deze overval grondig en willen deze daders zo snel mogelijk opsporen. Wij zoeken dan ook getuigen en camerabeelden die ons helpen deze zaak op te lossen!

 • Misschien heb jij de jongemannen gezien toen zij voor of na de overval in de omgeving van de Aalsterweg liepen. Of wellicht ken je mensen die hen hebben gezien.
 • Of woon je in de buurt en heb je camerabeelden? Deel die beelden dan met ons als dat nog niet is gebeurd.
 • Ook mensen die andere opvallende en/of verdachte zaken hebben gezien in de omgeving van beide overvallen vragen wij nadrukkelijk om contact met ons te leggen.


Bel ons via 0900 8844. Liever anoniem? Dat kan ook door 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem) te bellen. Of gebruik onderstaand tipformulier.

]]>
51.4166912 5.4836203
Tilburg, Hilvarenbeek, Breda, Etten-Leur, Eindhoven - Overval, diefstallen en inbraken in Bureau Brabant https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/2/08-overval-diefstallen-en-inbraken-in-bureau-brabant.html Bureau Brabant besteedt maandag 7 september 2020 onder meer veel aandacht aan een heftige overval op een cafetaria in Eindhoven. In de uitzending ook een opvallende serie diefstallen van waterkranen vanaf een kerkhof in Breda. Er zijn camerabeelden van de dief op de begraafplaats. Hij wordt echter onherkenbaar getoond en krijgt nog een week de tijd om zich te melden Verder komen een woning- en een bedrijfsinbraak en twee pinpasdiefstallen aan bod. nieuwsbericht Wed, 02 Sep 2020 08:21:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/2/08-overval-diefstallen-en-inbraken-in-bureau-brabant.html 2020-09-02T08:21:00Z In de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 december 2019 werd omstreeks 06.30 uur ingebroken in een woning aan de Spoorlaan in Tilburg. De daders kwamen het pand vermoedelijk binnen door de deur via de brievenbus open te hengelen. Binnen graaiden ze van alles bij elkaar tot en met spelletjes van de kinderen. Een van de bewoners, die wakker geworden was van lawaai, ontdekte dat de voordeur openstond. Hij zag nog net dat de twee vermoedelijke daders hard wegrenden in de richting van de Ringbaan Oost.

]]>
Een 84-jarige vrouw pint op vrijdag 7 februari 2020 met haar bankpas 50 euro bij een geldautomaat op het Wagnerplein in Tilburg-Noord. Op bewakingsbeelden is te zien dat twee vrouwen achter het slachtoffer lopen. Ze houden haar kennelijk in de gaten en stelen op een goed moment de bankpas. Daarmee wordt vervolgens in meerdere winkels geshopt en voor duizenden euro’s uitgegeven.


 

]]>
In de nacht van maandag 16 op dinsdag 17 maart 2020 werd ingebroken in een bedrijfspand aan de Tilburgseweg in Hilvarenbeek. Twee mannen verschaften zich tijdens een verbouwing middels inklimming toegang tot het pand. Er werden onder meer twee mountainbikes en bijna veertig rollen daklood gestolen.

]]>
In de periode van zaterdag 21 maart 2020 tot en met dinsdag 31 maart 2020 zijn er vanaf de begraafplaats aan de Tuinzigtlaan in Breda 36 waterkranen bij aftappunten gestolen. Er zijn duidelijke camerabeelden van de vermoedelijke dader. In overleg met de officier van justitie is besloten om de beelden eerst geblurd te tonen waardoor de dader niet herkenbaar is voor zijn omgeving. In de uitzending van Bureau Brabant van 14 september aanstaande worden de beelden herkenbaar gebracht als zijn identiteit op dat moment nog niet bekend is bij de politie.

]]>
De bankpas van een 90-jarige man in Etten-Leur werd op vrijdag 29 november 2019 door twee dieven met behulp van een babbeltruc afhandig gemaakt. Het slachtoffer had boodschappen gedaan in een supermarkt. Daarna werd hij bij de ingang van zijn appartement door een man en een vrouw die hem de weg vroegen. Uit dank werd hij door beiden omhelsd. Kort daarna werd er een aanzienlijk geldbedrag van zijn rekening opgenomen. De bank die de transactie niet vertrouwde blokkeerde daarna de rekening. Er zijn camerabeelden van de daders bij een pinautomaat.

