Alle berichten | Baarn | politie.nl https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/utrecht/baarn.xml RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Baarn nl Wed, 28 Jul 2021 12:32:00 GMT 2021-07-28T12:32:00Z nl Baarn - Zonnebrildieven komen niet ver https://www.politie.nl/nieuws/2021/juni/6/03-zonnebrildieven-komen-niet-ver.html Een politiehelikopter, agenten op straat én de hulp van zeer betrokken buurtbewoners zorgden zaterdag 5 juni om 16.25 uur ervoor dat drie brutale zonnebrildieven in de boeien konden worden geslagen. Het drietal had bij een opticien aan de Laanstraat drie dure merkzonnebrillen mee, maar hadden niet gerekend op de snelheid van agenten op straat en zoals gezegd zeer betrokken buurtbewoners die dit niet lieten gebeuren. Sun, 06 Jun 2021 09:46:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/juni/6/03-zonnebrildieven-komen-niet-ver.html 2021-06-06T09:46:00Z #Foto betreft stockfoto

Omstreeks 16.15 uur betrad het drietal de winkel aan de Laanstraat. Zij zochten drie dure merk zonnebrillen uit en lieten zich adviseren over de brillen. Op enig moment renden ze alle drie met ieder een dure zonnebril op de winkel uit. De 34-jarige eigenaar van de winkel rende direct achter de drie mannen aan, maar zij waren al snel uit het zicht verdwenen. Daarop belde de gedupeerde ondernemer direct 112 en gaf aan de meldkamer het signalement van de drie verdachten door. Omdat de politie uitging van een overval, werden alle beschikbare politie-eenheden naar de locatie gedirigeerd. Een politiehelikopter vloog mee en had vanuit de lucht goed zicht om de directe omgeving. Mede dankzij zeer alert reagerende buurtbewoners, die agenten aanwijzingen gaven, konden al snel twee verdachten in de directe omgeving worden aangehouden. Ook de derde werd in een wegrijdende auto gespot en ook aangehouden.

De drie verdachten, in de leeftijd van 18, 19 en 22 en afkomstig uit Amsterdam, Zaandam en Oostzaan werden ingesloten en zitten nog steeds vast. De weggenomen brillen werden bij de verdachten aangetroffen. De politie prijst het zeer actieve en bereidwillige publiek. ’Mede dankzij hun optreden wisten zij te voorkomen dat de brutale zonnebrildieven met hun buit konden wegkomen.’  

 

]]>
52.21144368 5.2902109
Baarn - Getuigen en camerabeelden gezocht straatroof https://www.politie.nl/nieuws/2021/mei/14/03-getuigen-en-camerabeelden-gezocht-straatroof.html Een nietsvermoedende fietsster werd donderdag 13 mei aangevallen en beroofd, toen zij in de buurt van het Geerenplein stil stond. We zijn op zoek naar getuigen en camerabeelden die ons meer informatie kunnen geven over de verdachte. Fri, 14 May 2021 14:32:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/mei/14/03-getuigen-en-camerabeelden-gezocht-straatroof.html 2021-05-14T14:32:00Z De vrouw kwam rond 19.30 uur vanuit de Schaepmanlaan en stond vervolgens stil bij het Geerenplein. Kort daarna werd ze aangevallen door een man met een zwarte hoodie aan. Hij ging er met haar tas vandoor in de richting van de Israelstraat en Weteringstraat. Waarschijnlijk is hij daarna richting het centrum gefietst.

We zijn op zoek naar camerabeelden in deze omgeving.

Help ons de verdachte te vinden!
Omdat de verdachte meteen na de overval is gevlucht, zijn we op zoek naar getuigen die in de buurt van deze route wonen en misschien iets verdachts gezien hebben. Daarbij willen we specifiek vragen of mensen in die buurt met een camera aan hun huis, de beelden willen bekijken op donderdag 13 mei tussen 19.30 uur en 19.50 uur.

Zie je bijvoorbeeld een fietser in een zwarte hoodie die snel voorbij komt? Laat het ons weten! Dit helpt ons met het signalement en het onderzoek. Ook als je in de omgeving van Baarn een tas (met of zonder inhoud) vindt, neem dan contact op.

Tips en beelden delen
Videobeelden zijn eenvoudig te uploaden via onderstaand tipformulier. Deze kunt u ook gebruiken voor het doorgeven van tips over deze zaak. U kunt ook telefonisch contact opnemen via 0900-8844.

