Alle berichten | Heusden | politie.nl https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/noord-brabant/heusden.xml RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Heusden nl Fri, 04 Dec 2020 21:31:20 GMT 2020-12-04T21:31:20Z nl Nistelrode/ Vlijmen - Aanhoudingen in onderzoek naar pillenfabriek https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/16/09-aanhoudingen-in-onderzoek-naar-pillenfabriek.html Medio juni 2020 werd op de Grote Heide in Nistelrode een pillenfabriek opgerold, waarbij onder andere MDMA en een tabletteermachine werden gevonden. Vandaag hield de recherche in dit onderzoek twee verdachten aan nieuwsbericht Mon, 16 Nov 2020 13:06:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/16/09-aanhoudingen-in-onderzoek-naar-pillenfabriek.html 2020-11-16T13:06:00Z De twee mannen van 21 en 25 jaar, allebei afkomstig uit Vlijmen, werden maandag in de vroege ochtend thuis aangehouden. Zij worden er van verdacht betrokken te zijn geweest bij het aangetroffen drugslab en hun namen kwamen in de lopende onderzoek naar boven. Het tweetal is overgebracht naar een politiebureau en zit vast.

Het rechercheteam deed onderzoek in de woningen van de beide mannen. Maar ook een bedrijfsloods in Den Bosch werd ten behoeve van het onderzoek doorzocht. Bij deze doorzoekingen werden meerdere druggerelateerde goederen aangetroffen en in beslag genomen.

]]>
De instap in het pand aan de Grote Heide in Nistelrode stond destijds onder leiding van het Maasland Interventie Team (MIT).  Een team waarin verschillende partners samenwerken en dat zich richt op de aanpak van ingewikkelde handhavings- en ondermijningsproblematiek in Bernheze en Oss. Het doel was een bestuurlijke controle, met name gericht op zaken als bouw, milieu- en brandvergunningen.

]]>
De politie ging mee als de sterke arm, maar tijdens de controle werd een tabletteermachine aangetroffen, waarna door de politie een uitgebreid onderzoek opgestart op de locatie. Er werd in totaal ruim 100 kilo MDMA, de werkzame stof in XTC, gevonden. Een deel daarvan was reeds verwerkt in gedrukte pillen. In de loods waar de tabletteermachine stond was tijdens de instap een 52-jarige man uit Vlijmen aanwezig die werd aangehouden. De man zit nog steeds vast.

]]>
Verschillende overheden werken samen aan een veilige woonomgeving. Daarom treden we hard op tegen hennepkwekerijen, drugslabs en andere productielocaties. Meldingen van inwoners, hoe klein ook, kunnen voor ons van groot belang zijn. Vermoedt u dat er bij u in de buurt drugs wordt geproduceerd? Bel dan direct de politie 0900-8844 of bel met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Meer weten: https://www.politie.nl/binaries/content/assets/politie/algemeen/onderwerpteksten/drugs/folder-hennepkwekerijen-en-drugslabs.pdf

]]>
Aanhouding verdachte handboeien daglicht logo close 51.7043949 5.5612692
's-Hertogenbosch - Aanhouding verdachte poging ontvoering https://www.politie.nl/nieuws/2020/oktober/30/09-aanhouding-verdachte-poging-ontvoering.html Goed nieuws!! Uitgebreid recherche onderzoek en een lange adem heeft geleid tot de aanhouding van een man die wij verdenken van poging ontvoering van een vrouw vorig jaar in ’s-Hertogenbosch. nieuwsbericht Fri, 30 Oct 2020 14:21:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/oktober/30/09-aanhouding-verdachte-poging-ontvoering.html 2020-10-30T14:21:00Z Op maandagavond 6 mei  2019 werd omstreeks 22.30 uur een 59-jarige vrouw aangevallen door een onbekende man op de Moerputtenweg in ‘s-Hertogenbosch. Zij was op weg naar haar werk toen ze opeens door een soort bestelauto werd ingehaald. De auto draaide om ter hoogte van twee betonblokken op die weg en reed toen recht op de vrouw af. Zij viel daardoor in de berm en werd door de man over de grond aan haar kleding naar de auto toe gesleept. Gelukkig lukte het haar om de deur van de auto dicht te trappen. De dader ging er plotseling in zijn auto vandoor in de richting van Vlijmen.

