Alle berichten | Diemen | politie.nl https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/noord-holland/diemen.xml RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Diemen nl Fri, 01 Dec 2023 23:47:16 GMT 2023-12-01T23:47:16Z nl Diemen - Politie treft explosieven aan https://www.politie.nl/nieuws/2023/september/27/politie-treft-explosieven-aan.html Op dinsdagavond werd een appartementencomplex ontruimd in Diemen omdat er explosief materiaal zou liggen. Na onderzoek konden de bewoners weer terug naar hun woning. Wed, 27 Sep 2023 11:11:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2023/september/27/politie-treft-explosieven-aan.html 2023-09-27T11:11:00Z Omstreeks 18:30 uur gingen politie, brandweer en ambulance naar het appartementencomplex aan de Tarwekamp in Diemen omdat er mogelijk explosief materiaal zou liggen, vermoedelijk bedoeld voor het plegen van plofkraken.

Uit voorzorg moesten de bewoners van het complex naar buiten en de Explosieven Opruimingsdienst Defensie deed onderzoek.

In een woning werd explosief materiaal aangetroffen en is afgevoerd. Rond middernacht konden de bewoners weer terug naar hun woning.

Het betreft een lopend onderzoek, waar op dit moment geen verdere mededelingen over worden gedaan.

]]>
52.33405658 4.95263334
Eetcafe De Kruidenhof, Diemen - Gezocht - Twee dode mannen gevonden in Diemen in 1999 https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/dossiers/2023/twee-dode-mannen-gevonden-in-diemen-in-1999.html Op donderdag 4 november 1999, omstreeks half twaalf in de ochtend, worden in eetcafé De Kruidenhof te Diemen de lichamen aangetroffen van twee mannen. Dit eetcafé is ter hoogte van de bar verbonden aan de naastgelegen poolbar The Next Generation. Niet alle rolluiken zijn dicht, de deur was niet afgesloten en er worden geen braaksporen aangetroffen. Onmiddellijk na de lugubere vondst werd door tientallen agenten een groot buurtonderzoek gestart. Er is niemand die iets vreemds is opgevallen. Uit onderzoek is gebleken dat er wat geld is buitgemaakt. Vermoedelijk zijn de mannen in de nacht van 3 op 4 november om het leven gebracht. dossier Wed, 06 Sep 2023 13:15:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/dossiers/2023/twee-dode-mannen-gevonden-in-diemen-in-1999.html 2023-09-06T13:15:00Z Next Generation

Slachtoffers
Het blijkt te gaan om een 31-jarige medewerker genaamd Mondassar Ghafoor en een  36-jarige klant genaamd Ajas Ahmed Sattar. Ze zijn beiden doodgeschoten. Mondassar Ghafoor woonde in de Bijlmer. Hij kwam meestal met de scooter of de fiets naar zijn werk.

Ajas Sattar heeft een tijd in de K-buurt in Amsterdam gewoond. De laatste tijd verbleef hij afwisselend bij zijn vriendin in Dordrecht, waar hij een zoontje mee had, en een vriend in Diemen. Hij werkte in een restaurant in Amstelveen, genaamd Fierro. De mannen waren goed bevriend met elkaar.

Een groot rechercheteam doet langdurig onderzoek naar de zaak,  maar de zaak blijft onopgelost. In 2002 komt er nieuwe informatie binnen, waardoor het onderzoek weer wordt opgepakt door de recherche. Helaas leidt ook deze informatie niet tot de oplossing van de zaak.

Mondassar Ghafoor  Ajas Ahmed Sattar

 Mondassar Ghafoor en Ahmed Ajas Sattar

Oproep voor informatie
Het Cold Case team hoopt dat er iemand is die meer weet van deze zaak en dat het verstrijken van de tijd het makkelijker maakt om alsnog informatie te delen.

  • Heeft u de betreffende avond/nacht iets gezien dat belangrijk kan zijn voor het onderzoek?
  • Heeft u destijds in uw omgeving iets gehoord over deze zaak dat relevant kan zijn voor het onderzoek?
  • Kende u (één van de) slachtoffers goed en heeft u informatie over wat er gebeurd kan zijn?
  • Heeft u informatie over waarom deze mannen om het leven zijn gebracht?

