Alle berichten | Pijnacker-Nootdorp | politie.nl https://rss.politie.nl/rss/ab/gemeenten/zuid-holland/pijnacker-nootdorp.xml RSS feed Alle Berichten voor de gemeente Pijnacker-Nootdorp nl Sat, 25 May 2019 06:09:12 GMT 2019-05-25T06:09:12Z nl Vermist - Rieshay Sahadew https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-kinderen/2019/mei/rieshay-sahadew.html Rieshay is een jongen van 11 jaar. Op 16 mei 2019 is hij na school niet thuisgekomen. vermistkind Fri, 17 May 2019 07:41:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-kinderen/2019/mei/rieshay-sahadew.html 2019-05-17T07:41:00Z Hij droeg een blauwe gewatteerde jas, een blauwe sjaal, met hieronder een wit T-shirt met blauw,  een blauwe spijkerbroek en zwarte Nike schoenen met klittenbandsluiting. Hij is brildragend.
Hij heeft kort zwart haar, een normaal postuur en een getinte huidskleur.
Mogelijk heeft hij zijn schoolrugzak bij zich. 

]]>
Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

]]>
geslachtManhaarkleurZwartlengte146 cmnaamRieshay SahadewoogkleurBruinroepnaamRieshay]]>
52.011608987079285 4.446852175640856
Regio Den Haag - Straffen voor drugsproductienetwerk https://www.politie.nl/nieuws/2019/februari/26/06-straffen-voor-drugsproductienetwerk.html Ze gebruikten een kwekerijbedrijf als dekmantel voor grootschalige heroïneproductie. Vandaag zijn tien personen veroordeeld tot straffen variërend van negen jaar voor de hoofdverdachte tot één jaar voor een van de handlangers. De helft van deze criminele drugsorganisatie is familie van elkaar. Negen van hen zijn ook veroordeeld voor het deel uitmaken van een criminele organisatie ter vervaardiging van verdovende middelen. nieuwsbericht Tue, 26 Feb 2019 14:04:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2019/februari/26/06-straffen-voor-drugsproductienetwerk.html 2019-02-26T14:04:00Z ‘Heroïneproductie in Nederland is vrij uniek. Meestal gebeurt dit in landen in het Midden-Oosten, zoals Afghanistan.’ Marieke was een van de coördinatoren binnen het onderzoek naar de grootschalige heroïneproductie. ‘De vier broers uit deze Haagse familie trokken begin 2017 onze belangstelling al’, vertelt ze. ‘Uit binnen- en buitenland hadden we informatie over ze gekregen. Toen kwekerijbedrijf Cemo BV - op naam van de ex-vriendin maar feitelijk geleid door een van de broers - grote hoeveelheden azijnzuuranhydride geleverd kreeg, werden de broers nog interessanter.’ Azijnzuuranhydride - een zeer agressief bijtende stof - wordt normaal gesproken nooit in kwekerijen gebruikt. Inademing kan ademnood veroorzaken. Voor criminelen is het een bekende hulpstof om morfine om te zetten in heroïne.

]]>
Het onderzoeksteam zocht de samenwerking met DCRM, de Milieudienst van de provincie Zuid-Holland. ‘De Milieudienst ging regelmatig voor controles bij de kwekerijen langs. Via de DCRM konden we checken of er azijnzuuranhydride stond, en of dit ook gebruikt werd. De dag na een van die controles is de leverancier van de azijnzuuranhydride bij een van de vier Cemo BV-kwekerijen langsgekomen om te zien of het naar behoren werkte. Ze hadden hem op de mouw gespeld dat ze het spul gebruikten om leidingen schoon te spoelen. Flauwekul natuurlijk want dan hadden we het moeten zien staan. Om de leverancier om de tuin te leiden, hadden ze het die dag tevoorschijn gehaald voor een demonstratie.’

]]>
Een camera in Bergschenhoek, op een van de kwekerijen van het bedrijf, maakte duidelijk dat er vooral in de nachtelijke uren bijzonder veel bedrijvigheid in de kwekerij was. Auto’s reden af en aan, mannen in overalls met gasmaskers op sjouwden met jerrycans, wreven in hun geïrriteerde ogen. Via telefoontaps hoorde het team iemand zeggen: “Ik sta nu bij de bouwmarkt. Welke gasslang moet ik hebben?”

