Nieuws | Utrecht (provincie) | politie.nl https://rss.politie.nl/rss/nb/provincies/utrecht.xml RSS feed nieuws voor de provincie Utrecht nl Sat, 26 Nov 2022 16:03:25 GMT 2022-11-26T16:03:25Z nl Leerdam - Ontploffing bij woning, politie zoekt getuigen https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/26/03-ontploffing-bij-woning-politie-zoekt-getuigen.html Zaterdagochtend 26 november ontplofte bij een woning aan de Patrimoniumstraat een explosief. Hierbij raakte niemand gewond. De politie is een onderzoek gestart en is daarbij op zoek naar getuigen. Sat, 26 Nov 2022 13:46:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/26/03-ontploffing-bij-woning-politie-zoekt-getuigen.html 2022-11-26T13:46:00Z Omstreeks 02.05 uur werden de bewoonster van een woning aan de Patrimoniumstraat wakker van een enorme knal. Al snel bleek dat onbekende(n) een zwaar explosief bij de woning tot ontploffing hadden gebracht. De ravage die daarbij stond was fors en mede daardoor kon de bewoonster (55) niet meer in de woning verblijven. Zij werd elders ondergebracht. 

Help de politie in het onderzoek
De politie is een onderzoek gestart. Uit de 1e bevindingen is het aannemelijk dat de ontploffing is veroorzaakt door zwaar (illegaal) vuurwerk. Nader onderzoek moet dat verder uitwijzen. De politie is op zoek naar getuigen van het incident en hoopt dat bewoners die beschikken over een deurbelcamera die beelden willen bekijken en bij verdacht gedrag dat met de politie willen delen. Informatie is welkom. Tips kunnen worden doorgebeld via 0900-8844.

]]>
51.90542998 5.09096993
MAARN / MAARSBERGEN - Getuigen gezocht van beroving in Maarn https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/25/03-getuigen-gezocht-van-beroving-in-maarn.html Op donderdag 24 november werden twee jongens beroofd van hun spullen. Ook werd een van de slachtoffers geslagen. De politie is op zoek naar getuigen die iets hebben gezien van deze beroving aan de Buurtsteeg in Maarn. Fri, 25 Nov 2022 10:53:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/25/03-getuigen-gezocht-van-beroving-in-maarn.html 2022-11-25T10:53:00Z De twee 13-jarige jongens reden rond 20:15 uur na hun voetbaltraining in Maarn over de Buurtsteeg in de richting van Maarsbergen toen er plotseling twee jongens achter een boom vandaan kwamen die begonnen te schreeuwen. Een van de jongens droeg een blauwe jas en was ongeveer 1.60 meter.

Even later kwamen er twee jongens naast de slachtoffers fietsen. Mogelijk waren dit dezelfde jongens of hoorden ze bij de jongens, die eerder schreeuwend achter de boom vandaan kwamen. De jongens zeiden dat als ze hun spullen niet gaven ze zouden schieten. De slachtoffers hebben geen wapens gezien. De slachtoffers gaven hierop hun spullen af. Vervolgens werd een van de slachtoffers gedwongen op zijn knieën te gaan zitten. Hij kreeg direct een klap.

Signalementen
De eerste jongen is klein, ongeveer 1.30 meter en heeft bruin, krullerig, kort haar. Hij heeft een tenger postuur en een lichtgetinte huis. De jongen droeg een zwarte hoody en een zwarte joggingbroek. De tweede verdachte is blond, slank en heeft een lichte huid. Hij droeg een t-shirt, blauwe jeans en een vest of jack.

Iets gezien?
De politie is op zoek naar getuigen van dit nare incident. Heeft u iets gezien van deze beroving? Of misschien weet iemand wel wie deze jongens zijn? Laat  het ons dan weten. Dat kan via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Ook kunt u gebruikmaken van het  onderstaande tipformulier.