Neem dan contact met ons op.

U kunt uw informatie delen via het tipformulier op deze pagina, bellen met de gratis tiplijn van de politie via 0800-6070 of anoniem tippen via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Dit kan ook in vertrouwelijkheid via het Team Nationale Inlichtingen. Daarbij wordt uw identiteit niet bekend. Wilt u vertrouwelijk spreken met een rechercheur zonder dat uw identiteit bekend wordt? Neem dan contact op met het Team Nationale Inlichtingen via 088 - 661 77 34.

]]>
De zaak wordt kort na het delict behandeld in Opsporing Verzocht:

 

]]>
Eetcafe De Kruidenhof
Diemen - Getuigenoproep gewapende overval Diemen https://www.politie.nl/nieuws/2023/augustus/8/05-getuigenoproep-gewapende-overval-diemen.html Op maandagavond is een tabakswinkel overvallen aan de Kruidenhof in Diemen. Hierbij is niemand gewond geraakt. De politie is opzoek naar getuigen en één specifieke getuige. Tue, 08 Aug 2023 11:27:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2023/augustus/8/05-getuigenoproep-gewapende-overval-diemen.html 2023-08-08T11:27:00Z Overval
Omstreeks 18:40 uur komt één man de winkel binnen en bedreigd vrijwel direct de aanwezige medewerker met een vuurwapen. Onder dreiging van het vuurwapen maakt de overvaller buit en vlucht daarna de winkel uit. Buiten staat een medeverdachte te wachten op een witte scooter en samen rijden ze weg in de richting van Campus Diemen-Zuid.  De gealarmeerde politie maken na de overval nog een zoekslag in de omgeving, maar de overvallers worden niet meer aangetroffen. Het slachtoffer kan de mannen als volgt omschrijven: 

Signalement
Verdachte 1

  • Donkere huidskleur
  • Zwarte kleding
  • Rode bigshopper tas 

Verdachte 2

  • Donkere huidsleur
  • Zwarte kleding
  • Blauwgrijze helm

Specifieke getuigen gezocht 
De recherche heeft deze overval in onderzoek en is op zoek naar getuigen en met name naar één specifieke getuige. Deze persoon was tijdens de overval aanwezig in de winkel. De politie heeft helaas deze getuige nog niet kunnen spreken en komt graag in contact. Heeft u iets gezien dat met deze zaak te maken kan hebben? Of heeft u andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek? Bel dan met de politie via 0900-8844 of anoniem met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Vermeld hierbij altijd onderstaand registratienummer. Of vul onderstaand tipformulier in.

2023178637

]]>
52.33397595 4.95738824
Diemen - Auto uitgebrand in Diemen: politie zoekt getuigen https://www.politie.nl/nieuws/2023/augustus/4/05-auto-uitgebrand-in-diemen---politie-zoekt-getuigen.html De politie komt graag in contact met getuigen van een autobrand afgelopen nacht, vrijdag 4 augustus, aan de Rode Kruislaan in Diemen. De auto is grotendeels uitgebrand. De politie vermoedt dat de auto opzettelijk in brand is gestoken. De recherche heeft een onderzoek ingesteld en kijkt naar mogelijke verbanden in drie andere zaken. Fri, 04 Aug 2023 14:04:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2023/augustus/4/05-auto-uitgebrand-in-diemen---politie-zoekt-getuigen.html 2023-08-04T14:04:00Z De hulpdiensten krijgen kort voor middernacht, rond 23:30 uur, de melding van de brand. De brandweer blust snel het voertuig, waarna de forensische opsporing ook ter plaatse komt voor onderzoek. De recherche houdt er rekening mee dat dit incident verband houdt met de explosie aan het Van Markenplantsoen in Diemen van afgelopen woensdag 3 augustus. Door die explosie is de woning onbewoonbaar.

