Gezocht | Utrecht (provincie) | politie.nl https://rss.politie.nl/rss/ob/provincies/utrecht.xml RSS feed gezocht voor de provincie Utrecht nl Tue, 02 Mar 2021 04:42:14 GMT 2021-03-02T04:42:14Z nl Woerden - Gezocht - Treinpassagier mishandelt conducteur https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-treinpassagier-mishandelt-conducteur.html Wanneer een conducteur een treinreiziger aanspreekt op asociaal gedrag, gedraagt de passagier zich agressief. Maar daar houdt het niet op. Want nadat de conducteur deze jonge man verzoekt om de trein te verlaten, loopt het uit de hand. De conducteur wordt bedreigd en later ook mishandeld door de jonge man. Samen met twee andere jonge mannen gaat de verdachte er vandoor. Wij zijn op zoek naar de man die de conducteur tijdens zijn werk aanviel. verdachte Wed, 24 Feb 2021 12:29:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-treinpassagier-mishandelt-conducteur.html 2021-02-24T12:29:00Z Op 24 november staat een trein op station Woerden stil, rond 19.30 uur. In die trein ziet een treinconducteur dat een van de passagiers met zijn voeten op de bank tegenover hem zit. Hij spreekt hem hier op aan, maar even later staat dezelfde jonge man op de bank te springen. Weer wordt deze jongen aangesproken door de conducteur, maar als reactie begint hij agressief gedrag te vertonen. 

De jonge man wordt verzocht de trein te verlaten. Twee andere jongens die er ook bij zijn, proberen hem mee te nemen uit de trein. De conducteur heeft intussen op het perron contact gezocht met de NS-meldkamer. Buiten valt de jonge man de conducteur aan, door hem te schoppen. Ook bedreigt hij de conducteur met meer geweld.

Wie kent deze verdachte?

Omdat de verdachte de enige is die zich in de trein heeft misdragen, de conducteur heeft uitgescholden, bedreigd en geschopt, tonen we alleen beelden van hem. Zijn twee medereizigers hebben geen strafbare feiten gepleegd. Daarom tonen we hen niet.

Let op: omdat de verdachte mogelijk minderjarig is, tonen we hem eerst geblurd. Mocht hij zichzelf niet komen melden en niet door de kijkers aan zijn postuur/kleding worden herkend, dan tonen we hem volgende week ongeblurd.

Signalement

 • man
 • licht getinte huid
 • slank postuur
 • tussen de 15 en de 20 jaar oud
 • tussen de 1.70 en de 1.80 meter
 • donkere pet
 • licht mondkapje voor het gezicht
 • zwarte parkajas
 • grijs vest met capuchon
 • donkere broek
 • witte schoenen met een zwart merk op de zijkant van de schoenen

Weet u wie dit is?

Neem dan contact op via onderstaand tipformulier of via 0900-8844. WIlt u liever anoniem informatie doorgeven? Dat kan 100% anoniem via M. Bel daarvoor 0800-7000 of kijk op www.meldmisdaadanoniem.nl

]]>
]]>
52.085097020425714 4.892585277557373
Harmelen - Gezocht - Inbraak en plofkraak Harmelen https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-inbraak-en-plofkraak-harmelen.html In de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 september vindt rond 03.45 uur aan de Schoollaan in Harmelen een plofkraak plaats op een geldautomaat die in het Dorpshuis in een schoolgebouw staat, waar de daders door een inbraak binnenkomen. Het lukt de plofkrakers niet om geld mee te nemen, maar ze laten enorme schade achter. verdachte Wed, 24 Feb 2021 12:28:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-inbraak-en-plofkraak-harmelen.html 2021-02-24T12:28:00Z In de nacht van donderdag 3 op vrijdag 4 september hoort een getuige rond 03.45 uur glasgerinkel op de Schoollaan in Harmelen, vervolgens klinkt er een inbraakalarm. Door de oplettendheid van deze getuige wordt snel 112 gebeld. 