Lange adem

Na een getuigenoproepen in Bureau Brabant en Opsporing Verzocht hebben we ruim 100 tips binnengekregen die allen zijn nagelopen. Helaas zat daar destijds niet de tip bij die ons dichter bij een verdachte bracht. Wel hebben we een aantal goed bruikbare sporen kunnen veiligstellen. Met deze sporen is maandenlang gerechercheerd wat resulteerde in een goed bruikbaar DNA-profiel. Dit DNA-profiel kwam overeen met een DNA-profiel opgeslagen in de DNA-databank bij Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).

Aanhouding

Afgelopen week hebben we een 45- jarige man uit Vlijmen aangehouden die wij er van verdenken dat hij de man was die de vrouw heeft proberen te ontvoeren. De man zit op dit moment vast voor een andere zaak en is na verhoor teruggebracht naar zijn cel. Binnenkort zal hij zich moeten verantwoorden voor de rechter voor deze poging tot ontvoering.

DNA

Forensisch onderzoek biedt steeds meer mogelijkheden om de herkomst van biologische sporen te achterhalen. Deze sporen kunnen een belangrijke rol spelen bij de opheldering van diverse soorten misdrijven. Zo kunnen er sporen zitten op kledingstukken van slachtoffers van zedenmisdrijven of bloedsporen op steekwapens van verdachten van mishandeling of doodslag. Lees hier meer over DNA.

]]>
Aanhouding 51.6928467 5.2365264
Vlijmen - Gestolen auto aangetroffen; verdachte aangehouden https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/7/09-gestolen-auto-aangetroffen-verdachte-aangehouden.html De auto die eerder deze week in Vlijmen met geweld werd gestolen is in de nacht van donderdag op vrijdag terug gevonden op de A15 bij Geldermalsen. Er is een 29-jarige verdachte aangehouden. nieuwsbericht Fri, 07 Aug 2020 08:47:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/7/09-gestolen-auto-aangetroffen-verdachte-aangehouden.html 2020-08-07T08:47:00Z De politie kreeg rond middernacht een melding van een gestrande auto op de A15 ter hoogte van Geldermalsen. Toen de collega’s gingen kijken zagen ze de auto staan en een man die bezig was om deze uit de greppel te duwen. Bij een controle bleken de kentekenplaten op de auto niet te kloppen. Na verder onderzoek bleek dat het ging om de auto die eerder deze week werd gestolen bij een gewelddadige beroving in Vlijmen.

]]>
De man die we bij de auto aantroffen is daarop aangehouden. Het bleek te gaan om een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zijn exacte rol bij de gewelddadige beroving wordt verder onderzocht. De twee eerder aangehouden verdachten zitten nog vast.

]]>
Aanhouding op straat 51.8591634 5.2977205
Vlijmen - Verdachten gewelddadige beroving aangehouden, derde verdachte gezocht https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/4/verdachten-gewelddadige-beroving-vlijmen-aangehouden-derde-verdachte-gezocht.html Wij hebben een twee mannen aangehouden voor een gewelddadige beroving op dinsdag 4 augustus aan de Wolput in Vlijmen. De verdachten zijn een 31-jarige man uit Vlijmen en een 23-jarige man uit Tiel. Wij zijn nog op zoek naar een derde verdachte. nieuwsbericht Tue, 04 Aug 2020 09:05:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/4/verdachten-gewelddadige-beroving-vlijmen-aangehouden-derde-verdachte-gezocht.html 2020-08-04T09:05:00Z Twee verdachten aangehouden
Om 01.50 uur kregen wij een melding dat een man onder bedreiging van een vuurwapen door meerdere daders beroofd zou zijn van zijn auto en enkele persoonlijke bezittingen. Het slachtoffer had zijn auto geparkeerd op de parkeerplaats van de Rabobank aan de Wolput in Vlijmen toen een andere auto achter hem kwam staan. Hier stapten drie personen uit, die hem bedreigden met een vuurwapen en hem dwongen uit zijn auto te stappen en in de andere auto te stappen.

