Alle berichten | Eindhoven | politie.nl https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/noord-brabant/eindhoven.xml RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Eindhoven nl Thu, 01 Dec 2022 03:19:40 GMT 2022-12-01T03:19:40Z nl Eindhoven - Opbrengst controle van opslagboxen in en rond Eindhoven https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/30/09-opbrengst-controle-van-opslagboxen-in-en-rond-eindhoven.html Op 29 november 2022 werd een groot aantal boxen van diverse opslaglocaties gecontroleerd in en rond Eindhoven. Deze controles werden uitgevoerd door politie Oost-Brabant in nauwe samenwerking met diverse partners die samenwerken om ondermijning tegen te gaan. Het resulteerde in een grootschalige controle waarbij onder andere luchtdrukwapens, illegaal vuurwerk en grondstoffen voor de productie van drugs in beslag werden genomen. Wed, 30 Nov 2022 15:24:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/30/09-opbrengst-controle-van-opslagboxen-in-en-rond-eindhoven.html 2022-11-30T15:24:00Z In totaal werden er op diverse locaties met hulp van speurhonden diverse opslagboxen gecontroleerd. Daarbij werden 70 boxen geopend voor nadere controle. Op 4 locaties werden strafbare feiten geconstateerd. Er werden 2 illegale luchtdrukwapens aangetroffen, een alarmpistool, maar ook materialen en grondstoffen om soft- en harddrugs te produceren. Daarnaast vonden we gestolen goederen en illegaal vuurwerk, waaronder circa 150 cobra’s.

Eigenaren weten niet altijd waarvoor hun opslag gebruikt wordt
Regelmatig zijn opslaglocaties anders in gebruik dan bedoeld en verhuurders weten lang niet altijd wat er zich precies in de boxen afspeelt. Het gebruik van dit soort boxen speelt regelmatig een rol in de ondermijnende criminaliteit en in ernstige gevallen leidt dit tot gevaarlijke situaties. Niet alleen voor de gebruiker of verhuurder van de locatie, maar ook voor omwonenden. Denk hierbij aan brandgevaar, overlast door gebruik en aantasting van de gezondheid van omwonenden en de gebruikers of eigenaren van buurpanden. Daarom werd er in en rond Eindhoven een integrale controle uitgevoerd op deze boxen.
Eigenaren en huurders van de verschillende locaties reageerden positief op de controles. ‘Het is voor ons goed om controle te houden op de inhoud van de boxen en we zijn er van overtuigd dat klanten die niets te verbergen hebben, blij zijn dat we op deze manier meewerken aan jullie onderzoek’, aldus een van de eigenaren.

Verhuurders weerbaar maken
De gezamenlijke acties hebben een dubbel doel. Aan de ene kant het ontdekken en beëindigen van criminele activiteiten en aan de andere kant het weerbaarder maken van verhuurders. Met pandeigenaren wordt gekeken hoe de branche nog veiliger kan, door bijvoorbeeld het opstellen van een goed huurcontract. Ook door betalingen altijd via de bank te laten verlopen en geen zaken te doen zonder dat huurders hun ID-bewijs hebben overlegd, zorgt voor meer inzicht. Tot slot worden verhuurders geïnformeerd over de mogelijkheden voor het melden van vermoedens van overtredingen of crimineel gebruik van locaties. Samen met ondernemers zorgen we hiermee voor een weerbare branche.

Aanpakken en tegengaan van criminele activiteiten is een taak van ons allemaal
Georganiseerde criminaliteit pakken we samen aan. Vermoedens van criminele activiteiten of opvallende zaken kunnen worden gemeld bij de politie (spoed 112, anders 0900-8844) of bij de gemeente, maar ook anoniem bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl. Een ervaren vertrouwenspersoon zorgt ervoor dat uw anonimiteit wordt gewaarborgd. Op deze manier zorgen we samen voor een betere en veiligere woon-, werk- en leefomgeving.

Deze actie is onderdeel van een bredere aanpak om ondermijnende criminaliteit tegen te gaan. Hiervoor worden op verschillende manieren controles gehouden tegen dit fenomeen. Politie Oost-Brabant trekt hierin samen op met o.a. de gemeente Eindhoven, het Openbaar Ministerie in samenwerking met douane, brandweer en RIEC Oost-Brabant om gezamenlijk het zicht op en inzicht in ondermijnende activiteiten te vergroten, deze te analyseren en aan te pakken.

 

]]>
Afbeeldingen worden getoond in het nieuwsbericht op de website.

]]>
51.45016172 5.45853552
Eindhoven / Duitsland - Gezocht - Zware mishandeling - Bakkerstraat - Eindhoven https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2022/november/09-zware-mishandeling---bakkerstraat---eindhoven.html Op dinsdag 22 november berichtten we over een zwaargewonde man die was aangetroffen in een woning aan de Bakkerstraat in Eindhoven. Na eerste hulpverlening is de man naar het ziekenhuis gebracht in verband met verwondingen die hij eerder had opgelopen. We zoeken meer informatie over de mishandeling. verdachte Tue, 29 Nov 2022 13:22:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2022/november/09-zware-mishandeling---bakkerstraat---eindhoven.html 2022-11-29T13:22:00Z De recherche is vollop bezig met een onderzoek, omdat er een vermoeden is dat de 54-jarige man op maandag 21 november 2022 het slachtoffer is geworden van een ernstige mishandeling. De politie tast in het duister over de locatie waar de mishandeling heeft plaatsgevonden. Hij is zelf niet in staat om een verklaring af te leggen, vandaar dat we uw hulp inroepen.

Wat weten wij tot nu toe
Het lijkt erop dat de man omstreeks 14.00 uur die maandagmiddag met de trein op station Eindhoven is gearriveerd. Mogelijk was zijn vertrekpunt vanuit Duitsland. Bij aankomst in Eindhoven hield hij zich vermoedelijk op in de buurt van het station en in de wijk Oud Woensel. Hij bezocht nog een locatie aan de Hemelrijken en tegen de avond arriveerde hij in de Bakkerstraat. Als de man zijn verwondingen opliep voordat hij in Eindhoven was, dan kan het bijna niet anders dan dat dit is opgevallen bij mensen die hem in Eindhoven hebben gezien.