Weet u meer over deze zaak, maar wilt u anoniem blijven? Dan kunt u 100% anoniem uw tips doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

]]>
52.2185743 5.29276916
Baarn - Dealers gearresteerd https://www.politie.nl/nieuws/2021/maart/3/03-baarn-dealers-gearresteerd.html Op woensdag 3 maart heeft de politie twee verdachten op verdenking van het dealen in harddrugs gearresteerd. Wed, 03 Mar 2021 13:28:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2021/maart/3/03-baarn-dealers-gearresteerd.html 2021-03-03T13:28:00Z Naar aanleiding van binnengekomen informatie stelde de politie een uitgebreid onderzoek in naar het gebruik van een telefoonnummer dat veelvuldig gebruikt werd voor het bestellen en leveren van drugs in Soest en omgeving. Tijdens een observatie in Soest zagen agenten hoe een persoon contact zocht met één van de twee verdachten. De manier waarop dit gebeurde leidde tot het vermoeden dat er drugs werd verhandeld.

Na de waarneming van de mogelijke drugstransactie werd eerst de koper gearresteerd. Het ging om een 52-jarige inwoner van Soest. De man die ervan wordt verdacht de drugs te hebben geleverd, is kort daarna aangehouden. Dit betreft een 22-jarige inwoner van Baarn. Hij was in het bezit van een hoeveelheid harddrugs en contant geld.

]]>
Doorzoeking in woningen

Aansluitend zijn agenten binnengetreden in woningen in Soest en Baarn en werd een derde verdachte, een 24-jarige Baarnaar gearresteerd. In de woning in Soest werden goederen aangetroffen die het vermoeden versterkten dat de verdachten dealden in drugs. De verdachten zijn ingesloten.

]]>
Aanpak ondermijning

Drugs zoals cocaïne, crystal meth, hasj en hennep, en de handel erin zijn een probleem in Nederland en dus ook in Midden-Nederland. Het brengt allerlei ondermijnende criminaliteit met zich mee. Denk aan geweld, bedreigingen, witwassen en een onderwereld die misbruik maakt van legale organisaties, bedrijven en voorzieningen.

]]>
Wat kunt u doen?

Ogen en oren van bewoners zijn onmisbaar bij het bestrijden van criminaliteit en drugshandel. In het geval van drugshandel kunt u letten op de volgende signalen:

  • Jongeren die ergens rondhangen en snel wat uitwisselen met voorbijgangers.
  • Een auto waar mensen steeds iets ‘afhalen’.
  • Veel aanloop bij een (dichtgeplakte) woning, ook op vreemde tijden.
]]>
Hoe meld ik dat?

Ziet u signalen van drugshandel?
Meld deze dan bij uw gemeente, wijkagent (via politie.nl) of meldmisdaadanoniem

Misdaad Anoniem Drugs

 

]]>
Meer weten over ondermijning?

Gemeenten, Openbaar Ministerie, politie en Belastingdienst trekken samen op om de drugshandel te remmen en te voorkomen dat jongeren de zware criminaliteit in worden gezogen.

Door samen op te treden kunnen we met zowel strafrecht, bestuurlijke maatregelen, toezicht, preventie en andere maatregelen effectief optreden tegen misstanden en maken we wijken en buurten veiliger.
Meer weten over ondermijning en drugshandel?

Ga dan naar https://www.stopondermijningsamen.nl/

]]>
52.21318249999999 5.2864096
Baarn - Gezocht - Brandstichting in auto https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-autobrandstichting-baarn.html In de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 januari wordt rond 03.15 uur door twee daders op de oprit van een woning aan de Heemskerklaan in Baarn brand gesticht in een BMW. Ze zijn te zien op bewakingsbeeld. verdachte Tue, 02 Feb 2021 13:26:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-autobrandstichting-baarn.html 2021-02-02T13:26:00Z Heemskerkstraat
De BMW staat geparkeerd op de oprit van een woning aan de Heemskerkstraat. Op bewakingsbeeld is te zien dat in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 januari, rond 03:00 uur, een paar keer een donkere auto heen en weer rijdt. Even later lopen twee mannen langs de BMW. Op dat moment komt hen een fietser tegemoet, daarom lopen ze door. Als hij voorbij is lopen ze terug en steken de BMW aan de rechter voorzijde in brand.