Samenhang
Vermoedelijk houdt het incident ook verband met de handel in verdovende middelen en een andere explosie. Op 5 mei 2023 heeft de politie een grote hoeveelheid hasj in beslag genomen aan de Staalmeesterlaan in Amsterdam-West. Twee dagen later vindt op datzelfde adres een explosie plaats. De recherche doet onderzoek naar de drie afzonderlijke incidenten. In totaal zijn in dit onderzoek al vier verdachten aangehouden, waarvan twee personen nog altijd vastzitten op verdenking van respectievelijk de handel in verdovende middelen en de betrokkenheid bij de explosie aan de Staalmeesterlaan. 

Onderzoek
Mochten mensen meer informatie hebben over één van deze incidenten of over een mogelijke achtergrond, dan worden zij gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan door te bellen naar 0900-8844 onder vermelding van het registratienummer 2023176009. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Beschikt u over relevant beeldmateriaal dat kunt u via onderstaand formulier uploaden.

Explosies
Amsterdam kent dit jaar opnieuw veel incidenten met explosieve voorwerpen. Dat is zorgelijk, want de gevaarsetting voor ondernemers, omwonenden, voorbijgangers én hulpverleners ter plaatse is vanzelfsprekend groot. Zwaar illegaal vuurwerk, jerrycans met brandbaar vloeistof of zelfgemaakte explosieven horen niet thuis in de openbare ruimte – waar volop gewerkt en geleefd wordt – en zorgen voor levensgevaarlijke situaties. Dat moet stoppen. De politie werkt er hard aan om verdachten op te sporen die bij deze vorm van excessief geweld betrokken zijn. Dit heeft al geleid tot meerdere aanhoudingen, veroordelingen en forse gevangenisstraffen. Maar om de daders op te sporen heeft de politie buurtbewoners hard nodig. Zij kennen hun wijk tenslotte het beste. Ook als er iets niet klopt in het straatbeeld, valt dat hen als eerste op. Informatie doorgeven aan de politie is daarom van cruciaal belang.

Melden helpt
Zie jij verdachte situaties? Meld het dan! Mocht je het eng of spannend vinden om te melden dan kan dat ook altijd anoniem of vertrouwelijk. Maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem of van het Team Criminele Inlichtingen. Dat is een afdeling getraind in het afschermen van tipgevers en informanten. Zij zijn getraind om op onopvallende wijze informatie in te winnen en de tipgever ten alle tijden te beschermen.

]]>
52.34295239 4.97038697
Amsterdam - Rechercheonderzoek naar explosie bij woning in Diemen https://www.politie.nl/nieuws/2023/augustus/3/05-rechercheonderzoek-naar-explosie-bij-woning-in-diemen.html De recherche is een onderzoek gestart naar een explosie bij een woning aan het Van Markenplantsoen in Diemen in de nacht van woensdag 2 op donderdag 3 augustus. De explosie vond rond 02.10 uur plaats, waarna er brand ontstond. Niemand raakte gewond maar er was wel sprake van een levensgevaarlijke situatie. Thu, 03 Aug 2023 08:04:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2023/augustus/3/05-rechercheonderzoek-naar-explosie-bij-woning-in-diemen.html 2023-08-03T08:04:00Z Rond 02.10 uur werd de meldkamer gealarmeerd dat er zojuist een explosie had plaatsgevonden bij een woning aan het Van Markenplantsoen en dat er sprake was van brand. De hulpdiensten gingen direct naar de locatie. De brandweer heeft de brand bestreden en de bewoners van meerdere woningen moesten enige tijd hun woning verlaten. Vanuit de politie zijn de Teamleider Explosieven Verkenning en forensische opsporing na het blussen van de brand gestart met een onderzoek. Ook is met diverse getuigen gesproken en doen rechercheurs onderzoek naar camerabeelden in de omgeving. De explosie is zeer vermoedelijk met opzet veroorzaakt. Wie hiervoor verantwoordelijk is of zijn wordt onderzocht. Hierbij is de hulp van het publiek uiterst belangrijk.

