Alle berichten | Vlissingen | politie.nl https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zeeland/vlissingen.xml RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Vlissingen nl Fri, 04 Dec 2020 20:52:55 GMT 2020-12-04T20:52:55Z nl Vlissingen - Aangehouden voor poging zware mishandeling https://www.politie.nl/nieuws/2020/december/2/08-aangehouden-voor-poging-zware-mishandeling.html De politie arresteerde dinsdag 1 december 2020 rond 15u45 op de Dokter Nolsonstraat een 21-jarige verdachte uit Vlissingen, omdat hij mogelijk een gemeenteambtenaar wilde aanrijden. nieuwsbericht Wed, 02 Dec 2020 10:02:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/december/2/08-aangehouden-voor-poging-zware-mishandeling.html 2020-12-02T10:02:00Z De politie ontving een melding dat een Bijzonder Opsporingsambtenaar (BOA) op de Dokter Nolsonstraat een persoon tegenhield, nadat de verdachte inreed op de BOA. De verdachte trok kort daarvoor de aandacht, omdat hij tussen geparkeerde auto’s zich vreemd gedroeg. Hij kon geen aannemelijke verklaring afleggen en in een auto lagen meerdere gasflessen. Bij het oproepen van de politie reed de verdachte met hoge snelheid weg en de opsporingsambtenaar kon ternauwernood voorkomen dat hij geraakt zou worden. De verdachte verzette zich tegen zijn arrestatie. Hij zit vast op verdenking van poging zware mishandeling.

Geweld tegen opsporingsambtenaren
De politie tolereert geen verbaal geweld tegen opsporingsambtenaren, politiemensen, hulpverleners en overheidspersoneel en treedt er daadkrachtig tegen op. Met het openbaar ministerie is afgesproken dat de strafeis bij geweld tegen medewerkers met een publieke taak altijd wordt verhoogd. Klik hier voor meer informatie over de veilige publieke taak.

 

]]>
51.44888 3.5685762
Vlissingen - Aangehouden in gestolen auto https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/22/08-aangehouden-in-gestolen-auto.html De politie arresteerde zondag 22 november 2020 rond 12u40 op de Gildeweg een 29-jarige verdachte in een gestolen personenauto. nieuwsbericht Sun, 22 Nov 2020 15:42:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/22/08-aangehouden-in-gestolen-auto.html 2020-11-22T15:42:00Z De politie ontving zondag een melding dat een man in een geparkeerde auto rommelde. Agenten namen een kijkje en de 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats kon geen aannemelijke verklaring afleggen waarom hij in de auto zat. De auto is waarschijnlijk bij een garagebedrijf gestolen. De politie stelt een onderzoek in en arresteerde de verdachte. Tijdens zijn arrestatie bleek hij een kleine mes bij zich te hebben. Dit mes is in beslag genomen.

]]>
51.4554584 3.5878053
Vlissingen - Vlissinger aangehouden voor wapenbezit en hennepkwekerij https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/19/08-vlissinger-aangehouden-voor-wapenbezit-en-hennepkwekerij.html Woensdagavond werd de bewoner van een woning aan de Glacisstraat in Vlissingen aangehouden wegens het bezit van twee (op echt gelijkende) vuurwapens. nieuwsbericht Thu, 19 Nov 2020 09:02:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/19/08-vlissinger-aangehouden-voor-wapenbezit-en-hennepkwekerij.html 2020-11-19T09:02:00Z Er was informatie bij de politie binnengekomen die erop wees dat de man mogelijk wapens in huis zou hebben, daarom zijn agenten woensdag rond 21.45 uur naar zijn huis gegaan. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Agenten hebben een doorzoeking in zijn woning gedaan. Daar werd, naast de twee op echt gelijkende vuurwapens, vervolgens ook nog een hennepkwekerij aangetroffen met 62 planten. De kwekerij is geruimd en alle spullen worden vernietigd.

De man zit nog vast en wordt donderdag gehoord.