De getuige hoort daarna mannenstemmen, die mogelijk in het Nederlands met elkaar praten en de mannen zijn kennelijk aan het inbreken. Zij belt nog een keer 112 om door te geven dat het daadwerkelijk om een inbraak gaat. Terwijl zij met de politiemeldkamer spreekt, hoort zij een harde ontploffing. Vervolgens ziet de getuige dat twee mannen er te voet over het schoolplein vandoor gaan in de richting van het M. Hoogendoornpad.

Plofkraak

Helaas worden de verdachten niet meer in de omgeving aangetroffen. Omdat het om een plofkraak gaat, waarbij mogelijk explosieven zijn achtergebleven en vanwege de rookontwikkeling worden de brandweer en EOD ter plaatse verzocht. Er blijkt geen brand te zijn, maar de rook is ontstaan door de ontploffing. Ook blijkt dat er geen explosieven zijn achtergebleven, maar de schade is groot.

Beelden

 

Uit bewakingsbeelden van de omgeving blijkt dat de verdachten al rond 01.40 uur een voorverkenning doen. Diezelfde verdachten komen rond 03.15 uur (tijd in beeld loopt een uur achter) weer in beeld.  Rond 03.45 uur komen zij terug en vindt de daadwerkelijke inbraak en plofkraak plaats. Wij tonen hier beelden van de twee verdachten met bivakmutsen, die rond 03.15 uur met twee tassen over het terrein van de school lopen, om die tassen op de locatie van de inbraak/plofkraak klaar te leggen.

Signalement

Verdachte 1

 • man

 • lichte of licht getinte huidskleur

 • normaal postuur

 • zwarte bivakmuts,

 • donkere jas met capuchon, licht logo op linkerborst en horizontale rits op linkermouw 

 • legergroene broek

 • donkerblauwe schoenen met witte zoolrand

 • lichte handschoenen

Verdachte 2

 • man met

 • lichte of licht getinte huidskleur

 • normaal postuur

 • groene jas met capuchon en licht logo op linkerborst

 • zwarte broek met aan de zijkant witte verticale streep

 • zwarte schoenen

 • zwarte handschoenen 

 • hij lijkt op beide filmpjes wat moeilijk te lopen
   

Wie weet wie er mogelijk bij de plofkraak zijn betrokken?

Heeft u iets gezien, weet u meer van de plofkraak of weet u mogelijk wie hierbij betrokken zijn?  Neem dan contact op via onderstaand tipformulier of via 0900-8844. WIlt u liever anoniem informatie doorgeven? Dat kan 100% anoniem via M. Bel daarvoor 0800-7000 of kijk op www.meldmisdaadanoniem.nl

]]>
]]>
52.0916565 4.96015
Gezocht - Wijkagenten via social media met de dood bedreigd https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-wijkagenten-via-social-media-met-de-dood.html De recherche onderzoekt de doodsdreigingen aan het adres van een aantal wijkagenten van Veenendaal. Deel uw informatie, dat kan ook anoniem. verdachte Wed, 24 Feb 2021 12:28:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-wijkagenten-via-social-media-met-de-dood.html 2021-02-24T12:28:00Z Eind januari 2021 werd tijdens de coronarellen via sociale media een aantal wijkagenten van Veenendaal bedreigd. Het ging om zeer ernstige en vergaande bedreigingen. Er gingen bijvoorbeeld foto’s van deze wijkagenten rond en de tekst bij één van de foto’s luidde: ‘Zij moet dood vandaag.  Dit soort bedreigingen neemt de politie hoog op.

Uw tip
Er werd direct een onderzoek gestart om te achterhalen wie achter het account van de bedreiger zat. Dit heeft tot nu toe nog niet geleid tot het aanhouden van een verdachte. De recherche wil daarom uw hulp inroepen. Heeft u informatie over de bedreiger? Weet u wie achter de gebruikersnamen ‘TerrOrist’, of ‘Peter ja toch’ op Telegram zit? En weet u de identiteit van de Telegramgebruiker met de nickname ‘BR’? Deze gebruiker was de eigenaar van de Telegram-groep waarin een van de wijkagenten met de dood is bedreigd. Of heeft u andere informatie die kan helpen bij dit onderzoek? Deel dat dan met de recherche. Dit kan door te bellen met 0900-8844. Of via het bijgaande tipformulier.