]]>
52.05860605 5.37729106
Utrecht - Grote integrale verkeerscontrole tegen ondermijning https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/24/03-grote-integrale-verkeerscontrole-tegen-ondermijning.html Op woensdag 23 november vond er in het centrum van Utrecht een integrale verkeerscontrole plaats. Voor criminelen en hun activiteiten is onze infrastructuur van groot belang. Bij een verkeerscontrole komen naast strafbare verkeerszaken dan ook regelmatig andere strafbare zaken aan het licht. Door informatie, expertise en krachten te bundelen bij deze controles kan ondermijnende criminaliteit beter worden bestreden. Thu, 24 Nov 2022 15:58:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/24/03-grote-integrale-verkeerscontrole-tegen-ondermijning.html 2022-11-24T15:58:00Z Dit is een stockfoto

De politie werkte bij deze controle samen met de gemeente Utrecht, Douane en de Belastingdienst. Alle organisaties controleerden op zaken waar zij bevoegdheden voor hebben en vulden elkaar zo aan. Bij deze controle werd ook gebruik gemaakt van een ANPR camera. ANPR is een methode om gefotografeerde kentekens op automatische wijze te vergelijken met kentekens in bestanden bestanden van politie of Belastingdienst. Deze kentekens hebben onze speciale interesse omdat we bijvoorbeeld het vermoeden hebben dat de gebruiker van de auto actief is in het criminele circuit of dat het voertuig een verborgen ruimte heeft. Ook kan het zo zijn dat er nog een rekening open staat in de vorm van boetes. Na een zogenaamde ANPR hit bij het passeren van de camera wordt het betreffende voertuig gecontroleerd.

Diverse aanhoudingen

Tijdens deze integrale actie zijn er meerdere aanhoudingen verricht. Zo had een verdachte verdovende middelen in zijn bezit, zijn er twee mensen aangehouden voor rijden onder invloed en bleek er iemand nog 10 dagen cel open te hebben staan. Ook werd er een aanhouding verricht voor het beledigen van de controlerende agenten. Tijdens deze actie zijn er door de politie drie voertuigen in beslag genomen. Een auto en een scooter worden daarbij ondervonden aan een technisch onderzoek. Het derde voertuig werd bestuurd door iemand die voor de derde keer is betrapt voor rijden zonder rijbewijs. Hij moest zijn auto ook achterlaten bij de controle.

Overige opbrengsten

Naast deze inbeslagnames en aanhoudingen werden er door agenten ook meer dan 100 bekeuringen uitgedeeld voor verschillende feiten. De Belastingdienst heeft ter plekke ongeveer 13.000 euro aan belastingschuld geïnd. Ook zijn er vijf auto`s in beslag genomen waarvan er drie ter plaatse zijn afgetakeld. Door de gemeente is er daarnaast uitkeringsfraude geconstateerd. De betrokkene was aan het werk terwijl hij een uitkering heeft. 

Wat is ondermijning

Ondermijnende criminaliteit is de vermenging tussen onderwereld en bovenwereld. Vaak heeft dat met drugshandel te maken. Criminelen misbruiken burgers, ondernemers, diensten, instellingen en bedrijven voor hun eigen gewin en belang. Ondermijning tast de rechtstaat aan en brengt de veiligheid van de samenleving in gevaar. Burgers en ondernemers komen (soms onder dwang) in aanraking met ondermijnende criminaliteit. Daarnaast kunnen bewoners in hun wijk worden geconfronteerd met intimidatie, geweld, maar ook risico’s op brand door hennepkwekerijen, drugslabs en milieuvervuiling door drugsdumpingen. Politie, gemeente en OM treden samen met partners stevig tegen deze criminaliteit op.

Meld, want ieder vermoeden telt!

Wie zich bewust is van zijn omgeving kan mogelijke signalen van criminaliteit opmerken. Bijvoorbeeld alleen op vreemde uren activiteit bij een bepaald pand in de wijk of op het industrieterrein. Of iemand in de straat die allerlei luxe goederen heeft, terwijl die persoon geen vaste baan heeft.

Hebt u een vermoeden dat er iets niet klopt in uw wijk of straat? Meld dit dan bij de politie via 0900-8844. Meldt u liever anoniem? Dat kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Uw melding kan de start zijn van een onderzoek, maar ook het ontbrekende puzzelstukje waarmee een zaak wordt opgelost.

