Alle berichten | Steenbergen | politie.nl https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/noord-brabant/steenbergen.xml RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Steenbergen nl Sat, 26 May 2018 01:58:50 GMT 2018-05-26T01:58:50Z nl Tilburg - Politie speurt 12.000 hennepplanten en -stekken op https://www.politie.nl/nieuws/2018/mei/17/08-hennepruimingen-zeeland-west-brabant.html Dinsdag en woensdag jl. heeft de politie in Zeeland en West-Brabant tijdens speciale actiedagen op diverse locaties hennepkwekerijen opgerold. nieuwsbericht Thu, 17 May 2018 13:03:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/mei/17/08-hennepruimingen-zeeland-west-brabant.html 2018-05-17T13:03:00Z Er worden enorme winsten met de illegale teelt van hennep gemaakt. Daarbij worden geweld, afpersing, corruptie en zelfs liquidaties niet geschuwd. Daarom staat de aanpak van de hennepteelt en -handel hoog op de politieagenda. Het gaat immers niet om een paar ‘onschuldige’ planten in de achtertuin. Op hennepteelt staat bovendien een gevangenisstraf van drie jaar.

]]>
Dinsdag werden in een woning en een schuur aan de Tramstraat in Sas van Gent acht grote hennepstruiken aangetroffen. De bewoner werd aangehouden en verhoord. Dezelfde dag werden in een woning en de garage aan de Bailleulstraat in Sas van Gent bijna tweehonderd hennepplanten gevonden. Tevens bleek op dit laatste adres sprake van diefstal van stroom en een brandgevaarlijke situatie. Hier werd niemand aangehouden.

]]>
Dinsdagmorgen werden in een bedrijfspand in Tholen aan de Schelde Rijnweg bijna vijfhonderd hennepplanten aangetroffen. Er werd niemand aangehouden. Diezelfde dag werden in een woning in Scherpenisse aan de Anna van Burenplein ruim zeshonderd hennepplanten aangetroffen. Ook hier werd niemand aangehouden. Rond 12.30 uur werden in een woning aan de Duivenvoorde in Steenbergen een man en een vrouw aangehouden. Agenten troffen bijna achthonderd hennepstekken en ruim honderd hennepplanten aan. Tot slot werd aan de Irisstraat in Steenbergen een flinke hennepstekkerij ontmanteld. Er werden bijna negenduizend stekken gevonden. Er werd hier niemand aangehouden. Op de locaties in Tholen, Scherpenisse en Steenbergen werd ook steeds stoom gestolen.

]]>
Woensdag werd een onderzoek ingesteld in een rijtjeswoning aan de Van Ruusbroecstraat in Oosterhout. Hierbij werden ruim 350 hennepplanten gevonden. Er werd een man aangehouden. Hij is donderdag verhoord. Aan de Weegbree in Raamsdonksveer werd een kwekerij met bijna driehonderd planten aangetroffen. Op beide locaties werd ook stoom gestolen.

]]>
Dinsdag werden in een woning aan de Mr. van Hallstraat in Waalwijk bijna veertig hennepplanten gevonden. Datzelfde geldt voor een woning aan de Buxusplaats in Tilburg met bijna honderd hennepplanten. Tot slot troffen agenten aan de Liesveldstraat in Tilburg ruim honderd planten en 12,5 kilogram droge henneptoppen aan. Op beide locaties in Tilburg werd stoom gestolen.

]]>
Tegen alle verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt. Degenen die niet zijn aangetroffen, zullen later worden verhoord. Zij mogen zich te zijner tijd bij de rechter verantwoorden. Op alle locaties zijn de hennepplanten en alle kweekmaterialen door gespecialiseerde bedrijven geruimd en vernietigd. Als er stroom is gestolen, doet het elektriciteitsbedrijf nog aangifte.