]]>
51.4467546 3.5743461
Vlissingen - Gezocht - Corrupte havenarbeiders cruciaal bij import cocaïne https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/november/corrupte-havenarbeiders-cruciaal-bij-import-cocaine.html In de haven van Vlissingen nam de douane begin november 400 kilo cocaïne in beslag, afkomstig van een schip uit Zuid-Amerika. De vangst komt bovenop de twaalf ton die eerder al werd aangetroffen. Corrupte havenarbeiders spelen een belangrijke rol bij het importeren van deze drugs. verdachte Tue, 17 Nov 2020 20:51:50 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/november/corrupte-havenarbeiders-cruciaal-bij-import-cocaine.html 2020-11-17T20:51:50Z Het grootste deel van de cocaïne komt binnen via schepen uit Zuid- en Midden-Amerika en ligt verpakt tussen het exotisch fruit zoals bananen en ananassen. In Vlissingen meren die schepen aan in de Bijleveldhaven, ook wel bekend als de ‘fruithaven’.

Hulp van binnenuit

Om de drugs vervolgens het haventerrein af te krijgen, is hulp van binnenuit cruciaal. In ruil voor forse geldbedragen geven corrupte havenmedewerkers informatie aan hun opdrachtgevers over de zendingen met fruit en helpen deze buiten het haventerrein te krijgen.

Operatie Portunus

Operatie Portunus moet de import van cocaïne via de Zeeuwse haven bestrijden. De operatie richt zich onder andere op criminele samenwerkingsverbanden. Doel van het onderzoek is onder andere om corruptie onder het havenpersoneel tegen te gaan en om hun criminele vermogen op te sporen. Uw hulp is daarbij erg belangrijk.

Aanhoudingen 

Want hoewel de politie al twaalf verdachten heeft aangehouden, gaat de import van cocaïne nog steeds door. Er werken vermoedelijk nog altijd corrupte arbeiders in de haven. Mogelijk vallen deze personen u op door hun luxe levensstijl in combinatie met een modaal salaris.

Groot crimineel vermogen

Vermoedelijk beschikt een aantal aangehouden verdachten over een groter crimineel vermogen dan tot nu toe is gevonden. Mogelijk hebben ze de beschikking over garageboxen, containers of loodsen waar het geld wordt verborgen. Het geld kan ook zijn witgewassen of weggesluisd via bepaalde financiële constructies.

Geef uw informatie door

Ook havenmedewerkers die door drugscriminelen zijn benaderd, maar hier niet op zijn ingegaan, kunnen contact opnemen met de politie. Dat kan naast de opsporingstiplijn ook via het Team Nationale Inlichtingen: 088 661 7734. Zij zorgen ervoor dat u gegevens en informatie strikt vertrouwelijk worden behandeld. U kunt ook uw informatie veilig en anoniem delen via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

]]>
 • Wie weet waar het criminele vermogen is van de aangehouden verdachten?
 • Wie heeft informatie over mogelijk corrupte havenarbeiders in Vlissingen?
 • Wie is er als havenmedewerker benaderd door drugscriminelen om te helpen bij de import van cocaïne?
 • ]]>
  ]]>
  51.4536672 3.5709125
  Middelburg - Sinterklaas en het mondkapjes mysterie https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/16/08-sinterklaas-middelburg.html Pakjesavond is alweer in zicht maar helaas zal er dit jaar geen intocht worden georganiseerd. Gelukkig weten de mensen van het Politieteam Walcheren hier raad mee en spelen zij de hoofdrol in dé online Sinterklaashit van 2020. nieuwsbericht Mon, 16 Nov 2020 11:00:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/16/08-sinterklaas-middelburg.html 2020-11-16T11:00:00Z Helaas moeten de kleine 'beliebers' het dit jaar doen met enkel een gevulde schoen. Want Sinterklaas kan geen intocht doen. 
  Maar voor Politieteam Walcheren zorgt dit voor optimale inspiratie. 
  Een groots meeslepend verhaal met boefjes vol frustratie.

  Ook dit jaar proberen ze het grote boek van Sinterklaas te stelen. 
  Want dat grote kinderfeest kan de boefjes werkelijk niks schelen! 

  Maar daar steken diverse disciplines van de politie een stokje voor.
  Want de Sint zet deze schurken op het verkeerde spoor. 

