Alle berichten | Oisterwijk | politie.nl https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/noord-brabant/oisterwijk.xml RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Oisterwijk nl Fri, 04 Dec 2020 20:32:34 GMT 2020-12-04T20:32:34Z nl Tilburg, Oisterwijk - Balletjespistolen in beslag genomen bij incidenten in Tilburg en Oisterwijk https://www.politie.nl/nieuws/2020/oktober/24/08-balletjespistolen-in-beslag-genomen-bij-incidenten-in-tilburg-en-oisterwijk.html De politie heeft zowel tijdens de afhandeling van een incident in Tilburg als later op de avond tijdens een controle in Oisterwijk een balletjespistool aangetroffen. De wapens zijn voor afdreiging geschikt. nieuwsbericht Sat, 24 Oct 2020 13:21:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/oktober/24/08-balletjespistolen-in-beslag-genomen-bij-incidenten-in-tilburg-en-oisterwijk.html 2020-10-24T13:21:00Z Een 47-jarige Tilburger werd vrijdag 23 oktober 2020 omstreeks 16.00 uur aangehouden op de Voltstraat. Hij viel eerst zijn ex-vriendin lastig door haar met zijn auto te achtervolgen en klem te rijden. Daarna zou hij op het adres van een vriend waar hij dacht dat ze binnen zat voor de voordeur met een vuurwapen gedreigd hebben. Daarna gooide hij het vuurwapen daar in de bosschages. Agenten troffen het wapen aan. Het bleek om een balletjespistool te gaan. De Tilburger werd aangehouden.

 

]]>
In Oisterwijk werd op vrijdag 23 oktober 2020 omstreeks 23.25 uur op de Balbian Versterlaan tijdens een controle een 18-jarige Oisterwijker aangehouden ter zake de verdenking van het rijden onder invloed van drugs (ketamine). Bij zijn aanhouding verzette hij zich. In zijn fouillering werd een gripzakje met harddrugs en een mes aangetroffen. In de auto die vervolgens op grond van de Wet Wapens en Munitie werd doorzocht trof een van de dienders een op een echt en voor afdreiging geschikt nepvuurwapen aan, een balletjespistool.  Een arts heeft aan het bureau bloed afgenomen om vast te stellen of de verdachte inderdaad drugs gebruikt had.

 

 

]]>
51.5482959 5.087035
Oisterwijk - Gezocht - Pinnen met gestolen pinpas https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/oktober/08-pinnen-met-gestolen-pinpas.html Bij deze zaak zien we niet waar de pincode is afgekeken. We zien wel wie er met de gestolen pas pint. verdachte Mon, 05 Oct 2020 12:00:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/oktober/08-pinnen-met-gestolen-pinpas.html 2020-10-05T12:00:00Z En dat is deze vrouw met de roze sjaal. Ze loopt hier een bank in Oisterwijk in en pint met een kort daarvoor gestolen pas. Met de sjaal probeert ze nog een beetje haar gezicht af te schermen, maar ze moet zo toch ook wel te herkennen zijn zou je zeggen. Dus neem snel contact op als je weet wie ze is en waar we haar kunnen vinden.

 