Anoniem melden kan ook!
Mocht u om de één of andere reden anoniem willen blijven, dan is het ook mogelijk om de informatie via Meld Misdaad Anoniem te delen. Dan kan door het bellen van 0800-7000. Of online via
deze link: https://melden.meldmisdaadanoniem.nl/.

]]>
]]>
52.0263009 5.5544309
Veenendaal - Gezocht - Gewapende overval https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-gewapende-overval-veenendaal.html Op zaterdagavond 6 februari werd rond 19.45 uur de Jumbo aan het Prins Willem-Alexanderpark overvallen. Met een geldbedrag vlucht de dader in de richting van de Dahliastraat, waar hij linksaf via een steeg uit het zicht verdwijnt. verdachte Tue, 16 Feb 2021 23:00:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-gewapende-overval-veenendaal.html 2021-02-16T23:00:00Z Op zaterdagavond 6 februari is een 18-jarige vrouw aan het werk achter de servicebalie van de Jumbo supermarkt aan het Prins Willem-Alexanderpark in Veenendaal. Zij ziet dat er rond 19.45 uur een man naar de servicebalie toe loopt. De man heeft zijn gezicht grotendeels afgedekt en heeft een mes in zijn hand. Daarmee bedreigt hij de medewerkster en eist geld. Vervolgens gaat hij er met een geldbedrag vanuit de kassa vandoor. Te voet rent hij linksaf de winkel uit, steekt de Panhuis over en rent de Dahliastraat in. Meerdere getuigen zien de overvaller over de Dahliastraat rennen, waar hij linksaf in een steegje verdwijnt.

Gewaarschuwde agenten zoeken in de omgeving naar de overvaller, maar treffen hem niet meer aan.

SignalementSignalement
- lichtgetinte huid
- 1.80m
- slank/normaal postuur
- donker haar
- mogelijk kort baardje
- donkergrijze lange jas
- blauwe spijkerbroek
En helemaal volgens de coronaregels droeg hij een mondkapje

 

]]>
Wie is getuige geweest van de overval en heeft nog niet met de politie gesproken?

Wie heeft gezien hoe de overvaller na een steegje aan de Dahliastraat in te zijn gerend, verder is gevlucht?

Wie weet wie de overvaller mogelijk is?

]]>
]]>
52.0277519 5.5443298
Bussum/Weesp/Utrecht - Gezocht - Vrouw beroofd in trein en automobiliste van auto bestolen https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-vrouw-beroofd-in-trein-en-automobiliste-van-auto-bestolen.html Dinsdag 15 december werd een vrouw in de trein van Weesp naar Utrecht beroofd van haar telefoon. Ongeveer 1,5 uur later steelt mogelijk dezelfde verdachte een auto in de omgeving van station Bussum-Zuid. De treinrover staat op bewakingsbeeld. De recherche wil graag weten wie dat is. verdachte Tue, 16 Feb 2021 23:00:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-vrouw-beroofd-in-trein-en-automobiliste-van-auto-bestolen.html 2021-02-16T23:00:00Z Op dinsdagochtend 15 december rond 06.20 uur wordt een 30-jarige vrouw uit Weesp in de trein van Weesp naar Utrecht Centraal onder bedreiging van een ijspriem beroofd van onder andere haar telefoon. De straatrover stapt op station Bussum-Zuid uit en rent weg.

Ongeveer 1,5 uur later, rond 07.50 uur, parkeert een Bussumse haar auto op Lange Heul in Bussum en laat de motor lopen, terwijl zij buiten de auto haar zoontje even gedag zegt. Iemand springt in de auto en gaat er met piepende banden vandoor. Even later wordt de auto onbeheerd op de Laarderweg in Bussum aangetroffen. Onder andere de iPhone van de Bussumse blijkt uit de auto te zijn verdwenen. Met “Find my iPhone” weet zij hem even later op de Laarderweg te traceren en vindt hem in de bosjes. Daarbij vindt zij nog een andere telefoon. Deze telefoon blijkt van de treinroof afkomstig te zijn.