Het slachtoffer wist te voet te ontkomen. Hij werd daarbij achtervolgd door een van de mannen, die een mes bij zich droeg. Ook hieraan wist het slachtoffer te ontsnappen en hij belde aan bij een woonhuis. De bewoner alarmeerde de politie. Terwijl het slachtoffer in gesprek was met de politie zag hij een auto rijden die volgens hem van de daders is. Wij hielden de twee inzittenden van die auto aan als verdachten.

Derde verdachte gezocht
Wij zijn nog op zoek naar een derde verdachte. Hij reed in een zwarte Mercedes A-klasse met Pools kenteken beginnend met letters DKL. Ook zijn wij op zoek naar een vrouw die haar hond aan het uitlaten was in de omgeving van de Wolput in Vlijmen. Zij heeft mogelijk de achtervolging gezien.

Heb jij informatie of camerabeelden die iets te maken kunnen hebben met deze beroving? Laat het ons weten via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Online tippen kan via onderstaand tipformulier.

]]>
51.6965437 5.223340299999999
Waalwijk - Jongen (15) aangehouden voor inbraakpoging en bezit harddrugs https://www.politie.nl/nieuws/2020/juni/20/08-jongen-15-aangehouden-voor-poging-inbraak-en-bezit-harddrugs.html De politie hield in de nacht van vrijdag 19 juni op zaterdag 20 juni een 15-jarige jongen uit Drunen aan. Hij wordt verdacht van een inbraakpoging bij een juwelier aan de Julianastraat. Ook had hij een aantal zakjes met vermoedelijk harddrugs op zak. nieuwsbericht Sat, 20 Jun 2020 06:19:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/juni/20/08-jongen-15-aangehouden-voor-poging-inbraak-en-bezit-harddrugs.html 2020-06-20T06:19:00Z Surveillerende agenten reden die nacht rond 03.00 uur door Waalwijk. Toen zij in de omgeving van de Stationsstraat reden, zagen zij iemand hard wegrennen die zijn hoofd had bedekt. Omdat dit hun aandacht trok, besloten zij achter deze persoon aan te gaan. Uiteindelijk werd de jongen gecontroleerd op De Els. Omdat hij zich niet kon legitimeren, werd hij gefouilleerd. Hierbij kwamen er meerdere zakjes met vermoedelijk harddrugs tevoorschijn. De zakjes met inhoud zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.

]]>
Vrijwel direct na deze controle, kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een inbraakpoging bij een juwelier aan de Julianastraat. Een getuige zag hierbij twee jongens wegrennen. Een van hen bleek te voldoen aan het signalement van de jongen die gecontroleerd werd. Hij werd aangehouden voor de inbraakpoging en voor het bezit van de vermoedelijk verdovende middelen. Een tweede verdachte is niet aangetroffen.

]]>
Aanhouding op straat 51.6878954 5.0574822
Oud-Heusden - Gezocht - Brandstichting in Oud-Heusden https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/juni/brandstichting-in-oud-heusden.html Op vrijdag 10 april worden de bewoners van een woning aan de Everardus van Gochstraat rond half drie ’s nachts ineens wakker van gebonk op de deur. Wat blijkt, het is de politie vanwege een autobrand. Ook de brandweer is er inmiddels bij. De auto brandt helemaal uit en er blijft maar weinig van over. De brandweer had de slangen nog niet opgeruimd of er bleek een tweede brand. Achter het huis van de bewoners, in de schuur. verdachte Mon, 08 Jun 2020 10:34:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/juni/brandstichting-in-oud-heusden.html 2020-06-08T10:34:00Z Met name die tweede brand was levensgevaarlijk. Het scheelde weinig of de brand was overgeslagen op het huis. De bewoners konden nog net via een raam het huis uit vluchten.