]]>
]]>
51.5654243 5.203028199999999
Eindhoven, Tilburg, Bergen op Zoom - Bureau Brabant vraagt aandacht voor zware mishandeling en fenomeen 'shoulderen' https://www.politie.nl/nieuws/2020/oktober/1/09-bureau-brabant-vraagt-aandacht-voor-zware-mishandeling-en-fenomeen-shoulderen.html Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 5 oktober uw aandacht voor het fenomeen ‘shoulderen’, waarbij daders pincodes afkijken door over uw schouder mee te kijken. Maar ook vragen we uw hulp bij het vinden van een groepje tieners, die een 66-jarige man in Eindhoven zonder enige aanleiding het ziekenhuis in schopten. nieuwsbericht Thu, 01 Oct 2020 09:11:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/oktober/1/09-bureau-brabant-vraagt-aandacht-voor-zware-mishandeling-en-fenomeen-shoulderen.html 2020-10-01T09:11:00Z Drie maal pinfraude en preventie-item ‘shoulderen’
Tilburg/Oisterwijk – Aandacht voor drie gevallen van pinfraudes waarbij steeds door de verdachten de pincode wordt afgekeken en daarna de bankpas wordt gestolen. Later werden de rekeningen van de slachtoffers leeggehaald. Wij laten u bewakingsbeelden zien en zetten daarnaast situatie in scene om goed te laten zien hoe deze vorm van pinfraude,  het zogenoemde shoulderen, in zijn werk gaat. Daarbij geven we advies hoe het is te voorkomen.
Betreffen drie zaken:
Op 16 januari pint een bejaarde vrouw binnen bij een bank aan de Westermarkt in Tilburg. Ze doet dat zelfs met behulp van de medewerkster van de bank. Toch zien twee vrouwen kans de pincode te horen of af te kijken. Daarna wordt de pas gerold en de rekening geplunderd.
Op 14 februari in Oisterwijk, wederom geval van pincode afkijken, bankpas rollen en pinfraude. 
Ten slotte wordt op 14 mei in Tilburg 89-jarige vrouw bij een zelfscan kassa zogenaamd geholpen door een vrouw. Die pakt zelfs pinpas van slachtoffer, stopt die in de pinautomaat en kijkt mee terwijl slachtoffer pint. Daarna wordt pas gerold en……inderdaad. Help ons mee deze laffe daders op te sporen en voor de rechter te brengen. Wie herkent ze?

Inbraak in een vrijstaande schuur bij woning
Bergen op Zoom – Op zondag 19 april werd ingebroken in een vrijstaande schuur bij een woning aan de Bleekloop. Er werden diverse goederen, waaronder gereedschap, meegenomen. Wij tonen u bewakingsbeelden waarop de twee daders te zien zijn. Natuurlijk willen wij graag weten wie dat zijn.

Poging doodslag op 66-jarige man
Eindhoven - Op donderdag 5 maart, tegen vijf uur ’s-middags, wordt een 66-jarige man in de Winston Churchilllaan door vijf jongeren van waarschijnlijk tussen de 12 tot 16 jaar zonder duidelijke aanleiding zwaar mishandeld. Hij wordt tegen de grond gewerkt geslagen en tegen zijn hoofd geschopt. De man ligt bijna drie weken in het ziekenhuis. Hij blijkt een schedelbasisfractuur te hebben en het is nog de vraag of hij ooit weer normaal zal kunnen lopen. Een extreem geval van zinloos geweld, waarvan we de daders moeten vinden. Ze mogen hier niet ongestraft mee weg komen. We hebben bewakingsbeelden en doen een beroep op iedereen die daar die die dag in de buurt was. Heeft u iets gezien of andere info? Meld het dan meteen!

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

]]>
51.44164199999999 5.4697225
Tilburg, Moergestel, Breda, Schijndel, Eindhoven - Bewoners doelwit van brandstichting en vernielingen, een zware mishandeling tijdens een festival en diefstallen en woninginbraken in Bureau Brabant https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/14/bewoners-doelwit-van-brandstichting-en-vernielingen-een-zware-mishandeling-tijdens-een-festival-en-diefstallen-en-woninginbraken-in-bureau-brabant.html Bureau Brabant vraagt de uitzending van maandag 21 september uw hulp bij het oplossen van ernstige misdrijven, zoals bij het vinden van de dader die brand stichtte en vernielingen pleegde in Schijndel, maar ook de dader van een ernstige mishandeling tijdens een festival in Eindhoven. Ook staan er inbrekers en dieven op beeld in Breda, Moergestel en Tilburg. nieuwsbericht Mon, 14 Sep 2020 08:46:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/14/bewoners-doelwit-van-brandstichting-en-vernielingen-een-zware-mishandeling-tijdens-een-festival-en-diefstallen-en-woninginbraken-in-bureau-brabant.html 2020-09-14T08:46:00Z Een 74-jarige vrouw werd op zaterdag 20 juni het slachtoffer van zakkenrollers. De vrouw deed haar boodschappen bij een supermarkt aan het Kreverplein in Tilburg. Zij betaalde met haar pinpas en deed hem weer terug in haar handtas. De volgende dag merkte zij dat haar pinpas niet meer in de tas zat en dat er verschillende transacties mee waren gedaan. Een van de daders staat op beeld, toen hij met haar gestolen pinpas sigaretten kocht! In totaal zoeken we in deze zaak vier personen!