Getuigen en beelden gezocht
Daarom doen we een dringende oproep:  hebt u de gewonde 54-jarige man van Italiaanse afkomst op maandag 21 november, tussen 14.00 en 18.00 uur, gezien of gesproken in of rondom het centraal station in Eindhoven, of in de Eindhovense wijk Oud Woensel ? Of misschien heeft u hem voor 14:00 uur ergens anders in Nederland (of zelfs Duitsland) gezien?  Deel uw info met ons. 

En mogelijk bent u zelfs in het bezit van camerabeelden waar deze man op te zien is. Dan wordt u verzocht uw informatie te delen met de politie. Opgevallen zou moeten zijn dat de man in de Italiaanse taal spreekt en slechts gebrekkig Engels. Hij droeg die dag een blauwe spijkerbroek en een donkere jas met een capuchon.

]]>
]]>
zware mishandeling Bakkerstraat Eindhoven BVH 2022255629 51.45148199 5.47393031
Eindhoven - Man zwaargewond aangetroffen in Eindhoven: waar liep hij deze verwondingen op? https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/24/09-wie-zag-de-zwaargewonde-man-in-eindhoven-getuigen-en-camerabeelden-gezocht.html Op dinsdag 22 november jongstleden berichtten we over een zwaargewonde man die was aangetroffen in een woning aan de Bakkerstraat in Eindhoven. Na eerste hulpverlening is de man naar het ziekenhuis gebracht in verband met verwondingen die hij eerder had opgelopen. Thu, 24 Nov 2022 21:06:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/24/09-wie-zag-de-zwaargewonde-man-in-eindhoven-getuigen-en-camerabeelden-gezocht.html 2022-11-24T21:06:00Z De recherche startte een onderzoek, omdat er een vermoeden was dat de 54-jarige man op maandag 21 november 2022 het slachtoffer is geworden van een mishandeling. De politie tast in het duister over de locatie waar de mishandeling heeft plaatsgevonden. Hij is zelf niet in staat om een verklaring af te leggen, vandaar dat we uw hulp inroepen.

Iets meer bekend
In de voorbije dagen zijn rechercheurs al meer te weten gekomen over de omgeving waar de man zich vermoedelijk heeft opgehouden. Het lijkt erop dat de man omstreeks 14.00 uur die maandagmiddag met de trein op station Eindhoven is gearriveerd. Daarna hield hij zich vermoedelijk op in de buurt van het station en in de wijk Oud Woensel, bezocht nog een locatie aan de Hemelrijken en tegen de avond arriveerde hij in de Bakkerstraat. Als de man zijn verwondingen opliep voordat hij in Eindhoven was, dan kan het bijna niet anders dan dat dit is opgevallen bij mensen die hem in Eindhoven hebben gezien.

Getuigen en beelden gezocht
Daarom doen we een dringende oproep:  hebt u de gewonde 54-jarige man van Italiaanse afkomst op maandag 21 november, tussen 14.00 en 18.00 uur, gezien of gesproken in of rondom het centraal station in Eindhoven, of in de Eindhovense wijk Oud Woensel ?

Of misschien heeft u hem voor 14:00 uur ergens anders in Nederland (of zelfs Duitsland) gezien?  Deel uw info met ons via een van onderstaande actieknoppen o.v.v. PL2100-2022-255629.

En mogelijk bent u zelfs in het bezit van camerabeelden waar deze man op te zien is. Dan wordt u verzocht uw informatie te delen met de politie. Opgevallen zou moeten zijn dat de man in de Italiaanse taal spreekt en slechts gebrekkig Engels. Hij droeg die dag een blauwe spijkerbroek en een donkere jas met een capuchon.

Informatie doorgeven kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) en/of onderstaande actieknoppen. Als u zaaknummer PL2100-2022-255629 doorgeeft bij uw contact, dan is snel bekend met welke rechercheur uw informatie kan worden gedeeld

]]>
Afbeeldingen worden getoond in het nieuwsbericht op de website.

]]>
51.45016172 5.45853552
Eindhoven - Zwaargewonde man aangetroffen; wie weet meer? https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/22/09-zwaargewonde-man-aangetroffen-wie-weet-meer.html Vanochtend vroeg werden collega’s opgeroepen voor een reanimatie in een woning aan de Bakkerstraat in Eindhoven. Daar troffen ze een zwaargewonde man aan met letsel aan het hoofd. Na medische hulpverlening van de collega’s en het ambulancepersoneel is de man met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het is onduidelijk hoe de man aan zijn verwondingen is gekomen. Wie weet meer? Tue, 22 Nov 2022 12:55:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/22/09-zwaargewonde-man-aangetroffen-wie-weet-meer.html 2022-11-22T12:55:00Z De recherche is een onderzoek gestart om duidelijk te krijgen wat er nu precies met de man is gebeurd. De man was zelf niet meer in staat om te verklaren wat er met hem gebeurd is. Een eerste onderzoek en de verwondingen aan zijn hoofd doen vermoeden dat de man slachtoffer is geworden van een mishandeling.

Wie weet meer?

We denken dat hij gisteren einde middag of vroege avond betrokken is geweest bij een mishandeling in de omgeving van de Bakkerstraat en de Kruisstraat. Het slachtoffer is een 54-jarige man van Italiaanse komaf, heeft kort zwart/ grijs haar, een stoppelbaardje en draagt een bril. Een oproep aan iedereen; heeft u iets gezien van een geweldsincident in de Bakkerstraat, de Kruisstraat of mogelijk zelfs het centrum van Eindhoven? Laat het ons dan weten! En help de recherche om het beeld rondom het slachtoffer helder te krijgen. Alle informatie is welkom via 0900-8844. Anoniem kan uiteraard ook, bel dan met 0800-7000 of maak gebruik van onderstaand tipformulier.

