Alle berichten | Vught | politie.nl https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/noord-brabant/vught.xml RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Vught nl Tue, 06 Jun 2023 03:20:59 GMT 2023-06-06T03:20:59Z nl Vught - Overleden persoon aangetroffen na brand woning Vught https://www.politie.nl/nieuws/2022/oktober/3/09-overleden-persoon-aangetroffen-na-brand-woning-vught.html In de vroege ochtend van maandag 3 oktober brak een brand uit in een woning aan de Taalstraat in Vught. We hebben zojuist een overleden persoon in de woning aangetroffen. Naar alle waarschijnlijkheid gaat dit om de bewoonster van het pand, maar onderzoek moet dit verder uitwijzen. Mon, 03 Oct 2022 13:57:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/oktober/3/09-overleden-persoon-aangetroffen-na-brand-woning-vught.html 2022-10-03T13:57:00Z Het heeft lang geduurd voordat we vast konden stellen dat er een slachtoffer bij deze brand te betreuren was. Alle beschikbare informatie wees er op dat de bewoonster het pand waarschijnlijk  niet verlaten had, maar de schade aan de bewuste woning was dusdanig dat het onveilig was om naar binnen te gaan. Samen met de brandweer is alles in het werk gesteld om het slachtoffer te lokaliseren en uit het pand te kunnen halen.  Onderzoek moet uitwijzen of het inderdaad om de bewoonster van de woning gaat.

Ongelukkige samenloop van omstandigheden
We gaan op dit moment niet uit van brandstichting, maar van een ongelukkige samenloop van omstandigheden. 
Bewoners uit aangrenzende woningen zijn geëvacueerd en het is nog onduidelijk wanneer zij hun woning weer in hun woning kunnen.

]]>
51.65014492 5.27952267
Helvoirt - In buitengebied Helvoirt aangetroffen man overleden https://www.politie.nl/nieuws/2022/mei/27/09-in-buitengebied-helvoirt-aangetroffen-man-overleden.html De 68-jarige man uit Breda die vrijdag 20 mei zwaargewond in het buitengebied van Helvoirt werd aangetroffen, is aan het einde van de donderdagmiddag overleden. Fri, 27 May 2022 10:38:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/mei/27/09-in-buitengebied-helvoirt-aangetroffen-man-overleden.html 2022-05-27T10:38:00Z Een passant meldde die vrijdagochtend kort na half acht dat er een man op een bospad aan de Margriet naast een auto lag, waarvan het vermoeden was dat hij onwel was geworden. Gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse en de man werd naar een ziekenhuis vervoerd. Hij bleek zwaargewond te zijn en op basis van het eerste onderzoek rees het vermoeden dat de man mogelijk het slachtoffer was van een misdrijf. Echter is er ook nu nog veel onduidelijk over wat er zich precies heeft afgespeeld en hoe lang de man daar gelegen heeft. Eén bepaald scenario is daarin nog niet te benoemen. Wij blijven daarom terughoudend met het delen van veel detailinformatie over de aangetroffen sporen en onze bevindingen. Dit zou ons onderzoek op een later moment kunnen frustreren.

Onderzoek
Het onderzoek naar wat er met de man is gebeurd gaat onverminderd door en wordt onderzocht door een team grootschalige opsporing. Komend weekend zal sectie op het lichaam van de man plaatsvinden. Afgelopen woensdag doorzocht de mobiele eenheid het gebied in de omgeving van de plaats waar de man en zijn auto aan de Margriet werden aangetroffen. Zij zochten in opdracht van het onderzoeksteam naar alle sporen of aanwijzingen die ons kunnen helpen in het onderzoek. Over eventuele resultaten van dit onderzoek doen we vooralsnog geen uitlatingen.

Getuigen
Wij komen nog steeds graag in contact met mensen die mogelijk informatie hebben over wat er met het slachtoffer is gebeurd. Het kan zijn dat u die dag in de omgeving iets heeft gezien en dat nog niet met ons heeft gedeeld. Doe dat dan alsnog! Misschien slaat u aan op de opvallende zwarte auto met het rood/roze dak? Iedereen die denkt informatie te hebben dat ons kan helpen in het onderzoek roepen we op dit met ons te delen. Ook informatie die onbelangrijk lijkt te zijn, kan uiteindelijk de doorslag geven. Bel met uw informatie met de Opsporingstiplijn via 0800-6070 of eventueel gegarandeerd anoniem via de M-lijn, 0800-7000.