Een 83-jarige vrouw uit Moergestel werd vrijdag 26 juni het slachtoffer van drie brutale dieven. Twee mannen en een vrouw hebben haar in het vizier als zij bloemen gaat kopen bij een supermarkt aan de Rootven. Ze pakt daar haar pinpas en rekent de bloemen af. Wat ze niet doorheeft, is dat haar pinpas tijdens het betalen is afgekeken. Vervolgens volgen de drie personen haar richting huis. Eenmaal thuis bij de vrouw vraagt de vrouwelijke dader om een glas water. Ze is dan samen met een van de mannen. Het slachtoffer gaf wat water, maar ondertussen hebben ze haar pinpas weten te grijpen. Niet veel later is er een groot geldbedrag van haar rekening gehaald. Een van de mannen werd eerder gezien bij een diefstal in Tilburg.

]]>
In de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 maart werd er in Breda bij twee woningen ingebroken. En dat ging op een behendige manier, namelijk door middel van flipperen. Met een krachtige en behendige beweging kunnen inbrekers vervolgens snel hun slag slaan. Zo ook bij een woning aan de Burgermeester Vermeulenstraat. Toen een van de bewoners de volgende ochtend in de woonkamer kwam, bleek er geld en elektronica, waaronder laptops, gestolen te zijn. In diezelfde nacht was ook in woning aan de Burgemeester Wermenbolstraat het doelwit. Ook hier kwamen de daders door middel van flipperen de woning binnen en sloegen hun slag. De daders van beide inbraken staan op beeld!

]]>
De bewoners van een woning aan de Europalaan zijn de afgelopen tijd het doelwit van verschillende misdrijven. Een brandstichting in december vorig jaar én een vernieling in juni dit jaar. Tijdens de brandstichting op 15 december zien we de dader over het hek klimmen. Hij heeft een fles met brandbare vloeistof bij zich, een doek en een aansteker. Eerst gaat de nodige vloeistof in de doek. Dan schudt hij de fles leeg boven de motorkap van de auto. Dan verschijnt er een aansteker. Al snel zijn de vlammen zichtbaar. Tijdens het weglopen maakt de dader een flinke smak en valt vlak op zijn rug. Dat moet pijnlijk zijn geweest. En dan is hij weg. Het duurt niet lang voordat de brand wordt opgemerkt. De auto is niet meer te redden, maar de brandweer kan er wel net op tijd voor zorgen dat de brand niet via de schutting en het dak van de carport overslaat op het huis. Waar op dat moment de bewoners gewoon thuis waren. Het had dus heel anders kunnen aflopen.

Op 3 juni 2020 is het weer raak. Iemand doet zijn uiterste best om uit het zicht van de camera te blijven door dicht bij de grond te blijven en letterlijk om de geparkeerde auto heen te kruipen. Het is dan nog niet duidelijk wat hij in zijn schild voert. De volgende ochtend wordt dat wel duidelijk, als de bewoner weg wil rijden. Meteen zijn de autobanden lek. Kraaienpoten zijn de boosdoeners. Hier gaat het dus om vernieling. En ook hier zoeken we de dader.

]]>
Op twee november vorig jaar werd in het Philips de Jonghpark in Eindhoven het winterfestival ‘Bontgenoten’ gehouden. Daar veranderde toen het leven van een 27-jarige man. Tijdens een ruzie loopt hij meerdere verwondingen op. En het zijn ernstige verwondingen. Hij liep een gebroken oogkas had, gebroken jukbeenderen en een gebroken neus op. De verwondingen aan zijn oog waren zo ernstig, dat hij voor de rest van zijn leven zijn linkeroog moet missen. Het is nog steeds niet duidelijk wat nou precies de aanleiding was. Mogelijk dat er onenigheid ontstond, tussen een jonge vrouw en het slachtoffer. Mogelijk dat toen mensen uit de vriendengroep van de jonge vrouw verhaal gingen halen bij het slachtoffer, waarbij iemand toen de harde klap uitdeelde. Wij willen deze jonge vrouw spreken en de dader van deze mishandeling.