Knal
De brand gaat gepaard met een flinke knal en de bewoners schrikken wakker. Ze kijken uit het raam en zien vlammen uit hun auto slaan. De twee mannen zijn dan al weggerend in de richting van de Willem Barentszlaan. Het is niet de eerste keer dat er een BMW in brand wordt gestoken in deze straat. Eind april 2020 werd de auto van de buren in brand gestoken. De politie neemt dit uiteraard mee in het onderzoek en kijkt of de zaken iets met elkaar te maken hebben.

Getuige
De politie komt graag in contact met de man die rond 03:00 uur door de straat fietste. Mogelijk gaat het om een maaltijdbezorger. Hij kan een goede getuige zijn. De fietser komt de mannen tegemoet rijden vanuit de richting van de Van Galenstraat. Hij heeft een rugtas op zijn rug. Uit het beeld is op te maken dat hij zijn hand naar zijn mond beweegt, wat kan betekenen dat hij rookt.

Signalementen
Verdachte 1
- lichte/lichtgetinte huid
- normaal postuur
- zwart petje, New York Yankees
- donker trainingspak Adidas
- [hij draagt iets met een] capuchon
- witte sneakers, zwarte bovenkant, mogelijk Alexander McQueen

Verdachte 2
- lichte/lichtgetinte huid
- steviger postuur dan verdachte 1
- donkerblauwe jas, capuchon
- donkere hoodie, witte horizontale bies
- spijkerbroek, lichte vlakken
- donkere sneakers, Nike


Beelden
De politie is op zoek naar meer bewakingsbeeld uit de omgeving van de Heemskerklaan of de invalswegen van Baarn. Als er bewoners zijn die een bewakingscamera hebben, hoopt de politie dat zij willen controleren of er in de nacht van 22 op 23 januari tussen 02:30 uur en 03:30 een donkere auto is vastgelegd, of twee mannen. Eigenaren van een Tesla wordt opgeroepen de beelden van de automatische bewakingscamerafunctie terug te kijken.
 

]]>
Tips
Heeft u bewakingsbeeld dat mogelijk interessant kan zijn? Neem dan alstublieft de moeite om dat beeld even na te lopen. Het zou zomaar kunnen dat er iets interessants op staat waarmee de zaak kan worden opgelost. Hier vindt u een link waar u materiaal kunt uploaden naar de politie. En herkent u de twee mannen? Of weet u welk motief er is voor deze brandstichting? Neem dan alstublieft contact op via: 0800 - 6070. Blijft u liever anoniem, bel dan M; 0800 - 7000.

]]>
]]>
52.2095523 5.2993481
Baarn - Agenten gewond tijdens controle Baarn https://www.politie.nl/nieuws/2020/december/31/03-agenten-gewond-tijdens-controle.html Bij een controle in  Baarn raakten woensdagmiddag 30 december meerdere agenten gewond. Zes personen zijn aangehouden, van wie er twee nog vastzitten voor onderzoek. Een van hen wordt verdacht van poging doodslag en een ander van poging zware mishandeling. Thu, 31 Dec 2020 14:28:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/december/31/03-agenten-gewond-tijdens-controle.html 2020-12-31T14:28:00Z Woensdagmiddag kwam er een melding binnen dat was gezien hoe op het Zuiderlicht in Baarn vuurwerk werd overgeladen van een auto in een caravan.  

Rond 17.00 uur gingen agenten daarheen om de  caravan te controleren.  In de caravan waren twee mannen aanwezig  met wie de agenten in gesprek wilden. Dat ging moeizaam en de agenten werden uitgescholden. Een van de mannen is aangehouden voor het beledigen van een ambtenaar in functie.

Een derde man zich met het gesprek bemoeide, werd verzocht te vertrekken. Toen hij dit niet deed werd hem om zijn identiteitsbewijs gevraagd. Hij weigerde dit te laten zien en is daarom aangehouden.

Grimmig
Er kwamen meer omstanders en de sfeer werd grimmig. Extra politieagenten boden ondersteuning en vormden een linie rondom de caravan.

Een auto reed in op de agenten, daarbij werd een agent over zijn voet gereden. De bestuurster is aangehouden.  Tijdens haar aanhouding krabde ze een agent in het gezicht. Een minderjarige  inzittende bemoeide zich met de aanhouding en beledigde de agenten en werd ook aangehouden.