  Vanaf woensdag 18 november is het eerste deel online te zien.

  ]]>
  Het ontstaan van dit prachtige initiatief gaat drie jaar terug. David Kaljouw, Maaike van Osta en Lex Vroomen (toen allen wijkagent in Vlissingen) bedenken samen een creatief idee om de maatschappelijke kloof te verkleinen en meer aanspreekbaar te zijn. Al sinds 2017 maken zij een Sinterklaas- en politie film die een glimlach op ieders gezicht brengt. En het werkt! Na het publiceren van de diverse Sinterklaas films krijgen zij een warm deken aan reacties van ouders die filmpjes opsturen waarop hun kinderen naar de film aan het kijken zijn. Dit biedt iedere keer weer energie en inspiratie om een nieuw verhaal te bedenken.

  ]]>
  Omdat de intocht van Sinterklaas dit jaar niet door kan gaan wegens de beperkingen waren er al snel nieuwe initiatieven. De film kon geprofessionaliseerd worden door de productie van en de samenwerking met het citymarketing platform IN Vlissingen. Hierdoor is een driedelige Sinterklaasfilm ontstaan die zal worden gepubliceerd op woensdag 18 november, 25 november en de ontknoping op 2 december.

  De hele serie is te zien bij:
  Facebook Politieteam Walcheren
  Facebook IN Vlissingen
  Website www.invlissingen.nl/sinterklaas

  ]]>
  Het is echt een kinderfilm waarbij, tijdens de opnamen uiteraard niemand in gevaar is gebracht, en de gestelde Corona-maatregelen vanuit de overheid ten allen tijde zijn gerespecteerd en opgevolgd. De productie van de film is gewaarborgd in kleine groepen en altijd op 1.5 meter afstand. Er zijn mondkapjes gedragen daar waar opnamen in de binnenstad werden gemaakt. De achtervolgingen zijn opgenomen met in achtneming van de geldende verkeersregels en snelheid, waarbij de geluidssignalen achteraf in de film zijn gemonteerd en waarbij collega's zich solo in de voertuigen bevonden. Via de portofoon waren betrokken collega's continue oproepbaar voor het operationeel centrum zodat ze bij eventuele grote incidenten altijd inzetbaar zijn geweest. De productie van de film gaat uiteraard niet ten koste van politiewerk. Alle betrokken collega's in voorbereiding, uitvoering of anderszins, zijn aanwezig geweest in hun vrije tijd.

  ]]>
  51.4987962 3.610998
  Oost-Souburg - Man doet graai in kassa https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/15/08-man-doet-graai-in-kassa.html De politie doet onderzoek nadat een man zaterdagavond 14 november rond 20.00 uur een greep in een kassalade van een supermarkt aan de Vlissingsestraat deed. Hij maakt verschillende bankbiljetten buit en ging er vandoor. nieuwsbericht Sun, 15 Nov 2020 09:17:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/15/08-man-doet-graai-in-kassa.html 2020-11-15T09:17:00Z De man, die een blauw ski-masker droeg, stond aan de kassa af te rekenen toen hij plots een greep in de kassalade deed. Vervolgens verliet de man snel de winkel en ging er in onbekende richting vandoor. De supermarkt heeft aangifte gedaan. De politie stelt een onderzoek in. Heeft u rond 20.00 uur de man mogelijk gezien in de omgeving van de supermarkt? Of was u wellicht getuige van het incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

  BVH 2020300492

  ]]>
  51.467957 3.605565599999999
  Vlissingen - Man aangehouden met meerdere zakjes cocaïne op zak https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/13/08-man-aangehouden-met-meerdere-zakjes-cocaine-op-zak.html Agenten hebben donderdagavond 12 november op de Rembrandtlaan een 26-jarige Vlissinger aangehouden. De man had meerdere zakjes cocaïne op zak. nieuwsbericht Fri, 13 Nov 2020 10:00:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/13/08-man-aangehouden-met-meerdere-zakjes-cocaine-op-zak.html 2020-11-13T10:00:00Z De man kreeg rond 21.15 uur een stopteken. Er werd door agenten aan de kant gezet. Omdat het vermoeden bestond dat de man drugs op zak had werd hem gevorderd deze aan de politie te overhandigen. Hij verklaarde niks bij zich te hebben. Daarop besloten ze hem te fouilleren. Hij bleek verschillende zakjes cocaïne op zak te hebben, vermoedelijk om te verhandelen. De man is op het politiebureau ingesloten, bij de fouillering daar bleek hij nog meer drugs op zak te hebben. Er wordt onderzoek naar de man gedaan.