]]>
52.0886922 5.0952037
Utrecht - Grote spoofingdienst uit de lucht gehaald door internationale samenwerking https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/23/03-grote-spoofingdienst-uit-de-lucht-gehaald-door-internationale-samenwerking.html Het Cybercrimeteam Midden-Nederland heeft in nauwe samenwerking met de London’s Metropolitan Police Service een onderzoek gedraaid naar de internationale spoofingdienst iSpoof. Met deze dienst voerden criminelen wereldwijd gesprekken om mensen op te lichten door zich voor te doen als bank of overheidsorganisatie. Dit heet helpdeskfraude. Deze maand zijn een beheerder van deze dienst en de eerste gebruikers gearresteerd. Tegelijkertijd is de dienst iSpoof uit de lucht gehaald. Dankzij de uitkomsten van deze internationale samenwerking wordt het criminelen voorlopig moeilijker gemaakt om deze vorm van fraude te kunnen voortzetten en weten zij dat ze in het vizier staan bij internationale opsporingsdiensten. Thu, 24 Nov 2022 05:30:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/23/03-grote-spoofingdienst-uit-de-lucht-gehaald-door-internationale-samenwerking.html 2022-11-24T05:30:00Z Hoe werkt iSpoof

Met de dienst iSpoof kunnen gebruikers eenvoudig hun eigen telefoonnummers verbergen en zogenaamd bellen namens een ander. In de praktijk wordt deze dienst veel gebruikt door oplichters die slachtoffers bellen en zich daarbij voordoen als bijvoorbeeld een bank of overheidsorganisatie. Slachtoffers worden vervolgens met slinkse praatjes misleid om bank- of privégegevens prijs te geven of geld over te boeken. De financiële schade per slachtoffer kan daarbij enorm oplopen. Sommige slachtoffers hebben hun spaargeld of pensioenpot binnen enkele uren zien verdwijnen. Criminelen zoeken daarbij goed naar de hoogste slagingskans waardoor de werkwijze steeds verandert en per land kan verschillen.

Internationale samenwerking

In een lopend onderzoek naar de uitvoerders van bankhelpdeskfraude stuitte het Cybercrimeteam van Midden Nederland op iSpoof en werd ontdekt dat deze op servers in Almere werd gehost. Dit resulteerde in een nieuw onderzoek, volledig gericht op de dienst zelf. Al snel bleek dat een uitbater van deze dienst in Londen woonde en dat de London’s Metropolitan Police Service al een uitvoerig onderzoek op deze persoon was gestart. Een nauwe samenwerking, gericht op het offline halen van de dienst waar veel criminelen dankbaar gebruik van maakten, was vervolgens een feit. Door middel van een tap op de servers in Almere vergaarde de Nederlandse politie inzicht in haar gebruikers en hoe zij te werk gaan. Daaruit werd duidelijk dat gebruikers wereldwijd per maand circa een miljoen gesprekken, of pogingen daartoe, voeren. In Nederland gaat het om vermoedelijk duizenden telefoontjes per maand. De bestrijding van iSpoof moet daarom bijdragen aan het voorkomen van veel slachtoffers.

Arrestaties

De uitbater van iSpoof is op zondag 6 november door de London’s Metropolitan Police Service gearresteerd. Diezelfde week is de dienst iSpoof offline gehaald. De FBI heeft daarbij beslag gelegd op de domeinnaam ispoof.cc. Met behulp van de tap op de servers in Almere wordt ondertussen hard gewerkt om gebruikers van deze dienst uit de anonimiteit te halen. Dit heeft geleid tot de eerste twee aanhoudingen in Nederland. Het gaat om twee mannelijke verdachten uit Almere van 19 en 22 jaar oud. De Nederlandse politie deelt haar informatie over criminele gebruikers met andere landen. totaal zijn er tot nu toe 142 arrestaties verricht en dit aantal loopt loopt naar verwachting de komende tijd nog verder toe. 

]]>
iSpoof claimde een "volledig anonieme” service te bieden. In het strafrechtelijk onderzoek is echter gebruikersdata gevonden die bijdraagt aan de identificatie van gebruikers van iSpoof. Internationale politie heeft de “promotievideo” van iSpoof ‘gespooft’ om te benadrukken welke sporen klanten achterlaten en wat dit voor hen kan betekenen.