 

]]>
Op zondagavond 2 augustus 2020 overvallen 3 jonge daders een cafetaria aan de Floralaan West in Eindhoven. Ze bedreigden medewerkers met een mes en gingen er met de gsm van een van hen vandoor. Niemand raakte gelukkig gewond. Maar een overval is natuurlijk een heftige ervaring die een flinke impact heeft op betrokkenen. De medewerkers van het cafetaria blijven dan ook geschrokken achter.

De 3 jongens lopen rond 21.40 uur het cafetaria binnen. Er zijn dan enkele medewerkers aanwezig. Een van de daders bedreigde de medewerkers met een mes en de daders probeerden de kassa te openen. Toen dat niet lukte, vertrokken zij met de gsm van een van de medewerkers. De drie daders vluchtten te voet weg in de richting van de nabijgelegen Resedastraat. Niemand liep verwondingen op. Het gaat om drie licht getinte jongens, in de leeftijd van 15 tot 17 jaar oud. Zij droegen bivakmutsen en/of gezichtsbedekking en hoodies.

]]>
Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

]]>
51.560596 5.0919143
Eindhoven - Gezocht - Wie herkent de overvaller van een tankstation in Eindhoven? https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/augustus/09-overval-tankstation-eisenhowerlaan-eindhoven.html Op vrijdagochtend 31 juli 2020 heeft er rond 06:10 uur een overval plaatsgevonden op een tankstation aan de Eisenhowerlaan in Eindhoven. De dader bedreigde het personeel met een mes en ging er met buit vandoor. verdachte Fri, 21 Aug 2020 12:37:59 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/augustus/09-overval-tankstation-eisenhowerlaan-eindhoven.html 2020-08-21T12:37:59Z De dader heeft het volgende signalement:

 • Blanke man
 • Tussen de 1.80 en 1.90 lang
 • Tussen de 20 en 30 jaar oud
 • Mager postuur
 • Zwarte muts
 • Grijze sjaal
 • Grijze trui/vest
 • Blauwe spijkerbroek
]]>
titel]]> ]]>
51.45440170000001 5.522272900000001
Eindhoven - Gezocht - Wie pleegde een straatroof op de Demer in Eindhoven? https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/augustus/09-wie-pleegde-een-straatroof-op-de-demer-in-eindhoven.html Op zaterdagavond 11 juli 2020 werd rond 23:40 uur een straatroof gepleegd op de Demer in Eindhoven. De dader fietste langs het slachtoffer en trok haar tas met flinke kracht van haar schouder. Kort hierna is er met de pinpas van het slachtoffer gepind bij een tankstation op de Limburglaan in Eindhoven. verdachte Fri, 21 Aug 2020 09:44:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/augustus/09-wie-pleegde-een-straatroof-op-de-demer-in-eindhoven.html 2020-08-21T09:44:00Z De dader betrof een blanke man. Hij had een blauw vest/jas aan en had een rode pet op.
De dader zat op een fiets met een rekje voorop. Op de achteras zat een dubbel achterlicht.

]]>
 • Wie herkent deze man?
 • Wie herkent zijn kleding en/of de fiets en heeft op basis daarvan een vemoeden wie het kan zijn?
 • ]]>
  ]]>
  51.4396549 5.477293299999999
  Eindhoven - Aanhouding na dodelijke steekpartij https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/20/09-aanhouding-na-dodelijke-steekpartij.html De politie hield vannacht om 3.30 uur een 31-jarige Eindhovenaar aan in zijn woning. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekpartij met dodelijke afloop eerder op de avond op de Woenselse Markt waarbij een 28-jarige man uit het Belgische Turnhout is komen te overlijden. nieuwsbericht Thu, 20 Aug 2020 11:36:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/20/09-aanhouding-na-dodelijke-steekpartij.html 2020-08-20T11:36:00Z Rond 22.00 uur kwam bij de politie een melding binnen van een steekincident bij een horecagelegenheid op de Woenselse Markt. De verdachte was niet meer aanwezig en was er te voet ervandoor.
  Toen de collega’s arriveerden troffen ze de zwaargewonde man aan op straat. Een traumaheli kwam ter plaatse en ambulancepersoneel heeft nog geprobeerd de man te reanimeren. Hij overleed uiteindelijk ter plaatse.