]]>
Ruikt u henneplucht of denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844, via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Onderstaande punten kunnen wijzen op een hennepkwekerij:

  • Aanwezigheid van hennepgeur;
  • Onveilige situaties door illegale aanpassingen in de meterkast of elektriciteitsaansluiting;
  • Constant zoemend of ronkend geluid;
  • Beslagen/afgeplakte ramen of gordijnen die nooit opengaan.
]]>
Inspectie hennepkwekerij 51.2276878 3.799993699999959
Welberg/ Tholen - Explosieven in boerderij https://www.politie.nl/nieuws/2018/mei/4/08-explosieven-in-boerderij.html In een boerderij aan de Welbergsedijk heeft de politie donderdagavond 3 mei zware explosieven, munitie voor een raketwerper en honderden patronen voor zware automatische vuurwapens gevonden. De 54-jarige bewoner en een lid van No Surrender zijn aangehouden. nieuwsbericht Fri, 04 May 2018 11:29:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/mei/4/08-explosieven-in-boerderij.html 2018-05-04T11:29:00Z In verband met een recherche-onderzoek deed de politie aan het eind van de middag een inval op het terrein. Agenten startten een zoeking omdat ze verwachtten dat er drugs aanwezig zou zijn. Tijdens de zoeking werden verschillende explosieven, mortiergranaten en enkele honderden patronen met zwaar kaliber gevonden. De situatie werd direct bevroren en een explosievenverkenner van de politie kwam ter plaatse om een risico-inschatting te maken. Hij besloot de Explosieven Opruimingsdienst (EOD) in te schakelen. Uit voorzorg werden ook de brandweer en ambulancedienst opgeroepen. Na de vondst is de bewoner aangehouden.

stb02stb06

]]>
De EOD heeft samen met de technische recherche onderzoek aan de explosieven verricht. Daarna zijn ze afgevoerd, ze zullen worden vernietigd. De recherche is vervolgens doorgegaan met de zoeking. In een van de loodsen op het terrein werden nog verschillende vestjes en andere attributen van motorbende No Surrender gevonden.

stb03stb04

 

]]>
In de Bosstraat in Tholen is vrijdag 4 mei rond 2.30 uur in verband met de zaak een tweede verdachte aangehouden. Dat gebeurde uit voorzorg door een arrestatieteam. Het gaat om een 48-jarige man uit Steenbergen, die actief lid is van de motorbende No Surrender. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

]]>
Recherche-chef Rienk de Groot: “Het is bizar dat we zulk zwaar wapentuig aantreffen. Hier zit zware criminaliteit achter, niets en niemand ontziend. De gevolgen van het inzetten van zulke militaire middelen door criminelen hebben gevolgen die niet te overzien zijn. En daarom investeren wij als politie veel tijd en energie in onderzoek naar criminele motorbendes.”

 

]]>
51.57870759999999 4.3394184
Steenbergen - Man gestoken tijdens ruzie https://www.politie.nl/nieuws/2018/mei/2/08-man-gestoken-tijdens-ruzie.html Dinsdagmiddag heeft op een parkeerterrein aan de Wipstraat een vechtpartij tussen twee mannen plaatsgevonden. Beiden zijn hierbij gewond geraakt. nieuwsbericht Wed, 02 May 2018 12:52:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/mei/2/08-man-gestoken-tijdens-ruzie.html 2018-05-02T12:52:00Z Omstreeks 16.45 uur krijgen twee mannen ruzie op het parkeerterrein over een zakelijk geschil. Het loopt zo hoog op dat één van hen een mes pakt en de ander steekt. Tijdens dit incident raken beiden gewond. Zowel het slachtoffer als de dader gaan zelfstandig naar verschillende ziekenhuizen om zich te laten behandelen. Een vriend van de man met de steekwond informeert intussen de politie. Het slachtoffer heeft na zijn behandeling in het ziekenhuis aangifte gedaan van mishandeling. Daarna is een 20-jarig man uit Steenbergen aangehouden als verdachte.

]]>
Van een getuige is vernomen dat meerdere mensen de ruzie hebben gezien. Naar deze mensen zijn wij op zoek. Bent u dinsdagmiddag 1 mei jl. omstreeks 16.45 uur getuige geweest van dit incident op de Wipstraat in Steenbergen? Meld u zich dan via 0900 8844, via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden. Anoniem mag ook via 112 of het meldingsformulier van M (BVH 2018098842).