Geef nooit zomaar uw pincode en/of pinpas af

Het is goed om te weten dat bankmedewerkers nooit via de telefoon vragen naar een pincode of andere persoonlijke gegevens. Ze komen niet bij iemand thuis om bijvoorbeeld bankgegevens door te spreken of een pinpas op te halen. Banken maken geen gebruik van kluisrekeningen en vragen u nooit om hier geld naar over te maken. Ook zullen ze nooit vragen om bepaalde software te downloaden, waarmee iemand kan meekijken op een computer of tablet.

Zo snel mogelijk melden

Als iemand vraagt naar je gegevens of pincode, hang dan meteen op! Kom ook in actie als een zogenaamde bankmedewerker aangeeft langs te komen om een pinpas te vervangen. Zoek zélf het nummer van je bank (en bel niet naar het nummer wat je aan de telefoon wordt getipt) als je voor de zekerheid wilt weten of er echt niets aan de hand is. Is de oplichter wel in het bezit gekomen van bijvoorbeeld een pincode of komt er iemand bij je thuis? Schakel dan zo snel mogelijk de politie in door te bellen naar 112.

Klik op de volgende links voor meer informatie over (bank)helpdeskfraude of fraude met betaalproducten.

Cybercrime bestrijden

Cybercriminelen opereren vaak grensoverschrijdend en wisselen regelmatig van server(s). De politie werkt daarom bij de aanpak van cybercrime samen met veel partijen in binnen- en buitenland. We sporen criminelen op, verstoren hun werk en zetten in op preventie.

]]>
Afbeeldingen worden getoond in het nieuwsbericht op de website.

]]>
52.0886922 5.0952037
Utrecht - Verdachten mishandeling Utrecht hebben zich gemeld https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/23/03-utrecht-verdachten-mishandeling-utrecht-hebben-zich-gemeld.html In de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 mei 2022 werd een 21-jarige jongen ernstig mishandeld op de Potterstraat. De camerabeelden hiervan werden in Bureau Hengeveld, op social media en op 22 november in Opsporing Verzocht getoond. Dezelfde avond meldden de twee verdachten zich. Wed, 23 Nov 2022 13:31:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/23/03-utrecht-verdachten-mishandeling-utrecht-hebben-zich-gemeld.html 2022-11-23T13:31:00Z In die nacht rond 01:00 uur vond er een vechtpartij plaats op de Potterstraat. Hierbij raakte twee jongens, van 17 en 21 jaar oud, gewond. Zij kregen meerdere klappen van twee andere jongens. Zo hard dat de 21-jarige jongen bewusteloos op de grond valt. De twee verdachten gingen er op de fiets vandoor.

Cameratoezicht volgde de daders toen ze wegfietsten. Bij het onderzoek naar de verdachten beschikte de politie hierdoor over zeer bruikbare camerabeelden. Deze beelden werden getoond in de opsporingsprogramma’s van Opsporing Verzocht en Bureau Hengeveld en gedeeld op de sociale mediakanalen van Politie Midden-Nederland.

Mannen mishandeld in Opsporing Verzocht

De verdachten meldden zich uiteindelijk na de uitzending van Opsporing Verzocht op 22 november. De verdachten, een 27-jarige en 30-jarige man uit Amsterdam, worden ontboden voor verhoor.

Omdat de verdachten op de beelden zijn geïdentificeerd, zijn de beelden offline gehaald. De politie vraagt mensen die de beelden nog bezitten om deze niet verder te verspreiden, maar te verwijderen.

]]>
52.09351666 5.11789151
Utrecht - Verdachte meldt zich na tonen beelden https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/22/03-man-meldt-zich-na-tonen-beelden.html Op zondag 21 augustus loopt een man zo maar zonder te betalen met een televisie uit de Mediamarkt in Utrecht. De bewakingsbeelden hiervan werden op 21 november via social media gedeeld door de Politie Midden-Nederland. Een dag later meldt de man zich bij het politiebureau. Tue, 22 Nov 2022 14:38:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/22/03-man-meldt-zich-na-tonen-beelden.html 2022-11-22T14:38:00Z De bewakingsbeelden werden in eerste instantie geblurred getoond via de Instagram- en Facebookpagina’s van de Politie Midden-Nederland. Met hierbij de waarschuwing dat als de man zich niet zou melden, de volledige beelden via het opsporingsprogramma Bureau Hengeveld gedeeld zouden worden. De verdachte, een 31-jarige man uit Maarssen, meldde zich een dag later. Hij wordt ontboden voor verhoor.

