Alle berichten | Hellevoetsluis | politie.nl https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/hellevoetsluis.xml RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Hellevoetsluis nl Sat, 25 May 2019 04:55:41 GMT 2019-05-25T04:55:41Z nl Rotterdam - Van vakantiehuisje naar politiecel voor wapenbezit https://www.politie.nl/nieuws/2018/augustus/7/07-van-vakantiehuisje-naar-politiecel-voor-wapenbezit.html Een vakantieganger van Port Zélande moest zaterdag 4 augustus zijn bungalowtje ruilen voor ander onderdak. Nadat hij een wapen toonde aan een schoonmaakster, schakelde zij haar manager die de politie belde. Het bleek te gaan om een verboden gaspistool. Daarop mocht de 34-jarige Duitser mee voor een verblijf in een politiecel. Het was niet de enige tip over verboden wapenbezit de afgelopen week. nieuwsbericht Tue, 07 Aug 2018 13:20:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/augustus/7/07-van-vakantiehuisje-naar-politiecel-voor-wapenbezit.html 2018-08-07T13:20:00Z Schietpartijen op straat, dat vindt iedereen onacceptabel. Maar een vuurwapen dat bij iemand thuis ligt, daar wordt soms makkelijker over gedacht. Gelukkig niet door iedereen. Vorige week deden drie verschillende mensen een melding omdat zij weet hadden van een vuurwapen. Dankzij hun tips heeft de politie vier wapens van straat gehaald en acht mensen aangehouden. Ook bij lopende onderzoeken en preventief fouilleeracties werden afgelopen week verschillende vuurwapens gevonden.

Hoogvliet
Wapenbezit verhoogt de kans op ongelukken en geweld. Om zoveel mogelijk wapens van straat te krijgen, kan de politie de hulp van burgers goed gebruiken. Een tip over verboden wapenbezit, al dan niet anoniem, wordt altijd opgevolgd. Zo gingen agenten woensdag 1 augustus ook langs bij een woning in Hoogvliet nadat zij een anonieme tip kregen dat één van de bewoners over wapens zou beschikken. Bij de doorzoeking werd een revolver en verschillende doosjes met patronen gevonden. Een 28-jarige bewoner is aangehouden.

Hellevoetsluis
Een anonieme tip leidde zondag 29 juli tot de vondst van twee balletjespistolen en een echt vuurwapen in een woning in Hellevoetsluis. Een 18-jarige bewoner werd aangehouden. Uit de huiszoeking kwam naar voren dat er nog een echt wapen moest zijn, maar deze was binnen een vriendengroep van hand tot hand gegaan. Dit wapen werd uiteindelijk in een huis in Brielle gevonden. In totaal werden zes personen aangehouden in de leeftijd van 15 tot 32 jaar. Drie van hen zijn inmiddels heen gezonden. Die mogen het vervolg van het onderzoek in vrijheid afwachten.

Spijkenisse
Ook in Spijkenisse werd afgelopen week een vuurwapen in een woning gevonden. De politie zocht een verdachte van een inbraak die regelmatig bij zijn vriendin verblijft. In haar woning werden verschillende spullen gevonden die van diefstal afkomstig zijn, inbrekerswerktuigen én een vuurwapen. De 23-jarige man en zijn 26-jarige vriendin zijn aangehouden.

Barendrecht
Bij een woninginbraak in Barendrecht eind juni werd een dure, exclusieve aansteker gestolen. Het slachtoffer zag zijn eigen aansteker ruim een maand later op een website voor de tweedehands spullen. Hij waarschuwde de politie die een zogenoemde pseudokoop regelde. Een 52-jarige Rotterdammer werd aangehouden. Bij een zoeking in zijn woning werd een vuurwapen gevonden.

Rotterdam
Bij een preventieve fouillering op het Stationsplein in Rotterdam werd op maandag 28 juli een vuurwapen gevonden in de tas van een 36-jarige Rotterdammer. Hij is aangehouden. Bij een andere preventief fouilleeractie op de Mathenesserdijk woensdag 1 augustus werd bij één van de inzittenden van de auto een zak met patronen aangetroffen. Alle vijf inzittenden van de auto zijn aangehouden. In de auto werd later nog een vuurwapen gevonden.

Alle in beslag genomen vuurwapens worden door de Forensische Opsporing onderzocht op ballistische gegevens en DNA om te kijken of er een eerder misdrijf mee gepleegd is.