]]>
Het team besloot 17 augustus een instap in die kwekerij te doen. Drugs werden er niet gevonden, maar er waren duidelijk sporen van heroïneproductie, concludeerde de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) van de politie. Onder andere gebaseerd op de grootte van de kookpotten voor de heroïneproductie is er minstens vijfhonderd kilo heroïne gemaakt en er waren grondstoffen aangeleverd voor nog eens duizend kilo. Deze bevindingen vormden de opmaat voor de aanhouding van de familieleden en hun handlangers.

]]>
In oktober werden de eerste acht verdachten aangehouden. In een kwekerij in Berkel en Rodenrijs stonden – behalve courgettes en paprika’s zo ver het oog reikte – ook vijf vaten azijnzuuranhydride. In de in augustus bezochte kwekerij in Bergschenhoek was nu niets meer te vinden. Ook in twee andere kwekerijen, in Maasdijk en Pijnacker, is niets aangetroffen. Wel is hier administratie in beslag genomen. In de kwekerij in Maasdijk was bovendien in april al een hennepkwekerij van 3.000 planten ontmanteld.

]]>
Een Haags café werd ook aan een doorzoeking onderworpen omdat dit de vaste ontmoetingsplaats van de verdachten was. Hier trof de politie verschillende zogenoemde ponypacks met cocaïne aan. De burgemeester sloot het café met spoed.

]]>
Bij de doorzoeking in een van de woningen in Den Haag van de verdachten werd een hoeveelheid versnijdingsmiddel gevonden. In andere woningen kwamen onder andere een vuurwapen en 50.000 euro contant geld tevoorschijn, plus dure sierraden en kleding. Ook trof de politie een aantal zogenoemde PGP’s aan, telefoons met software die informatie versleutelt. Criminelen gebruiken deze telefoons graag omdat het hiermee voor de overheid lastiger is om berichten te onderscheppen. Dataonderzoek heeft berichten opgeleverd waarin de drugscriminelen vermoedelijk over de handel in XTC-tabletten spraken.

]]>
Later in het onderzoek heeft het team nog vijf verdachten aangehouden. Een van hen stond niet in deze strafzaak terecht maar moet zich op een later moment voor de rechter verantwoorden in verband met een compleet drugslab wat de politie bij de zoekingen in oktober in een garagebedrijf in Bleiswijk aantrof. De burgemeester van gemeente Lansingerland sloot het garagebedrijf met spoed.

]]>
Tegen de vier broers en een zwager loopt een ontnemingsvordering van in totaal bijna 2,6 miljoen euro aan wederrechtelijk verkregen voordeel. De rechtbank behandelt deze vordering los van de strafrechtzaak op een latere datum.

]]>
52.0704978 4.3006999000000405
Den Haag/Gouda/Nootdorp - EVA-team houdt vier gezochte personen aan https://www.politie.nl/nieuws/2019/januari/9/06---eva-team-houdt-vier-gezochte-personen-aan.html Het EVA-team van de politie-eenheid Den Haag hield de afgelopen week vier mannen aan, die alle vier gesignaleerd stonden. nieuwsbericht Wed, 09 Jan 2019 15:45:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2019/januari/9/06---eva-team-houdt-vier-gezochte-personen-aan.html 2019-01-09T15:45:00Z Den Haag
Agenten van het EVA-team hielden op woensdagochtend 9 januari in een woning aan de Zeezwaluwstraat een 40-jarige Hagenaar aan. In 2017 werd hij veroordeeld tot een gevangenisstraf van 300 dagen voor het overtreden van de Opiumwet en de Wet Wapens en Munitie. Nu hij is aangehouden, moet hij zijn straf alsnog uitzitten.

Op woensdagmiddag 2 januari hield de politie op de Noordelijke verbindingsweg een 45-jarige man aan. De man was in 2018 veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar voor onder andere opiumwetdelicten en deelname aan een criminele organisatie. De man moet zijn opgelegde gevangenisstraf nu alsnog uitzitten.