De recherche houdt er rekening mee dat de treinroof en diefstal van de auto door dezelfde verdachte zijn gepleegd. 

Signalement
Donker getinte man, stevig postuur, 35-45 jaar. Hij droeg een zwarte jas, zwarte broek en zwarte schoenen en een opvallende zwarte muts met oorflappen en een klep aan de voorkant, een zwart mondkapje met ter hoogte van de mond een witte opdruk van een rits en hij had zwarte handschoenen. Hij had een grote zwarte tas bij zich, die hij met een schouderband droeg. Op de tas stond een grote tekst met lichte letters.

 

]]>
Wie herkent deze treinrover, die mogelijk ook is betrokken bij de diefstal van een auto?

]]>
]]>
52.2628223 5.168593599999999
Zutphen - Gezocht - Vrouw slachtoffer van babbeltruc, wie kent de man op beeld? https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/januari/02-zutphen---vrouw-slachtoffer-van-babbeltruc-wie-kent-de-man-op-beeld.html In november vorig jaar kwamen een onbekende man en vrouw met een smoes aan de deur van een 90-jarige vrouw. verdachte Tue, 16 Feb 2021 23:00:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/januari/02-zutphen---vrouw-slachtoffer-van-babbeltruc-wie-kent-de-man-op-beeld.html 2021-02-16T23:00:00Z De volgende dag stond het stel weer aan de deur. Terwijl de man de bejaarde vrouw aan de praat hield, haalde de vrouw de pinpas van het slachtoffer uit haar tas. Met de pas werd bij een pinautomaat in Zutphen geld opgenomen en er werd gepind bij een juwelier in Zeist. In Utrecht werd bij een pinautomaat geprobeerd geld op te nemen maar dit lukte niet.

]]>
Wie herkent deze persoon of kan iets vertellen over deze zaak?

]]>
]]>
52.142736 6.196058400000001
Utrecht - Gezocht - Zeven verdachten gezocht na oprollen hennepkwekerij https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/januari/03-verdachten-hennepkwekerij.html Zeven mannen worden gezocht voor een hennepkwekerij die ze onderhielden in een appartement. Dat deden ze aan de Theemsdreef in Utrecht. verdachte Wed, 10 Feb 2021 08:26:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/januari/03-verdachten-hennepkwekerij.html 2021-02-10T08:26:00Z Buurtbewoner
Half oktober 2020 meldt een bewoner van de Theemsdreef zich bij de politie. Hij heeft het vermoeden dat er een hennepkwekerij zit in één van de appartementen. De vitrages van het appartement zijn altijd gesloten en sommige raampjes staan dag en nacht en bij weer en wind open. Ook is er voor lange tijd geklust.

Onderzoek
Rechercheurs stellen een onderzoek in. Ze treffen inderdaad een hennepkwekerij aan. Er is een kweekplek voor 240 planten, waarvan er nog 170 stonden. De stroom bleek buiten de meter om, dus illegaal, te worden afgetapt.
 

Eigenaar
De rechercheurs nemen contact op met de eigenaar van het appartement, waarbij blijkt dat het appartement sinds juni 2020 door de huurder wordt gehuurd. Deze huurder wordt door de politie getraceerd en is in de week van 18 januari aangehouden. Hij wil niet zeggen wie de zeven mannen op de beelden zijn.

 

Foto's

Verdachte 2
Verdachte 2 | Foto: Politie Midden-Nederland

Verdachte 5
Verdachte 5 | Foto: Politie Midden-Nederland

Verdachte 6
Verdachte 6 | Foto: Politie Midden-Nederland

 


 

]]>
Weet u wie deze zeven mannen zijn die een hennepkwekerij onderhielden in een appartement in Overvecht aan de Theemsdreef? Bel met uw tips naar de tiplijn: 0800 - 6070 of annoniem met M: 0800 - 7000.