  ]]>
  Door de politie is direct een groot onderzoek opgestart. Door de technische recherche is op straat sporenonderzoek verricht en er zijn direct getuigen gehoord. Ook is gekeken of er mogelijk bruikbare camerabeelden beschikbaar zijn. Uit dit eerste onderzoek kwam al vrij snel een mogelijke verdachte naar voren. Deze 31-jarige man uit Eindhoven werd vervolgens door de politie aangehouden in zijn woning.

  ]]>
  Het onderzoek is nog in volle gang. Er is nog veel onduidelijk over de exacte aanleiding van het incident. We zijn daarom ook nog op zoek naar mensen die ons kunnen helpen. Ten tijde van het incident waren er veel mensen op straat en het terras van de horecagelegenheid aanwezig. We spreken graag met mensen die iets kunnen vertellen over de aanleiding van het incident en de steekpartij zelf. Ook mensen die de verdachte even later hebben zien vluchten kunnen zich melden. Dat kan via 0900-8844 of anoniem: 0800-7000 (www.meldmisdaadanoniem.nl).

  ]]>
  We realiseren ons dat veel van deze getuigen een vreselijk incident hebben gezien en daar mogelijk nog last van kunnen hebben. Hen wijzen we graag op de mogelijkheid van slachtofferhulp: www.slachtofferhulp.nl.

  ]]>
  Eigen stockfoto politielint 51.4508991 5.471908
  Eindhoven - Softdrugs en illegale pokerruimte ontdekt in woning https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/19/09-politie-ontdekt-grote-hoeveelheden-softdrugs-en-illegale-pokerruimte-in-woning-na-aanhouding-van-2-mannen-op-straat.html De plaatselijke politie pakte gisteren 2 mannen uit Eindhoven op voor het bezit van softdrugs. Zij bleken na controle samen ruim 20 kilogram hennep bij zich te hebben. Dit leidde de politie vervolgens tot de ontdekking van een verpakkingsruimte voor softdrugs in de woning van een van de mannen. Daarnaast stuitten zij in diezelfde woning op een compleet ingerichte pokerruimte. nieuwsbericht Wed, 19 Aug 2020 16:56:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/19/09-politie-ontdekt-grote-hoeveelheden-softdrugs-en-illegale-pokerruimte-in-woning-na-aanhouding-van-2-mannen-op-straat.html 2020-08-19T16:56:00Z De politie zag op dinsdag 18 augustus rond 09.30 uur dat twee mannen op een parkeerplaats aan de Geldropseweg in Eindhoven bezig waren dozen over te laden tussen twee auto´s. De auto´s van de mannen stonden naast elkaar geparkeerd met geopende achterkleppen. De mannen leken te schrikken van de aanwezigheid van de politie.

  De politieagenten controleerde de mannen vervolgens in verband met de verdachte aard van de overdracht. Tijdens die controle ontdekten de politiemensen dat beide auto´s meerdere zakken met een grote hoeveelheid gedroogde hennep bevatten. In totaal troffen de agenten ruim 20 kilogram hennep aan, verdeeld over beide auto´s. De politie hield de Eindhovense mannen (49 en 53) vervolgens aan op verdenking van de handel en bezit van softdrugs. De hennep is inbeslaggenomen en wordt vernietigd.

  ]]>
  Omdat beide mannen in het bezit waren van een grote hoeveelheid hennep zijn hun woningen doorzocht op basis van de Opiumwet. Het was namelijk heel aannemelijk dat er meer softdrugs gevonden zou worden in (een of beide van) die woningen.

  ]]>
  De politie deed dinsdagochtend een inval in de woningen van beide verdachten. In een woning aan de Casper Netschersstraat werd geen (soft-)drugs gevonden.Tijdens de doorzoeking van de woning van de andere verdachte op de Kruisstraat in de wijk Oud-Woensel in Eindhoven vonden agenten op de  tweede etage een verpakkingsruimte voor softdrugs. Zij ontdekten daar onder andere ruim 740 voorgedraaide en verpakte joints en circa 20 kilogram aan verpakte henneptoppen.

  ]]>
  In diezelfde verpakkingsruimte zag de politie ook een grote hoeveelheid contant geld liggen en een stroomstootwapen. Het wapen is in beslag genomen en zal na onderzoek worden vernietigd. 
  De politie onderzoekt de mogelijkheid om het geld als crimineel vermogen aan te merken en af te pakken. 