Gouda
Woensdagmiddag 9 januari hield het EVA-team op de A12, richting Den Haag, op de afslag Gouda een 40-jarige man aan. In 2018 veroordeelde de rechtbank hem tot een gevangenisstraf van 18 maanden voor overtreding van de Opiumwet en deelname aan een criminele organisatie. Ook hij moet zijn straf nu alsnog uitzitten.

Nootdorp
In een woning aan de Prins Bernhardlaan hield het EVA-team op dinsdagochtend 8 januari een 37-jarige man aan. De man wordt verdacht van het plegen van meerdere woninginbraken in België. Hij zit op dit moment vast.

Actief opsporen en aanhouden veroordeelden
Het zogenoemde EVA-Team, waarbij EVA staat voor Executie Vonnissen Afgestraften, van de politie-eenheid Den Haag spoort veroordeelden op die zich proberen te onttrekken aan hun opgelegde straf en houdt deze aan. 

]]>
Voertuig met zwaailicht langs de weg 52.0761778 4.392341200000033
Pijnacker/ Nootdorp - Vuurwerkteam controleert op illegaal vuurwerk https://www.politie.nl/nieuws/2018/november/22/06-vuurwerkteam-controleert-op-illegaal-vuurwerk.html Agenten van het vuurwerkteam bezochten woensdag 21 november vijf adressen in Pijnacker-Nootdorp en Voorburg. Uit onderzoek bleek dat er op deze adressen mogelijk illegaal vuurwerk lag opgeslagen. nieuwsbericht Thu, 22 Nov 2018 12:00:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/november/22/06-vuurwerkteam-controleert-op-illegaal-vuurwerk.html 2018-11-22T12:00:00Z Op geen van de vijf adressen trof het  vuurwerkteam illegaal vuurwerk aan. Toch wordt een aantal bewoners van deze adressen als verdachte gehoord, omdat er wel degelijk aanwijzingen zijn dat zij illegaal vuurwerk hebben besteld.

De politie doet er in de laatste maanden van het jaar alles aan om zoveel mogelijk adressen langs te gaan en illegaal vuurwerk in beslag te nemen. Politieagenten Duco en Alwin coördineerden dit en vorig jaar de vuurwerkactie. Alwin: ‘Mensen hebben soms niet door hoe gevaarlijk illegaal vuurwerk kan zijn. Het kan echt grote schade aanrichten. Daarom zetten wij alles op alles om illegaal vuurwerk op te sporen en in beslag te nemen.’

]]>
Illegaal vuurwerk wordt niet gekeurd en getest. Er wordt dus niet gezocht naar ‘weigeraars’ en ‘blindgangers’. Dat is vuurwerk dat niet niet of niet goed afgaat. De lont brandt bijvoorbeeld te snel, waardoor je niet op tijd kunt wegkomen. Vaak ook is illegaal vuurwerk te zwaar, bevat het te veel kruit. De kracht van de explosie kan zo groot zijn dat dit iemand ernstig kan verwonden of zelfs doden. Daarnaast kan het leiden tot blijvende gehoorschade.

]]>
Criminelen verdienen grof geld met de handel in levensgevaarlijk illegaal vuurwerk. Politie en Openbaar Ministerie spannen zich daarom in om de handel in illegaal vuurwerk te bestrijden. Weet of vermoedt u dat er ergens illegaal vuurwerk is opgeslagen of wordt verhandeld? Meld dit dan bij de politie. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Op Vraaghetdepolitie.nl - het jongerenplatform van de politie – vind je een filmpje over wat er gebeurt als je illegaal vuurwerk hebt.