]]>
Er zijn inmiddels tips binnengekomen over de identiteit van vier verdachten. We zoeken nog steeds naar de drie overige verdachten. Weet u wie dit zijn? Laat het ons dan weten.

]]>
]]>
52.1169588 5.1149996
Amersfoort - Gezocht - Babbeltruc, slachtoffer overlijdt twee weken later https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-amersfoort-babbeltruc.html Het hoogbejaarde slachtoffer werd na een corona-besmetting opgelicht met een babbeltruc. Hij maakte zich zo druk over de oplichting dat hij twee weken later is overleden. verdachte Tue, 09 Feb 2021 23:00:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-amersfoort-babbeltruc.html 2021-02-09T23:00:00Z Pinpas
De man en zijn echtgenote krijgen 18 december 2020 een pakketbezorgster aan de deur met een pakketje. Ze moeten 1 euro bezorgkosten betalen met een pinapparaat. Dat is precies de truc; het pinkastje is nep en alleen bedoeld om de pincode te achterhalen. Door middel van een snelle wisseltruc krijgt de 'pakketbezorgster' ook de pas in handen. Naar zeggen van zijn vrouw was de man zo boos over de babbeltruc, dat die boosheid er naar haar idee mogelijk aan heeft bijgedragen dat zijn hart het had begeven.

Lift
De vrouw waar het om gaat is gefilmd als ze in de lift staat van het appartementencomplex aan de Drentsestraat in Amersfoort.
 


Een week later
Deze vrouw moet gevonden worden, want dit is niet de enige keer dat ze haar truc gebruikt om geld te stelen van ouderen. Nog geen week later overkomt een 80-jarige inwoner van Amersfoort hetzelfde. Het pakketje van de bezorgster bevat een cadeaukaart van een winkel. Daardoor zijn de ontvangers in eerste instantie verrast en hebben ze geen argwaan. Pas als ze het saldo van de cadeaukaart checken op internet ontdekken ze dat de kaart geen saldo heeft en dan gaan de alarmbellen rinkelen.

Pinnen
Ook met deze pas gaat de vrouw pinnen. Op bewakingsbeelden is te zien dat ze pint met de pas bij een automaat aan de Regenboogstraat in Amersfoort. Later is ze te zien bij een automaat in Hilversum. In totaal pint ze bijna 5000 euro.

Signalement
Verdachte:
- vrouw met lichtgetinte huid
- 20 - 25 jaar
- slank/normaal postuur
- donkere ogen
- zwart kroezend haar, met opvallende middenscheiding en knotje
- zwarte jas met daaronder een rode capuchontrui


 

]]>
Wie is deze vrouw? Herkent u haar, of heeft u haar ergens gezien? Twijfel dan niet en bel de tiplijn: 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

]]>
]]>
52.1599266 5.3755817
Amersfoort - Gezocht - Jongen op straat mishandeld en beroofd https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-jongen-op-straat-mishandeld-en-beroofd.html Twee mannen beroven een jongen van 17 van zijn telefoon. En dat gaat niet bepaald zachtzinnig. verdachte Tue, 09 Feb 2021 23:00:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-jongen-op-straat-mishandeld-en-beroofd.html 2021-02-09T23:00:00Z Klappen
Op maandagavond 25 januari staat de jongen 19:10 uur op iemand te wachten op de Everard Meysterweg in Amersfoort, ter hoogte van de ijssalon. Uit het niets wordt hij door een man vastgepakt en tegen de grond gewerkt. Dan krijgt hij van een tweede man een paar rake klappen in zijn gezicht en ze pakken zijn telefoon af.

Gerard Doustraat
Ze eisen meer spullen en slepen de jongen mee richting de Gerard Doustraat. Maar dan komt er een auto aan en de twee gaan ervandoor in de richting van de Leusderweg.