]]>
51.5811059 4.324547400000029
Bergen op Zoom, Dinteloord en Roosendaal - 400.000 euro aan hennepspullen in beslag genomen en vernietigd https://www.politie.nl/nieuws/2018/februari/28/08-hennepkwekerijen-de-markiezaten.html Dinsdag jl. heeft het hennepteam van het politiedistrict de Markiezaten weer enkele adressen bezocht in verband met vermoedelijke hennepkweek. nieuwsbericht Wed, 28 Feb 2018 09:48:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/februari/28/08-hennepkwekerijen-de-markiezaten.html 2018-02-28T09:48:00Z De inbeslaggenomen goederen van vele tienduizenden euro’s en planten met een straatwaarde van ruim 330.000 euro zijn inmiddels vernietigd.

]]>
In een woning aan de Burgemeester de Roocklaan werd een hennepkwekerij aangetroffen. In een grote ruimte van de woning was een professionele kwekerij ingericht, waarin ruim tweehonderd bijna oogstrijpe hennepplanten stonden. In de woning werd niemand aangetroffen. Tevens bleek dat de energiemeter verbroken was en de elektriciteit illegaal was afgetakt. De woning is van het energienetwerk afgesloten.

Verder werd aan de Spiegelstraat in de berging van een woning een hennepkwekerij aangetroffen. De bewoner en tevens eigenaar van de woning werd ter plaatse aangehouden. In de grote ruimte stonden 160 flinke hennepplanten. Uit onderzoek is vastgesteld dat er een groot aantal voorgaande oogsten zijn behaald uit deze hennepkwekerij. Tevens werd vastgesteld dat de elektriciteit illegaal werd afgetapt. De woning is van het energienetwerk afgesloten.

]]>
In een loods aan de Oostgroeneweg werden twee recent geoogste kweekruimtes aangetroffen. In een ruimte waren ruim tweehonderd hennepplanten geknipt en ter plaatse gedroogd. In een andere ruimte werd een grote hennepkwekerij aangetroffen, verdeeld over vier grote ruimtes. In de loods werden geen personen aangetroffen.

]]>
In een woning aan de Damstraat werd in twee ruimtes een hennepkwekerij aangetroffen. In de kwekerij werden ruim driehonderd hennepplanten inbeslaggenomen. Uit onderzoek is vastgesteld dat er minimaal één eerdere oogst was gerealiseerd. De bewoner werd niet aangetroffen. De hennepkwekerij werd inbeslaggenomen en ontmanteld. Ook hier werd vastgesteld dat de elektriciteit fraudeleus werd verkregen. Ook deze woning werd afgesloten van het energienetwerk.

In een loods aan de Veenen werd een grote hennepkwekerij aangetroffen verdeeld over vier grote ruimtes. In de loods werden geen personen aangetroffen. In de hennepkwekerijen brandden bijna honderd assimilatielampen en werden duizend hennepplanten aangetroffen. Ook hier werd vastgesteld dat de elektriciteit illegaal werd afgetakt, waarop het pand werd afgesloten van het energienetwerk.

]]>
Naast het feit dat alle gebruikers van het energiebedrijf nog een forse naheffing kunnen verwachten, alvorens weer aangesloten te worden, zal bij alle verdachten waar eerdere oogsten zijn behaald een berekening worden gemaakt om ook dit wederrechtelijk verkregen voordeel terug te betalen. Tegen alle verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt. Degenen die niet werden aangetroffen, worden later verhoord en mogen zich op een later tijdstip bij de rechter verantwoorden.

]]>
Inspectie hennepkwekerij 51.49457580000001 4.287162200000012
Steenbergen - Overvallen in eigen woning https://www.politie.nl/nieuws/2018/februari/7/08-overvallen-in-eigen-woning.html Dinsdagmiddag rond 16.30 uur meldden bewoners van een woning aan het Waterhoefke in Steenbergen dat er zojuist twee onbekende mannen vertrokken waren uit hun woning na een overval. nieuwsbericht Wed, 07 Feb 2018 10:40:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/februari/7/08-overvallen-in-eigen-woning.html 2018-02-07T10:40:00Z De richting waarin de twee mannen waren weggegaan was bij de bewoners niet bekend. De mannen maakten een onbekend geldbedrag buit na een bedreiging met een mes. Meteen zijn meerdere politieauto’s naar het adres gereden om hulp aan de slachtoffers te bieden en uiteraard om te zoeken naar de twee overvallers. In de tussentijd werd ook alvast een Burgernet bericht verstuurd met daarin het signalement van de daders. In het bericht werden Burgernet abonnees opgeroepen om mee uit te kijken naar de twee overvallers. Een zou een ‘Nederlands uiterlijk’ hebben en de ander een Aziatisch. Ook zou een van de mannen een bivakmuts hebben gedragen, terwijl de ander een zwarte jas met capuchon aan zou hebben. Helaas zijn de daders niet gepakt en is de Burgernetactie afgesloten.