]]>
51.64423354 5.20637049
Vught/Mierlo - Getuigen gezocht van vrijheidsberoving https://www.politie.nl/nieuws/2022/mei/20/09-getuigen-gezocht-van-vrijheidsberoving.html We zijn op zoek naar mogelijke getuigen van een vrijheidsberoving in Vught op donderdag 19 mei 2022. Het slachtoffer werd vrijdagochtend in Mierlo ongedeerd weer aangetroffen. Fri, 20 May 2022 14:24:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/mei/20/09-getuigen-gezocht-van-vrijheidsberoving.html 2022-05-20T14:24:00Z Op donderdag 19  mei rond 22.00 uur kreeg de politie een melding dat een 18-jarige man zijn familie had laten weten dat hij tegen zijn zin meegenomen was in een personenauto. Dat zou gebeurd zijn op de Vlasmeersestraat in Vught. Hij zou daarbij ook bedreigd zijn met een vuurwapen.

Rond 3.00 uur zou hij uiteindelijk zijn afgezet bij een vakantiepark aan de Patrijslaan in Mierlo. Hij was ongedeerd en werd daar even later aangetroffen door toevallig passerende politiemensen die bezig waren met hun surveillance.

Onderzoek

Uiteraard startte de politie direct na de eerste melding een onderzoek. Het is nog volstrekt onduidelijk wat de exacte toedracht of de aanleiding is geweest van dit incident. Over de route die de wagen heeft afgelegd is niets bekend. In de wagen zaten naast het slachtoffer vermoedelijk drie mannen, mogelijk met een bivakmuts over het hoofd. Het enige dat bekend is over de auto zelf is dat hij zwart van kleur was.

Dit kan natuurlijk opgevallen zijn. We roepen dan ook iedereen die de wagen mogelijk heeft zien rijden op om zich bij ons te melden. Uiteraard krijgen we ook graag informatie als mensen het incident op de Vlasmeersestraat in Vught hebben gezien, of de auto hebben zien stoppen op de Patrijslaan in Mierlo.

Melden kan via de onderstaande mogelijkheden.

]]>
51.65284999 5.29703915
Helvoirt - Politieonderzoek na aantreffen zwaargewonde man in buitengebied https://www.politie.nl/nieuws/2022/mei/20/09-politieonderzoek-na-aantreffen-zwaargewonde-man-in-buitengebied.html Na het aantreffen van een zwaargewonde man in het buitengebied van Helvoirt is de politie een onderzoek gestart. De man is overgebracht naar een ziekenhuis waar hij de nodige medische zorg krijgt. Wat er precies gebeurd is wordt onderzocht en daarvoor worden veel specialisten ingezet. Fri, 20 May 2022 14:21:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/mei/20/09-politieonderzoek-na-aantreffen-zwaargewonde-man-in-buitengebied.html 2022-05-20T14:21:00Z Een passant meldde vrijdagochtend kort na half acht dat er een bewusteloze man op een bospad aan de Margriet naast een auto lag. Gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse en de man werd naar een ziekenhuis vervoerd. Hij was zwaargewond en buiten bewustzijn. Op basis van de eerste bevindingen van de collega’s rees het vermoeden dat de man mogelijk het slachtoffer was van een misdrijf. We hebben een vermoeden wie de man is, maar dat hebben we nog niet officieel kunnen vaststellen.

Onderzoek ter plaatse
De omgeving van de aangetroffen auto werd ruim afgezet ten behoeve van het sporenonderzoek. Wij deden forensisch sporenonderzoek rond en in de auto. Om de sporen tegen het voorspelde noodweer te beschermen werd een tent over de auto geplaatst. De auto zal in een later stadium nog op een andere plek nader op sporen worden bekeken. Vanuit de lucht werden door een drone en door de bemanning van een politiehelikopter beeldopnames van de locatie en de omgeving gemaakt. Ook zetten we speurhonden in en stelden we sporen veilig voor nadere analyse.