Beide branden zijn aangestoken. Zeer waarschijnlijk door een en dezelfde dader. En die dader hebben we op beeld.

]]>
Weet u wie deze dader is? Woont u in de omgeving? Heeft u een bewakingscamera, of zelf beelden gemaakt? Dan staat er misschien wel iets op dat de politie kan helpen in het onderzoek. Deel die beelden dan!

]]>
]]>
51.7237392 5.139386099999999
Haarsteeg - Dood paard aangetroffen in een weide in Haarsteeg https://www.politie.nl/nieuws/2020/juni/4/dood-paard-aangetroffen-in-een-weide-in-haarsteeg.html Wij kregen woensdag 3 juni meerdere meldingen van vermoedelijk verwaarloosde paarden in een weide in Haarsteeg. Agenten, waaronder ook de dierenpolitie, zijn naar de locatie gegaan en troffen daar meerdere paarden aan. nieuwsbericht Thu, 04 Jun 2020 10:49:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/juni/4/dood-paard-aangetroffen-in-een-weide-in-haarsteeg.html 2020-06-04T10:49:00Z Daar troffen we ook een dood paard aan waarvan de doodsoorzaak nog niet bekend is. Het onderzoek is momenteel in volle gang.

]]>
De binnengekomen meldingen gaan over beelden die op social media circuleren. In dit filmpje zijn paarden te zien in een weide in Haarsteeg. Vele mensen hebben hun zorg uitgesproken over de leefomstandigheden en welzijn van deze paarden. Ook zijn er diverse personen naar de weide toegegaan om in stevige bewoordingen hun afkeur uit te spreken. Deze zorgen delen wij als politie ook al enige tijd en daarom doen wij samen met onze ketenpartners nader onderzoek naar deze situatie.

]]>
Dierenwelzijn nemen we zeer serieus en daarom werken bij de politie zogeheten taakaccenthouders ‘Dieren binnen Criminaliteit & GGP’: ook wel de dierenpolitie genoemd.

Als personen vermoedens hebben van dierenleed dan kan men dat altijd melden bij ons zodat wij kunnen ingrijpen. Wij werken samen met onze partners, waaronder: de gemeente, de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) en de Landelijke Inspectie Dierenbescherming om gezamenlijk dierenleed te voorkomen.

]]>
Bent u getuige van een dier in nood door een ongeluk, of wordt u geconfronteerd met mishandeling of verwaarlozing van dieren? Neem dan contact op met het centrale meldpunt 144.

]]>
Politielogo op zijkant politieauto 51.7102766 5.198448200000001
Oudheusden, Breda, Rosmalen, Mariahout, Terheijden - Brandstichtingen, diefstallen en een overval op een juwelier in de aankomende uitzending van Bureau Brabant https://www.politie.nl/nieuws/2020/juni/3/brandstichtingen-diefstallen-en-een-overval-op-een-juwelier-in-de-aankomende-uitzending-van-bureau-brabant.html Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 8 juni uw hulp bij het oplossen van ernstige misdrijven, zoals bij meerdere brandstichtingen in Oudheusden, Rosmalen en Mariahout. Ook sloegen dieven hun slag in Breda en tonen wij beelden van een heftige overval bij een juwelier in Terheijden. nieuwsbericht Wed, 03 Jun 2020 11:39:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/juni/3/brandstichtingen-diefstallen-en-een-overval-op-een-juwelier-in-de-aankomende-uitzending-van-bureau-brabant.html 2020-06-03T11:39:00Z Op vrijdag 10 april worden de bewoners van een woning aan de Everardus van Gochstraat rond half drie ’s nachts ineens wakker van gebonk op de deur. Wat blijkt, het is de politie vanwege een autobrand. Ook de brandweer is er inmiddels bij. De auto brandt helemaal uit en er blijft maar weinig van over. De brandweer had de slangen nog niet opgeruimd of er bleek een tweede brand. Achter het huis van de bewoner, in de schuur. Met name die tweede brand was levensgevaarlijk. Het scheelde weinig of de brand was overgeslagen op het huis. Beide branden zijn aangestoken. Zeer waarschijnlijk door een en dezelfde dader. En die dader hebben we op beeld.