]]>
Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het politieonderzoek ook is afgesloten. In tegendeel. Agenten zijn volop bezig met het onderzoek naar deze overval waarbij de slachtoffers heel erg zijn geschrokken. Inmiddels is een aangifte opgenomen en ook hebben de bewoners die aanwezig waren in de woning hun ervaringen kunnen delen met de rechercheurs die de zaak hebben opgepakt. 

]]>
De politie wil graag in contact komen met mogelijke getuigen die meer informatie hebben over deze lafhartige daad. Hebt u bijvoorbeeld een vreemde auto in de straat zien staan, of verdachte personen zien rondlopen in de buurt van het Waterhoefke in Steenbergen voor of na de overval, of hebt u andere informatie die kan leiden naar deze twee overvallers? Dan wordt u verzocht zich te melden via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-12206007). U kunt ook anoniem uw informatie melden. Die dit via de website van www.meldmisdaadanoniem.nl of telefonisch op 0800-7000.

]]>
51.566667 4.308889000000022
Markiezaten - Vijf hennepkwekerijen geruimd tijdens actiedag https://www.politie.nl/nieuws/2018/januari/24/08-vijf-hennepkwekerijen-geruimd-tijdens-actiedag.html Dinsdag heeft het districtelijk hennepteam enkele adressen bezocht om te controleren of er daadwerkelijk hennep gekweekt wordt. Op vijf adressen zijn kwekerijen aangetroffen. nieuwsbericht Wed, 24 Jan 2018 14:18:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/januari/24/08-vijf-hennepkwekerijen-geruimd-tijdens-actiedag.html 2018-01-24T14:18:00Z In een woning aan de Van Houtenstraat zijn 145 hennepplanten geruimd. Voor de kweek is illegaal stroom afgetapt. Het pand is direct van het energienetwerk afgesloten. De bewoner is aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau.

]]>
Uit een slaapkamer van een woning aan de Jan Vermeerlaan zijn 83 jonge hennepplanten weggehaald. Ook hier is voor de kweek illegaal stroom afgetapt. De niet aanwezige bewoner moet omzien naar een ander onderkomen omdat de woningbouwvereniging de huur per direct heeft opgezegd. Ook is de stroomvoorziening afgesloten. De politie is nog op zoek naar deze huurder.

]]>
Uit een ruimte van een woning aan de Prins Willemstraat worden 54 hennepplanten weggehaald. Het vermoeden is dat er minstens al één keer eerder geoogst is. Voor de kweek is gebruik gemaakt van gestolen stroom. De bewoner die op het moment van de ruiming niet aanwezig is, wordt op een later tijdstip uitgenodigd op het bureau voor een verhoor.

]]>
Achter een woning aan de Kleinedijk is in een bedrijfsruimte een hennepkwekerij aangetroffen. In totaal zijn 637 planten uit drie grote ruimtes weggehaald. De eigenaar van deze bedrijfsruimte zegt dat hij de ruimte aan een ander heeft verhuurd. De stroomvoorziening voor de bedrijfsruimte werd echter verzorgd vanuit de woning van de eigenaar. Daar blijkt dat de zegels en de meter verbroken en geopend zijn geweest. Om die reden is ook de woning afgesloten van het energienetwerk. De huurder van de bedrijfsruimte wordt nog opgespoord en op het bureau uitgenodigd voor verhoor.

In de Thorbeckestraat is het weer raak. Op zolder worden 95 hennepplanten in beslag genomen. Ook hier is de benodigde elektriciteit illegaal afgetakt. De bedrading naar de kweekruimte is gevaarlijk aangebracht tussen de kweekapparatuur. De woning is van het energienetwerk afgesloten. De huur van de woning is opgezegd waardoor de bewoner op zoek moet naar nieuwe woonruimte.