Omdat de verdachte op de beelden is geïdentificeerd, zijn de beelden offline gehaald. De politie vraagt mensen die de beelden nog bezitten om deze niet verder te verspreiden, maar te verwijderen.

]]>
52.0886922 5.0952037
Utrecht - Opticien overvallen, getuigen gezocht https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/21/03-overval-opticien-utrecht.html Maandagochtend 21 november werd een opticien aan de Parijsboulevard in Leidsche Rijn overvallen door mogelijk twee daders. De politie zoekt getuigen. Mon, 21 Nov 2022 15:32:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/21/03-overval-opticien-utrecht.html 2022-11-21T15:32:00Z Rond 11:00 uur lopen de twee overvallers de winkel binnen. Eenmaal binnen bedreigen zij de winkelmedewerkers en slaan met nog onbekende buit op de vlucht. Niemand raakt gewond, maar de medewerksters zijn wel ontzettend geschrokken. De winkel was een korte tijd afgezet voor onderzoek. De slachtoffers konden een summiere beschrijving geven van de overvallers: twee mannen met een bivakmuts. Het is nog onduidelijk of er nog meer verdachten bij de overval zijn betrokken.


Getuigenoproep
De recherche is op zoek naar getuigen. Heeft u informatie over deze overval? Heeft u vlak voor of na de overval misschien iets gezien of gehoord dat hiermee te maken kan hebben? Geef uw informatie dan door via het telefoonnummer 0900-8844 of onderstaand tipformulier. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (M) 0800-7000.

]]>
52.09752122 5.06635309
Driebergen-Rijsenburg - Woning Driebergen-Rijsenburg gebruikt voor drugsgebruik door minderjarigen https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/21/woning-driebergen-gebruikt-voor-drugsgebruik-door-minderjarigen.html Vrijdagavond 18 november trad de politie binnen in een woning aan de Van Berckstraat in Driebergen-Rijsenburg. De aanleiding was een aantal anonieme meldingen bij Meld Misdaad Anoniem over drugsgebruik door minderjarigen in de woning. Dit zou gebeuren met medeweten van de 34-jarige bewoonster van de woning. Bij het binnentreden werden vier minderjarige jongens aangetroffen. Mon, 21 Nov 2022 14:35:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/21/woning-driebergen-gebruikt-voor-drugsgebruik-door-minderjarigen.html 2022-11-21T14:35:00Z Jongerenhonk in woning

De politie ontving anonieme meldingen dat de woning van de 34-jarig bewoonster werd gebruikt door jongeren voor drugsgebruik. Na nader onderzoek besloot de politie de woning te betreden. Drie jongens van 15 en één jongen van 16 verstopten zich in de zolderruimte van de woning, die werd gebruikt als jongerenhonk. Eerder op de avond zag de politie nog een paar jongeren het pand verlaten.

Drugs en gestolen fietsen

De bewoonster van het pand was in het bezit van verschillende soorten soft- en harddrugs in kleine hoeveelheden. Ook zijn meerdere gestolen fietsen aangetroffen. De drugs en fietsen zijn in beslag genomen. Omdat het geringe hoeveelheden betreft is de bewoonster niet aangehouden, wel wordt een proces-verbaal aangemaakt voor de gestolen fietsen.

Zorgmelding Veilig Thuis

Voor zowel de vier minderjarige jongens als de twee kinderen van bewoonster, die niet in de woning aanwezig waren, is een zorgmelding aangemaakt voor Veilig Thuis. De situatie is inmiddels aan de burgemeester van de Utrechtse Heuvelrug gerapporteerd. Mogelijk komen hier bestuurlijke maatregelen uit voort om herhaling te voorkomen.

Misdaad Anoniem

De politie kwam de situatie op het spoor door tips via Meld Misdaad Anoniem. Dit is het onafhankelijke meldpunt waar je anoniem informatie kunt geven over ernstige criminaliteit en misdaad.  Anoniem melden kan via de website of via telefoonnummer 0800-7000.