Terughoudend
Vooralsnog is veel onduidelijk over wat er zich precies heeft afgespeeld en hoe lang de man daar gelegen heeft. In deze fase van het onderzoek kijken we altijd breed en houden we met heel veel zaken rekening. Eén bepaald scenario is daarin nog niet te benoemen. We zetten de feiten op een rij. Wij zijn daarom terughoudend met het delen van veel detailinformatie over de aangetroffen sporen en de bevindingen. Dit zou ons onderzoek op een later moment kunnen frustreren.  

Getuigen
De plaats waar de auto en de man werden gevonden ligt langs het Drongelens Kanaal. Het is een plak waar veel wandelaars en fietsers komen. In de directe omgeving ligt een mountainbike route. Mogelijk heeft iemand iets gezien dat ons kan helpen in het onderzoek? Misschien heeft iemand de auto op die plek of in de buurt gezien? Het gaat om een opvallende zwarte auto met een roze/rood dak. Misschien weet iemand te vertellen wanneer de auto in elk geval nog niet op deze locatie stond?  Iedereen die denkt informatie te hebben dat ons kan helpen in het onderzoek roepen we op dit met ons te delen. Bel met uw informatie met de Opsporingstiplijn via 0800-6070 of eventueel gegarandeerd anoniem via de M-lijn, 0800-7000. 

]]>
Afbeeldingen worden getoond in het nieuwsbericht op de website.

]]>
51.66388484 5.1776589
Vught - Advocaat aangehouden vanwege misbruik beroep https://www.politie.nl/nieuws/2021/oktober/8/11-advocaat-aangehouden-vanwege-misbruik-beroep.html De politie heeft in opdracht van het Landelijk Parket van het OM vrijdag een 38-jarige advocaat uit Utrecht aangehouden op verdenking van deelneming aan een criminele organisatie. De advocaat heeft langere tijd vrije toegang gehad tot zijn neef Ridouan T, hoofdverdachte in het Marengo-proces. Hij is aangehouden tijdens een bezoek aan T. in de EBI. Fri, 08 Oct 2021 14:00:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/oktober/8/11-advocaat-aangehouden-vanwege-misbruik-beroep.html 2021-10-08T14:00:00Z Via deze advocaat heeft T. onbelemmerd met de buitenwereld kunnen communiceren en behield hij de mogelijkheid criminele activiteiten voort te zetten.

In de onderschepte communicatie tussen beiden komt naar voren dat T. vermoedelijk bezig is een gewelddadige uitbraak te organiseren. Daarnaast zijn er aanwijzingen dat hij op zoek is naar adresgegevens van personeel van DJI. Met het onderscheppen van de boodschapper van T. is naar verwachting een einde gemaakt aan deze vrije communicatie vanuit gevangenschap.

Boodschapper


De advocaat wordt ervan verdacht de boodschapper te zijn van T. en heimelijk de communicatie te verzorgen met diens criminele organisatie. Als advocaat heeft het familielid vrije toegang gehad tot T. in de EBI. De contacten tussen hen waren onzichtbaar en oncontroleerbaar voor politie en OM. Zij hadden in hun relatie advocaat – cliënt het recht om volstrekt vertrouwelijk met elkaar te kunnen spreken en vrijelijk stukken uit te wisselen.

Sinds maart is de advocaat vele malen urenlang op bezoek geweest in de EBI en heeft hij tientallen keren telefonisch contact gehad met T. In eerste instantie was hem de toegang geweigerd door de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI). Er is destijds door de deken van de orde van advocaten niet vastgesteld dat T. misbruik maakte van zijn geheimhouderstelefoon. In beginsel mag een verdachte een onbeperkt aantal advocaten op bezoek krijgen.

PGP-berichten


In februari 2021 is door de Landelijke Recherche van de Landelijke Eenheid een strafrechtelijk onderzoek gestart naar mogelijkheden van Ridouan T. om te communiceren met de buitenwereld. Uit onder meer onderschepte PGP-berichten van SKY ECC kwam de verdenking dat hij vanuit de EBI criminele handelingen voortzette. Tijdens het onderzoek rees deze zomer de verdenking dat zijn neef zijn beroep en bijzondere positie als advocaat misbruikte om als boodschapper op te treden.