Signalement
Verdachte 1:
- donker getinte huid
- 1.90m
- stevig postuur
- zwarte jas, Canada Goose
- handschoenen
- zware stem
- Nederlands, licht accent

Verdachte 2:
- donker getinte huid
- 1.80m
- handschoenen
- mond bedekt

]]>
Heeft u iets gezien van de beroving en mishandeling op de Everard Meysterweg, rond 19:10 uur op maandagavond 25 januari? Of heeft u de daders vanuit de Gerard Doustraat zien vluchten richting de Leusderweg? Geef het door via de tiplijn 0800-6070. Wéét u wie de gezochte mannen zijn, bel dan zeker ook, dat kan eventueel ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

]]>
]]>
52.1442978 5.3882712
Baarn - Gezocht - Brandstichting in auto https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-autobrandstichting-baarn.html In de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 januari wordt rond 03.15 uur door twee daders op de oprit van een woning aan de Heemskerklaan in Baarn brand gesticht in een BMW. Ze zijn te zien op bewakingsbeeld. verdachte Tue, 02 Feb 2021 13:26:00 GMT https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2021/februari/03-autobrandstichting-baarn.html 2021-02-02T13:26:00Z Heemskerkstraat
De BMW staat geparkeerd op de oprit van een woning aan de Heemskerkstraat. Op bewakingsbeeld is te zien dat in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 januari, rond 03:00 uur, een paar keer een donkere auto heen en weer rijdt. Even later lopen twee mannen langs de BMW. Op dat moment komt hen een fietser tegemoet, daarom lopen ze door. Als hij voorbij is lopen ze terug en steken de BMW aan de rechter voorzijde in brand.

Knal
De brand gaat gepaard met een flinke knal en de bewoners schrikken wakker. Ze kijken uit het raam en zien vlammen uit hun auto slaan. De twee mannen zijn dan al weggerend in de richting van de Willem Barentszlaan. Het is niet de eerste keer dat er een BMW in brand wordt gestoken in deze straat. Eind april 2020 werd de auto van de buren in brand gestoken. De politie neemt dit uiteraard mee in het onderzoek en kijkt of de zaken iets met elkaar te maken hebben.

Getuige
De politie komt graag in contact met de man die rond 03:00 uur door de straat fietste. Mogelijk gaat het om een maaltijdbezorger. Hij kan een goede getuige zijn. De fietser komt de mannen tegemoet rijden vanuit de richting van de Van Galenstraat. Hij heeft een rugtas op zijn rug. Uit het beeld is op te maken dat hij zijn hand naar zijn mond beweegt, wat kan betekenen dat hij rookt.

Signalementen
Verdachte 1
- lichte/lichtgetinte huid
- normaal postuur
- zwart petje, New York Yankees
- donker trainingspak Adidas
- [hij draagt iets met een] capuchon
- witte sneakers, zwarte bovenkant, mogelijk Alexander McQueen

Verdachte 2
- lichte/lichtgetinte huid
- steviger postuur dan verdachte 1
- donkerblauwe jas, capuchon
- donkere hoodie, witte horizontale bies
- spijkerbroek, lichte vlakken
- donkere sneakers, Nike


Beelden
De politie is op zoek naar meer bewakingsbeeld uit de omgeving van de Heemskerklaan of de invalswegen van Baarn. Als er bewoners zijn die een bewakingscamera hebben, hoopt de politie dat zij willen controleren of er in de nacht van 22 op 23 januari tussen 02:30 uur en 03:30 een donkere auto is vastgelegd, of twee mannen. Eigenaren van een Tesla wordt opgeroepen de beelden van de automatische bewakingscamerafunctie terug te kijken.
 

]]>
Tips
Heeft u bewakingsbeeld dat mogelijk interessant kan zijn? Neem dan alstublieft de moeite om dat beeld even na te lopen. Het zou zomaar kunnen dat er iets interessants op staat waarmee de zaak kan worden opgelost. Hier vindt u een link waar u materiaal kunt uploaden naar de politie. En herkent u de twee mannen? Of weet u welk motief er is voor deze brandstichting? Neem dan alstublieft contact op via: 0800 - 6070. Blijft u liever anoniem, bel dan M; 0800 - 7000.

]]>
]]>
52.2095523 5.2993481