Mensen die iets gezien hebben rond 02.10 uur aan het Van Markenplantsoen wat in verband zou kunnen staan met de explosie, spreekt de recherche heel graag. Dat kan via 0900-8844 of het onderstaande tipformulier. Ook zijn camera- en dashcambeelden heel welkom. Weet u meer over de achtergronden van dit incident? Ook dan komen rechercheurs graag met u in contact. Informatie kan ook anoniem worden doorgegeven via www.meldmisdaadanoniem.nl of vertrouwelijk via het Team Criminele Inlichtingen via 088 - 661 77 34. Vermeld bij het doorgeven van informatie onderstaande registratienummer van dit onderzoek: 

2023175240

 

Explosies
De eenheid Amsterdam  - waar Diemen onder valt - kent dit jaar (2023) opnieuw veel incidenten met explosieve voorwerpen. Dat is zorgelijk, want de gevaarsetting voor ondernemers, omwonenden, voorbijgangers én hulpverleners ter plaatse is vanzelfsprekend groot. Zwaar illegaal vuurwerk, jerrycans met brandbaar vloeistof of zelfgemaakte explosieven horen niet thuis in de openbare ruimte – waar volop gewerkt en geleefd wordt – en zorgen voor levensgevaarlijke situaties. Dat moet stoppen. De politie werkt er hard aan om verdachten op te sporen die bij deze vorm van excessief geweld betrokken zijn. Dit heeft al geleid tot meerdere aanhoudingen, veroordelingen en forse gevangenisstraffen. Maar om de daders op te sporen heeft de politie buurtbewoners hard nodig. Zij kennen hun wijk tenslotte het beste. Ook als er iets niet klopt in het straatbeeld, valt dat hen als eerste op. Informatie doorgeven aan de politie is daarom van cruciaal belang.

Melden helpt
Zie jij verdachte situaties? Meld het dan! Mocht je het eng of spannend vinden om te melden dan kan dat ook altijd anoniem of vertrouwelijk. Maak dan gebruik van Meld Misdaad Anoniem of van het Team Criminele Inlichtingen. Dat is een afdeling getraind in het afschermen van tipgevers en informanten. Zij zijn getraind om op onopvallende wijze informatie in te winnen en de tipgever ten alle tijden te beschermen.

 

]]>
52.34254698 4.96112982
Diemen - Voertuig in brand gestoken; Diemen https://www.politie.nl/nieuws/2023/juli/26/05-voertuig-in-brand-gestoken-diemen.html In de nacht van dinsdag 25 juli op woensdag 26 juli is een geparkeerd voertuig aan de Heivlinderweg in Diemen in brand gestoken. Niemand is gewond geraakt. De recherche doet onderzoek en is op zoek naar getuigen. Wed, 26 Jul 2023 08:05:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2023/juli/26/05-voertuig-in-brand-gestoken-diemen.html 2023-07-26T08:05:00Z Rond 00.10 uur horen bewoners in de Heivlinderweg luide knallen. Het blijkt dat een voertuig in brand staat. Medewerkers van de brandweer zijn ter plaatse gegaan en hebben het voertuig geblust. Omdat er mogelijk sporen in en om het voertuig aanwezig zijn, is het voertuig voor medewerkers van de Forensische Opsporing (FO) in beslaggenomen. Uit onderzoek blijkt dat er in de nabije omgeving een persoon met een helm met opvallende rode duivel oortjes op, is gezien. De recherche wil dan ook graag weten wie die persoon is.

Getuigenoproep

Heeft u meer informatie over de brand? Weet u waarom specifiek dit voertuig in brand is gestoken? Dan spreekt het onderzoeksteam u graag. Via onderstaande mogelijkheden kunt u in contact komen met het team. Heeft u beeldmateriaal van bijv. RingMyDoorbell of van een dashcam? Dan kunt u die uploaden via het tipformulier. Vergeet u alstublieft niet om tijdens het bellen met het regionaal servicecentrum om proces-verbaalnummer PL1300_2023168676 door te geven.