]]>
Op donderdag 16 april, tussen 18.30 uur en 23.15 uur, wordt er een geparkeerde auto in de Herman Moerkerklaan in brand gestoken. Op de beelden is te zien dat er een witte Skoda naast gaat staan. De bijrijder legt vervolgens iets brandends op de geparkeerde auto. Een paar minuten later vat de auto vlam. Hij brandt volledig uit.

]]>
Tijdens de uitzending tonen wij een, nu nog onherkenbare, foto van een verdachte van een diefstal. Als hij zich niet binnen een week bij de politie meldt, dan zal hij in de volgende uitzending herkenbaar in beeld worden gebracht.

]]>
In de nacht van zaterdag 5 oktober op zondag 6 oktober liep het tijdens een stapavond in Breda goed uit de hand. Bij een horecagelegenheid aan de Visserstraat kreeg een 21-jarige man uit het niets een bierglas in zijn gezicht. Hij moest voor verdere behandeling naar het ziekenhuis. Ook deze man staat duidelijk op beeld. Wij laten hem nu nog onherkenbaar zien, maar als hij zich niet binnen een week meldt staat ook hij volgende week herkenbaar op beeld.

]]>
Op vrijdagavond 22 mei 2020 woedde er een woningbrand aan de Meerven. Toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen, zagen zij dat de vlammen al boven het dak van de woning uitkwamen. De bewoners van de brand lagen ten tijde van de brand te slapen en zijn gelukkig op tijd wakker gemaakt door oplettende getuigen die bij toeval langs kwamen. Er blijkt sprake van een brandstichting. De verdachte staat op beeld!

]]>
Vrijdagmiddag 28 februari, rond 16.00 uur, wordt juwelier Boeren aan de Raadshuisstraat in Terheijden overvallen. Twee overvallers, waarvan eentje met pistool, komen de zaak binnen. Een van de overvallers slaat de vitrines aan diggelen, de tweede loopt door naar kantoor achterin in de zaak. Daar worden drie medewerkers bedreigd en vastgehouden. We tonen tijdens de uitzending een reconstructie van dit heftige incident.

 

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

]]>
51.6443817 4.751238600000001
Vlijmen / Den Haag - Identiteit geweldplegers Vlijmen bekend; 3 mannen aangehouden https://www.politie.nl/nieuws/2020/mei/18/09-identiteit-geweldplegers-vlijmen-bekend-3-mannen-aangehouden.html Mede door de aandacht in opsporingsprogramma’s en in andere media, konden we vaststellen wie vermoedelijk de geweldplegers zijn, die met carnaval onder andere een 33-jarige man zwaar mishandelden bij een eetgelegenheid in Vlijmen. Het gaat om vier mannen uit Den Haag, van wie we er vanmorgen drie hebben aangehouden. nieuwsbericht Mon, 18 May 2020 12:46:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/mei/18/09-identiteit-geweldplegers-vlijmen-bekend-3-mannen-aangehouden.html 2020-05-18T12:46:00Z De verdachten van deze ernstige geweldpleging, waarbij vier mannen klappen kregen, bleken een vader (47) met twee zonen (18 en 23) en een vierde man (25) uit Den Haag te zijn. Alleen de 23-jarige zoon werd vandaag niet aangehouden, maar naar hem zijn we op zoek en we roepen hem op om zich te melden. De drie aangehouden mannen zijn overgebracht naar het cellencomplex in Den Bosch voor verder onderzoek. De slachtoffers zijn van de aanhoudingen op de hoogte gebracht.

]]>
De geweldpleging gebeurde in de vroege ochtenduren van carnavalszondag 23 februari van dit jaar. Om achter de identiteit van de mannen te komen toonden we hun foto’s en bewakingsbeelden in het Brabantse opsporingsprogramma Bureau Brabant. Omdat er tijdens het onderzoek een mogelijke link bleek te zijn met Den Haag, werden de beelden ook uitgezonden bij Opsporing Verzocht en Bureau West. Door het uitgebreide rechercheonderzoek en diverse tips na de aandacht in de media wist het rechercheteam te achterhalen wie de mannen waren.