]]>
Tegen alle verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt. Zij zullen zich op een later tijdstip bij de rechter mogen verantwoorden. Alle inbeslaggenomen goederen en planten met een straatwaarde van 150.000 euro zijn inmiddels vernietigd.

]]>
51.49457580000001 4.287162200000012
Tilburg, Breda, Hulst, Steenbergen, Stavenisse - Acht hennepkwekerijen geruimd https://www.politie.nl/nieuws/2017/december/20/08-acht-hennepkwekerijen-geruimd.html De politie heeft in de eenheid Zeeland-West Brabant dinsdag 19 december 2017 acht hennepkwekerijen met in totaal 1489 planten geruimd. Er werden vijf verdachten aangehouden. Op twee auto’s werd beslag gelegd. nieuwsbericht Wed, 20 Dec 2017 11:38:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/december/20/08-acht-hennepkwekerijen-geruimd.html 2017-12-20T11:38:00Z District Zeeland
In Hulst werden in een pand aan de Grote Bagijnstraat 237 hennepplanten aangetroffen. In Vogelwaarde zijn op een adres aan de Olmenstraat 150 planten in beslag genomen.

District de Markiezaten
In Stavenisse werd aan de Graaf van Loonstraat een hennepkwekerij met 327 planten geruimd. Er werd één verdachte aangehouden. In Sint Maartensdijk was het ook prijs. Aan de Wilhelminastraat werden in een pand 82 planten in beslag genomen.. Op een adres aan de Nicolaas Peckstraat in Steenbergen stonden 384 planten. Op alle drie de locaties was sprake van stroomdiefstal.

District de Baronie
Aan de Annemoonstraat in Nieuwendijk werden 17 hennepplanten geruimd.  Er stonden 31 potten waarvan er al 14 geoogst waren. Ook lag 760 gram aan henneptoppen te drogen. Er werd één verdachte aangehouden. In een woning aan de Stoutenburgstraat in Breda stond een reeds geoogste kwekerij met 142 potten. Er wordt uitgegaan van meerdere oogsten.  Er zijn twee verdachten aangehouden en er werd een auto in beslag genomen. Een tip bij meld Misdaad Anoniem over een niet besneeuwd dak leidde hier tot een politie onderzoek.

District Hart van Brabant
In Dongen was het op prijs op de Roelof van Dalemsraat, daar werden 292 planten aangetroffen. Er werd één verdachte aangehouden. Er werd een auto en contant geld in beslag genomen.

 

 

]]>
Politie, openbaar ministerie en gemeenten geven veel prioriteit aan de aanpak van hennep. Deze plantages veroorzaken vaak stankoverlast, leveren brandgevaar op en bovendien is er dikwijls een relatie met georganiseerde misdaad (geweld, inbraken, overvallen, ripdeals en liquidaties). Burgers die tips hebben over de aanwezigheid van hennepkwekerijen kunnen dit doorgeven:

-       via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

-       via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

-       anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

-       via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek op het nummer 079-3458999

 

]]>
51.5861025 4.01221350000003
Sprundel / Bergen op Zoom / Steenbergen - Maak het inbrekers niet te makkelijk https://www.politie.nl/nieuws/2017/december/17/08-maak-het-inbrekers-niet-te-makkelijk.html Op diverse plekken in West-Brabant is de afgelopen dagen ingebroken in huizen. De politie ziet van oudsher een toename van het aantal woninginbraken tijdens de zogenaamde donkere dagen. Zeker als u van huis bent voor familiebezoek of om (kerst)inkopen te doen, slaan inbrekers toe. Een inbraak heeft grote impact op uw gevoel van veiligheid. Maak het inbrekers daarom niet te makkelijk met een paar simpele handelingen. nieuwsbericht Sun, 17 Dec 2017 09:29:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/december/17/08-maak-het-inbrekers-niet-te-makkelijk.html 2017-12-17T09:29:00Z In Sprundel sloegen inbrekers zaterdag 16 december overdag toe. Ze vernielden een ruit aan de achterzijde van de woning in de Schuurkerkstraat om binnen te komen.
In Bergen op Zoom braken inbrekers tussen 12.00 uur en middernacht in een woning aan de Goudbaard in. Vermoedelijk kwam ze binnen door een op kiepstand staand raam.  
Op de Noorddonk in Steenbergen was het zaterdagavond raak. Inbrekers wisten tussen 18.00 uur en 22.45 uur het huis binnen te komen door een raam aan de achterzijde van het huis open te breken. 
De buit bestond in deze gevallen uit onder andere geld, sieraden en mobiele telefoons. 