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

 

]]>
51.560596 5.0919143
Moergestel - Gezocht - Diefstal van pinpas in Moergestel https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/september/08-diefstal-van-pinpas-in-moergestel.html Een 83-jarige vrouw uit Moergestel werd vrijdag 26 juni het slachtoffer van drie brutale dieven. Twee mannen en een vrouw hebben haar in het vizier als zij bloemen gaat kopen bij een supermarkt aan de Rootven. verdachte Mon, 14 Sep 2020 08:26:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/september/08-diefstal-van-pinpas-in-moergestel.html 2020-09-14T08:26:00Z Ze pakt daar haar pinpas en rekent de bloemen af. Wat ze niet doorheeft, is dat haar pinpas tijdens het betalen is afgekeken. Vervolgens volgen de drie personen haar richting huis. Eenmaal thuis bij de vrouw vraagt de vrouwelijke dader om een glas water. Ze is dan samen met een van de mannen. Het slachtoffer gaf wat water, maar ondertussen hebben ze haar pinpas weten te grijpen. Niet veel later is er een groot geldbedrag van haar rekening gehaald. Een van de mannen werd eerder gezien bij een diefstal in Tilburg.

]]>
Neem contact met ons op, en help mee deze mensen te stoppen. Want dat het vaak gebeurt weten we. En dat het groepjes zijn die in wisselende samenstelling werken, dat zagen we net. Herkent u iemand? Wij horen het graag.

]]>
]]>
51.54628719999999 5.1709311
Tilburg, Oisterwijk - Verkeerscontroles in Tilburg Noord en Oisterwijk https://www.politie.nl/nieuws/2020/juli/29/08-verkeerscontroles-in-tilburg-noord-en-oisterwijk.html De politie van het team Groene Beemden heeft dinsdagavond op verschillende locaties kortdúrende verkeerscontroles gehouden. In totaal werden 39 bekeuringen uitgeschreven. Daarbij werd met name gelet op snelheid (12), het niet dragen van de autogordels (19) en niet handsfree bellen (4). Verder werden nog vier automobilisten bekeurd die hun rijbewijs niet op eerste vordering konden tonen. nieuwsbericht Wed, 29 Jul 2020 08:27:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/juli/29/08-verkeerscontroles-in-tilburg-noord-en-oisterwijk.html 2020-07-29T08:27:00Z De eerste controle vond tussen 18.45 en 19.15 uur plaats op de Offenbachstraat in Tilburg.  Hier werden maar liefst 23 bekeuringen uitgedeeld, 16 x gordel, 4 x niet kunnen tonen rijbewijs en 3 x niet handfree bellen. Hierna verplaatsten de agenten zich naar de Groenstraat in Oisterwijk. Tussen 19.30 en 20.00 uur kregen daar drie automobilisten een bon omdat ze geen gordel droegen.  Een korte controle daarna op de Dirigentenlaan in Tilburg leverde geen bekeuringen op. Vervolgens hebben de dienders tussen 20.45 en 21.15 uur een controleplaats ingericht op de Heikantlaan in Tilburg. Hier werden zeven automobilisten bekeurd omdat ze te hard reden. De laatste actie was tussen 21.25 en 22.00 uur op de Jules Verneweg in Tilburg. Daar kregen vijf automobilisten een bekeuring voor het overtreden van de maximumsnelheid en één voor het niet handfree bellen.