]]>
52.34609322 4.98406379
Diemen - Explosie en uitgebrande voertuig; Diemen https://www.politie.nl/nieuws/2023/juli/19/05-explosie-en-uitgebrande-voertuig-diemen.html In de nacht van dinsdag 18 juli op woensdag 19 juli hebben bewoners in de omgeving van de Gerrit Rietveldsingel en Piet Mondriaansingel in Diemen een onrustige nacht ervaren. In diezelfde nacht is er een voertuigbrand en een explosie bij een woning geweest. De straten liggen enkele minuten van elkaar verwijderd. Tijdens deze incidenten is niemand gewond geraakt. De recherche houdt rekening met een verband tussen beide zaken en is op zoek naar getuigen. Wed, 19 Jul 2023 09:19:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2023/juli/19/05-explosie-en-uitgebrande-voertuig-diemen.html 2023-07-19T09:19:00Z Rond 00.20 uur krijgen agenten de melding om te gaan naar de Piet Mondriaansingel. Aldaar zou een voertuig in brand staan. Ter plaatse zien de politiemedewerkers dat er twee voertuigen in brand staan. Medewerkers van de brandweer hebben de voertuigen geblust. Uit onderzoek blijkt dat één van de twee voertuigen bewust is aangestoken en dat de brand is overgeslagen naar het andere voertuig. 

Enkele uren later rond 03.50 uur horen bewoners in de Gerrit Rietveldsingel een harde knal. Agenten snellen naar de locatie en treffen daar een pui en een ruit die door een explosie uit de woning is geblazen. Uit onderzoek blijkt dat voor de explosie twee personen in trainingsbroeken zijn gezien. Opvallend is dat één van hen een gele plastic tas ten tijde van het incident bij zich had.  

Getuigenoproep

De recherche spreekt graag mensen die meer weten over deze zaken. Heeft u informatie of bijv. camerabeelden van een dashcam/RingMyDoorbell? Dan komt de recherche graag met u in contact. Dat kan via de onderstaande mogelijkheden. Beelden kunt u uploaden via het ondestaand tipformulier. Mocht u telefonisch contact op willen nemen met het onderzoeksteam vergeet u dan alstublieft niet om proces-verbaalnummer PL1300_2023162880 (voertuigbrand) en/of PL1300_2023162945 (explosie woning) door te geven aan de medewerker van het Regionaal Service Centrum (RSC).

]]>
52.330382 4.96009143
Amsterdam - Politie zoekt jongen betrokken bij aanrijding Diemerpolderweg https://www.politie.nl/nieuws/2023/juli/18/05-politie-zoekt-jongen-betrokken-bij-aanrijding-diemerpolderweg.html De politie is op zoek naar een jongen die op een elektrische fiets in aanrijding kwam met een andere minderjarige fietser op de Diemerpolderweg op dinsdagmiddag 20 juni. De jongen is na de aanrijding doorgereden, het slachtoffer heeft flink letsel opgelopen. Tue, 18 Jul 2023 10:38:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2023/juli/18/05-politie-zoekt-jongen-betrokken-bij-aanrijding-diemerpolderweg.html 2023-07-18T10:38:00Z De aanrijding tussen de twee fietsers vond plaats omstreeks 16:00 uur op het fietspad gelegen aan de Diemerpolderweg te Diemen ter hoogte van de parkeerplaats nabij de afrit S114 van de Rijksweg A1. Door de aanrijding is zowel de jongen als het meisje van de fiets gevallen.

]]>
Signalement

De politie is op zoek naar deze jongen. Het volgende signalement is bekend:
-Rond 16 jaar oud
-Licht getinte huidskleur
-Kort krullend zwart haar
-Normaal postuur
-Rond 1.80 m lang
-Reed op een zwarte VanMoof fiets
-Droeg een zwarte Apple watch waarvan het glas van het scherm bij de val gesprongen is

]]>
Tips?

Ook spreekt de recherche graag met getuigen die meer kunnen vertellen over het ongeval. Heeft u informatie voor de politie? Tip ons dan via één van onderstaande gegevens.