]]>
51.45148199 5.47393031
Eindhoven - Getuigen gezocht zware mishandeling Eindhoven https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/21/09-getuigen-gezocht-zware-mishandeling-eindhoven.html Een Belgisch stel liep ernstige verwondingen op nadat zij door een groep personen ernstig werden mishandeld. Wij zoeken getuigen die ons op het spoor kunnen zetten van de verdachten. Mon, 21 Nov 2022 14:19:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/21/09-getuigen-gezocht-zware-mishandeling-eindhoven.html 2022-11-21T14:19:00Z Het is 03.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag op 18 november als een stel na een gezellige stapavond de auto pakt vanuit de parkeergarage Heuvelgalerie in Eindhoven om naar huis te gaan.

Ze rijden met hun zwarte BMW 5 serie vanuit de parkeergarage naar de uitgang. Bij de uitgang staat een witte bestelauto voor de slagboom, waar zij achter aansluiten.  De bestelauto maakt geen aanstalten om de garage te verlaten en blokkeert zo de zwarte BMW. Om de bestuurder erop attent te maken dat hij de uitgang blokkeert, claxonneert de bestuurder van de zwarte BMW.  Daarop stapt een man uit de witte bestelauto en hij begint tegen de BMW aan te trappen en op de ruiten te rammen. De bestuurder van de zwarte BMW opent vervolgens de deur om te voorkomen dat de ruiten worden ingeslagen en probeert met de bestuurder van de bestelauto in gesprek te gaan.

Op dat moment stappen er meerdere mannen uit de bestelauto en beginnen in te slaan op de bestuurder van de BMW. De vrouw die in de BMW zit komt dan tussen beiden om het gevecht te doen laten stoppen. De vrouw wordt vervolgens weggeduwd en komt hard ten val en verliest daarbij kort het bewustzijn.  De vrouw ziet vervolgens dat de mannen haar vriend proberen te wurgen. De vrouw staat weer op en probeert haar vriend te beschermen. De vrouw krijgt dan diverse vuistslagen in het gezicht en valt bewusteloos op de grond. Dan gaan de daders er vandoor.  Het stel ziet dan kans om de hulpdiensten te bellen. Beide worden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Zware verwondingen

In het ziekenhuis werden onder andere diverse botbreuken geconstateerd. De vrouw is opgenomen op de IC en heeft interne verwondingen opgelopen.

Wij zijn op zoek naar getuigen die dit excessieve geweld hebben gezien. De slachtoffers kunnen zich niet alles meer herinneren door het geweld wat ze hebben moeten ondergaan.  Van twee daders is een signalement bekend.

Signalement

Signalement dader 1: Grote gespierde licht getinte man. Zwart haar met een baard. Hij droeg een witte trui.

Signalement dader 2: Licht getinte man met een bordeauxrode hoodie

Iets gezien?

De recherche is druk bezig met het onderzoek.  Wij vragen getuigen zich te melden. Hebt u iets gezien van deze zware mishandeling in de parkeergarage de Heuvelgalerie in Eindhoven, dan komen we graag met u in contact. Ook als u andere informatie hebt of camerabeelden uit de buurt horen we het graag. U kunt bellen met 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

 

]]>
51.43804003 5.48143534
Gezocht - Zware mishandeling - Hooghuisstraat - Eindhoven https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2022/november/09-zware-mishandeling---hooghuisstraat---eindhoven.html Naar aanleiding van de uitzending van Bureau Brabant op 14 november 2022 hebben we op maandag 21 november een 34-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man meldde zichzelf na de uitzending. We sluiten meerdere aanhoudingen niet uit. Mon, 14 Nov 2022 23:00:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2022/november/09-zware-mishandeling---hooghuisstraat---eindhoven.html 2022-11-14T23:00:00Z Naar aanleiding van de uitzending van Bureau Brabant op 14 november 2022 hebben we op maandag 21 november een 34-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man meldde zichzelf na de uitzending. We sluiten meerdere aanhoudingen niet uit. 

]]>
51.45016172 5.45853552
Eindhoven - Nog twee verdachten aangehouden voor mogelijke ontvoering in Eindhoven https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/10/09-nog-twee-verdachten-aangehouden-voor-mogelijke-ontvoering-in-eindhoven.html Afgelopen maandag 7 november heeft de recherche nog eens twee verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij een mogelijke ontvoering. Het gaat om een 33-jarige man uit Oosterhout en een 31-jarige man uit Rotterdam. Op woensdag 28 september kregen wij een melding van een verdachte situatie op het Spanvlinderplein in Eindhoven. Daarbij stuitte de politie op een witte bestelbus, waarvan de laadruimte bekleed was met plastic. Twee verdachten waren al direct aangehouden en afgelopen maandag zijn er nog twee opgepakt. Thu, 10 Nov 2022 12:34:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/10/09-nog-twee-verdachten-aangehouden-voor-mogelijke-ontvoering-in-eindhoven.html 2022-11-10T12:34:00Z Aanhouding

Tegelijkertijd met het aantreffen van de bus kwam er een melding binnen dat een man mogelijk ontvoerd zou zijn geweest en dat de bus daar iets mee te maken zou hebben. De recherche is druk bezig met het onderzoek en kijkt welke relatie er is tussen deze man, de witte bus en de verdachten.

]]>
Tips of getuigen

Wij komen graag in contact met mensen die iets (verdachts) gezien of gehoord hebben of in het bezit zijn van camerabeelden rond het Spanvlinderplein en de Vuurvlinderstraat in Eindhoven tussen 22:00 en 23:00 uur op 28 september. Ook algemene informatie is zeer bruikbaar, dus mocht u iets weten of iets hebben gezien? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

]]>
51.45016172 5.45853552
Eindhoven - Gezocht - Kunstroof - Heuvel Galerie - Eindhoven https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2022/november/09-kunstroof---heuvelgalerie---eindhoven.html Op dinsdagavond 22 maart wordt een kunstroof gepleegd in de Heuvel Galerie in Eindhoven. Volgens de bewakingsbeelden was dat rond half negen ’s avonds. verdachte Tue, 08 Nov 2022 09:32:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2022/november/09-kunstroof---heuvelgalerie---eindhoven.html 2022-11-08T09:32:00Z De daders komen die avond in een Mercedes bestelbus aanrijden in het Genderstraatje, aan de achterkant van de Heuvel Galerie. Alleen de bijrijder komt in beeld, de bestuurder blijft in de auto zitten. De bijrijder weet binnen te komen en zet meerdere schilderijen in de bestelbus. Dan rijden ze weer weg.