Heeft u weet van een wapen, bel dan de politie. Anoniem melden mag ook via M. 0800-7000.

]]>
Ingesloten arrestant in observatiecel (cel zonder dikke deur) 51.9244201 4.4777325999999675
Rotterdam - Khalid Chennouf wint de Be a Nelson Award https://www.politie.nl/nieuws/2018/juni/5/khalid-chennouf-wint-de-be-a-nelson-award.html Khalid Chennouf is de ‘Nelson' van 2018. De Rotterdamse kickboksleraar ontving de Be a Nelson Award uit handen van politiechef Frank Paauw. De award wordt jaarlijks uitgereikt tijdens de politie-iftar aan mensen die bijdragen aan meer veiligheid en verbinding in de wijk. nieuwsbericht Tue, 05 Jun 2018 19:47:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/juni/5/khalid-chennouf-wint-de-be-a-nelson-award.html 2018-06-05T19:47:00Z De Rotterdamse thaiboksleraar groeide op in Marokko. Al jong beoefent hij diverse vechtsporten. En met succes. Op zijn 24e wordt hij wereldkampioen karate en begint hij zijn eigen sportschool. Na een periode in Frankrijk, waar hij jongeren traint in migrantenwijk Nancy, komt hij in 2004 naar Thaiboksschool Oude Westen Rotterdam. Khalid daagt de jongeren uit zichzelf te verbeteren zonder het plezier in de sport te vergeten. Khalid is duidelijk, streng en consequent en geniet als oud-kampioen veel respect bij de jongeren. Tegenwoordig traint Khalid niet alleen kinderen en jongeren, maar ook ouders, wijkagenten, jongerenwerkers, beleidsmakers en politici. De thaiboksschool maakt inmiddels deel uit van een brede wijkaanpak.

]]>
Voor de kickboksleraar is verbinden iets vanzelfsprekends: “Als kinderen samen opgroeien en samen spelen, kunnen ze later ook goed samenwerken. Sporten leert jongeren discipline, samenwerking en omgaan met autoriteit. Zo probeer ik mee te helpen aan een veilige en gezellige wijk. De Be a Nelson Award is een mooie waardering voor mijn werk.”

]]>
Met maar liefst 45% van de stemmen is Khalid de overtuigende winnaar. De andere genomineerden waren buurtmoeder Zainab Abdella uit Capelle aan den IJssel, kerkvoorganger Anthony Wever uit Hellevoetsluis en Simone Schraepler van The Social Bakery in Rotterdam. Politiechef Frank Paauw: “Het liefst zou ik iedereen een award geven. Het zijn allemaal prachtige initiatieven die enorm belangrijk zijn voor ons werk. Als politie kunnen we het immers niet alleen, we doen het samen.”

]]>
De Iftar is de maaltijd die gedurende de vastenmaand ramadan door moslims genuttigd wordt direct na zonsondergang. De Iftar is een van de evenementen waarbij de politie aansluit om in contact te komen met de grote diversiteit aan mensen die de Eenheid Rotterdam rijk is. Zo neemt de politie deel aan Keti Koti, Holi, Chanoeka, kerstmarkten en Roze maandag. Politiechef Frank Paauw: “Respect tonen voor iemands cultuur en/of religie is een belangrijke voorwaarde voor wederzijds begrip en goed contact. We zijn immers een politie voor iedereen.”

]]>
51.9244201 4.4777325999999675
Rotterdam - Grote variatie aan zaken in ‘Bureau Rijnmond’. https://www.politie.nl/nieuws/2018/mei/23/07-grote-variatie-aan-zaken-in-%E2%80%98bureau-rijnmond%E2%80%99.html Ook deze week hopen politie en Openbaar Ministerie misdrijven op te lossen via het Regionaal Opsporingsprogramma ‘Bureau Rijnmond’ en de kijker kan daarbij helpen. nieuwsbericht Wed, 23 May 2018 18:09:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/mei/23/07-grote-variatie-aan-zaken-in-%E2%80%98bureau-rijnmond%E2%80%99.html 2018-05-23T18:09:00Z Op maandag 12 februari jl vond een overval plaats bij Boekhandel Sanders aan de Amerstraat 12 in Ridderkerk. De overval werd gepleegd door een man die aan de eigenaar van de boekwinkel vroeg een chocoladereep in te pakken. Natuurlijk deed de medewerker dat, maar ineens stond de ‘klant’ naast hem en dat was niet om te helpen inpakken.