]]>
Vuurwerk Facebook december 2017 52.0126985 4.427355499999976
Pijnacker - Gezocht - Straatroof Kamille-Erf Pijnacker https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2018/juni/06-dh/tw-12-06/06-straatroof-kamille-erf-pijnacker.html De politie is op zoek naar drie verdachten die op 13 januari een man aanvielen en beroofden in Pijnacker. verdachte Tue, 30 Oct 2018 09:16:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2018/juni/06-dh/tw-12-06/06-straatroof-kamille-erf-pijnacker.html 2018-10-30T09:16:00Z De man kwam samen met een vrouw thuis van een avondje uit. De vrouw parkeerde de auto en de man liep alvast richting hun woning. Op het Kamille- Erf werd hij door drie personen aangevallen en bestolen. Er zijn camerabeelden van de daders.

]]>
Tips? Bel de politie.
Herkent u de verdachten of heeft u informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Uw tip doorgeven bij de Whatsapp tiplijn kan via 06-17214856.

]]>
]]>
52.00595 4.440058799999974
Driebergen, Delft - Veel auto's afgesleept bij politiecontrole op A13 https://www.politie.nl/nieuws/2018/oktober/18/11-veel-autos-afgesleept-bij-politiecontrole-op-a13.html De politie heeft samen met diverse partners op woensdag 17 oktober tussen 15.00 en 22.00 uur een grote verkeerscontrole gehouden in op de A13 tussen Den Haag en Rotterdam. Met behulp van Automatic Number Plate Recognition (ANPR) werden voertuigen uit het verkeer gehaald en door motoragenten begeleid naar de controlelocatie op parkeerplaats de Ruuven langs de A13.. nieuwsbericht Thu, 18 Oct 2018 09:09:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/oktober/18/11-veel-autos-afgesleept-bij-politiecontrole-op-a13.html 2018-10-18T09:09:00Z Aan de controle werkten naast de Landelijke Eenheid onder andere mee de Belastingdienst, Douane en de Koninklijke Marechaussee. Collega’s van de Franse Compagnies Republicaines de Securite (C.R.S.) van de Police National uit Bordeaux waren te gast en reden in de Nederlandse surveillanceauto’s mee. Deze samenwerking is gericht op bestrijding van criminaliteit in het algemeen en op thema’s als transportcriminaliteit, mobiel banditisme n het bijzonder. Verder werd er gecontroleerd op de Wegenverkeerswet, Wet personenvervoer, controle op diefstal en/of heling motorvoertuigen, openstaande boetes en/of straffen.

]]>
De politie heeft in totaal vierenzeventig auto’s gecontroleerd. Achttien keer werd een proces-verbaal opgemaakt voor andere het rijden onder invloed, onverzekerd rijden en het rijden terwijl het rijbewijs was ingevorderd. Zes bestuurders waren niet in het bezit van een rijbewijs en één auto was voorzien van zwaailichten die niet gevoerd mochten worden. Drie auto’s werden afgesleept omdat de bestuurders hun boete niet konden betalen. Anderen konden dat wel en dat leverde 1538 euro op.

De Belastingdienst heeft 7447 euro aan openstaande belastingschulden ter plaatse geïnd. Tweeëndertig auto’s zijn in beslaggenomen, waarvan er eenentwintig direct zijn afgevoerd.

]]>
Door het gebruik van de ANPR, wordt de pakkans van criminelen en overtreders vergroot. Bij de controle worden kentekens van passerend verkeer gescand met een camera die gekoppeld is aan een computersysteem waarin bestanden van bijvoorbeeld politie of Belastingdienst zijn opgeslagen. De kentekens die passeren worden vergeleken met de kentekens in de bestanden. Stel dat een auto als gestolen geregistreerd staat in het systeem, en de auto rijdt voorbij, dan geeft de ANPR een ‘hit’. De auto wordt aan de kant gezet, of naar de controlelocatie begeleid, en de bestuurder en auto gecontroleerd. 

]]>
51.98499450447215 4.395312060041306
Nootdorp - Gezocht - Pinnen met gestolen pinpas Nootdorp https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2018/juli/06-dh/tw-10-07/06-pinnen-met-gestolen-pinpas-nootdorp.html De politie is op zoek naar een onbekende vrouw die op 11 mei 2018 een 86-jarige mevrouw van haar portemonnee rolde na het boodschappen doen in een Jumbo supermarkt in Nootdorp.. verdachte Tue, 10 Jul 2018 08:55:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2018/juli/06-dh/tw-10-07/06-pinnen-met-gestolen-pinpas-nootdorp.html 2018-07-10T08:55:00Z Bij een pinautomaat van de Rabobank aan de Markt in Nootdorp werd kort daarna 1250,- euro gepind. Er worden camerabeelden getoond van de verdachte. 