Een omstander gaf een trap tegen de neus van een agent, en beet een andere agent in zijn arm. Ook deze man is aangehouden.

In de caravan werden enkele cobra 6 staven aangetroffen en een potje kruit. Een minderjarige  jongen is aangehouden op verdenking van het in bezit hebben van illegaal vuurwerk. Het kruit wordt vandaag onderzocht en onschadelijk gemaakt.

Vast
Van de aangehouden personen, allen afkomstig uit Baarn, zitten er nog twee op het politiebureau vast.  Het betreft de bestuurster van de auto, zij wordt verdacht van poging doodslag. Ook de man die de agent een trap in zijn gezicht gaf, zit nog vast en wordt verdacht van poging zware mishandeling. Tegen drie van de vier personen die naar huis zijn gestuurd wordt proces verbaal opgemaakt. Zij zullen zich op een later tijdstip voor de rechter moeten verantwoorden. De minderjarige jongen is niet langer verdacht. Het vuurwerk bleek niet van hem te zijn.

De agenten zijn nagekeken in het ziekenhuis en zijn weer aan het werk.

]]>
52.21318249999999 5.2864096
Amersfoort - Openingstijden Publieksbalies bureaus tijdelijk aangepast https://www.politie.nl/nieuws/2020/december/11/03-amersfoort-openingstijden-publieksbalies-bureaus-tijdelijk-aangepast.html De publieksbalies van de politiebureaus van Baarn en Amersfoort worden met ingang van maandag 14 december aangepast. Dit is een tijdelijke maatregel die geldt voor enkele weken in verband met capaciteit van de baliemedewerkers. Wed, 16 Dec 2020 10:32:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/december/11/03-amersfoort-openingstijden-publieksbalies-bureaus-tijdelijk-aangepast.html 2020-12-16T10:32:00Z Om de noodzaak van de bemensing van de publieksbalies in beide bureaus dagelijks te garanderen is tot deze tijdelijke maatregel besloten. Dit betekent voor de inwoners van Amersfoort en Baarn dat zij voor wat betreft het politiebureau in Amersfoort 7 dagen in de week van 09.00-18.00 uur terecht kunnen en in Baarn op doordeweekse dagen van 09:00 tot 17:00 uur. In de avonduren zijn er andere mogelijkheden om in contact te komen met de politie.

]]>
Aangifte doen?

Voor het inplannen van een aangifte of het doorgeven van een melding kan dat via 0900-8844 of digitaal via aangifte doen. Uiteraard blijft de politie ook bereikbaar voor spoedeisende hulp of het melden van een verdachte situatie via het alarmnummer 112.

]]>
52.1553268 5.382153499999999
Baarn - Getuigen gezocht voor brandstichting https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/17/03-baarn-getuigen-gezocht-voor-brandstichting.html Op donderdag 17 september is een geparkeerde auto aan de Heemskerklaan in brand gestoken. De brand kon met een tuinslang snel geblust worden. Al eerder is hier brand gesticht bij een auto van dezelfde eigenaar én bij het bedrijf van deze bewoner in Den Dolder. De politie onderzoekt deze autobrand en het verband met andere branden. Ook is de politie op zoek naar mensen die meer weten over de branden of de identiteit van de verdachten. Thu, 17 Sep 2020 11:52:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/september/17/03-baarn-getuigen-gezocht-voor-brandstichting.html 2020-09-17T11:52:00Z De brand op 17 september aan de Heemskerklaan werd vermoedelijk rond 01.50 uur aangestoken door drie mannen. Zij droegen alle drie een pet met capuchon op. Eén van hen droeg een lichtkleurige jas. Er werd vloeistof over de auto gegoten en in brand gestoken. Daarna vluchtten de daders te voet in de richting van de Abel Tasmanlaan.

De politie zoekt getuigen of personen die vannacht de drie mannen voorafgaand aan de brandstichting of daarna hebben gezien. Ook onderzoekt de politie het verband tussen de eerdere brandstichtingen. Heeft u meer informatie over de brandstichtingen? Weet u wie er mogelijk betrokken zijn geweest bij deze incidenten? Neem dan contact op met de politie via het tipformulier of via 0900-8844. U kunt ook anoniem uw tip doorgeven via 0800-7000 of meldmisdaadanoniem.nl

TIJDLIJN INCIDENTEN

  • Woensdag 29 april 2020

In de nacht van dinsdag 28 op woensdag 29 april wordt rond 00.45 uur een auto in brand gestoken aan de Heemskerklaan in Baarn. De eigenaar schrikt wakker van een autoalarm. Hij blust de brand zelf en er blijkt schade aan drie banden en de auto zelf.
 