De camerabeelden laten een duidelijke situatie zien en hebben het nodige vastgelegd. Ook zien we op de beelden een man in gele trui. Hij heeft de daders waarschijnlijk goed kunnen zien en we komen graag met hem in contact. 

Weet je meer over deze kunstroof of heb je andere informatie? Laat het ons dan weten. 

]]>
]]>
51.43914556 5.47971742
Eindhoven/Veldhoven - Maandag in Bureau Brabant; kunstroof en diefstal https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/3/09-maandag-in-bureau-brabant-kunstroof-en-diefstal.html Maandag in Bureau Brabant laten we beelden zien van een kunstroof in Eindhoven. De daders wisten via een achterdeur binnen te komen en pakten waardevolle schilderijen mee. Verder vanuit Oost-Brabant beelden van een bijzondere diefstal in Veldhoven. Thu, 03 Nov 2022 08:56:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/3/09-maandag-in-bureau-brabant-kunstroof-en-diefstal.html 2022-11-03T08:56:00Z Eindhoven - Kunstroof
Op dinsdagavond 22 maart komt rond half negen 's avonds een Mercedes bestelbus aanrijden bij de Heuvel Galerie in Eindhoven. Via een achteringang weten de daders binnen te komen en schilderijen te stelen. Camerabeelden uit de omgeving laten het nodige zien. Kijk maandag naar Bureau Brabant en help mee deze kunstroof op te lossen. 

Veldhoven - diefstal
Een opmerkelijke diefstal in de avond en nacht van zondag 7 op maandag 8 augustus. Een dader heeft het gemunt op de buitenspiegels van een geparkeerde auto. Dat gebeurde op 't Heike in Veldhoven. Het bijzondere er aan is dat het geen echte spiegels zijn, maar camera’s. Sommige elektrische automodellen hebben tegenwoordig van dit soort camera’s aan de zijkant van de auto. 

Bureau Brabant wordt elke maandag om 17.00 uur uitgezonden bij Omroep Brabant .

]]>
51.45016172 5.45853552
Eindhoven - Aanhoudingen voor schietincident Titanpad in Eindhoven https://www.politie.nl/nieuws/2022/oktober/29/09-aanhoudingen-voor-schietincident-titanpad-in-eindhoven.html In de vroege ochtend van zaterdag 29 oktober is tijdens een schietincident bij een woning aan het Titanpad in Eindhoven een 32-jarige man uit Eindhoven ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer was op bezoek bij deze woning. Drie kwartier na het incident wisten we hiervoor een 26 -jarige man uit Eindhoven en een 23-jarige man uit Veldhoven aan te houden. Sat, 29 Oct 2022 09:19:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/oktober/29/09-aanhoudingen-voor-schietincident-titanpad-in-eindhoven.html 2022-10-29T09:19:00Z Aanhoudingen verricht
Rond 5:30 uur werd het slachtoffer meerdere keren beschoten vlakbij een woning aan het Titanpad. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Direct na dit schietincident werd een onderzoek opgestart dat om 6:15 uur resulteerde in de aanhouding van 2 verdachten op de President Steynlaan in Eindhoven.

Onderzoek
Met de aanhouding van de 2 verdachten stopt ons onderzoek niet. Om meer duidelijkheid te krijgen over de toedracht van dit incident zijn we op zoek naar getuigen die ons meer informatie kunnen geven. Heb je iets gezien of weet je meer? Neem dan contact op via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

]]>
51.47036247 5.48959637
Eindhoven - Hoeveelheid explosieven aangetroffen in garagebox https://www.politie.nl/nieuws/2022/oktober/27/09-hoeveelheid-explosieven-aangetroffen-in-garagebox.html Aan het einde van de woensdagmiddag werd de politie gealarmeerd dat er verdachte pakketjes waren gevonden in een garagebox aan de Nazarethlaan in Eindhoven. Specialisten van de politie troffen meerdere pakketjes aan, waarvan het vermoeden bestond dat het om explosieve stof ging. De pakketjes werden later door medewerkers van de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EODD) afgevoerd en vernietigd. Thu, 27 Oct 2022 09:04:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/oktober/27/09-hoeveelheid-explosieven-aangetroffen-in-garagebox.html 2022-10-27T09:04:00Z De eigenaar van deze, door hem verhuurde, garagebox meldde de vondst van de pakketjes zelf bij de politie. Nadat duidelijk werd dat het waarschijnlijk om explosieve stoffen ging, namen we de nodige maatregelen. Zo werd de straat afgezet en werden de bewoners van de omliggende huizen nadrukkelijk verzocht op de begane grond van hun huis te blijven. De aangetroffen pakketjes met explosieven, bij elkaar een aanzienlijke hoeveelheid, werden in de loop van de avond door medewerkers van de EODD in speciale bompakken onderzocht en veiliggesteld. De medewerkers hebben de spullen daarna vervoerd naar een plek om ze te vernietigen. In de garagebox werd verder een groot aantal jerrycans gevonden.

De politie doet onderzoek naar de herkomst van de explosieven en naar degene die ze daar heeft opgeslagen. Verder proberen we ook te achterhalen waarvoor de explosieven bestemd waren. De stand van het onderzoek laat het op dit moment niet toe meer over het type explosieven te vertellen.