  ]]>
  51.4543355 3.5695532
  Veere, Vlissingen - Vuurwapen aangetroffen na aanhouding voor mensenhandel https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/11/08-vuurwapen-aangetroffen-na-aanhouding-voor-mensenhandel.html Bij een controle in de gemeente Veere werd op 23 juni 2020 een 21-jarige Bulgaarse man aangehouden, omdat hij werd verdacht van mensenhandel en seksuele uitbuiting. Ook werd bij hem een vuurwapen aangetroffen en in beslag genomen. nieuwsbericht Wed, 11 Nov 2020 11:51:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/11/08-vuurwapen-aangetroffen-na-aanhouding-voor-mensenhandel.html 2020-11-11T11:51:00Z De man had geen vaste woon- of verblijfplaats. Hij is ingesloten in een politiecellencomplex en zit op dit moment nog altijd vast.

  Deze aanhouding was aanleiding voor het Team Mensenhandel/AVIM om een onderzoek in te stellen. Dat onderzoek is nog steeds gaande. Dinsdagmiddag werd, na toestemming van de Officier van Justitie, buiten heterdaad een tweede verdachte aangehouden.

  Dit gebeurde in goede samenwerking met het wijkteam Vlissingen. In de Scheldestraat werd, in een woning, eveneens een Bulgaar aangehouden op verdenking van mensenhandel. Dit betreft een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Bij een doorzoeking in de woning waar hij verbleef is ook een (voorwerp gelijkend op een) vuurwapen aangetroffen. Dat is in beslag genomen. Deze man is ingesloten in een politiecellencomplex. Hij zal door rechercheurs verder worden gehoord.

  Het onderzoek loopt nog altijd en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

  ]]>
  51.54829369999999 3.6660061
  Vlissingen - Doorrijder meldt zich https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/11/08-doorrijder-meldt-zich.html Afgelopen zondag, 8 november 2020, omstreeks 07.30 uur gebeurde in de Van Dishoeckstraat in Vlissingen een aanrijding waarbij de veroorzaker is doorgereden zonder zijn identiteit achter te laten, of zich te bekommeren om het slachtoffer dat gewond op straat achterbleef. nieuwsbericht Wed, 11 Nov 2020 11:17:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/11/08-doorrijder-meldt-zich.html 2020-11-11T11:17:00Z Op dinsdagmiddag 10 november jl. meldde zich een 25-jarige man uit Spijkenisse op het politiebureau in Vlissingen. Hij verklaarde de bestuurder van de auto te zijn geweest. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar werd hij ingesloten en in verzekering gesteld.

  De man zit nog vast en zal door de politie worden gehoord.

  Het slachtoffer, een 37-jarige Vlissinger, is als gevolg van deze aanrijding nog altijd onder behandeling van artsen. Hij heeft al wel een verklaring kunnen afleggen.

  ]]>
  51.4492774 3.5788718
  Vlisssingen - Bestuurder doorgereden na ongeval, politie doet onderzoek https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/8/08-bestuurder-doorgereden-na-ongeval-politie-doet-onderzoek.html Een 37-jarige man uit Vlissingen is zondagochtend gewond geraakt na een verkeersongeval. De bestuurder is doorgereden. De auto die vermoedelijk bij het ongeval is betrokken, is later aangetroffen in de omgeving van het ongeval. De politie onderzoekt de toedracht. Er is nog niemand aangehouden. nieuwsbericht Sun, 08 Nov 2020 12:57:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/november/8/08-bestuurder-doorgereden-na-ongeval-politie-doet-onderzoek.html 2020-11-08T12:57:00Z Een voorbijganger treft rond 07.45 uur in de Van Dishoeckstraat een gewonde man op straat aan. Hij alarmeert direct de hulpdiensten. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis overgebracht. De voetganger is aangereden waarna de automobilist is doorgereden. Het voertuig wordt korte tijd later – zonder bestuurder - in de Van de Spiegelstraat teruggevonden. De auto is in beslag genomen voor sporenonderzoek. Op de plaats van het ongeval hebben verkeersongevallenspecialisten onderzoek gedaan.  De politie doet  verder onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