]]>
In de nacht van 1 op 2 februari 2018 zijn er acht personenauto’s opengebroken in de Ravense Hoek, een wijk in Hellevoetsluis. Bij deze inbraken is er geen schade gemaakt om de auto’s te openen. De daders  wisten auto’s voorzien van een keyless entry systeem zonder schade open te maken en van het alarm af te halen. De schade in de auto’s is er niet minder om. De beelden werden al eerder in Bureau Rijnmond getoond, maar er is helaas nog geen aanhouding gedaan.

]]>
In verschillende zaken,  die deze week in ‘Bureau Rijnmond’ worden getoond, worden getuigen verzocht zich te melden. Dat is het geval bij een gestolen waterscooter in Hoek van Holland en bij een ongeval met een watertaxi. Ook worden de eigenaren van gestolen fietsen gezocht en de bestuurder van een donkere Daihatsu Terios.

Kijk naar ‘Bureau Rijnmond’ en help de politie zaken op te lossen! De uitzending is donderdagmiddag rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur). Help misdrijven op te lossen.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.

]]>
logo Bureau Rijnmond 51.9244201 4.4777325999999675
Hellevoetsluis - Gezocht - Dieven slaan op slinkse wijze toe https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2018/mei/07-dieven-slaan-op-slinkse-wijze-toe.html De wijk Ravense Hoek is begin februari het werkterrein van gehaaide criminelen. De daders breken in totaal 16 auto’s open en gaan ervandoor met een flinke buit aan auto-onderdelen. verdachte Tue, 22 May 2018 14:48:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2018/mei/07-dieven-slaan-op-slinkse-wijze-toe.html 2018-05-22T14:48:00Z Keyless entry
In de nacht van 1 op 2 februari slaan twee mannen voor het eerst toe. Ze hebben het voorzien op auto’s met keyless entry. Bij deze auto’s hoeft de bestuurder slechts de sleutel bij zich te dragen om de auto te openen. Door middel van een signaal herkent de auto dat de sleutel in de buurt is, waardoor het voertuig van het slot gaat

Slim apparaatje
De criminelen gebruiken een slim apparaatje een soort versterker , wat op afstand het signaal van de sleutel op kan vangen en doorgeeft aan de auto. Hierdoor wordt de auto ontgrendeld en kunnen zij, zonder dat ze hoeven te breken en het alarm afgaat, de auto openen. In deze nacht breekt het duo in totaal acht auto’s open. Ze gaan er onder andere vandoor met sturen, dashboards, airbags en navigatiesystemen.

Bewakingsbeelden
Bij een van de slachtoffers hing een bewakingscamera. Op deze beelden zijn de twee mannen aan het werk te zien. Vermoedelijk gaat het om blanke mannen. Een van hun draagt een werkbroek met grote knievlakken. Beide dragen donkere kleding.

Schade
Maar een week later is het wederom raak, door mogelijk dezelfde daders. Ook deze nacht breken ze bij acht auto’s in. Ze creëren voor tonnen aan schade, terwijl de onderdelen zelf voor slechts enkele tientjes worden doorverkocht.

Noord-Holland
Vermoedelijk heeft ditzelfde duo eind vorig jaar nog tientallen andere inbraken gepleegd in Noord-Holland. Ook daarbij hebben ze verschillende auto-onderdelen buitgemaakt.

Voorkomen auto-inbraak
Het signaal van de sleutel kan onderbroken worden door de autosleutel in een metalen blik te leggen. Er zijn ook speciale sleutelhoesjes beschikbaar. Zorg er daarnaast voor dat de sleutel goed is opgeborgen; niet bij een raam of voordeur. U kunt eventueel de functie van keyless entry uitschakelen. Ook kan een startonderbreker helpen om ervoor te zorgen dat de auto niet gestolen wordt.

Getuigen?
Wie herkent de daders?
Wie heeft er begin februari iets verdachts gezien in de wijk Ravense Hoek in Hellevoetsluis? Alle informatie is welkom. Bel met 0900-8844 of anoniem op 0800-7000.