]]>
51.47476575 5.480803
Eindhoven - Gezocht - Bedrijfsinbraak - Hastelweg - Eindhoven https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2022/oktober/inbraak-en-diefstal-bedrijfsbus---hastelweg---eindhoven.html Op maandag 15 augustus breken twee mannen in bij twee bedrijven in Eindhoven. De bedrijven zijn in hetzelfde pand gevestigd. Op bewakingsbeelden zijn de daders vastgelegd. Ze stelen uiteindelijk een werkbus, laden die vol met gereedschappen van beide bedrijven en gaan er met de bus weer vandoor. De bus wordt later leeg teruggevonden. verdachte Mon, 24 Oct 2022 15:00:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2022/oktober/inbraak-en-diefstal-bedrijfsbus---hastelweg---eindhoven.html 2022-10-24T15:00:00Z Een bedrijf aan de Hastelweg in Eindhoven was het doelwit van de inbrekers. En dat dit zeer waarschijnlijk niet hun eerste inbraak uit hun carrière was, dat blijkt wel uit de bewakingsbeelden. We gaan even terug naar de nacht van maandag 15 augustus. Het is half vier. De meeste mensen liggen nog op 1 oor.

Werkwijze
Dat geldt niet voor de twee mannen die aan komen lopen. Ze lopen regelrecht op hun doel af. En dat is een raam, dicht bij de grond, dat ze heel snel open weten te krijgen. En zo zijn ze binnen no-time binnen. En ook daar hangen camera’s. En omdat de verlichting aan is, zien we de inbrekers ook nog eens een stuk beter. Eerst de ene man, als hij naar de bus loopt die op het binnenterrein geparkeerd staat. In de bus lijkt hij even naar iets te zoeken. Maar hij krijgt het niet gevonden, stapt weer uit en verdwijnt dan uit beeld. Even later komt zijn kompaan in beeld. Ook hij stapt in de bus, en ook hij lijkt iets te zoeken. Misschien wel de sleutel van de bus. Dan stapt ook deze inbreker uit, om dan uit beeld te verdwijnen. Dan is de eerste man weer terug. Meteen krijgt hij de bus aan de praat, mogelijk heeft hij ergens de sleutel gevonden. De bus wordt vervolgens naar binnen gereden.

Dure gereedschappen
En daar zijn ze in totaal zo’n twee uur bezig om ‘m vol te laden met allerlei kostbare gereedschappen. Van schuurmachines tot gereedschapskoffers. Met een waarde van ruim 10 duizend euro. En ze richten ook een hoop schade aan. We zien dat ze professioneel te werk zijn gegaan. Via het raam zijn ze binnen weten te komen. Later hebben ze allerlei deuren en kasten opengebroken. De braaksporen zijn door het hele pand te zien. Ze hebben alles doorzocht totdat de bus vol was met spullen. 

Tracker
Nadat er waarschijnlijk niet veel meer bij kon, gingen de daders er met bus en al vandoor. Ook dat is door een bewakingscamera vastgelegd. In de bus was wel een gps tracker gemonteerd. Dat zorgde ervoor dat wij de bus de volgende ochtend, nadat de diefstal was ontdekt, vrij snel weer konden vinden. Op het terrein van landgoed  Eikenburg. De bus was wel helemaal leeg, alle spullen waren weg.

Info
De vraag is natuurlijk waar die spullen gebleven zijn. Het is goed mogelijk dat ze te koop worden aangeboden. En dat kan opvallen. Laat het weten als u kostbare gereedschappen te koop ziet staan, voor een prijs die te mooi is om waar te zijn. En ook al was het midden in de nacht, tussen half vier en half zes, toch kan het zijn dat er iemand iets gezien heeft, die 15de augustus. Een krantenbezorger, een leverancier. Was u in de buurt van de Hastelweg toen? Is u iets opgevallen? Laat het weten!

]]>
]]>
Bedrijfsinbraak met diefstal werkbus op de Hastelweg in Eindhoven BVH 2022177140 51.43555062 5.44618436
Eindhoven - Negen verdachten aangehouden, vele vondsten https://www.politie.nl/nieuws/2022/oktober/18/09-negen-verdachten-aangehouden-vele-vondsten.html Onder leiding van het Openbaar Ministerie (OM) in Oost-Brabant begonnen de politie, FIOD en Belastingdienst maandagochtend vroeg met een actiedag in een groot drugsonderzoek. Op tientallen locaties in Nederland en Spanje zijn doorzoekingen gedaan. Negen verdachten zijn aangehouden. Tue, 18 Oct 2022 16:20:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/oktober/18/09-negen-verdachten-aangehouden-vele-vondsten.html 2022-10-18T16:20:00Z Start onderzoek
De recherche in Eindhoven doet sinds november 2019 onderzoek naar een organisatie die zich op grote schaal bezighoudt met de productie en handel van synthetische drugs en het witwassen van crimineel vermogen. De afgelopen jaren werd een groot aantal drugslabs opgerold en werden meerdere personen aangehouden en vervolgd. Met de arrestaties van gisteren denken politie en het OM enkele spelers achter een deel van deze labs te pakken te hebben. Er zijn 9 mannen aangehouden in de leeftijd van 26 tot 74 jaar. Ze zijn afkomstig uit Eindhoven, Best en Oirschot. Eén van hen, een 41-jarige man, was al gedetineerd en is in zijn cel aangehouden. Ze worden onder andere verdacht van witwassen, de productie en handel in synthetische drugs en deelname aan een criminele organisatie.

Doorzoekingen
Na de aanhoudingen in Eindhoven, Oirschot en Best begon de politie met doorzoekingen van een groot aantal panden. Het ging om meer dan veertig woningen en bedrijven in Eindhoven, Best, Nuenen, Oirschot, Helmond, Zandvoort, Den Bosch, Waalre, en Oeffelt. In Spanje vonden doorzoekingen plaats van twee woningen in Málaga en Marbella. De politie zocht naar zaken die in verband kunnen worden gebracht met de productie van en handel in synthetische drugs. Ook is gezocht naar geld en luxegoederen. Bij de actie waren in totaal ruim 1.000 opsporingsambtenaren betrokken.