Met toestemming van de rechter-commissaris zijn bijzondere opsporingsbevoegdheden ingezet om vast te kunnen stellen of de communicatie tussen de advocaat en diens neef T. strafbaar zou zijn. Het OM is daarbij zeer omzichtig te werk gegaan. Een belangrijk aspect is geweest dat het verschoningsrecht dat de advocaat toekomt, zou worden gewaarborgd.

De rechter-commissaris heeft steeds de resultaten van de ingezette opsporingsbevoegdheden en dwangmiddelen beoordeeld, voordat hij een selectie daarvan vrijgaf voor het onderzoek.

De deken van de orde van advocaten is vrijdag van de aanhouding op de hoogte gesteld door het OM. Na de aanhouding zijn het kantooradres in Utrecht en de woning van de advocaat in Maarssen doorzocht onder leiding van de rechter-commissaris. Er is beslag gelegd op notitieboekjes, aantekeningen en digitale gegevensdragers. Ook de cel van T. in de EBI is doorzocht.

De advocaat is na zijn aanhouding in verzekering gesteld. Hij wordt formeel verdacht van deelneming aan een criminele organisatie die zich richt op witwassen, handel in verdovende middelen en het voorbereiden van moord. Hij wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Woordvoering: Landelijk Parket

]]>
51.65014492 5.27952267
Vught - Onderzoek naar conflict in Vught draait volop https://www.politie.nl/nieuws/2021/augustus/1/09-onderzoek-naar-conflict-in-vught-draait-volop.html Na het conflict van gisterenmiddag aan de Wederiksingel heeft zich nog altijd geen slachtoffer bij ons gemeld. De drie verdachten die gisteren op de A12 werden aangehouden zitten nog vast. Zij zullen vandaag verhoord worden. Het zijn drie mannen van 21 en 23(2) jaar uit ’s-Gravenhage. Sun, 01 Aug 2021 12:04:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/augustus/1/09-onderzoek-naar-conflict-in-vught-draait-volop.html 2021-08-01T12:04:00Z Conflict

Rond 15.00 uur gisterenmiddag kregen we door dat er een conflict had gespeeld tussen meerdere personen aan de Wederiksingel waarbij mogelijk ook zou zijn geschoten en iemand gewond was geraakt. Toen collega’s ter plaatse kwamen was er niemand meer aanwezig. Het incident riep de nodige vraagtekens op waarop we een onderzoek zijn gestart. In de omgeving van de Wederiksingel en de Madeliefstraat werd uitgebreid sporen onderzoek gedaan. Daarnaast hebben we met getuigen en buurtbewoners gesproken en werden verschillende camerabeelden opgevraagd en uitgekeken. Daaruit bleek dat er na het incident twee personenauto’s waren weggereden. Een van die auto’s werd later op de A12 gesignaleerd. Na het negeren van een stopteken en een korte achtervolging eindigde de auto van de verdachten in de vangrail. De verdachten werden door de collega’s van de Landelijke Eenheid aangehouden.  Alle drie de verdachten zijn inmiddels aan onze recherche overgedragen voor verder onderzoek.

]]>
Onderzoek

Het onderzoek naar het conflict is nog volop bezig, daarin wordt ook onderzocht of er nu daadwerkelijk is geschoten. We weten dat er een jongeman gewond is geraakt nadat hij in het gezicht is geslagen. Hij is gewond de buurt is ingelopen en naar hem zijn we nog steeds op zoek. Ook naar de andere auto wordt nog gezocht.

Neem contact op

We willen uiteraard nog steeds heel graag met het slachtoffer spreken en hopen dat hij alsnog contact met ons opneemt. Zijn kant van het verhaal kan ons meer duidelijkheid geven in het onderzoek. Ook de oproep voor de buurt blijft staan: Heeft u zaterdagmiddag een jongeman van begin 20, met een licht getinte huidskleur in een donker trainingspak met blauwe tinten gewond door de straat zien lopen en hebben wij nog niet met u gesproken? Laat het ons dat weten via 0900-8844. Of heeft u andere belangrijke informatie voor ons? We horen het graag! Alle informatie is welkom.