   

   

  ]]>
  51.4492774 3.5788718
  Vlissingen - Auto in beslag genomen wegens rijden zonder rijbewijs https://www.politie.nl/nieuws/2020/oktober/31/08-auto-in-beslag-genomen-wegens-rijden-zonder-rijbewijs.html Op de Adriaen Coortelaan in Vlissingen controleerden agenten vrijdagavond een personenauto. De bestuurder van de auto, een 38-jarige man met onbekende woonplaats in Nederland, bleek niet in het bezit van een rijbewijs. nieuwsbericht Sat, 31 Oct 2020 09:28:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/oktober/31/08-auto-in-beslag-genomen-wegens-rijden-zonder-rijbewijs.html 2020-10-31T09:28:00Z Uit onderzoek bleek dat dit al de vierde keer was dat de man betrapt werd op het rijden zonder rijbewijs. Door de agenten werd contact opgenomen met de Officier van Justitie. Die besloot dat het voertuig waarin de man reed in beslag genomen moest worden. Het Openbaar Ministerie beoordeelt  op een later moment wat er met het voertuig gaat gebeuren. De eigenaar van de auto was de bijrijder. Hij wist dat de man geen rijbewijs had, maar had hem toch gevraagd om te gaan rijden. De man vertelde dat hij zelf te moe was om te rijden.

  De 38-jarige man kreeg een bekeuring voor het rijden zonder rijbewijs.

  ]]>
  51.456596 3.5712953
  Vlissingen - Politie arresteert vijf jongens na openlijke geweldpleging https://www.politie.nl/nieuws/2020/oktober/23/08-onderzoek-vlissingen.html Op de Nieuw Bonedijkelaan werd maandagmiddag een jongen (15) door een groep in elkaar geslagen en geschopt. De politie heeft vijf jongens gearresteerd. nieuwsbericht Fri, 23 Oct 2020 14:00:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/oktober/23/08-onderzoek-vlissingen.html 2020-10-23T14:00:00Z Dinsdag jl. werd de openlijke geweldpleging bij de politie gemeld, die hierop onmiddellijk een onderzoek startte. Het slachtoffer heeft zich onder doktersbehandeling gesteld. Donderdagmorgen werden vier jongens aangehouden. Vrijdag werd een vijfde jongen opgepakt. Ze zijn voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De jongens zijn 13 tot en met 15 jaar en afkomstig uit Vlissingen. De verdachten zijn donderdag en vrijdag verhoord. Ze zijn - in afwachting van de rechtszaak - in vrijheid gesteld.

  ]]>
  Op de social media circuleert een filmpje van het incident. Hierbij wordt verontwaardigd gereageerd. Er zijn zelfs mensen die tot actie oproepen. De politie wijst erop dat zij het incident hoog opneemt en serieus onderzoekt. Het heeft dus geen meerwaarde om eigen rechter te spelen. Het is beter om het filmpje te verwijderen. De politie verwacht nog meer aanhoudingen te verrichten.

  ]]>
  51.4536672 3.5709125
  Middelburg - Man na achtervolging met gestolen auto gearresteerd https://www.politie.nl/nieuws/2020/oktober/21/08-aanhouding-middelburg.html Aan de Volderijlaagte arresteerde de politie woensdagmorgen vroeg een man. Hij reed in een gestolen auto. nieuwsbericht Wed, 21 Oct 2020 09:46:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/oktober/21/08-aanhouding-middelburg.html 2020-10-21T09:46:00Z Surveillerende agenten zagen rond middernacht over de Leliëndaalseweg een auto met hoge snelheid tegemoet komen. Zij keerden en zetten de achtervolging in. Het voertuig werd leeg aangetroffen op de Volderijlaagte. Uit onderzoek bleek dat de auto op dinsdagmorgen was gestolen. Inbrekers hadden in een woning aan het Breugelplantsoen in Vlissingen ingebroken en waren er onder andere met de auto vandoor gegaan. Na het aantreffen van de auto werd de omgeving afgezet.