]]>
52.05412711 5.28482843
Veenendaal / Overberg - Veroorzaker vlucht na verkeersongeval Veenendaal https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/21/veroorzaker-vlucht-na-verkeersongeval-veenendaal.html Twee auto’s zijn tegen elkaar gebotst in de nacht van zondag 20 op maandag 21 november. Dit gebeurde op de Slaperdijk in het buitengebied tussen Veenendaal en Overberg. Na de botsing nam de veroorzaker de benen. De politie is op zoek naar de verdachte en roept getuigen op om zich te melden en camerabeelden te delen. Mon, 21 Nov 2022 11:41:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/21/veroorzaker-vlucht-na-verkeersongeval-veenendaal.html 2022-11-21T11:41:00Z Even na middernacht vond de botsing plaats tussen twee personenauto’s op de kruising tussen de Slaperdijk en de Dwarsweg. Het 31-jarige slachtoffer uit Oss werd door de brandweer bevrijd uit de auto en is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Na de botsing ging de veroorzaker er te voet vandoor. De politie heeft gezocht. Helaas is de verdachte nog niet aangehouden. Uit onderzoek blijkt dat de auto van de veroorzaker vermoedelijk gestolen is.

Weet u meer?

Hebt u iets gezien of gehoord dat ons kan helpen bij het onderzoek? Of heeft u camerabeelden uit de buurt? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of via het online tipformulier onderaan deze pagina.

 

]]>
52.02955565 5.52079629
AMERSFOORT - Politie zoekt personen bij wie infotainmentsysteem uit auto is gestolen https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/20/03-politie-zoekt-personen-bij-wie-besturingssysteem-van-auto-is-gestolen.html Tijdens een achtervolging van een auto door Amersfoort, werd hieruit een infotainmentsysteem van een auto tegen de gevel van een woning gegooid. De politie denkt dat dit systeem mogelijk van diefstal afkomstig is. De politie is op zoek naar mensen bij wie ook een infotainmentsysteem uit de auto is gestolen en die hier nog geen aangifte hiervan hebben gedaan. Sun, 20 Nov 2022 13:27:00 GMT https://www.politie.nl/nieuws/2022/november/20/03-politie-zoekt-personen-bij-wie-besturingssysteem-van-auto-is-gestolen.html 2022-11-20T13:27:00Z In de nacht van 18 op 19 november zette de politie de achtervolging in nadat een voertuig een stopteken negeerde. De bestuurder reed met hoge snelheid door Amersfoort. Uiteindelijk stopte de verdachte zijn auto op de Varkensmarkt en vluchtte te voet verder. Agenten konden de man uiteindelijk in de Paternosterstraat aanhouden.

Tijdens de dollemansrit heeft de 17-jarige verdachte iets uit zijn auto gegooid. Kort na de aanhouding werd een melding gedaan door een persoon die aan de Arnhemseweg woont. Hij vertelde dat hij direct nadat de auto voorbij raasde, gevolgd door de politieauto, er een voorwerp uit de auto werd gegooid. Hij hoorde hierna een harde klap tegen de voorgevel. Het bleek een infotainmentsysteem te zijn, dat mogelijk uit een Skoda afkomstig is. Dit soort systemen stuurt, onder andere, de navigatie van de auto aan en wordt vaak in het dashboardkastje ingebouwd.

Op 19 november werden er in een prullenbak aan de Arnhemseweg opnieuw een aantal multimediaschermen aangetroffen.  Het lijkt er dus op dat er in korte tijd meerdere systemen uit auto’s zijn gestolen.

Nog niet gemeld?
De politie is op zoek naar meer mensen uit Amersfoort en omgeving bij wie in de nacht van 18 op 19 november, in de auto is ingebroken en waar nog geen aangifte van is gedaan. Verder wil de politie graag weten of er mensen zijn die dergelijke infortainmentsystemen of multimediaschermenen – zoals getoond op de foto’s – hebben gevonden. Neem dan contact op met 0900-8844.

]]>
Afbeeldingen worden getoond in het nieuwsbericht op de website.

]]>
52.14775502 5.38827094