]]>
51.64079929 5.27658839
Tilburg, Nieuwendijk, Vught - Een woningoverval, brandstichting en een drugslab in Bureau Brabant https://www.politie.nl/nieuws/2021/januari/6/08-een-woningoverval-brandstichting-en-een-drugslab-in-bureau-brabant.html Bureau Brabant vraagt in de uitzending van maandag 11 januari uw hulp bij het oplossen van ernstige misdrijven. We vragen aandacht voor een woningoverval in Tilburg, een brandstichting bij een auto in Vught en een drugslab in Nieuwendijk waarbij giftige dampen in de omgeving vrijkwamen. Wed, 06 Jan 2021 11:44:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/januari/6/08-een-woningoverval-brandstichting-en-een-drugslab-in-bureau-brabant.html 2021-01-06T11:44:00Z Woningoverval in Tilburg

Op zaterdag 16 mei om 00.30 uur wordt een 30-jarige vrouw in haar huis aan de Ronald Holsthof overvallen. Ze is op dat moment alleen thuis. Ze heeft net een aantal vriendinnen uitgezwaaid als er kort daarna op de voordeur wordt geklopt. Er staat een man voor de deur die meteen om geld vraagt. Ze schrikt behoorlijk, wil snel wat geld geven, maar dat is niet genoeg voor de dader. Hij slaat haar hard in het gezicht, waarop de vrouw haar huis in rent, naar boven naar de slaapkamer met de dader achter zich aan. De dader pakt uiteindelijk geld, duwt de vrouw op bed en bindt haar vast. Hierop vertrekt hij weer. De vrouw weet zich los te maken en belt hierop haar man. Later wordt 112 gebeld.  Een traumatische ervaring voor de vrouw. Het gaat nu, maanden later, gelukkig wel beter. Toch zijn dit ervaringen die de rest van je leven bij je blijven. Wij zoeken nog altijd de dader.

]]>
Brandstichting in Vught

In de uitzending laten we camerabeelden zien uit de Rouppe van der Voortlaan in Vught. De man die te zien is wordt gezocht. Er wordt op 18 oktober 2020 een auto in brand gestoken en de politie vermoedt dat deze man met die brandstichting te maken heeft.

]]>
Giftige dampen vrijgekomen bij drugslab Nieuwendijk

Woensdagmiddag 2 december 2020 kwam er een brandmelding binnen. Er zou brand zijn in een loods aan de Zandsteeg in Nieuwendijk. Er bleek een werkend drugslab te zitten. Nadat brandweer, politie en GGD de situatie veilig hadden gemaakt, werd het lab ontmanteld. De rook die een omwonende zag was niet van een brand. Waarschijnlijk is er tijdens het productieproces iets fout gegaan, waardoor er giftige dampen vrij kwamen. Zoveel dat die buiten te zien waren. De situatie was zo gevaarlijk dat bijna honderd mensen uit de buurt hun huis uit moesten. Tientallen mensen van brandweer, politie en ambulance stonden klaar voor het geval het echt fout zou gaan. Omdat niet zeker was of er nog mensen in het lab bezig waren, zijn specialistische eenheden van de politie als eerste naar binnen gegaan. Waarschijnlijk werd er amfetamine, oftewel speed, in het lab geproduceerd. De daders moeten er bijna midden in het productieproces op stel en sprong vandoor gegaan zijn.
 

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van Bureau Brabant bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur.

]]>
51.7704114 4.921941900000001
Vught - Zelfgemaakt zwaar vuurwerk in beslag genomen, bewoner aangehouden https://www.politie.nl/nieuws/2020/december/19/vuurwerk-vught.html In een schuurtje bij een woning aan de Jagersweg en in een woning aan de Hageland in Vught is vrijdagavond 500 kg zwaar vuurwerk gevonden. De 46 jarige bewoner van de Hageland is aangehouden en het vuurwerk is in beslag genomen. De man zal verder worden verhoord. Het gaat om zwaar zelfgemaakt vuurwerk. Op beide locaties is het vuurwerk in beslag genomen. De EOD gaat het vuurwerk op een veilige plaats tot ontploffing brengen. Sat, 19 Dec 2020 09:40:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/december/19/vuurwerk-vught.html 2020-12-19T09:40:00Z Zwaar en zelfgemaakt vuurwerk brengt grote risico’s met zich mee. Het opslaan van grote hoeveelheid vuurwerk in een woning of schuur is levensgevaarlijk. Het risico op brand of een ontploffing is groot. Het veroorzaakt ieder jaar weer letsel en forse schade. Dit willen we voorkomen.  Daarom sporen we dit vuurwerk op. Niet alleen het afsteken is gevaarlijk, ook het vervoer en de opslag zijn risicovol. Je zult maar naast iemand wonen die honderden kilo’s in huis heeft opgeslagen.