  ]]>
  Na enkele minuten werd een 25-jarige man uit Vlissingen gearresteerd. Bij de zoektocht werd ook nog een politiehond ingezet. Deze vond de sleutels van de auto. De Vlissinger is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Hij wordt woensdag verhoord. De auto is door een bergingsbedrijf weggetakeld.

  ]]>
  51.4987962 3.610998
  Vlissingen - Gezocht - Politie zoekt bestuurder tweede witte auto https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/oktober/08-gezocht-auto-en-bestuurder-vlissingen.html De politie is nog steeds op zoek naar een tweede Volkswagen Golf én de bestuur(d/st)er, die op woensdag 10 juni rond 17.30 uur met hoge snelheid over de Burgemeester van Woelderenlaan reed. De politie heeft tot nu toe noch de auto, noch de bestuurder weten te traceren. Een 42-jarige vrouw kwam bij deze aanrijding om het leven. verdachte Tue, 20 Oct 2020 20:45:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2020/oktober/08-gezocht-auto-en-bestuurder-vlissingen.html 2020-10-20T20:45:00Z Deze auto reed achter een andere Volkswagen Golf. Beide auto’s hielden vermoedelijk een straatrace en reden met zeer hoge snelheid. Er ontstond een botsing tussen de voorste auto en het slachtoffer, die in een rolstoel reed. Deze automobilist werd aangehouden en later in vrijheid gesteld, omdat toen nog lang niet zoveel feiten bekend waren. Toen de verdenking van doodslag ontstond, is deze man opnieuw aangehouden. Hij zit nog steeds vast.

  Ook de bestuurder van de tweede auto wordt verdacht van doodslag, omdat beide automobilisten de omstandigheid hebben gecreëerd waarin het ongeval kon plaatsvinden. De tweede bestuurder is na het ongeval linksaf de Paauwenburgweg ingeslagen. Daarna is er geen enkel spoor meer van hem/ haar gevonden.

  ]]>
 • Wie weet welke auto als tweede witte Volkswagen Golf bij deze aanrijding betrokken was?
 • Wie is de bestuurder/ster van deze auto geweest?
 • ]]>
  ]]>
  51.4536672 3.5709125
  Vlissingen - Beelden dodelijke aanrijding in Opsporing Verzocht https://www.politie.nl/nieuws/2020/oktober/19/08-ongeval-vlissingen.html In de uitzending van het televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ wordt op dinsdag 20 oktober aandacht besteed aan de dodelijke aanrijding afgelopen zomer op de Burgemeester van Woelderenlaan. nieuwsbericht Tue, 20 Oct 2020 18:35:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2020/oktober/19/08-ongeval-vlissingen.html 2020-10-20T18:35:00Z De politie is nog steeds op zoek naar een tweede Volkswagen Golf én de bestuur(d/st)er, die op woensdag 10 juni rond 17.30 uur met hoge snelheid over de Burgemeester van Woelderenlaan reed. Een 42-jarige vrouw kwam bij deze aanrijding om het leven. De politie heeft tot nu toe noch deze auto, noch deze bestuurder weten te traceren. Beide bestuurders worden verdacht van doodslag, omdat ze de omstandigheid hebben gecreëerd waarin het ongeval kon plaatsvinden.

  ]]>
  Tijdens het politieonderzoek zijn bewakingsbeelden veiliggesteld. De politie hoopt dat iemand informatie heeft over de tweede auto of de bestuurder. In een speciaal opsporingsbericht staan meer afbeeldingen van deze auto.

  ]]>
  De live uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdag 20 oktober, aanvang 20.30 uur op NPO1. Op woensdag 21 oktober wordt het programma rond 13.40 uur herhaald via NPO2.

  ]]>
  51.4536672 3.5709125