]]>
52.33756218 4.99145165
Diemen - Gezocht - mishandeling na diefstal - metrostation Diemen-Zuid - Diemen https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2023/maart/05-mishandeling-na-diefstal---metrostation-diemen-zuid---amsterdam.html De politie is op zoek naar de man die op 4 november 2022 een medewerker van een supermarkt op zijn hoofd sloeg. Dat gebeurde bij station Diemen-Zuid nadat de medewerker de man aansprak op verdenking van winkeldiefstal. Het slachtoffer liep door de fikse klap zes botbreuken op. verdachte Tue, 02 May 2023 18:30:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2023/maart/05-mishandeling-na-diefstal---metrostation-diemen-zuid---amsterdam.html 2023-05-02T18:30:00Z In de ochtend van 4 november – om ongeveer 8 uur - ziet een medewerker van een supermarkt aan de Dalsteindreef dat een man zonder te betalen, maar mét enkele boodschappen de winkel verlaat. De medewerker geeft een seintje aan een collega. Die gaat achter de man aan. Bij station Diemen-Zuid spreekt de medewerker de man aan. De vermeende winkeldief weigert de goederen af te geven en probeert weg te komen. Hij klimt met een sprong over de poortjes van de metro. Op dat moment weet de medewerker de tas uit de handen van de verdachte te pakken. Dan gaat het mis. De verdachte klimt weer over de poortjes en slaat het slachtoffer op zijn hoofd. Daarna gaat de verdachte ervandoor.

De politie wil weten wie de man is. Kent of herkent u de man? Laat het ons dan weten. Vul het tipformulier hieronder in of bel 0900 8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

]]>
]]>
52.33733244 4.99049652
Diemen - Overval distributiecentrum Visseringweg in Diemen https://www.politie.nl/nieuws/2023/februari/22/05-overval-distributiecentrum-visseringweg-in-diemen.html In de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 februari 2023 plegen twee verdachten een overval op een distributiecentrum aan de Visseringweg in Diemen. Hierbij wordt gedreigd en geslagen met een vuurwapen. De verdachten maken diverse goederen buit. Eén medewerker is hierbij gewond geraakt. Wed, 22 Feb 2023 12:29:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2023/februari/22/05-overval-distributiecentrum-visseringweg-in-diemen.html 2023-02-22T12:29:00Z Op 22 februari omstreeks 01.00 uur komen twee overvallers het distributiecentrum binnen en bedreigen aanwezige medewerkers met een vuurwapen. De medewerkers worden gedwongen om op de grond te gaan liggen waarbij het vuurwapen bij één van hen tegen het hoofd wordt gezet. Een ander wordt met het vuurwapen hard op het hoofd geslagen. De situatie is zeer dreigend waarbij de overvallers goederen eisen. Nadat de overvallers goederen wegnemen, slaan ze op de vlucht en laten de medewerkers geschrokken achter. Daarna worden de hulpdiensten ingeschakeld waarbij één medewerker ter plaatse is nagekeken door het ambulancepersoneel. De gealarmeerde politie heeft een zoekslag gemaakt in de omgeving naar de overvallers, maar helaas niet aangetroffen.

Vlucht:
Kort na de overval wordt gezien dat meerdere Volkswagen polo’s, uit de omgeving van het distributiecentrum, hard wegrijden. De betrokkenheid van deze auto’s wordt onderzocht.

Signalementen verdachten:
Verdachte 1:
- man
- mollig
- tussen de 1.70m en 1.80m lang
- groene onderbroek
- zwarte joggingsbroek
- zwarte bivakmuts
- zwarte (schoonmaak) handschoentjes

Verdachte 2:
- man
- slank
- tussen de 1.70m en 1.80m lang
- zwarte hoodie
- zwarte joggingsbroek
- zwarte bivakmuts
- zwarte Balenciaga schoenen

Ter plaatse is de recherche een uitgebreid onderzoek gestart en komt graag in contact met getuigen.

Getuigenoproep 
Beschikt u over beeldmateriaal van de periode voor, tijdens of na het incident, bijvoorbeeld afkomstig van beveiligingscamera’s, videodeurbellen of dashcam’s in nabij geparkeerde voertuigen? Dan komt het onderzoeksteam graag met u in contact. Heeft u daarnaast iets gezien of gehoord, wat het onderzoek verder zou kunnen helpen? Mensen kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Via onderstaand tipformulier kunt u eventueel het beeldmateriaal uploaden.

]]>
52.3328296 4.96917046