]]>
Herkent u de verdachte of heeft u meer informatie over deze zaak? De recherche komt graag met u in contact via 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. U kunt uw tip ook doorgeven via de Whatsapp tiplijn 06-17214856.  

]]>
]]>
52.0439927 4.390921700000035
Den Haag - Dodelijk schietincident in Team West https://www.politie.nl/nieuws/2018/april/10/06-den-haag-dodelijk-schietincident-in-team-west.html Vanavond wordt in Team West aandacht gevraagd voor het dodelijk schietincident in een shishalounge aan de Laan van Meerdervoort in Den Haag. Op zaterdag avond 7 april, rond middernacht, kwam de melding binnen van een schietincident in een shishalounge aan de Laan van Meerdervoort ter hoogte van de Tasmanstraat. Collega’s troffen een gewonde man aan die later in het ziekenhuis overleed. Het bleek te gaan om een 17-jarige jongen uit Den Haag. De recherche onderzoekt de zaak. Er wordt een getuigenoproep gedaan naar aanleiding van beelden van het incident. Verder komen in de uitzending de volgende zaken aan bod: nieuwsbericht Tue, 10 Apr 2018 13:07:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/april/10/06-den-haag-dodelijk-schietincident-in-team-west.html 2018-04-10T13:07:00Z Overvallen op pizzakoeriers in Team West en Opsporing Verzocht
Vanavond wordt in Team West en Opsporing Verzocht aandacht gevraagd voor een vijftal berovingen van pizzakoeriers in het centrum van Den Haag vanaf half januari tot half maart. Opvallend is dat de slachtoffers veelal minderjarig zijn en de pizza’s rondbrengen op een bezorgfiets. Zij worden met geweld beroofd van hun geld en pizza’s. Er wordt een getuigenoproep gedaan.

Diefstal met geweld Leyweg | Den Haag
Bij de diefstal van een dure smartphone uit een telefoonwinkel aan de Leyweg  gebruikt de verdachte op zijn vlucht geweld tegen de verkoopmedewerkster. Zij valt hierdoor met haar gezicht op straat. Op camerabeelden is de verdachte binnen in de zaak te zien.

Inbraak horecagelegenheid Gildeweg | Nootdorp
Op camerabeelden zijn drie inbrekers te zien tijdens hun inbraak bij het partycentrum. Ze hebben het gemunt op de inhoud van de kassa, maar het lukt niet om die te openen.

Diefstal tablets bij restaurant Anna van Buerenplein | Den Haag
Twee mannen lopen het sushirestaurant in New Babylon binnen. Een van hen houdt buiten beeld het personeel aan de praat, terwijl op camerabeelden is te zien dat de ander zich over de kassa buigt, twee tablets pakt en in zijn tas stopt.

Tips Whatsapp tiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers, naast de reguliere tipnummers,  hun tips ook doorgeven via de Whatsapp tiplijn: 06-17214856. 

Team West is dinsdagmiddag om 17.00 uur te zien op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Ook woensdag overdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.
Opsporing Verzocht is dinsdagavond te zien om 20.35 uur op NPO1. Woensdagmiddag wordt de uitzending rond 12.00 uur herhaald op NPO2.