  Het afpakken van crimineel geld is namelijk een belangrijk onderdeel van de strijd tegen zowel de georganiseerde misdaad en de kleinere, veelvoorkomende criminaliteit. Lees hier meer over afpakken.

  ]]>
  Een van de kamers op de eerste verdieping van de woning was op professionele wijze ingericht als pokerruimte. Zo stond er o.a. een pokertafel en hingen er diverse camera´s waarvan een camera  zodanig gepositioneerd was richting de pokertafel met de kennelijke bedoeling om een evt. dealer en het spel te observeren. Het lijkt er sterk op dat deze ruimte al enige tijd op professionele wijze in gebruik is voor illegale gokactiviteiten.

  ]]>
  Beide verdachten worden uitgebreid gehoord.

  Integrale aanpak misstanden aandachtsgebieden
  Oud-Woensel is een aandachtsgebied in Eindhoven. De politie werkt hier samen met de gemeente Eindhoven en met integrale partners als het OM en de Belastingdienst om misstanden actief aan te pakken. Op die manier wordt ruimte gecreëerd voor de positieve kenmerken en ontwikkeling van de wijk.

  ]]>
  Softdrugs en illegale pokerruimte ontdekt in woning 51.4311447 5.5039715
  EIndhoven - Getuigen gezocht! Mogelijk zelfde dader bij 2 gewapende overvallen op cafetaria´s https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/19/09-getuigen-gezocht-cafetaria-overvallen-door-gewapende-man.html Op dinsdagavond 19 augustus overvalt een gewapende man een cafetaria aan de Donizettilaan. Hij ging er uiteindelijk met een geldbedrag vandoor. Het lijkt er op dat dezelfde dader kort daarvoor probeerde een ander cafetaria aan de Heezerweg in Eindhoven te overvallen. De medewerkers waren daar gelukkig in staat de gewapende man weg te jagen. Wij zoeken getuigen die ons kunnen helpen deze man op te pakken! nieuwsbericht Wed, 19 Aug 2020 13:18:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/19/09-getuigen-gezocht-cafetaria-overvallen-door-gewapende-man.html 2020-08-19T13:18:00Z Overval Donizettilaan
  De man loopt rond 21.50 uur het cafetaria binnen. Er zijn dan enkele medewerkers aanwezig. Na binnenkomst gaat de man naar de servicebalie van de winkel. Hij houdt duidelijk zichtbaar een vuurwapen vast in zijn hand en richt dit op een medewerker. De man maakt een geldbedrag buit en vlucht vervolgens op een scooter richting de Karel de Grotelaan.

  Poging overval  Heezerweg
  Opmerkelijk genoeg vond kort voor deze overval een soortgelijke (poging tot) overval plaats op een cafetaria aan de Heezerweg in Eindhoven. De medewerkers wisten de overval te verijdelen door de gewapende man weg te jagen. Ook daar vluchtte de dader op een scooter. Gelet op de werkwijze en het overeenkomende signalement vermoeden wij dat het in beide incidenten om een en dezelfde dader gaat.

  Signalement
  De dader droeg een grijze integraalhelm, grijze trui en handschoenen tijdens het plegen van beide overvallen. Door de helm werd zijn gelaat verhuld.

  Onderzoek
  Wij onderzoeken beide overvallen uitvoerig en willen heel graag de identiteit van de dader achterhalen. Goede camerabeelden uit de omgeving van beide overvallen zouden daar aan bij kunnen dragen.

  Getuigen gezocht
  Wij zoeken dan ook getuigen en/of camerabeelden die naar de dader leiden.

  • Misschien heb jij de man gezien toen hij voor of na de overval in de omgeving liep van en/of zich verplaatste met zijn scooter over de Donizettilaan en de Heezerweg. Of wellicht ken je mensen die hem hebben gezien.
  • Of woon je in de buurt en heb je camerabeelden? Deel die beelden dan met ons als dat nog niet is gebeurd.
  • Ook mensen die andere opvallende en/of verdachte zaken hebben gezien in de omgeving van beide overvallen vragen wij nadrukkelijk om contact met ons te leggen.

  Bel ons via 0900 8844. Liever anoniem? Dat kan ook door 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem) te bellen. Of gebruik onderstaand tipformulier.