 

]]>
]]>
Foto van inbreker 51.83356850000001 4.14579260000005
Hellevoetsluis - Onfortuinlijke Moederdag voor inbrekers Hellevoetsluis https://www.politie.nl/nieuws/2018/mei/13/07-onfortuinlijke-moederdag-voor-inbrekers-hellevoetsluis.html Een alerte getuige zag zondagmiddag twee mannen een huis aan de Melkweg inklimmen en belde de politie. De twee inbrekers werden door toegesnelde agenten in de kraag gevat en brachten Moederdag in een politiecel door. nieuwsbericht Sun, 13 May 2018 15:57:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/mei/13/07-onfortuinlijke-moederdag-voor-inbrekers-hellevoetsluis.html 2018-05-13T15:57:00Z Even voor 15:00 uur zag een oplettende getuige twee mannen het huis door een raam binnengaan en belde 112. Agenten waren er snel en konden vrijwel direct één van de twee mannen aanhouden. Verstoppertje spelen door de tweede verdachte bleek niet succesvol. Hij werd door een agent gevonden onder een bed. De mannen van 25 en 29 jaar zijn ingerekend voor verhoor en hun inbrekersgereedschap is in beslag genomen.

Hier leest u hoe u de kans op een inbraak kunt verkleinen.

]]>
aanhouding handboeien 51.8350135 4.162183599999935
Rotterdam - Tientallen lekke banden in ‘Bureau Rijnmond’. https://www.politie.nl/nieuws/2018/april/11/07-tientallen-lekke-banden-in-%E2%80%98bureau-rijnmond%E2%80%99.html Het zal je gebeuren; je wilt naar je werk en je auto staat met lekke banden. En niet alleen die van jou, maar ook die van ongeveer dertig van je buren. Het gebeurde in Schiedam op 4 maart. nieuwsbericht Wed, 11 Apr 2018 11:19:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/april/11/07-tientallen-lekke-banden-in-%E2%80%98bureau-rijnmond%E2%80%99.html 2018-04-11T11:19:00Z De dader is een man die vanuit het centrum door de Kethelstraat naar de Burgemeester Honnerlage Gretelaan liep en in die straten zijn zinloze actie uitvoerde. De politie beschikt over beelden van de verdachte en toont die in de uitzending.

]]>
De politie onderzoekt ook een zware mishandeling op de Koppeldijk in Rotterdam, waarbij op 15 december vorig jaar een 30-jarige man gewond raakte. Dat is al even geleden, maar de politie wil deze zaak hoe dan ook oplossen. De daders staan op camerabeelden, die in de portiek zijn gemaakt. 

]]>
De politie beschikt over haarscherpe beelden van twee dames, die proletarisch winkelen in een parfumerie in Hellevoetsluis. Zij waanden zich ongezien, maar het zal hen verbazen hoe duidelijk zij op de beelden uit de winkel te zien zijn.

]]>
Waar in het ene geval zeer persoonlijke goederen, zoals sieraden, gevonden zijn, is in het andere geval een dierbaar item nog kwijt. De kijker van ‘Bureau Rijnmond’ kan helpen de goederen bij de eigenaar terug te bezorgen en het dierbare item, een urn, op te sporen.

]]>
Op zaterdag 24 maart, rond 05:30 uur heeft  een straatroof  plaatsgevonden aan de Provenierssingel in Rotterdam. Daarbij is een man zwaar mishandeld.  De dader maakte deel uit van een groepje van vijf. Morgen in ‘Bureau Rijnmond’ de beelden van dit groepje.

De uitzending  is donderdagmiddag rond 17.20 uur te zien op RTV Rijnmond (herhaling elk uur tot de volgende dag 17.00 uur). Help misdrijven op te lossen.

Kijk voor meer informatie en de afzonderlijke items ook op www.politie.nl/bureaurijnmond en op de diverse Social Media.