Vele vondsten
Een aantal verdachten is aangehouden op de woonwagenlocatie aan de Heezerweg te Eindhoven. Deze locatie grenst aan het buitengebied. Het bosperceel is onderdeel van het zoekgebied. Op het terrein zijn zeker acht doorzoekingen van woningen gedaan. Het gaat onder meer om woningen van de aangehouden verdachten. Ook in en om het terrein wordt gezocht door specialisten van de politie en defensie. De bewoners moesten hun woningen verlaten tijdens het onderzoek en kunnen later terugkeren.

Bij de zoekingen die gisteren en vandaag zijn uitgevoerd, zijn veel zaken aangetroffen. In totaal zijn zo’n 40 locaties doorzocht waarbij ook de nodige verborgen ruimtes werden gevonden. Aangetroffen zijn vuurwapens en munitie, jachtgeweren met munitie en een luchtdrukwapen. Ook zijn grote sommen geld gevonden, soms verstopt onder de grond of in verborgen ruimtes in en bij de zoeklocaties. In totaal gaat het om meer dan een half miljoen euro in contanten en mogelijk ook cryptocurrency. De zoekploegen vonden ook de nodige drugs en benodigdheden voor de vervaardiging ervan. Naast kleine hoeveelheden hasj, cocaïne en amfetamine vonden we 10 kilo crystal meth, en 65 zgn ponypacks, 2 liter PMK, enkele kilo’s BMK glucidezuur, mapa grondstoffen en hennep benodigdheden. Ook andere benodigdheden voor de productie van synthetische drugs zoals ketels, ketelonderdelen en gasflessen werden in beslag genomen. In Oeffelt werd bovendien een drugslab in opbouw aangetroffen. Hier was nog geen sprake van productie-activiteit. Bij de zoektochten werden op verschillende adressen ook zakken vol dure horloges aangetroffen. Daarnaast is een grote hoeveelheid kleding, 136 kilo zwaar vuurwerk en een aantal manegepaarden en bijna 30 auto’s en een scooter in beslag genomen. Tenslotte is er een zgn ‘jammer’, een aantal gsm telefoons, laptops, gegevensdragers en encryptietelefoons gevonden die nader onderzocht gaan worden. Vanwege de grote hoeveelheid in beslag genomen goederen verwacht het team nog enige tijd nodig te hebben om het totaal van de gevonden zaken volledig in beeld te krijgen.

Verder onderzoek
Het onderzoek gaat de komende weken volop verder. De aangehouden verdachten zitten vast en worden verhoord. Ze zitten in volledige beperkingen en mogen geen contact hebben met de buitenwereld. Om die reden zijn politie en het OM terughoudend met berichtgeving over de zaak. De verdachten worden donderdag 20 oktober voorgeleid aan de rechter-commissaris. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

]]>
51.4220352 5.50140209
Nederland - Automobilist rijdt drie jongeren aan https://www.politie.nl/nieuws/2022/oktober/18/00-automobilist-rijdt-drie-jongeren-aan-in-eindhoven.html Op zondag 29 mei, rond 4.45 uur, worden in Eindhoven drie fietsers plots overreden door een auto. De automobilist gaat er direct vandoor en laat een van de jongens zwaargewond achter. Het slachtoffer werd wakker in het ziekenhuis en kan zich van het ongeval niets meer herinneren. Tue, 18 Oct 2022 12:30:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/oktober/18/00-automobilist-rijdt-drie-jongeren-aan-in-eindhoven.html 2022-10-18T12:30:00Z Medewerkers van de Verkeersongevallenanalyse hebben berekend dat de bestuurder van de auto zo'n 100 kilometer per uur moet hebben gereden. De klap moet erg hard zijn geweest en de auto zal dan ook schade hebben gehad. De politie zoekt de bestuurder en kan uw hulp daarbij goed gebruiken. Weet u meer?

Andere zaken die in het programma aan bod komen:

 • AMBER Alert. Vermissing Hebe
 • Dordrecht Dodelijk schietincident op 16 oktober 2022
 • Amsterdam Beroving in hotelkamer met vuurwapen op 17 februari 2022
 • Medemblik  Dode man aangetroffen op 27 september 2022
 • Eindhoven Verlaten plaats ongeval op 29 mei 2022.
 • Tilburg Babbeltruc en frauduleus pinnen op 1 november 2021
 • Relschoppers gezocht na voetbalwedstrijd Heerenveen-Groningen op 10 april 2022.
 • Amsterdam Woningoverval op 31 januari 2022
 • Dordrecht Woninginbraken door vrouwen op 28 jul 2022
 • Kampen Bankpasfraude op 10 februari 2022.
 • Bemmel/Kampen Bankpasfraude op 25 maart 2022.
 • Hoevelaken  Bankpasfraude op 18 januari 2022.
 • Lochem Bankpasfraude op 2 april 2022.
 • Zwanenburg Woninginbraak op 7 augustus 2022.
 • Liquidatiepoging Cor P. op 4 januari 2022 in de Dominicaanse Republiek.

Uitzending

Opsporing Verzocht begint om 20.30 uur op NPO 1. De herhaling is op woensdag 19 oktober rond 13.20 uur, ook op NPO 1.

]]>
51.45016172 5.45853552
Eindhoven - Gezocht - Zware mishandeling - Vestdijk - Eindhoven https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2022/augustus/zware-mishandeling---vestdijk---eindhoven.html Het is zondagochtend rond 5.00 uur als het mis gaat op de Vestdijk in Eindhoven. Twee mannen (34 en 42 jaar) worden plots benaderd en zwaar mishandeld. Eerder op de dag bezochten zij de Amsterdam Pride. Wat een mooie afsluiting van de dag had moeten worden, eindigt helaas in het ziekenhuis. De politie zoekt getuigen van deze mishandeling. verdachte Tue, 18 Oct 2022 10:45:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2022/augustus/zware-mishandeling---vestdijk---eindhoven.html 2022-10-18T10:45:00Z Zware mishandeling
De twee mannen gaan op zaterdag 6 augustus naar de Amsterdam Pride. Ze besluiten hun nacht af te sluiten in Eindhoven. Na wat drankjes in een café op Stratumseind lopen ze richting het Centraal Station via de Vestdijk. Het is dan al zondagochtend 5 uur geweest.