  ]]>
  51.4271964 5.455619200000001
  Eindhoven - Herkenning gevraagd 3 jonge daders overval cafetaria Floralaan-West https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/12/09-herkenning-gevraagd-3-jonge-daders-overval-cafetaria-floraanlaan-west.html Op zondagavond 2 augustus overvallen 3 jonge daders een cafetaria aan de Floralaan-West in Eindhoven. Ze bedreigden medewerkers met een mes en gingen er met de gsm van een van hen vandoor. Niemand raakte gelukkig gewond. Maar een overval is natuurlijk een heftige ervaring die een flinke impact heeft op betrokkenen. De medewerkers van het cafetaria blijven dan ook geschrokken achter. nieuwsbericht Wed, 12 Aug 2020 09:18:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/12/09-herkenning-gevraagd-3-jonge-daders-overval-cafetaria-floraanlaan-west.html 2020-08-12T09:18:00Z Overval
  De 3 jongens lopen rond 21.40 uur het cafetaria binnen. Er zijn dan enkele medewerkers aanwezig. Een van de daders bedreigde de medewerkers met een mes en de daders probeerden de kassa te openen. Toen dat niet lukte, vertrokken zij met de gsm van een van de medewerkers. De drie daders vluchtten te voet weg in de richting van de nabijgelegen Resedastraat. Niemand liep verwondingen op.

  Grote impact
  Overvallen zijn ernstige misdrijven en hebben grote impact op slachtoffers. Daarom geven wij de hoogste prioriteit aan de bestrijding ervan. 
  Kijk ook op onze themapagina over het onderwerp overvallen.

  Signalement
  Het gaat om drie licht getinte jongens, in de leeftijd van 15 tot 17 jaar oud. Zij droegen bivakmutsen en/of gezichtsbedekking en hoodies.
  Op de getoonde infographic zijn afbeeldingen van de drie daders te zien.

  Onderzoek
  Wij onderzoeken deze overval grondig. Door het bekijken van beschikbare camerabeelden en het opnemen van verklaringen van getuigen kregen we een beter beeld van de toedracht. Maar over de identiteit van de daders tasten we helaas nog in het duister. Daarom tonen we foto’s van de daders. Wij getuigen zoeken getuigen die hen herkennen en ons kunnen helpen deze daders in te rekenen.

  Getuigen gezocht
  Wij zoeken getuigen die ons meer kunnen vertellen over de daders en de overval.

  • Misschien heb jij de jongens gezien toen zij voor of na de overval in de omgeving liepen van de Floralaan-West in Eindhoven. Of wellicht ken je mensen die hen hebben gezien.
  • Mogelijk zijn er ook mensen die de jongens herkennen aan de hand van de foto’s en kleding of de combinatie van de drie jongens bij elkaar.
  • Of woon je in de buurt en heb je camerabeelden? Deel die beelden dan met ons als dat nog niet is gebeurd.
  • Ook mensen die andere opvallende en/of verdachte zaken hebben gezien in de omgeving tijdens de overval vragen wij nadrukkelijk om contact met ons te leggen.

  Elk aanknopingspunt kan helpen!

  Bel ons via de opsporingstiplijn 0800-6070. Liever anoniem? Dat kan ook door 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem) te bellen. Of gebruik onderstaand tipformulier.

  ]]>
  51.4161597 5.4901447
  Eindhoven - Gezocht - Herkenning gevraagd 3 jonge daders overval cafetaria Floralaan West https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/augustus/09-herkenning-gevraagd-3-jonge-daders-overval-cafetaria-floralaan-west.html Op zondagavond 2 augustus overvallen 3 jonge daders een cafetaria aan de Floralaan West in Eindhoven. Ze bedreigden medewerkers met een mes en gingen er met de gsm van een van hen vandoor. Niemand raakte gelukkig gewond. Maar een overval is natuurlijk een heftige ervaring die een flinke impact heeft op betrokkenen. De medewerkers van het cafetaria blijven dan ook geschrokken achter. verdachte Wed, 12 Aug 2020 09:18:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/augustus/09-herkenning-gevraagd-3-jonge-daders-overval-cafetaria-floralaan-west.html 2020-08-12T09:18:00Z Overval
  De 3 jongens lopen rond 21.40 uur het cafetaria binnen. Er zijn dan enkele medewerkers aanwezig. Een van de daders bedreigde de medewerkers met een mes en de daders probeerden de kassa te openen. Toen dat niet lukte, vertrokken zij met de gsm van een van de medewerkers. De drie daders vluchtten te voet weg in de richting van de nabijgelegen Resedastraat. Niemand liep verwondingen op.