  • Zondag  5 juli 2020

In de nacht van zaterdag 4 op zondag 5 juli krijgt de politie rond 3.10 uur een melding over de Fornheselaan in Den Dolder. Op het adres is een bedrijf gevestigd, waar drie uitgebrande vrachtwagens worden aangetroffen. Eén van de uitgebrande vrachtwagens stond dicht bij het bedrijfspand waardoor er brandschade werd veroorzaakt aan het bedrijfspand. Een getuige verklaart dat er drie of vier mannen op het terrein waren rondom de tijd van de brand. 

Op camerabeelden is te zien dat kort voor de brand drie mensen op het bedrijven terrein aanwezig waren. Ze bewegen zich rondom de vrachtwagens en lijken een ruit in te slaan.
 

  • Woensdag 26 augustus

Er wordt weer een brand gesticht bij bedrijf aan de Fornheselaan in Den Dolder. Er blijken drie vrachtwagens en een kraanwagen in brand gestoken. Het is de tweede keer in een half jaar dat er brand wordt gesticht bij het bedrijf, waarbij steeds vrachtwagens het doelwit lijken te zijn. Ook is er eerder een brand gesticht bij de auto van de eigenaar van het bedrijf. De politie onderzoekt het verband en is op zoek naar mensen die meer weten over de branden of de identiteit van de verdachten.

In het opsporingsprogramma Hengeveld werden op 9 september beelden getoond van de verdachten.

]]>
52.20955229999999 5.2993481
Lage Vuursche - Opzet in het spel bij brand Lage Vuursche, getuigen gezocht https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/13/03-baarn-brandstichting.html In de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 augustus vond bij een pand aan de Dorpsstraat een brand plaats. Uit het onderzoek door de politie is gebleken dat er sprake is van brandstichting. Thu, 13 Aug 2020 14:15:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/augustus/13/03-baarn-brandstichting.html 2020-08-13T14:15:00Z Rond 03.15 uur kregen politie en brandweer de melding dat het pand, de voormalige smidse, in brand stond. Het lukte de brandweer om de brand onder controle te krijgen waarna de politie zich kon richten op de oorzaak.

]]>
Onderzoek naar de oorzaak

Hierbij werd de Forensische Opsporing ingezet en gebruik gemaakt van een speurhond. Ook stelden agenten een buurtonderzoek in en vond er onderzoek plaats naar mogelijk bruikbare camerabeelden. Na dit onderzoek is vastgesteld dat er sprake is geweest van brandstichting. Ook is het zeer aannemelijk dat de verdachte zichzelf heeft verwond bij het plegen van zijn daad. Deze verdachte heeft zich daarna haastig uit de voeten gemaakt en is zeer waarschijnlijk gevlucht in een gereedstaande auto die in de omgeving geparkeerd stond. De auto is vermoedelijk weggereden over de Maartensdijkseweg in de richting van Maartensdijk. Van de verdachte en de auto is helaas geen signalement bekend. De politie zet het onderzoek naar de verdachte en het motief voort.

]]>
Bent u getuige geweest?

De recherche wil graag in contact komen met eventuele getuige(n). Men kan contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op politie.nl  Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.

]]>
52.1797973 5.2224222
Baarn - Mishandeling en poging straatroof Baarn. Politie zoekt getuigen. https://www.politie.nl/nieuws/2020/april/28/03-straatroof-baarn.html In de tunnel onder het treinstation van Baarn werd maandag 27 april een man door twee verdachten mishandeld. Ze probeerden ook zijn tas te stelen. De politie is op zoek naar getuigen. Tue, 28 Apr 2020 09:35:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/april/28/03-straatroof-baarn.html 2020-04-28T09:35:00Z Rond 16.20 uur stapt een 23-jarige man uit Purmerend uit de trein op het station in Baarn. Hij stapt uit op perron 3 en loopt de trap af richting de tunnel. Onderaan de trap staan twee jongens. Ze spreken de man aan. Op dat moment komen er ook twee andere jongens de tunnel inrennen. De man voelt zich onveilig en besluit weg te rennen. Terwijl hij de trap oprent wordt hij vastgepakt en in zijn gezicht geslagen. De andere man probeert ondertussen zijn tas af te pakken. Het slachtoffer weet de aandacht te trekken van twee omstanders en daardoor gaan de verdachten er vandoor. De vier mannen rennen weg in de richting van de Prinses Marialaan en stappen daar in een grijze auto. Agenten hebben in de omgeving gezocht, maar de verdachten niet gevonden.