]]>
Team West Esther Coster 52.07387120000001 4.263535499999989
Berkel en Rodenrijs - Tackel wordt vluchtende verdachte fataal https://www.politie.nl/nieuws/2018/april/6/07-tackel-wordt-vluchtende-verdachte-fataal.html De bestuurder van een bestelauto negeerde donderdagavond een stopteken van de politie op de Alkmaardermeerlaan in Berkel en Rodenrijs. Na zijn arrestatie in Pijnacker, waarbij een agent zijn pink brak door het verzet van de verdachte, bleek waarom. Er zaten gestolen kentekenplaten op zijn auto, hij reed rond met een valse sleutel in het contactslot én hij had een rugzak bij zich met daarin allemaal inbrekerswerktuig. nieuwsbericht Fri, 06 Apr 2018 11:46:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/april/6/07-tackel-wordt-vluchtende-verdachte-fataal.html 2018-04-06T11:46:00Z De agenten wilden rond middernacht de bestuurder controleren en gaven hem een stopteken. Maar de man sloeg meteen op de vlucht, met een achtervolging tot gevolg. Deze eindigde in Pijnacker waar de verdachte de macht over het stuur verloor en een sloot in reed.

De verdachte bleek hier echter niet van onder de indruk. Hij trapte een zijraam in en vluchtte de kant op om zo alsnog aan de politie te ontkomen. Wederom weigerde de man uit Den Haag te stoppen voor de agenten. Nabij de Mare had een burger de moed om de politie te hulp te schieten. Hij tackelde de verdachte waarna de agenten hem konden pakken.

]]>
De aanhouding ging niet zonder slag of stoot. De verdachte ging behoorlijk in verzet en na het gebruik van o.a. pepperspray kon hij worden geboeid. Bij de aanhouding raakte een van de agenten gewond. Hij brak een vinger. De 43-jarige verdachte zit vast.

]]>
Wegrijdende politieauto met zwaailicht in nacht 51.99964920000001 4.480471599999987
Den Haag - Mishandeling kind in Team West https://www.politie.nl/nieuws/2018/april/3/06-den-haag-mishandeling-kind-in-team-west.html Op dinsdagmiddag 2 januari wordt een jongen van ongeveer 10 jaar oud door een man mishandeld op de begraafplaats aan de Ockenburghstraat in Den Haag. Het kind is hier met de man en een vrouw en met nog een jonger kindje. De mishandeling is op bewakingsbeelden vastgelegd. Vanwege de gevoeligheid worden alleen de beelden getoond van de man en van de auto waarmee de vier zijn aangekomen, een zwarte VW Polo. nieuwsbericht Tue, 03 Apr 2018 14:08:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2018/april/3/06-den-haag-mishandeling-kind-in-team-west.html 2018-04-03T14:08:00Z Inbraak Zwedenburg | Den Haag
In de nacht van 12 op 13 januari wordt ingebroken bij een stichting aan de Zwedenburg in Den Haag. Er wordt daarbij een kluis gestolen met daarin onder andere een pinpas. Er zullen camerabeelden van een man getoond worden die op vrijdagavond 12 januari op de Bezuidenhoutseweg in Den Haag met de gestolen pas pint.

Overval op tabakswinkel Standerdmolen | Leiden
Op zaterdagochtend 10 februari probeert een man met een masker op de tabakswinkel aan de Standerdmolen in Leiden te overvallen. De overvaller gaat er uiteindelijk zonder buit vandoor. Op de camerabeelden is de overval te zien.

Overval postbezorger Marktstraat | Waddinxveen
Op vrijdag 19 januari rond 22.04 uur wordt een postbezorger in de Promenade in Waddinxveen door een onbekende man opgewacht en aangevallen. Enkele poststukken worden meegenomen door de overvaller. Hij vlucht via de Marktstraat richting de Kanaaldijk. Er zullen camerabeelden van de verdachte worden getoond.

Gestolen spullen woninginbraken | Westland - Midden Delfland
De recherche is op zoek naar de rechtmatige eigenaren van de vele goederen die bij een verdachte van een woninginbraak  werden aangetroffen. Het onderzoek betrof een groot aantal woninginbraken in het Westland, Rijswijk, Nootdorp en Midden Delfland. Foto’s van de goederen zullen worden getoond.

Tips Whatsapp tiplijn
Net als in de vorige uitzendingen kunnen de kijkers hun tips ook doorgeven via de Whatsapp tiplijn: 06-17214856. 

Team West: iedere dinsdag om 17.00 uur op TV West. Daarna wordt het programma elk uur herhaald. Op woensdag wordt Team West nog een aantal keer herhaald.

]]>
51.95825019999999 5.356842899999947