]]>
logo Bureau Rijnmond 51.9244201 4.4777325999999675
Wassenaar - Verdachte serie brandstichtingen aangehouden https://www.politie.nl/nieuws/2018/maart/28/06-wassenaar-verdachte-serie-brandstichtingen-aangehouden.html Agenten troffen op vrijdag 9 februari een brandend voertuig aan op de Bonte Oslaan. Uit onderzoek bleek er dat er sprake was van brandstichting. Agenten hielden woensdagochtend 28 maart een 23-jarige man uit Hellevoetsluis aan als verdachte van in totaal vier brandstichtingen. De politie onderzoekt de zaak. nieuwsbericht Wed, 28 Mar 2018 13:09:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/maart/28/06-wassenaar-verdachte-serie-brandstichtingen-aangehouden.html 2018-03-28T13:09:00Z Toen agenten met de eigenaar van het brandend voertuig spraken, hoorden zij dat er in familiaire kring reeds drie voertuigen waren afgebrand. Agenten namen daarom de uitgebrande auto op 9 februari voor nader onderzoek in beslag. Ook deden zij sporenonderzoek ter plaatse en spraken zij met getuigen. De eigenaar deed aangifte van de brandstichting. Onder andere via Burgernet riep de politie getuigen op zich te melden. Uitgebreid onderzoek leidde uiteindelijk naar de 23-jarige.

Direct na de aanhouding doorzochten agenten zijn woning. Daar troffen ze onder andere een jerrycan met brandbare vloeistof, een (nep) vuurwapen en een op een handgranaat lijkend voorwerp aan. Nadat een explosievenspecialist van de politie het projectiel onderzocht, bleek het om een nephandgranaat te gaan. Verder is er een auto in beslag genomen.

De 23-jarige is aangehouden als verdachte voor zijn betrokkenheid bij vier brandstichtingen die plaatsvonden tussen september 2017 en januari 2018 in de plaatsen Voorburg, Den Haag en Wassenaar. Hij zit vast en wordt gehoord. Vrijdag 30 maart wordt hij voorgeleid voor de rechter-commissaris.

Met deze aanhouding verwacht het politieteam Wassenaar een einde te hebben gemaakt aan een serie brandstichtingen. Het mogelijke vuurwapen wat aangetroffen werd, wordt nog nader onderzocht op echtheid. 

]]>
Voorzijde brandweerauto 52.1485233 4.415733400000022
Hellevoetsluis - Beroofd van gaspatronen na Marktplaats deal https://www.politie.nl/nieuws/2018/maart/13/07-beroofd-van-gaspatronen-na-marktplaats-deal.html De verkoop van ‘slagroompatronen’ door een 19-jarige jongen uit Pernis liep uit op een slechte deal. De verkoper werd bedreigd met een vuurwapen. nieuwsbericht Tue, 13 Mar 2018 12:05:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/maart/13/07-beroofd-van-gaspatronen-na-marktplaats-deal.html 2018-03-13T12:05:00Z Maandagavond jl. had de Pernissenaar een afspraak op de Brasem om 19.45 uur om een doos gaspatronen te verkopen. Hij had deze te koop staan via Marktplaats. Twee geïnteresseerden meldden zich. In eerste instantie ging het om de verkoop van een doos patronen maar de verdachten vroegen of hij er nog meer bij zich had. Hierop pakte hij nog drie dozen uit zijn auto. Op het moment dat er betaald moest worden pakte een van de verdachten een vuurwapen. Hierna liepen de twee die donkere kleding droegen weg in de richting van het fietspad De Karper.

]]>
Heeft u iets gezien of heeft u beelden, bel dan met de politie via het nummer 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in.

]]>
Detailopname surveillancewagen 51.8329342 4.158370800000057
Hellevoetsluis - Eenzame kerst voor vuurwerkhandelaren https://www.politie.nl/nieuws/2017/december/22/07-eenzame-kerst-voor-vuurwerkhandelaren.html Drie vuurwerkhandelaren uit Hellevoetsluis kunnen hun handel in zwaar illegaal vuurwerk niet voortzetten. Ze zijn deze maand aangehouden en twee van hen brengen de kerstdagen achter slot en grendel door. Het vuurwerkteam nam in totaal 134 kilo vuurwerk in beslag en pakt door. De komende dagen kunnen klanten van de handelaren bezoek verwachten en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. nieuwsbericht Fri, 22 Dec 2017 14:43:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/december/22/07-eenzame-kerst-voor-vuurwerkhandelaren.html 2017-12-22T14:43:00Z Uitgebreid onderzoek leidde de politie naar de handelaren en hun levensgevaarlijke handelswaar. Zo kwamen agenten een 25-jarige Hellevoeter op het spoor. Hij had 59 kilo zwaar illegaal knalvuurwerk in zijn woning opgeslagen, bestaande uit cobra’s, mortierbommen en nitraten. De man is 15 december aangehouden en zit in ieder geval tot en met de kerst vast. Surveillerende agenten betrapten zaterdag 16 december een tweede handelaar, toen hij een doos met illegaal vuurwerk bij een klant wilde afleveren. De aangehouden 45-jarige Hellevoeter bleek in totaal 75 kilo vuurwerk te willen bezorgen. Ook zijn handel is in beslag genomen. Hij is na verhoor heengezonden en hij moet zich later voor de rechter verantwoorden. Leden het vuurwerkteam kregen ook een 45-jarige man uit Hellevoetsluis in het vizier. Hij wordt ervan verdacht op grote schaal in vuurwerk te handelen. Hij brengt niet alleen de kerstdagen, maar ook de jaarwisseling in de cel door.