]]>
In de boeien, aangehouden 51.6940476 5.225130600000001
Vlijmen, Rijswijk, Gouda, Zoetermeer - Beelden massale vechtpartij Vlijmen in Team West https://www.politie.nl/nieuws/2020/mei/12/06--beelden-van-massale-vechtpartij-vlijmen-in-team-west.html Vandaag in Team West worden er camerabeelden getoond van vier mannen die een zware mishandeling hebben gepleegd tijdens het carnaval in Vlijmen. Het vermoeden bestaat dat deze mannen afkomstig zijn uit Den Haag of omgeving. nieuwsbericht Tue, 12 May 2020 12:48:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/mei/12/06--beelden-van-massale-vechtpartij-vlijmen-in-team-west.html 2020-05-12T12:48:00Z Verder ook aandacht voor een diefstal bij een pinautomaat in Rijswijk en een woninginbraak in Gouda. Daarnaast tonen we ook camerabeelden van twee winkeldiefstallen bij een parfumeriewinkel in Zoetermeer.

Massale vechtpartij | Vlijmen
In de nacht van zaterdag 22 op 23 februari heeft er in een pizzeria in Vlijmen, tijdens carnaval een gewelddadige vechtpartij plaats gevonden. Mogelijk komen de verdachten uit Den Haag of omgeving. Een van de slachtoffers die op de grond ligt wordt meerdere keren hard tegen zijn hoofd getrapt. Vorige week zijn de verdachten in deze zaak onherkenbaar in beeld gebracht met de boodschap dat ze zich konden melden, dat is niet gebeurd. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van de vier verdachten.

Diefstallen parfumeriewinkel | Zoetermeer
Bij twee diefstallen uit een parfumeriewinkel in Zoetermeer zijn op twee verschillende momenten voor grote bedragen aan parfumerie weggenomen. Op zaterdag 4 januari, vullen een man en vrouw vermoedelijk met een geprepareerde tas parfumerie voor ruim 2000,- euro in. Op zondag 8 maart wordt er door een andere man en een vrouw ook voor een groot bedrag aan parfum weggenomen. In de uitzending worden er camerabeelden getoond van deze verdachten.

Groot bedrag weggenomen | Rijswijk
Op vrijdag 17 april ging de 83 jarige mevrouw 600 euro pinnen bij de ING-pinautomaat in de Albert Heijn aan de Kerklaan in Rijswijk. Omdat zij dacht dat het pinnen niet gelukt was is zij weggegaan. Later kwam ze er achter dat er toch 600 euro van haar rekening af was. Het pinnen bleek wel gelukt alleen had ze dus het geld niet meegenomen. Uit camerabeelden van de Albert Heijn blijkt dat een onbekende vrouw het geld uit de automaat heeft meegenomen vlak nadat de aangeefster was weggelopen. In de uitzending worden camerabeelden van de vrouw geblurd met de vraag of de vrouw zich vrijwillig wil melden.

Woninginbraak | Gouda
Op vrijdag 17 april 2020 omstreeks 03:00 uur, is er ingebroken in een appartementencomplex aan de Johan den Haenstraat in Gouda. De 69-jarige bewoonster werd wakker van drie personen die met bivakmutsen en zaklampen in haar slaapkamer stonden. Allen waren donker gekleed. Één van de personen vroeg de bewoonster mee te lopen naar de woonkamer. Daar aangekomen werd haar gouden ketting van haar nek getrokken en verlieten de drie personen de woning via een raam naar de straatzijde. In de uitzending een getuigenoproep.

Heeft u informatie over een van de zaken?
Bel uw tips door via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070 of bel anoniem met M.0800-7000.

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur bij TV West. De uitzending wordt ieder uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.

 

]]>
Logo Team West 2016 52.06095380000001 4.4922132