  Grote impact
  Overvallen zijn ernstige misdrijven en hebben grote impact op slachtoffers. Daarom geven wij de hoogste prioriteit aan de bestrijding ervan. 
  Kijk ook op onze themapagina over het onderwerp overvallen.

  Signalement
  Het gaat om drie licht getinte jongens, in de leeftijd van 15 tot 17 jaar oud. Zij droegen bivakmutsen en/of gezichtsbedekking en hoodies.
  Op de getoonde infographic zijn afbeeldingen van de drie daders te zien.

  Onderzoek
  Wij onderzoeken deze overval grondig. Door het bekijken van beschikbare camerabeelden en het opnemen van verklaringen van getuigen kregen we een beter beeld van de toedracht. Maar over de identiteit van de daders tasten we helaas nog in het duister. Daarom tonen we foto’s van de daders. Wij getuigen zoeken getuigen die hen herkennen en ons kunnen helpen deze daders in te rekenen.

  Getuigen gezocht
  Wij zoeken getuigen die ons meer kunnen vertellen over de daders en de overval.

  • Misschien heb jij de jongens gezien toen zij voor of na de overval in de omgeving liepen van de Floralaan-West in Eindhoven. Of wellicht ken je mensen die hen hebben gezien.
  • Mogelijk zijn er ook mensen die de jongens herkennen aan de hand van de foto’s en kleding of de combinatie van de drie jongens bij elkaar.
  • Of woon je in de buurt en heb je camerabeelden? Deel die beelden dan met ons als dat nog niet is gebeurd.
  • Ook mensen die andere opvallende en/of verdachte zaken hebben gezien in de omgeving tijdens de overval vragen wij nadrukkelijk om contact met ons te leggen.

  Elk aanknopingspunt kan helpen!

  Bel ons via de opsporingstiplijn 0800-6070. Liever anoniem? Dat kan ook door 0800 7000 (Meld Misdaad Anoniem) te bellen. Of gebruik onderstaand tipformulier.

  ]]>
  titel]]> titel]]> ]]>
  51.4161597 5.4901447
  Eindhoven - Intern onderzoek teamchef afgerond https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/5/09-intern-onderzoek-teamchef-afgerond.html De politiechef van de eenheid Oost-Brabant heeft op woensdag 27 mei een teamchef van het district Eindhoven buiten functie gesteld. Aanleiding daarvoor waren diverse meldingen van ongewenste omgangsvormen in zijn contact met collega’s. nieuwsbericht Wed, 05 Aug 2020 11:06:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/5/09-intern-onderzoek-teamchef-afgerond.html 2020-08-05T11:06:00Z Op basis van die signalen is de afdeling Veiligheid, Integriteit en Klachten (VIK) een onderzoek gestart.
  Uit dit onderzoek is gebleken dat de betreffende politiemedewerker zich schuldig heeft gemaakt aan ongewenste omgangsvormen. De betrokken teamchef heeft zelf besloten ontslag te nemen.

  ]]>
  51.44164199999999 5.4697225
  Eindhoven - Politie onderzoekt verdacht sterfgeval op de Grote Beek https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/3/09-politie-onderzoekt-verdacht-sterfgeval-op-de-grote-beek-eindhoven.html De politie hield vandaag een 55-jarige cliënt van GGzE De Grote Beek aan op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij het overlijden van een 81-jarige medecliënt. nieuwsbericht Mon, 03 Aug 2020 13:37:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/3/09-politie-onderzoekt-verdacht-sterfgeval-op-de-grote-beek-eindhoven.html 2020-08-03T13:37:00Z De politie kreeg vanmorgen een melding van een sterfgeval van een cliënt op de GGzE De Grote Beek. Vanwege de verdachte omstandigheden van het sterfgeval houdt de politie sterk rekening met een misdrijf en de mogelijke betrokkenheid van de verdachte daarbij.

  De politie doet uitgebreid onderzoek op de locatie zoals sporenonderzoek, het bekijken van camerabeelden en het horen van getuigen.

  Landgoed De Grote Beek is een onderdeel van de GGzE, zie ook https://www.ggze.nl/ .
   