Klanten van deze handelaren zijn net zo goed strafbaar en ook zij kunnen een dezer dagen een bezoek van de politie verwachten.

zwaar illegaal vuurwerk

]]>
Wilt u de feestdagen niet in een politiecel doorbrengen? Zorg dan dat u geen illegaal vuurwerk in huis hebt. Illegaal vuurwerk is onbetrouwbaar want het wordt niet gekeurd en getest. Er wordt dus niet gezocht naar ‘weigeraars’ en ‘blindgangers’. Dat is vuurwerk dat niet wil afgaan of dat niet goed of volgens de aanwijzingen afgaat. De lont brandt bijvoorbeeld te snel, zodat je niet op tijd kunt wegkomen. Vaak ook is illegaal vuurwerk te zwaar, bevat het te veel kruit. De zeer harde knal kan leiden tot blijvende gehoorbeschadiging en daarnaast kan de kracht van de explosie zo groot zijn dat dit iemand ernstig kan verwonden of zelfs doden.

]]>
Bepalen of vuurwerk illegaal is, is lastig. Het hoeft er niet afwijkend uit te zien en wordt ook soms normaal aangeboden. Als vuistregel geldt: illegaal vuurwerk is al het vuurwerk dat niet in de legale handel en binnen de vastgestelde verkoopdagen in Nederland wordt verkocht. Voorbeelden van bekend illegaal vuurwerk zijn strijkers, Bengaals vuur, mortierbommen, Chinese rollen, lawinepijlen en Cobra’s. Het meest gevaarlijk zijn de Big Five.

Hier leest u hoe u illegaal vuurwerk kunt herkennen.

]]>
Illegaal vuurwerk levert gevaar op voor u en uw omgeving. Weet of vermoedt u dat er ergens illegaal vuurwerk is opgeslagen of wordt verhandeld? Meld dit bij de politie 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of maak gebruik van het tipformulier op www.meldmisdaadanoniem.nl.

]]>
Cobra 6 vuurwerk 51.8318632 4.131809999999973
Hellevoetsluis en Stellendam - Doorrijder na aanrijding Haringvlietdam gezocht https://www.politie.nl/nieuws/2017/december/1/07-doorrijder-na-aanrijding-haringvlietdam-gezocht.html De politie is op zoek naar de bestuurder van een witte auto die donderdagmiddag op de Haringvlietdam in Hellevoetsluis doorreed na een aanrijding. nieuwsbericht Fri, 01 Dec 2017 11:16:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2017/december/1/07-doorrijder-na-aanrijding-haringvlietdam-gezocht.html 2017-12-01T11:16:00Z Donderdagmiddag rond 15.10 uur reed een witte auto een Mitsubishi van achteren aan waardoor de auto tegen de betonnen afscheiding klapte. Dit gebeurde op de Haringvlietdam komend vanuit Hellevoetsluis in de richting van Stellendam. De bestuurder van de witte auto is na de aanrijding doorgereden en wordt gezocht. Bij een aanrijding die korte tijd later ontstond, raakten twee politieauto’s betrokken en raakten agenten licht gewond. Ook ontstond er een behoorlijke file.

Heeft u iets gezien?
De politie zoekt getuigen die donderdagmiddag op de Haringvlietdam ter hoogte van Stellendam iets hebben gezien van de aanrijding. Het gebeurde rond 15.10 uur. Heeft u iets gezien wat kan helpen om de witte auto te vinden, wellicht heeft u (een deel van) het kenteken onthouden. Bel dan alstublieft met de politie op 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

 

]]>
Agenten bij incident op snelweg 51.8318632 4.131809999999973