]]>
Signalementen

Verdachte 1: sprak hem aan onder de trap

Jongen met blanke huidskleur en een smal gezicht. Rond 1.80 m en sprak Nederlands. Kleding onbekend.

Verdachte 2: stond bij verdachte 1

Jongen met blanke huidskleur en smal gezicht, rond 1.85 m. Sprak Nederlands. Kleding onbekend.

Verdachte 3: sloeg het slachtoffer

Man met donkere huidskleur. Tenger postuur. Rond 1.90 m.

Had zwarte jas aan en capuchon over zijn hoofd.

Verdachte 4: geen duidelijk signalement.

]]>
Iets gezien?

Heeft u iets gezien van het incident of heeft u informatie wat kan helpen bij het onderzoek? Dan komen we graag met u in contact. Bel 0900-8844 of vul het onderstaande tipfomulier in. Liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

]]>
52.2086763 5.283066499999999
Baarn//Bunschoten/De Bilt/Eemnes/Soest - Aangepaste bezoekerstijden politiebureau en -posten basisteam BES https://www.politie.nl/nieuws/2020/maart/23/03-aangepaste-bezoekerstijden-politiebureau-en--posten-basisteam-bes.html Door corona-maatregelen heeft de Politie van het basisteam BES de openingstijden van de publieksbalies van bureau- en politiesteunpunten tijdelijk aangepast. Bureau Baarn verruimt haar openingstijden. De steunpunten in De Bilt, Bunschoten, Eemnes en Soest zijn tijdelijk gesloten. Mon, 23 Mar 2020 10:35:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/maart/23/03-aangepaste-bezoekerstijden-politiebureau-en--posten-basisteam-bes.html 2020-03-23T10:35:00Z De balies van de politiesteunpunten in dit gebied zijn gevestigd in de gemeentehuizen en normaal één dag in de week gedurende enkele uren open. Omdat de noodzakelijke afstand (1½ meter) voor bezoekers en de politiemedewerker niet voldoende gewaarborgd is op deze kleine politieposten, is besloten om deze steunpunten tijdelijk te sluiten voor veiligheid van bezoekers en medewerkers.

Verruiming openingstijden politiebureau Baarn

De openingstijden van het politiebureau Baarn zijn om die reden tijdelijk verruimd. Het bureau is vanaf maandag 23 maart voor bezoekers geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 22.00 uur. De aangifteruimte is vergroot en dit biedt de kans om bezoekers zo goed en veilig mogelijk te woord te staan en aangiften op afspraak op te nemen. Het adres van Bureau Baarn is Eemnesserweg 52.

Contactmogelijkheden Politie

U bent nog steeds van harte welkom op onze bureaus in Nederland. Er zijn echter veel alternatieven en mogelijkheden. Zo hoeft u niet over straat en beperken we samen de risico’s op besmetting:

Bij spoed of verdachte situaties

•Bel ons direct via 112

Manieren om aangifte of melding te doen of tips achteraf
• Online (www.politie.nl)
• Via 0900 - 8844 (belkosten)
• Op een politiebureau kunt u aangifte doen. Maak hiervoor een afspraak via 0900 - 8844
• Heeft de gebeurtenis plaatsgevonden in een woning? Dan kunt u geen online aangifte doen, de Politie komt dan bij u thuis. Maak hiervoor een afspraak via 0900-8844.

Voor algemene vragen, informatie of contact(bv. wijkagent)

•Via 0900-8844

www.politie.nl

•Via onze sociale media (Twitter, Facebook en Instagram). Bovendien worden de accounts van Baarn, De Bilt, Bunschoten, Eemnes en Soest tussen 07.00 uur en 23.00 uur dagelijks constant gemonitord, zodat u snel een reactie krijgt.

Voorzorgsmaatregelen

Ook wij volgen het RIVM-advies en nemen maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te beperken. Schud geen handen, houd gepaste afstand, kom alleen en bekijk bij de genoemde mogelijkheden of u wij u op een andere manier kunnen helpen.

]]>
52.21318249999999 5.2864096