  ]]>
  xx 51.46711089999999 5.4464929
  Midden-Nederland - Nog eens drie aanhoudingen in groot drugsonderzoek https://www.politie.nl/nieuws/2020/juli/29/03-nog-eens-drie-aanhoudingen-in-groot-drugsonderzoek.html In een drugsonderzoek van de eenheid Midden-Nederland zijn op dinsdag 28 juli opnieuw invallen gedaan. Bij de negen invallen zijn nog eens drie personen aangehouden. Volgens de politie maken de verdachten deel uit van een criminele organisatie die draait om de handel in verdovende middelen. Bij de invallen zijn naast drugs en grote geldbedragen ook veel waardevolle spullen gevonden. nieuwsbericht Wed, 29 Jul 2020 09:47:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/juli/29/03-nog-eens-drie-aanhoudingen-in-groot-drugsonderzoek.html 2020-07-29T09:47:00Z Dinsdagochtend deed de politie Midden-Nederland op 9 locaties invallen. Alle locaties liggen buiten de eenheid.Het gaat om woningen en bedrijfspanden in Eindhoven, Hendrik Ido Ambacht, Rotterdam, Capelle aan de Ijssel, Nieuwekerk aan de Ijssel, Heerjansdam, Moerdijk en Maasdam. Drie personen konden worden aangehouden. Het gaat om een 36-jarige man uit Eindhoven, een 39-jarige man uit Maasdam en een 51-jarige man uit Hendrik Ido Ambacht.

  De invallen en de aanhoudingen horen bij hetzelfde onderzoek als waarvoor eind juni al tientallen invallen werden gedaan. Toen zijn verspreid over het land 11 personen aangehouden. In totaal zijn 3 laboratoria voor de productie van XTC, crystal meth en cocaïne ontmanteld. Daarnaast konden op basis van informatie uit het onderzoek op nog een aantal locaties elders in het land drugslabs worden ontmanteld. De relatie tussen die drugslabs en het lopende onderzoek wordt nog onderzocht. Ook zijn destijds vuurwapens, voorraden drugs en grote geldbedragen in beslag genomen.

  De politie kwam de handel op het spoor na recent onderzoek. Dat de politie de laatste maanden, dankzij onderzoek Lemont, kon meelezen in de communicatie van verdachten heeft daarbij erg geholpen. Ook bij de nieuwe invallen van 28 juli zijn veel goederen aangetroffen en in beslag genomen. Het gaat onder meer om auto’s, een motorboot, een jetski en een waterscooter. Daarnaast is een geldbedrag van zo’n 160.000 euro gevonden en in beslag genomen. Tot slot werden duizenden xtc-pillen en een kilo amfetaminepasta in beslag genomen.

  De recherche spreekt van een grote vangst en zegt dat het criminele netwerk en de handel in verdovende middelen een harde slag is toegebracht. In totaal zijn er nu 14 aanhoudingen gedaan. Verder onderzoek moet duidelijk maken wie voor welke feiten verantwoordelijk is.

  ]]>
  Politieagent met portofoon 52.0953247 5.1120297
  Eindhoven - Getuigen gezocht overval cafetaria Eindhoven https://www.politie.nl/nieuws/2020/juli/28/getuigen-gezocht-overval-cafetaria-eindhoven.html De politie zoekt getuigen van een gewapende overval op een cafetaria in Eindhoven op maandagavond 27 juli 2020. nieuwsbericht Tue, 28 Jul 2020 14:29:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/juli/28/getuigen-gezocht-overval-cafetaria-eindhoven.html 2020-07-28T14:29:00Z Twee mannen lopen op maandagavond rond de klok van 20.45 uur cafetaria Nicky op de Sint Bonifaciuslaan binnen. Als snel wordt duidelijk dat zij niet komen om een hapje te eten. Beide daders doen onder bedreiging van een steekwapen een greep in de kassa en vluchten dan richting de Rielseweg en om daarna links af te slaan de Sint Norbetuslaan in.

  Signalement

  Beide daders waren in het zwart gekleed, hadden capuchons op, droegen een zwart mondkapje en hadden een Albert Heijn tas bij. Leeftijd rond de 16-18 jaar. Licht getint, slank postuur. Een van de daders had een glimmende zwarte jas aan. Beide daders droegen handschoenen.

  Weet u meer?