]]>
51.5654243 5.203028199999999
Oisterwijk - Verdachte meldt zich na oproep in de media https://www.politie.nl/nieuws/2020/juli/20/08-getuigen-gezocht-van-mishandeling.html De politie was op zoek naar een fietser die verdacht wordt van de mishandeling van een bromfietser op maandag 20 juli 2020 om 08.15 in de ochtend. Vanmorgen, dinsdag 21 juli 2020, meldde zich de verdachte, een 24-jarige man uit Moergestel, op het politiebureau in Tilburg Noord. Ook hebben zich inmiddels zes getuigen gemeld. De politie heeft daardoor een goed en voldoende beeld van het incident gekregen. nieuwsbericht Mon, 20 Jul 2020 15:37:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/juli/20/08-getuigen-gezocht-van-mishandeling.html 2020-07-20T15:37:00Z Maandagochtend kregen een fietser en een bromfietser het mondeling met elkaar aan de stok op het fietspad van de Moergestelseweg in Oisterwijk in de richting van het centrum van Oisterwijk en het spoor. Na een woordenwisseling reed de bromfiets door tot aan het spoor waar hij moest wachten voor de slagbomen. De fietser kwam hem achterop rijden. Toen hij weer bij de bromfietser kwam stapte hij af. Hij gaf de bejaarde bromfietser een duw die ten val kwam met de bromfiets op hem. Daarna mishandelde hij hem. De fietser reed daarna door in de richting van de supermarkt Nettorama. De hulpdiensten werden gebeld, het slachtoffer bleek flink gewond te zijn en is met meerdere botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek gestart naar de fietser. We hebben enkele getuigen gesproken maar zijn op zoek naar mensen die ook op de Moergestelseweg reden en de fietser en bromfietser gezien hebben. We weten dat het slachtoffer in eerste instantie hulp heeft gehad van twee mannen in een groene bestelbus die we nog niet gesproken hebben. We hopen snel in contact te komen met deze mannen en andere getuigen die ons meer kunnen vertellen over het incident of de verdachte. Uiteraard zijn camerabeelden van het incident of de verdachte meer dan welkom

]]>
Een jonge man met een blanke huidskleur. Hij heeft kort donker haar. Hij was gekleed in een (licht} blauwe trui met daaronder mogelijk een wit overhemd. Daaronder had hij een licht blauwe of grijze broek aan. Hij had een donkere rugzak op zijn rug hangen. Hij reed op een donkere fiets met kleine wielen, mogelijk een vouwfiets. Er is een foto gemaakt van de verdachte die, als de hij zich niet zelf meldt of aangehouden wordt, verspreid kan gaan worden.

]]>
Maandagavond heeft een 24-jarige man uit Moergestel zich telefonisch bij de politie als verdachte gemeld. Conform afspraak is hij vanmorgen naar het politiebureau in Tilburg Noord gekomen. Daar is hij vervolgens met toestemming van de officier van justitie aangehouden. In de loop van de dag wordt een verklaring van hem opgenomen. 

]]>
Politie-embleem 51.5690018 5.1828672
Vermist - Martin Florian Den Hertog https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-kinderen/2020/juni/08-florian-den-hartog.html De politie doet onderzoek naar de verblijfplaats van de 7-jarige Martin Florian Den Hertog. vermistkind Sat, 27 Jun 2020 11:19:58 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-kinderen/2020/juni/08-florian-den-hartog.html 2020-06-27T11:19:58Z Martin is een jongen met een verstandelijke beperking en hij verbleef in verband met een ondertoezichtstelling in een instelling in Oisterwijk. Tijdens een bezoekmoment op woensdag  24 juni hebben zijn ouders hem meegenomen. Het is onbekend waar zij nu zijn.

]]>
We willen graag weten waar Martin is zodat hij de juiste zorg kan krijgen. Ook willen we weten waar zijn ouders nu zijn. 

]]>
titelDe vermiste MartingeslachtManhaarkleurkort blond haar, scheiding links in het haarnaamMartin Florian Den HertogroepnaamMartinvoornaamMartinKledingwit met rood gestreept T-shirtHuidskleurblank]]> titelVadergeslachtManhaarkleurdonkerlengte1.90Postuurstevig met buikjeKledingbeige lange broek, roze T-shirt en bruine sandalenHuidskleurblankAfkomstAustralisch, hij praat mogelijk met een accentLeeftijd49]]> titelMoedergeslachtVrouwhaarkleurzwart stijl haar tot op de schouderslengte1.70Kledingzwarte broek, wit T-shirt met bedrukking en sandalenHuidskleurblankAfkomstRussisch, ze praat bijna geen NederlandsLeeftijd34]]> Ziet u Martin en/of zijn ouders bel dan direct 112. Heeft u informatie over de verblijfplaats van Martin en zijn ouders? Bel dan direct met de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Informatie kan ook anoniem worden doorgegeven via 0800-7000. 