]]>
Inbrekers profiteren vooral van een ‘goede gelegenheid’. Ze kijken niet naar wát er te halen valt, maar vooral hoe makkelijk ze binnen kunnen komen. Daar heeft een inbreker gemiddeld maar 30 seconden voor nodig. Met een paar simpele preventiehandelingen verlaagt u de kans op een woninginbraak. Denk hier ook aan als u straks de feestdagen bij vrienden of familie doorbrengt of op (wintersport)vakantie gaat:

  • Doe altijd de deuren op slot en sluit de ramen, ook als u maar even weggaat.
  • Gebruik ook goedgekeurde sloten. Deze herkent u aan het SKG®-logo met sterren.
  • Laat ’s avonds een lichtje aan als u weg bent, bij voorkeur met tijd- of schemerschakelaars.
  • Laat geen dure spullen in het zicht liggen.
  • Bel bij een verdachte situatie direct 112.

Kijk voor meer informatie op www.maakhetzeniettemakkelijk.nl of op www.politie.nl

]]>
51.5411082 4.604208900000003
De Heen - Stoffelijk overschot vermiste man gevonden https://www.politie.nl/nieuws/2017/november/26/08-dode-man-de-heen.html Zondagavond heeft de politie het stoffelijk overschot van de vermiste man uit Bergen op Zoom gevonden in het water aan de Beneden Sasweg. nieuwsbericht Sun, 26 Nov 2017 22:30:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/november/26/08-dode-man-de-heen.html 2017-11-26T22:30:00Z Tijdens voorbereidingen voor de zoektocht op maandag troffen agenten van een politieboot rond 18.30 uur een dode man in het water aan. Het vermoeden rees onmiddellijk dat het ging om de 58-jarige man uit Bergen op Zoom, die woensdagmiddag jl. voor het laatst in de haven van De Heen was gezien. Met behulp van camerabeelden van de haven bleek dat hij vermoedelijk te water was geraakt en verdronken.

]]>
Uit onderzoek is zondagavond laat definitief vastgesteld dat het inderdaad de vermiste man uit Bergen op Zoom betreft. Verder is vastgesteld dat er geen sprake is van een misdrijf. Het politieonderzoek is daarmee afgesloten.

]]>
51.49457580000001 4.287162200000012
De Heen - Zoektocht naar vermoedelijk verdronken man https://www.politie.nl/nieuws/2017/november/25/08-ongeval-de-heen.html Vrijdagavond zijn de hulpdiensten massaal uitgerukt voor een melding van een man in het water in de haven aan de Beneden Sasweg. De man is nog niet gevonden, hij is vermoedelijk verdronken. nieuwsbericht Sat, 25 Nov 2017 18:47:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/november/25/08-ongeval-de-heen.html 2017-11-25T18:47:00Z Rond 21.40 uur kreeg de gezamenlijke meldkamer een melding dat een man was vermist bij zijn boot in de haven bij De Heen. Vermoedelijk was hij verdronken. Medewerkers van politie, brandweer en ambulancedienst gingen naar de haven. De politie stelde een onderzoek in en hoorde diverse mensen. Door de brandweer werd in het water in de buurt van de boot gezocht. Rond middernacht werd de zoektocht zonder resultaat gestaakt. Het slachtoffer is een 58-jarige man uit Bergen op Zoom.

]]>
Door de politie werden camerabeelden van de haven bekeken. Hieruit bleek dat de man woensdagmiddag jl. voor het laatst is gezien. Vermoedelijk is hij toen te water geraakt en verdronken. Zaterdag is door de politie tevergeefs met dreggen en sonarapparatuur naar de man gezocht. De politie gaat zondag opnieuw in de haven zoeken.

]]>
51.49457580000001 4.287162200000012