  Weet u meer over deze overval dan horen we dit graag. Tips zijn welkom via onderstaand tipformulier.
  Bellen kan ook via 0900-8844. Meldt u liever anoniem dan kan dat op 0800-7000

  ]]>
  51.4255315 5.5028065
  Eindhoven - Getuigen en camerabeelden gezocht brandstichting Moreelselaan Eindhoven https://www.politie.nl/nieuws/2020/juli/22/09-getuigen-en-camerabeelden-gezocht-brandstichting-moreelselaan-eindhoven.html Afgelopen dinsdag raakte een 16-jarige jongen ernstig gewond bij de woningbrand aan de Moreelselaan in Eindhoven. De politie hoorde diverse getuigen uit de buurt en directe omgeving. Naar de informatie die dat opleverde doet de politie onderzoek. We willen heel graag weten wat er is gebeurd. Meer informatie is zeer welkom. Heeft u info of camerabeelden die ons kunnen helpen? Kent of bent u de bestuurder/passagier(s) van de scooter die rond de tijd van de brand in de Moreelselaan is gezien? Bel 0900-8844! Anoniem kan ook via 0800-7000. nieuwsbericht Wed, 22 Jul 2020 17:22:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/juli/22/09-getuigen-en-camerabeelden-gezocht-brandstichting-moreelselaan-eindhoven.html 2020-07-22T17:22:00Z De 16-jarige Eindhovenaar raakte ernstig gewond bij de uitslaande brand en ligt nog steeds in het ziekenhuis. Vermoedelijk is dinsdag 21 juli rond 03.00 uur aan de voorzijde van de woning brand gesticht. Getuigen spreken over een harde knal en glasgerinkel.

  De politie startte een grootschalig opsporingsonderzoek (TGO) omdat we uitgaan van brandstichting.
  Het opzettelijk stichten van brand waarbij iemand (zwaar) letsel oploopt is een zeer ernstig misdrijf.
  Gisteren deed de forensische recherche uitgebreid sporenonderzoek.
  Ook is er in de omgeving van de woning buurtonderzoek verricht en zijn diverse getuigen gehoord.

  Scooter
  Op het moment van de brandstichting reed er een scooter op of rondom de Moreelselaan.
  De bestuurder en evt. passagier(s) willen wij uiteraard heel graag spreken. Heeft u de scooter zien rijden?
  Kent u of bent u de bestuurder/passagier(s)? Laat het ons weten via 0900-8844 of 0800-7000(anoniem).

  Camerabeelden
  Heeft u een camera en woont u in de buurt of (nabije) omgeving van deze brand?
  En heeft u daardoor relevante info over de betreffende brand?
  Meld dat dan via 0800-6070(gratis Opsporingstiplijn) of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).
  Meld u ook aan via camera in beeld. Klik hier om u daarvoor aan te melden.

  Hulp publiek!
  Heeft u iets gezien? Of heeft u informatie die ons kan helpen bij het onderzoek? Neem dan contact met ons op via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).  Uw tips en informatie zijn ontzettend welkom.

   

   

  ]]>
  51.4285881 5.504883899999999
  Eindhoven - Politie zoekt getuigen brandstichting https://www.politie.nl/nieuws/2020/juli/21/09-politie-zoekt-getuigen-brandstichting.html De politie is op zoek naar getuigen van een brand dinsdagochtend vroeg. Rond 3.00 uur kwam bij de hulpdiensten een melding binnen van een uitslaande brand bij een woning aan de Moreelselaan. Bij de brand raakte een 16-jarige jongen ernstig gewond. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis. Getuigen vertelden dat ze een harde knal en glasgerinkel hoorde. De politie doet onderzoek naar brandstichting en gaat uit van een misdrijf. Heeft u informatie die kan helpen in dit onderzoek? Heeft u misschien iets verdachts gezien vlak voor de brand? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Dat kan ook anoniem op 0800-7000. nieuwsbericht Tue, 21 Jul 2020 09:39:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/juli/21/09-politie-zoekt-getuigen-brandstichting.html 2020-07-21T09:39:00Z Bij de woning aan de Moreelselaan doet onze forensische opsporing onderzoek naar mogelijke sporen. Daarnaast wordt er in de directe omgeving een buurtonderzoek gehouden en worden getuigen gehoord. Camerabeelden in de omgeving worden opgevraagd en meegenomen in het onderzoek.

  ]]>
  Detailopname surveillancewagen 51.4285881 5.504883899999999