Ter hoogte van de ABN AMRO vindt er een woordenwisseling plaats tussen de slachtoffers en twee of drie jongemannen. De slachtoffers worden onmiddellijk geslagen en belanden op de grond. Het 34-jarige slachtoffer raakt dan bewusteloos en moet vervolgens naar het ziekenhuis. Beide slachtoffers herinneren zich niet veel van de mishandeling. De politie kan daarom uw hulp goed gebruiken bij de opsporing van de verdachten.

Getuigen en wegrennende mannen
We hebben beelden van mensen die kort na de mishandeling in de buurt waren, of uit de richting van de mishandeling kwamen. Dat zijn dus in elk geval hele belangrijke getuigen.

Allereerst zien we twee mannen wegrennen richting het Centraal Station ten tijde van de 112-melding die de centrale ontvangt. Het is niet duidelijk of zij iets te maken hebben met het incident. Mogelijk zijn ze wel getuigen. Daarna zien we nog een man en een groepje passeren. Ook zij hebben vermoedelijk iets gezien. De politie komt dan ook graag met hen in contact. Bent u of kent u deze mensen? Neem dan contact met ons op. Dat mag ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

Misschien zijn er meer getuigen die iets hebben gezien van de mishandeling op de Vestdijk (ter hoogte van de ABN AMRO) in Eindhoven. Hebt u iets gezien tussen 5.00 en 5.15 uur? Of hebt u meer informatie over deze zware mishandeling? Laat het ons weten! U kunt contact opnemen via 0800-6070, via het tipformulier of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

]]>
]]>
51.43855636 5.48193338
Eindhoven, Veldhoven - Bruut uitgaansgeweld en brandstichtingen bij Bureau Brabant https://www.politie.nl/nieuws/2022/oktober/13/09-zinloos-uitgaansgeweld-en-brandstichtingen-bij-bureau-brabant.html Maandag 17 oktober besteden we vanuit de eenheid Oost-Brabant aandacht aan een zware mishandeling in Eindhoven. Twee mannen worden het slachtoffer van bruut, zinloos geweld. Verder zoeken we twee brandstichters die het in augustus op een Islamitisch centrum in Veldhoven hadden voorzien. Thu, 13 Oct 2022 06:56:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/oktober/13/09-zinloos-uitgaansgeweld-en-brandstichtingen-bij-bureau-brabant.html 2022-10-13T06:56:00Z Uitgaansgeweld Eindhoven
Op zondag 7 augustus tussen 5 en half 6 in de vroege ochtend, worden twee vrienden door een groepje van twee of drie daders zwaar mishandeld. De vrienden herinneren zich weinig meer van er precies gebeurde, ze werden ineens neergeslagen. Eén van de twee slachtoffers kwam zelfs met ernstige verwondingen in het ziekenhuis terecht. Hij heeft een hersenschudding, een bloedende wond bij zijn slaap, een gescheurde lip en meerdere afgebroken tanden. Zijn vriend had wat minder fysiek letsel, maar beide mannen hielden er een flink trauma aan over. Zinloos bruut uitgaansgeweld, waarvan de daders gepakt moeten worden. Wij tonen beelden waarop mensen te zien zijn die op zijn minst hele goede getuigen zijn. Verder komen beide slachtoffers in de uitzending aan het woord en delen hun verhaal.

Brandstichting Islamitisch Centrum Veldhoven
Twee brandstichtingen binnen een paar dagen bij een Islamitisch centrum in de Kruisstraat in Veldhoven. Eerst op woensdag 17 augustus, toen de brandstichter door een kompaan op een scooter werd afgezet. Deze brand kon gelukkig worden beperkt, al was er behoorlijke schade. De tweede keer, op zaterdag 20 augustus had de brandweer meer moeite het vuur te doven. Gelukkig wist zij wel te voorkomen dat het vuur kon overslaan naar andere panden. De daders van beide branden staan op beeld, evenals de scooters die bij beide brandstichtingen zijn gebruikt. Wie kan ons vertellen wie deze brandstichters zijn of heeft ten tijde van de brandstichtingen iets gezien of gehoord? Ook ontvangen we graag informatie over de scooters.

Bureau Brabant wordt elke maandag vanaf 17.00 uur uitgezonden bij Omroep Brabant en daarna tot en met dinsdagmiddag regelmatig herhaald.

]]>
51.43855636 5.48193338
Eindhoven - Gezocht - Doorrijden na ongeval - Boschdijk - Eindhoven https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2022/oktober/09-doorrijden-na-ongeval---boschdijk---eindhoven.html Het was een gezellige stapavond geweest, maar dat veranderde abrupt toen ze terug naar huis fietsten. Op zondagochtend 29 mei rond 4.45 uur worden de drie fietsers plots overreden door een auto. Dat gebeurde op de kruising van de Boschdijk, Marconilaan en de Kronehoefstraat in Eindhoven. verdachte Mon, 10 Oct 2022 15:00:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2022/oktober/09-doorrijden-na-ongeval---boschdijk---eindhoven.html 2022-10-10T15:00:00Z Aanrijding
De auto die de jongeren op de fiets aanreed is er gelijk vandoor gegaan en liet een destijds 18-jarige jongen zwaargewond achter. Het slachtoffer kan zich niets meer herinneren van het ongeval en werd wakker in het ziekenhuis. Op camerabeelden is te zien dat de auto een zilverkleurige Renault Megane 3 is uit het bouwjaar 2012-2014. 

Collega's van de Verkeersongevallenanalyse hebben berekend dat de bestuurder van de auto zo'n 100 kilometer per uur moet hebben gereden. De klap moet erg hard zijn geweest en de auto zal dan ook schade hebben gehad. De politie zoekt de bestuurder van de auto en kan uw hulp goed gebruiken. Weet u meer? Neem dan contact met ons op. 