Meer informatie over vuurwerk vindt u hier.

]]>
51.653306 5.2943466
Aalst - Acht mannen opgepakt na bedreiging op camping https://www.politie.nl/nieuws/2020/juni/1/02-aalst-acht-mannen-opgepakt-na-bedreiging-op-camping.html Na een melding van een bedreiging op een camping in het Gelderse Aalst is de politie zondagmiddag in actie gekomen. Er werden acht mannen aangehouden. Het onderzoek begon met de melding dat er op de camping iemand met een wapen bedreigd zou zijn door een groep mannen. De mannen waren alweer vertrokken toen de politie gebeld werd, bij hun vertrek hadden ze de slagbomen van de camping geramd. Mon, 01 Jun 2020 08:43:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/juni/1/02-aalst-acht-mannen-opgepakt-na-bedreiging-op-camping.html 2020-06-01T08:43:00Z Agenten hebben eerst op de camping onderzoek gedaan. Dankzij goede verklaringen van getuigen, kon achterhaald worden met welke auto’s de mannen vertrokken waren. Op drie plaatsen in Nederland konden daarom verdachten aangehouden worden.

In Best werden drie mannen in een auto aangehouden, agenten trokken hun vuurwapens bij de aanhouding. Bij de aanhouding is ook een waarschuwingsschot gelost. In de auto werd een vuurwapen gevonden. Op de A2 bij Vught werden ook drie mannen in een auto aangehouden. Twee andere mannen werden in een auto op de A16 bij Rotterdam aangehouden.

Een van de verdachten komt uit Barneveld, de anderen komen uit Brabant. De mannen zijn tussen de 18 en 40 jaar oud. De politie doet nu verder onderzoek naar de bedreiging en de achtergrond hiervan, de verdachten zitten nog vast.

 

(2020246951 ^SK)

]]>
51.653306 5.294346600000001
Cromvoirt/Tilburg - Twee aanhoudingen in onderzoek datingapps https://www.politie.nl/nieuws/2020/februari/13/08-twee-aanhoudingen-in-onderzoek-datingapps.html Dinsdag 12 februari 2020 zijn er twee aanhoudingen verricht in verband met een onderzoek naar oplichting via datingapps. Het arrestatieteam heeft hierbij een schot gelost. Thu, 13 Feb 2020 11:54:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/februari/13/08-twee-aanhoudingen-in-onderzoek-datingapps.html 2020-02-13T11:54:00Z Dinsdagmiddag rond 15.30 uur is het arrestatieteam van de politie naar Loverensestraat in Cromvoirt gegaan om de aanhoudingen te verrichten. De verdachten, een 18–jarige man uit Tilburg en een 19–jarige man uit Kaatsheuvel, reden in een voertuig en zijn tot stoppen gemaand. Bij de aanhouding is geschoten, een verdachte is lichtgewond geraakt.

De twee mannen worden verdacht van afpersing van slachtoffers via datingsapps. Zij zitten momenteel vast in het politiecellencomplex voor verder onderzoek.

]]>
Oproep aan slachtoffers

Het kan ook zijn dat je zelf in de afgelopen periode hiervan slachtoffer bent geworden, maar je tot nu toe niet hebt gemeld uit angst of schaamte. Als dat zo is roepen we je op om alsnog contact met ons te zoeken, we gaan discreet met jouw informatie om. Mogelijk kan jouw informatie helpen om ook deze zaak op te lossen. Je kunt ons bellen via 0900-8844, of als je anoniem wilt blijven bellen met Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Ook kun je terecht bij Roze in Blauw via 088-1691234.

]]>
UPDATE 9 juni

Het rechercheteam van de politie hield dinsdagochtend 9 juni opnieuw een verdachte aan in het onderzoek naar oplichting via datingapps. De 19-jarige man uit Loon op Zand is aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de oplichting. Het rechercheteam sluit niet uit dat er mogelijk nog meer personen bij deze zaak betrokken zijn. In het totaal zijn nu drie verachten aangehouden. Het onderzoek loopt. 

]]>
51.6560293 5.236215200000061