]]>
Martin Martin Martin 51.5610389 5.188653100000001
Oisterwijk / Hilvarenbeek - Handhavingsweek in gemeente Oisterwijk en Hilvarenbeek https://www.politie.nl/nieuws/2020/juni/19/08-handhavingsweek-in-gemeente-oisterwijk-en-hilvarenbeek.html Toezichthouders van de gemeenten Oisterwijk en Hilvarenbeek gingen er de afgelopen dagen samen met de politie op uit tijdens de Bestuurlijke Handhavingsweek: een week vol uiteenlopende controles in beide gemeenten. nieuwsbericht Fri, 19 Jun 2020 14:38:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/juni/19/08-handhavingsweek-in-gemeente-oisterwijk-en-hilvarenbeek.html 2020-06-19T14:38:00Z In Oisterwijk bezocht het team 90 garageboxen, 102 bedrijven en 36 woningen. Ze ontdekten daarbij twee gevallen van illegale bewoning, achterstallig onderhoud van loodsen, en één bedrijf dat nog op nadere controle door de Omgevingsdienst wacht. Ook werd een elektriciteitsmeter vervangen door Enexis in verband met mogelijke fraude. In Oisterwijk werd een hennepstekkerij met 441 moederplanten en 3000 stekken aangetroffen in een verborgen ruimte. De goederen zijn weggehaald en de planten zijn vernietigd.

In Hilvarenbeek bezocht het team 71 bedrijven en 13 woningen. Ze ontdekten daarbij drie gevallen van illegale bewoning. Er werd op een adres hennepgerelateerde goederen aangetroffen. Deze goederen zijn in beslag genomen.

]]>
Tijdens de controles ontmoetten we verschillende buurtbewoners die stuk voor stuk waardevolle informatie met ons deelden over zaken die in de wijk spelen. De politie heeft deze informatie genoteerd en heeft telkens het advies gegeven om ‘verdachte’ situaties te melden.

]]>
Een melding maakt u zowel via telefoonnummer 0900-8844 als aan de balie van een politiebureau. Natuurlijk kunt u ook een melding maken via de agent op straat en het politie meldformulier. Liever anoniem blijven? Gebruik dan Meld Misdaad Anoniem online

Bel 112 bij spoed of heterdaad situaties. Bel 112 als hulp bij direct levensbedreigende situaties nodig is. Wanneer u verdacht gedrag signaleert of getuige bent van een misdrijf. Bijvoorbeeld na een verkeersongeluk, bij brand of wanneer iemand inbreekt. Dan telt elke seconde. 

]]>
huisbezoek 51.5654243 5.203028199999999
Oisterwijk - Eigenaar winkel overloopt inbrekers https://www.politie.nl/nieuws/2020/juni/11/08-eigenaar-winkel-overloopt-inbrekers.html De eigenaar van een winkel aan de Dorpsstraat is dondermorgenvroeg erg geschrokken toen er een auto zijn winkel binnen reed. De daders zijn er met buit vandoor. nieuwsbericht Thu, 11 Jun 2020 06:03:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/juni/11/08-eigenaar-winkel-overloopt-inbrekers.html 2020-06-11T06:03:00Z Op donderdag 11 juni 2020 om 3.46 uur kwamen er meerdere meldingen binnen dat er een ramkraak zou zijn bij een modelbouwwinkel aan de Dorpsstraat. Een auto zou de winkel binnen gereden zijn. Meerdere surveillance-eenheden spoedden zich ter plaatse. Aanrijdend hoorden ze van het operationeel centrum dat er een kleinen donkere auto was weggereden met twee mannen erin. Ze zouden spullen uit de winkel hebben meegenomen. In de ruime omgeving werd naar de auto uitgekeken maar die werd helaas niet meer gevonden.

]]>
In de Dorpstraat bleek dat de eigenaar van de winkel en een kennis boven de winkel aanwezig waren toen het gebeurde. Ze hebben nog geprobeerd de mannen tegen te houden maar die konden toch weg rijden. Er is een onderzoek ingesteld en er zijn camerabeelden veiliggesteld. Maar we zijn op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over dit incident en over de daders. Alle getuigenverklaringen en camerabeelden van de aanrijroute van de verdachten en van de vluchtroute zijn welkom.
Heeft u tips, informatie of camerabeelden, meld dit dan:
- via de banner onder dit bericht
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/aangifte-of-melding-doen
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M
- anoniem via 0900-8844, niet uw naam zeggen en meteen vragen naar TCI (Team Criminele Inlichtingen)

]]>
Gele jas motoragent 51.58059770000001 5.1943495