]]>
]]>
VPO Ehv Boschdijk Kronehoefstraat BVH 2022111431 51.45166383 5.46515943
Eindhoven, Den Dungen - Maandag in Bureau Brabant; een ernstig ongeval en Spoofing https://www.politie.nl/nieuws/2022/oktober/6/09-een-ernstig-ongeval-en-spoofing-in-bureau-brabant.html Na een gezellige stapavond veranderde de terugreis drastisch voor drie jongeren in Eindhoven. Ze zijn aangereden door een auto die vervolgens doorreed. In de uitzending van Bureau Brabant op maandag 10 oktober komt dit ernstige ongeval in beeld. Verder vanuit Oost-Brabant beelden van Spoofing in Den Dungen. Thu, 06 Oct 2022 06:43:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/oktober/6/09-een-ernstig-ongeval-en-spoofing-in-bureau-brabant.html 2022-10-06T06:43:00Z Doorrijding na ongeval
Na een gezellige stapavond in Eindhoven gaan drie vrienden terug naar huis. Het is dan al zondagochtend 29 mei rond 4.45 uur. Op de terugweg veranderde hun avond drastisch, want ze werden aangereden door een Renault Megane. Uit de Verkeersongevallenanalyse blijkt dat de auto rond de 100 kilometer per uur moet hebben gereden. Alle drie zijn slachtoffer geworden van deze doorrijder, waarvan één destijds 18-jarige jongen zwaargewond is geraakt. Hij werd een paar later wakker in het ziekenhuis. De politie zoekt de bestuurder van de auto en roept uw hulp op. 

Spoofing
Het slachtoffer werd op 10 februari 2022 rond 19:30 uur door een zogenaamde Rabobank ICT-medewerker telefonisch bewogen tot het installeren van het programma Anydesk. Daarmee werd haar computer overgenomen, vervolgens werd haar limiet verhoogd en geld van haar spaarrekening overgeboekt naar haar lopende rekening. Dezelfde avond is haar bankpas opgehaald en bij een geldautomaat aan de Nieuwstraat in 's-Hertogenbosch geld opgenomen van haar rekening. Weet dat bankmedewerkers nooit vragen om pincodes. Criminelen wel. 

We hebben beelden van een man die met de gestolen gegevens duizenden euro's gaat pinnen. Wie is dit? Laat het weten via de tiplijn op 0800 6070. Geef anoniem iets door via Meld Misdaad Anoniem. Dat nummer is 0800 7000.

 

 

 

 

]]>
51.45166383 5.46515943
Eindhoven - Twee verdachten opgepakt voor mogelijke ontvoering in Eindhoven https://www.politie.nl/nieuws/2022/september/29/09-twee-verdachten-opgepakt-voor-mogelijke-ontvoering-in-eindhoven.html De politie heeft woensdagavond een man van 24-jaar uit Eindhoven en een man van 28-jaar uit Geldrop-Mierlo op het Spanvlinderplein in Eindhoven opgepakt. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij een ontvoering. Tijdens een melding over een verdachte situatie, stuitte de politie op een witte bestelbus, waarvan de laadruimte bekleed was met plastic en waarbij de deuren van de bus waren voorzien van extra aangebrachte sloten. De recherche is momenteel druk bezig met het onderzoek. Thu, 29 Sep 2022 15:22:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/september/29/09-twee-verdachten-opgepakt-voor-mogelijke-ontvoering-in-eindhoven.html 2022-09-29T15:22:00Z De melding
Een verontruste burger belde gisteren de politie over een verdachte situatie, waarbij mogelijk sprake was van wapens. De agenten rijden naar de melding en treffen onderweg een verdacht wit busje aan. Gelet op de melding stopten agenten het busje en zijn de twee inzittenden gecontroleerd.

De bestelbus
In de bus treffen de agenten de extra aangebrachte sloten aan op de deuren en zien zij dat de laadruimte van de bestelbus bekleed is met plastic. Het duo kan niet duidelijk uitleggen waarom de bus er zo uitziet. Tegelijkertijd dat de collega’s de bus aan het controleren zijn, komt er een telefoontje binnen bij de meldkamer. Een man meldt dat hij enige tijd is beroofd van zijn vrijheid. We zijn momenteel aan het onderzoeken wat er is gebeurd en welke relatie er is tussen deze man, de witte bus en de inzittenden. In dit stadium van het onderzoek kunnen we daar nog niets over zeggen. De bus is naar het bureau gebracht voor verder onderzoek.

Tips of getuigen
We zijn op zoek naar getuigen. Wij komen graag in contact met mensen die iets (verdachts) gezien of gehoord hebben of in het bezit zijn van camerabeelden rond het Spanvlinderplein en de Vuurvlinderstraat in Eindhoven tussen 22:00 en 23:00 uur. Ook algemene informatie is zeer bruikbaar, dus mocht u iets weten of iets hebben gezien? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

]]>
51.45016172 5.45853552
Eindhoven - Getuigen gezocht voor overval goudhandelaar in Eindhoven https://www.politie.nl/nieuws/2022/september/28/09-getuigen-gezocht-voor-overval-goudhandelaar-in-eindhoven.html Dinsdagmiddag 27 september is een 54-jarige man uit Haaksbergen overvallen. Het slachtoffer liep op de Generaal Horrocksstraat in Eindhoven toen drie mannen hem aanspraken en bedreigden. Wed, 28 Sep 2022 12:44:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/september/28/09-getuigen-gezocht-voor-overval-goudhandelaar-in-eindhoven.html 2022-09-28T12:44:00Z Getuigen en camerabeelden gezocht
De man is rond 14.40 uur overvallen door drie mannen in donkere kleding. De verdachten zijn vermoedelijk weggereden via de Generaal Stedmanstraat in een grijze Seat. Of er iets is buitgemaakt en wat dat dan is wordt momenteel onderzocht. Ook kijkt de recherche camerabeelden uit van de omgeving. Weet u meer of hebt u iets gezien rond dit tijdstip en in de buurt? Laat het dan weten via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. 

]]>
51.46599854 5.47782732